Şimdi Ara

Askeri Personel Için Oyak-Renault İndirimi Hakkında Bilgisi Olan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
119.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdi benim abim var piyade kıdemli astsubay başçavuş, bir ara duymuştum Renault marka otomobil alanlara ya indirim vardı yada kredi aldığınızda 0 faiz falan gibi bişeyler vardı. bununla ilgili bilgisi ilgisi olan arkadaşlar var mı? eğer varsa böyle bişey 2009 model bişey almayı düşünüyoruz.



  • oyak indirimi var.Renault mais bayilerini ara oyak indirimli fiyat sor söylerler.Yanlış hatırlamıyorsam yüzde 5 ile 10 arası bir indirim yapıyorlar.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ynsberk

    Arkadaşlar şimdi benim abim var piyade kıdemli astsubay başçavuş, bir ara duymuştum Renault marka otomobil alanlara ya indirim vardı yada kredi aldığınızda 0 faiz falan gibi bişeyler vardı. bununla ilgili bilgisi ilgisi olan arkadaşlar var mı? eğer varsa böyle bişey 2009 model bişey almayı düşünüyoruz.
  • Modeline göre 3.000 ile 5.000 YTL arası indirim alırsınız. Ayrıca ruhsat abinizin üzerine çıkıyor. İlla benim üzerime olsun diyorsanız, ruhsat çıktıktan sonra abinizden bir daha alım-satım yapmanız gerekiyor.
  • bu konuda da değinilmiş evet teşekkürler cevaplarınız için, ruhsatta problem olmaz şu anki arabada abimin üzerine:)) bi kaç sorum daha var ama bunları renault mais'e soruyum bizim burda
  • Peşin alımlarda Oyak avantajı pek olmuyor. Ama kampanya düzenlediklerinde vade ve faiz oranları belirgin derecede avantajlı. Bildiim kadarıyla bu yıl kampanya yapmadılar.
  • hangi şehirdesiniz?
  • 68 aksaraydayız, ama abimin görev yeri kayseri, kayseri veya ankara'dan da alabiliriz,
    büyük ihtimal 10-15.000 YTL kadarı peşin, kalanı vadeli olacak, yarın soracağım ama bu ikinci eller için de geçerli mi acaba?
    clio hb yada megane II yada II hb düşünüyoruz, bu arabaların fiyatları ne durumda hiç bilmiyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ynsberk

    68 aksaraydayız, ama abimin görev yeri kayseri, kayseri veya ankara'dan da alabiliriz,
    büyük ihtimal 10-15.000 YTL kadarı peşin, kalanı vadeli olacak, yarın soracağım ama bu ikinci eller için de geçerli mi acaba?
    clio hb yada megane II yada II hb düşünüyoruz, bu arabaların fiyatları ne durumda hiç bilmiyorum.


    Oyak indirimi 2'nci eller için geçerli değil. Almayı düşündüğünüz araç için Renault'un resmi sitesine girin ve fiyatını öğrenin. Aracın fiyatından 30.000 YTL'e kadarsa yaklaşık 3.000, 40.000 YTL civarında ise 4.000-5.000 YTL düşün. Bu yaklaşık olarak Oyak indirimli fiyata tekabül eder.
  • okadar bi indirim yok sallamayın arkadaslar askerlere en fazla 700ytl indirim yapıyorlar o indirimide zaten toplu araç alımlarında alıyorsunuz yani 3-4 kişi bulun gibin biz araba alacağız diyin o şekilde bi indirim yaparlar aynı hesaba gelir hiç anlamıyorum herkes askerlere kıyak geçiliyo sanıyo ama yok öle bişey oyak cebini doldurmak varken askere niye kıyak geçsin babasının oğlumu ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sissil

    okadar bi indirim yok sallamayın arkadaslar askerlere en fazla 700ytl indirim yapıyorlar o indirimide zaten toplu araç alımlarında alıyorsunuz yani 3-4 kişi bulun gibin biz araba alacağız diyin o şekilde bi indirim yaparlar aynı hesaba gelir hiç anlamıyorum herkes askerlere kıyak geçiliyo sanıyo ama yok öle bişey oyak cebini doldurmak varken askere niye kıyak geçsin babasının oğlumu ?


    Kullandığınız ifadeyi yadırgadım. Burada ne ben ne de diğer arkadaşlarım "sallamıyor". Bu işin pratiğini bilen bir kişi olarak, verdiğim değerlerin doğruluğunu İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Erzurum veya Diyarbakır bölge Renault-Mais'e giderek öğrenebilirsiniz. Lütfen, bilgilerinizi doğrulamadan diğer arkadaşlarımızı yargılayıcı ifadeler kullanmaktan kaçınalım. Sizin için üşenmeyerek Ankara-Mais bölge müdürlüğünden bazı modeller için fiyat aldım. İşte doğru bilgiler:

    Yeni Symbol Expression 1,5 DCI 85 BG

    OYAK Mensubu Olmayan Şahıslara Satış Fiyatı: 31.270 YTL
    OYAK Mensubu Olan Şahıslara Satış Fiyatı: 26.820 YTL
    ---------------------------------------------------------------
    Fark=4.450 YTL

    Megane Sedan Faz 2 Privilege+ 1.5 dCi 100 bg BVA

    OYAK Mensubu Olmayan Şahıslara Satış Fiyatı: 45.991 YTL
    OYAK Mensubu Olan Şahıslara Satış Fiyatı: 37.710 YTL
    ---------------------------------------------------------------
    Fark=8.281 YTL

    Demek ki kafadan atmıyormuşuz.

    NOT:
    Yukarıda açıkladığım illerin bölge müdürlükleri aranarak veya ziyaret edilerek, fiyatlar teyit edilebilir.




  • istanbulda sıkı pazalıkla oyak indirimim altında fiyata babam için megane II aldık, anadolu için ok ama istanbulda kar marjları çok düşük tutuluyor liste fiyatları geçerliliğini yitirip tamamen pazarlık dahilinde müthiş indirimler alınabiliniyor.
  • indirimi mais şübeleri yapıyor normal yetkili satıcılar yapmaz.
  • = ) o fiyattan alan varsa buyursun gelsin

    öyle bisey olsa askerler renault alır ama en az askerler renault a biniyor

    dediginiz fiyatlar pesin alımlar için gecerli olabilir krediye gelince bakalım kaça geliyor bide onu yazarsanız sevinirim

    mesela 36 ay vade peşinatsız bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 29 Eylül 2008; 1:01:49 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sissil

    = ) o fiyattan alan varsa buyursun gelsin

    öyle bisey olsa askerler renault alır ama en az askerler renault a biniyor

    dediginiz fiyatlar pesin alımlar için gecerli olabilir krediye gelince bakalım kaça geliyor bide onu yazarsanız sevinirim

    mesela 36 ay vade peşinatsız bekliyorum


    Sizin için Ankara Mais'e giderek OYAK mensupları için hazırlanmış listeyi aldım. Hatta kampanya da varmış. Buna göre işte örnekler:

    Model:
    Yeni Symbol Expression 1.5 dCi 85 bg BAZ
    Peşin Satış Fiyatı:26.820 YTL

    Örnek 1:

    Teslim Ayı:Hemen
    Peşinat:2.820 YTL
    Taksit Sayısı:36 Ay
    Taksit Miktarı:908 YTL
    Vade Farkı(Aylık):%1,48
    Toplam Ödeme:35.509 YTL

    Örnek 2:

    Teslim Ayı:Kasım 2008
    Peşinat:2.720 YTL
    Teslimatta Ödeme:7.100 YTL
    Taksit Sayısı:36 Ay
    Taksit Miktarı:627 YTL
    Vade Farkı(Aylık):%1,35
    Toplam Ödeme:32.390 YTL

    Örnek 3.

    Teslim Ayı:Aralık 2008
    Peşinat:2.720 YTL
    Teslimatta Ödeme:7.100 YTL
    Taksit Sayısı:36 Ay
    Taksit Miktarı:621 YTL
    Vade Farkı(Aylık):%1,30
    Toplam Ödeme:32.166 YTL


    Örnek 4:

    Teslim Ayı: Ocak 2009
    Peşinat:2.720 YTL
    Teslimatta Ödeme:7.100 YTL
    Taksit Sayısı:36 Ay
    Taksit Miktarı:614,59 YTL
    Vade Farkı(Aylık):%1,25
    Toplam Ödeme:31.945 YTL

    NOT:
    Aracın peşin satış fiyatının %80'ine kadar kredi kullandırılabildiği için, "0" peşinata göre liste hazırlanmadığı ifade edilmiştir.




  • boşverin arkadaşlar bu renault işini toyota corolla ya bakın
  • hocam sen yazıyorsun bunları ama 2 akrabama sordum neden ikinci el baska marka araba aldınız diye adamların cevabı toplu alım yapsan aynı fiyata geliyor diyorlar yani buldukların dogru olabilir ama bunu bayiye gidip indirim isteyen adam dogrulamadıgı surece bos yani bosuna iddaa etmiyorum belki dedigin generaller için falandır onuda bi araştırmanı tavsiye ederim
  • Şu anki kampanya ile her oyak üyesi yukarıda arkadaşın belirttiği fiyattan araç alma hakkına sahip. General-astubay gibi bir ayrım yok yani.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ferther

    Şu anki kampanya ile her oyak üyesi yukarıda arkadaşın belirttiği fiyattan araç alma hakkına sahip. General-astubay gibi bir ayrım yok yani.


    aynen hiç bir zaman da öyle bi ayrım olmamıştır.
  • geçen hafta aldım kampanyadan symbol 1.2 16v expresson 22400 e. hala inanma sen sissil. bilenler konuşsun lütfen. bu arada ben general değilim.
  • Ben de yeni Laguna aldım 54000YTL liste fiyatı vardı, 46000YTL'ye geldi. Başka bir bayı sadce 100YTL indi 54000YTL'den diğeri filoya sokarım dedi 50000YTL'ye bırakırım dedi. Yani Oyak cidden avantajlı. Ayrıca haftasonu acayip kuyruk vardı ve arabalar hızla tükenmişti. Nasıl oluyorda askerler rağbet etmiyor anlamadım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.