Şimdi Ara

Yeni CASPER Montevina Kullanıcıları+İnceleme+Resimler /Centrino2/ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.201
Cevap
1
Favori
103.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gurcellonline

    @antikcocuk
    Notebookun altinda yazan model numarasini soylersen sana yardimci olabilirim. Casperin kendi adlandirdigi degilde urun etiketinin oldugundan bahsediyorum.


    @gurcellonline ilgilendiğin için teşekkür ederim arkadaşım. modelim TW8. kendimde biaz aradıktan sonrawww.casperdriverdownload.com sitesini buldum orda modelin başlığı var.. sanırım sende bunu önericeksin bana değilmi?. eğer bildiğin başka biyer varsa onuda söyle kardeşim.
  • Arkadaşlar

    Dün itibari ile Win 7 den vazgeçtim.. Tekrar 64 bit vistaya geri döndüm... Şu an her ne kadar Win 7 deneme sürümüne göre stabil çalışsada biraz daha düzelmesi gerektiğini düşünüyorum... Hız konusunda şu an vista 64 bit daha hızlı win 7 den... Bence ev kullanıcısı için bizim makinalar için ideali vista 64 bit dir... Ne zaman Win 7 final çıkar biraz daha vakit geçer yada Servis pack leri çıkar o zaman win 7 kullanıla bilir... Driver gibi altyapıları daha çok iyi değil... Tamam vista driverları işe yarayabilir ama sonuçta win 7 nin mimarisi çok farklı ona özel driverlar çıkarsa makinanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum....
  • @antikcocuk
    Bana gerek kalmamis hadi kolay gele.
  • arkadaşlar makinemde, üstünde gelen 32 bit vista premium var. ben vista 64 bit yüklemek istiyorum. bilindiği üzere birden fazla vista çeşidi var. fakat performans olarak hangisi üst sıraları çekiyor bilmiyorumsizin önerilerinizi almak istiyorum. hangisini yüklemeliyim?, home, premium, ultimate... bunlardan iyi anlayan bi arkadaş beni aydınlatırsa sevinirim..
  • Home premium un varsa eger 64Bit e gecerkende Home Premium kullan. Lisans sorunu yasamazin. Usteklik cesitli lisans kirma programlari kullanip kendini riske attigina degmez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gurcellonline

    Home premium un varsa eger 64Bit e gecerkende Home Premium kullan. Lisans sorunu yasamazin. Usteklik cesitli lisans kirma programlari kullanip kendini riske attigina degmez.



    @gurcellonline elimde home premium yok ama indiricem. daha doğrusu hiçbir vista yok (orjinal 32 bir premium hariç) 64 bit premiuma geç demissin. herhangi bir premium olur değilmi. yani internetten indirdiğim herhangi bir premiumla sorun yaşamam serila konusunda? söylediğinden kasıt bumu kardeşim?..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaKeDa -- 14 Mayıs 2009; 18:40:42 >
  • aynen oyle
  • @gurcellonline sağolasın kardeşim yardımların için
  • uzun zamandır forumu takip edemiyordum bende p8600 modelini çanta mause 4gb flash bellek hediyesiyle 1960 a almştım :(
  • Bu arada win7 tr beta çıkmış
  • epeydir bakmamıştım foruma yazıldı mı emin değilim ama havaların ısınmasıya bilgisayarda sorun yaşayanlar var mı acaba?
    şu an sadece firefox açık olmasına karşın ekran kartı 50 derece işlemci 47 derece ki ben wow oynadığımdan 82 derece civarını gördüm ekran kartında (5-6 saat sonunda) biraz fazla cidden.

    soğutucuları araştırmaya başladım önerebileceğiniz var mı :/
  • Birkaç aydır kullanıcısıyım. Çok memnunum. Ekran kartı sıcaklığı oyun esnasında 86 derece civarı. Daha sıcaklarda ne olur bilemem ama bu güne kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Bütün oyunları açıyor. En ufak bir reset dahi atmadı. Performans iyi. Bu forum sayesinde 64bit vista talebinde bulundum. Hemen gönderdiler. Şimdi 64bit vista kurmak istiyorum ama bir sorum var. Harddisk in ikinci bölümü D: sürücüsüne 64bit kurucam. İstediğim zaman eski 32 bit işletim sisteminden bilgisayarı başlatabilecekmiyim? XP de böyle birşey yaptığımızda bilgisayar açılırken seçenekler çıkıyordu, vista da aynımı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mansuninght

    Birkaç aydır kullanıcısıyım. Çok memnunum. Ekran kartı sıcaklığı oyun esnasında 86 derece civarı. Daha sıcaklarda ne olur bilemem ama bu güne kadar hiçbir sorun çıkarmadı. Bütün oyunları açıyor. En ufak bir reset dahi atmadı. Performans iyi. Bu forum sayesinde 64bit vista talebinde bulundum. Hemen gönderdiler. Şimdi 64bit vista kurmak istiyorum ama bir sorum var. Harddisk in ikinci bölümü D: sürücüsüne 64bit kurucam. İstediğim zaman eski 32 bit işletim sisteminden bilgisayarı başlatabilecekmiyim? XP de böyle birşey yaptığımızda bilgisayar açılırken seçenekler çıkıyordu, vista da aynımı?

    şuan için o sıcaklık sana sorun gibi gözükmeyebilir ama ilerisi için hiç iyi durum değil. harici bir soğutma kullanmanız şart sisteme yazık olur yoksa.

    bu durumun size ileride çıkaracağı durumlar.

    tutarsız kasılmalar donmalar işlemciden tuhaf sesler hard diskten ıslık gibi sesler touch pad donmalar.
    ama ben çok sık pc değiştiririm bunlar sorun değil diyorsanız bunları dikkate almayın. ama bunlara dikkat etmezseniz 2 yıl kullanımdan sonra pc kullanılamaz hale gelir.




  • Casper P8800 ve T9600 işlemciye sahip yeni modellerini satışa sunmuş.

    T9600 işlemcili model önsiparişte gözüküyor, bir hafta sonra gelecek herhalde.

    Özellikle T9600 işlemcili model 2.80 ghz hızıyla oldukça performanslı olacağa benziyor.

    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1979

    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2048




  • quote:

    Orjinalden alıntı: HaKaN18

    Casper P8800 ve T9600 işlemciye sahip yeni modellerini satışa sunmuş.

    T9600 işlemcili model önsiparişte gözüküyor, bir hafta sonra gelecek herhalde.

    Özellikle T9600 işlemcili model 2.80 ghz hızıyla oldukça performanslı olacağa benziyor.

    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1979

    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2048



    Yılmaz bu neeee?? Canavar ağam!




  • Aslinda iyi guzellerde birde ekran kartlarini artik 9600M GS yapmasalar diyorum. Yani 9700M GT yada 9800M GT koysalar oyuncular icin harika modeller olur. Ondanda gectim 9600M GT ye bile raziyim. Hayir milletin gozu donmus oyun notebooku ariyor elini cebine atan 3000TL yi cikartiyor ama Casper cesaret edip bu isi kovalamiyor. Sanirim en buyuk cesareti sadece benim kullandigim model ile gosterdi.
  • Evet Gürcel katılıyorum sana.Yeni modellere en az 9600gt koyup far yaratmaları gerek
  • arkdaşlar ben de dün vista premium 64 bit'e geçenler kerveanına katıldım. şu ana kadar hiçbir problemle karşılaşmadım. Ram lerimin hepsini kullanabilmek gerçeknen insanı tatmin ediyo. yanlız arkadaşlar dün sistemimi kurup driverleri yükledim ve vista puanımı güncelleştirdim. puanım eskidende olduğu gibi "5,0" oldu. tamam buraya kadar problem yok. daha sonra nVidia'nin en son çıkan driverini indirip kurdum 64 bit olarak. daha sonra puanımı tekrar güncelleştirdim, puanım"4.8" e düştü. wn düşük paun Windows AERO'ya. daha sonra tekrar tekrar güncelledim ama değişmedi. "4.8" den yukarıya çıkmıyor. yani puanı falan kafana takma diyeceksiniz ama işte olmuyo yani :) çünkü aynı özelliklere sahip makinalarda niye aynı sistem ve driver olduğu halde "5.0" göstersin değilmi. demekki bir yerlerde bir problem var. bunun nedeni nedir arkadaşlar bilen varmı?




  • Yaklaşık 1saatlik uğraş sonucu ilk mesajı biraz olsun yeniledim. Aramıza yeni katılan arkadaşları listeye ekledim ve 50kişi olduk

    Ayrıca driver listesi linkini ilk mesaj koydum. İhtiyacı olan ordan bulabilir.

    ----

    @antikcocuk

    vista puanına kafayı takmayın diye sölemeken ben sıkıldım

    Eğer sisteminizin gerçek performans farkını öğrenmek istiyorsanız en basitinden 3DMark testi yapın veya everestteki testleri yapın
  • @antikcocuk
    Windows Updateler ile gelen yeni dunya standartlarina gore notebookunda bulunan ekran kartin 4.8 puan aliyordur. Windows her update aldigin bu tarzda bilgileride bilgisayarina ekler ve performans degerleri otomatik olarak degisir. nVidia dan indirdigin driverin icersindede windows puanini etkileyecek bu tarzda kriterler var. Yani bilgisayarin bugun 5.8 aliyorsa yarin 5.7 ye dustugunde sana sinyal veriyor demektir. 5.0 a dustugu gun artik "degistir beni. Ben eskidim" diye bagirir. 4.0 gordugun gun bilki hurdalikta yasamanin vakti gelmistir.
    Bu arada 5.8lik puanlama benim notebookuma ait sizinkiler icin daha farki degerler gecerli,sakin cope atmaya kalkmayin onlari :)
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.