Şimdi Ara

zyban (sigarayı bırakma ilacı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
7
Favori
229.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün itibariyle 20 gün oldu bırakalı mutluyum İlk 2 gün resmen kriz geçirdim,sonraki 5 günde hep sigara ihtiyacı duydum.Zaten bulunduğum ortamın %80 i sigara içiyor.Şimdi sigara kokusunu duyunca canım çekiyor sadece,onun dışında sigara isteğim kalmadı.Kendi kendime karar verdim hiçbir ilaç vs. kullanmıyorum.
  • Ben öyle bırakamadım yüzlerce kez denedim ve sinirden geberiyorum .
    İlaç ile gider bu kesin :)
  • 2003 KONUSU el insaf be
  • 2003 konusu cok mu aradınız
  • Arkadaşlar reklam gibi olmasında babam eczacı..
    Pfizer in bir ilacı var.(şampiks) olarak okunuyor.Burada 30 a yakın kişiye bire bir bıraktırdı.Hatta şuanda izmire seminere gitti.
    Deneyin derim.
  • Ben bununla bırakacağım , konu faydalı ne zamanın olduğu önemli değil .
  • 7. günü de bitirdim sayılır 6 gün kaldı hadi bakalım :)
  • 11. günüm ve 2 günüm kaldı , devam..
  • tabii ki sen kazanacaksın
  • selamlar
    bugün zyban kullanımının 6. günündeyim
    uzun zamandan beri sigara kullanıyorum ancak günde 7 yi geçmiyordu, bırakmak istediğim zamanlar hep başarısız oldum.

    şimdiki durumda ise tamam canım sigara çekiyor, birinci nefeste hiç tat yok... ikincide de anlamıyorum, üçüncü nefeste zaten söndürüyorum ve neden yaktım ki bunu diyorum..hani hasta olunca özellikle üst solunum yolları sigara yakarsınız ama hiç bişey hissetmezsiniz onun gibi aynı.

    yan etkilere gelince, biraz uykusuzluk özellikle geceleri 1-2 saat.
    uçuyormuş hissi hafif başdönmesi

    bu illetten umarım kurtulurum..

    herkese bol şans.
  • bende perşembe günü gittim aldım bu ilaçtan..
    bugün 4.günümdeyim...
    şimdilik sadece sigaradan tad alamıyorum, ama isteğimi hala kesmiş değil..
    2.haftanın sonuna kadar bakcaz bakalım, bugün günde 2 hap'a çıkarcam...

    Geceleri çok fazla uyanmaya başladım, en ufak birşeyde uyanıyorum.. Gördüğüm rüyalar gerçek gibi geliyor..
  • 2 tane almaya başladıktan sonra (4. gün) sigara içme isteği inanılmaz azalıyor.
    bakalım tamamen bırakınca neler olacak??
  • Bugün zyban'ı kullanmaya başladığımın 12. günü. sigarayı bırakma günüm olarak 13. günü seçmiştim. 10. güne kadar günde 1 paket ve üzeri içerken dün sadece 5-6 tane içtim. Bugün ise bu saate kadar ise daha azıma koymadım. ilaça başladıktan 5 gün sonra sigaranın tadı acayip gelmeye başlamıştı zaten. bende yan etki olarak sadece bulantı oldu. arada böyle kusacakmışım gibi böğürme geliyor. uykusuzluk olsun, rüya görmek olsun, bu gibi yan etkileri olmadı.

    önümde çok zor 48 saat var. canım sigara içmek istiyor ama kendime engel olmaya çalışıyorum. biraz daha çaba ile bu illetten kurtulacağım.
  • benim karşılaştığım yan etkileri ; bulantı, ateşlenme

    5.gündeyim ve bugün daha ağzıma sigara sürmedim

    canım istiyor fakat, boş durmamaya çalışıyorum birşeylerle uğraşıyorum aklıma gelmesin diye
  • ben ilaca başlayalı bir ayı geçti bugün ilacı bitirdim şükür pazartesi kontrole gidecem çok rahatım sigarayı artık hiç aramıyorum ama boşluğunu bir şekilde doldurmaya gayret ediyorum bir aydır da sigara iç miyorum çok rahatladım uyuduğum uykudan yediğim yemeğe kadar bir çok etkisi var bu meretin bırakmaya karar veren arkadaşlar direk ilaçtan menfaat umarak başlarlarsa yanılabilirler önce kafanızda bitirmek en kolay yolu bu arada 24 senelik tiryakiyim günde 32 kadar sigara tüketiyordum şimdi kuş gibiyim herkese bol şans
  • Arkadaşlar ben sigarayı gerçekten bıraktım . Bugün 4. gün . 13 gün hedef koymuştum üzerine . 13. günün gecesi saat tam 11.30du ve ben 4 dal sigaramı peşpeşe içtim (son ya hani hırsımı alayım :D) saat 12 oldu tamam dedim senin olayın bitti sigara . Sabah kalktım , tabi klasik hareketidir bu sigaranın , hemen sigara altı kahvaltı yalandan 2 lokma ondan sonra yapıştır bütün gün . Ama bu kuralı bozdum o sabah :D İçmiyorum dedim kendi kendime kalktım işe gittim bütün gün nette kafayı meşgul ettim , tabi canım da istiyor sigara ama dayanılmaz değil .
    Neyse 1-2 derken bugün 4. gündeyim . Aklıma çok az geliyor sigara ve gerçekten ihtiyaç değil artık .
    Bence isteyen herkes başarabilir bunu arkadaşlar . Sigarayı çok sevdiğim halde bıraktım birde.. Gerçekten seviyordum sigara içmeyi..
    Herkese başarılar diliyorum bu yolda :)
  • 6. gün sigaradan eser yok , bırakmayı düşünen herkese tavsiye edilir . Zyban .
  • herkese slm bende bugün gidip ilacı aldım ve yarın sabahtan itibaren kullanmaya başlayacağım
    ama sıgarayı bırakma günü olarak en uygun ne zaman seçilmeli kullanırken özellikle dikkat ettiğiniz birşey varmı ilk günden itibaren az içmek için kendimi zorlamalımıyım gibi.... sorular var kafamda yeni kullanmış arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim

    bugün 16 haziran ben 2 gündür ilacı kullanıyorum. İlaca başlamadan önce forumlarda okuyabildiğim kadar çok bu konuda kullanıcı yorumlarını okudum. Yazan herkese teşekkür ediyorum çünkü insanlar ne yaşadıklarını,gerçekten işe yarayıp yaramadığını paylaşarak aslında kendinden sonrakilere yol gösterici oluyorlar bende bu sayade başladım zaten kullanmaya. bende benden sonrakilere yol gösterici olsun diye paylaşmak istiyorum zybanı. daha 2.gün olduğu için yazacak çok şey yok aslında ama kullanmayı düşünen herkese şunu söylemeliyim ki 2 günde dahi benim sigaraya olan isteğimi azaltmış durumda mesela ben bu yazıyı sigara içmeden yazamazdım dikkatimi toplayamadığımı düşünürdüm şuan sigara içmeden yazıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdaziba -- 16 Haziran 2011; 16:20:25 >
  • evet... zybanlı 17. günüm sigarasız 4. günümdeyim...

    ben bunu bugüne kadar nasıl içmişim, meğer ki bu kadar kolaymış kurtulmak diye düşünüyorum.

    yalnız 1 haftadır ilacı 1 e indirdim, yan etkilerinden dolayı (uykusuzluk ve mide bulantısı)

    Bu ay sonu ilacı da bırakacağım, bırakmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.
  • benimde zyban la 4 günüm başka arkadaşlara oldumu bilmiyorum ama kokulara karşı aşırı duyarlı oldum sanki her kokuyu alıyorum yolda dükkanların bütün kokuları birbirine karışmış durumda gibi geliyor onun haricinde bana uykusuzluk yapmadı ama mide bulantısı ve ellerimde uyuşma hissediyorum sigaraya gelince içmek gerçekten zor olmaya başladı eskisi kadar canım istemiyor ama alışkanlıktan dolayı aklıma geldiğinde yakma ihtiyacı hissediyorum ama yaktığımda da mide bulantısı ve kötü bir tat dan başka birşey yok olacak inş 13.günü bırakma günüm ama o zamana kadar içemem gibi geliyor isteyen herkesin bırakması umudu ile...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.