Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
48
Favori
605.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde bu gibi sorulara net cevap vermek nerede ise imkansız o kadar çok marka seçenek var ki içinden doğrusunu seçeceksin yetmeyecek kalifiye dürüst işinin ehli alt firmaları bulacaksın hele birde Kurumsalın dan kobi düzeyinde ki firmasına kadar alengiri meziyet edinmiş bir topluma doğru kaydığımız şu yüz yılda...
    Ben PİMAPEN'in kurumsal kimliğine sektörde ki yerine ilk olması v.s aldanmış biriyim evet aldanmış maalesef sektörden biri olmama rağmen güvenmekle sorgulamamak arasında ki çizgiden kaybeden bu firmada kalite havalarda teknik ustalık ayrı bir dünyada çok şey söylerim de bir anlamı yok hatırladığım kadarı ile Enka grubundan çıktı sonradan ne durumda ona yorumum yok kurumsallık aynı kafada ilerliyor ise değişine bir şey olmadığına kanaat getiririm..
  • ogrenenbilge O kullanıcısına yanıt
    Hocam son olarak deceuninck aldı egepen winsa pimapen dwt hep bu firmanın yanlız haksız bir suçlamada bulunmusunuz bizim Türk halkının ucuz olsun ne olursa olsun mantığı çoğu firmayı maliyetleri düşürmeye zorluyor bazıları abartiyor sizde bunlardan birine denk geldiniz sanırım yaşadığınız olayları tam bilemiyorum ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    Şahsıma hiç haksızlık etmiyorum etmemde ucuza kaçma sözünü şahsıma alıntılayacak olsam öyle olsa neden tonla pvc üreticisi var iken gidip Pimapen'i onunda zamanında en pahalı süper övgülü falan filanları bitmeyen en üst serisini yaptırmış olayım ki ha dediğim gibi ben hatayı markaya aldanmak ile yaptım İlk partide 5 daire bu firmanın 7500 serisini imal ettirip taktırdığımda içimde büyüyen can sıkıntılarını üretici hatasıdır diye geçiştiriyor idim öyle bakıyordum ki akabinde iki daire daha bu seriden bir bakıma mecburi kullandık hepsi bir olsun diye onları da özellikle farklı iki firmaya yaptırdım şimdilerde onların hatalarını da bantla sünger ile türlü yollar ile gidermeye çalışıyorum düşünelim ne ucuza kaçma Rehau v.s bir kaç defa yaptırır idim bu süreçte bizde pvc doğrama var rüzgar estiğinde camdaki perdeler odanın ortasına kadar açılabiliyor ürünün rüzgar gurubu 4 iken üç contalı bilmem v.s iken şimdi bunları söylemek haksızlık değil haksızlık güvenip en iyisini de iyisi dediklerine paranı verip sonradan rezil olmak haksızlık bu buda Türkiyemiz de maalesef ki bir realite paran ile rezil olmak....




  • Merhaba @Ogrenenbilgi,
    Sizin ki tamamen işçilik hatası sanırım. Ne marka olursa olsun eğer işçiliği kötü yaptılar ise bu markanın değil, işi yapan ustaların hatasıdır.
    Bunu pimapen bayisi olduğum için söylemiyorum. Dikkat ederseniz forumda diğer hiçbir markayı kötülemiş biri değilim aynı şekilde şuanda da pimapeni temize çıkarmak için söylemiyorum ama rüzgar geliyor ise bu yapan firmanın hatasıdır. Sizede hak veriyorum sonuçta para ödemiş ve en iyisini yaptırmanın heyecanı içinde iken hayal kırıklığına uğramışsınız bence markayı değil firmayı hedef alın. Çünkü siz markayı hedef aldığınızda biz işini iyi yapan firmalarda etkileniyor.
    Ayrıca bu sorunlarınızı firmaya ilettiniz mi firma ilgilenmedi ise pimapene ilettiniz mi ?
    İl ilçe olarak neredesiniz. İstanbul anadolu yakası ise gelip yardımcı olabiliriz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarmaraPimapen -- 29 Ocak 2016; 14:26:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm: Pencerelerini Winsa olarak değiştireceklere yada yaptırıcak olanlara tavsiyem yaptırmayın! Yaptığı yada taktıkları ürününün sorumluluk kabül etmeyen firmaya güven olmaz. BANA DA HERKES WVİNSA WİNSA DİYORDU BOYUMUN ÖLÇÜSÜNÜ ALDIM, YAPTIRDIĞIM MUTFAK CAMININ MENFEZİ BU KIŞ AYLARINDA İÇ TARAFTAN ÇATLADI ÇATLAYAN ÜRÜN GARANTİYE GİRMEZMİŞ PARA TALEP EDİLİYOR BENDE HARAM OLSUN SİZE VERDİĞİM BİR PENCERE İÇİN 435
  • Herkese merhaba.
    PVC kapı pencerelerimi değiştirmem gerekmişti ve konuyla ilgili bilgim olmadığı için de bu konuya yazılmış olan tüm mesajları okudum. Montaj işi bittikten sonra da deneyimlerimi paylaşmak için üzere oldum.
    29 Aralık 2015 tarihinde Ankara-Ostim'de bulunan üretici bayilerden fiyat almak istedim. Pimapen üretici olan Hatüpen'de ayak üstü çok yoğun oldukları gerekçesiyle fiyat vermediler, istersem başka bir bayiye yönlendirebileceklerini söylediler, sağolun dedim çıktım. Hemen yanındaki Winsa üretici bayisi Armaş Plastik'ten fiyat aldım. Oldukça uygun fiyat vermişlerdi. Değerlendirmelerimizi yapıp hemen ertesi gün sözleşme imzaladım. 31 Aralık tarihinde kesin ölçüleri almaya geldiler ve 8 Ocak 2016 tarihinde montaj için sözleştik.

    Söyledikleri tarihte sabah 9 civarında ustalar geldi. Eski PVC ler söküldü. Ancak yeni montajı yapılacak olan PVC'ler henüz gelmemişti. öğlen 12'ye doğru yeni montajı yapılacak olan doğramalar geldi. Belki de 1 saatten fazla zaman kaybımız oldu. Sonra araya cuma namazı vs girdi ve tabi bu kayıp 2 saate uzadı.(montaj gününün cuma olmamasına dikkat etmek gerekiyor demek ki.) Namazdan sonra hızlı bir şekilde montaja başlandı ve yaklaşık 3 saat civarı da o montaj işlemi sürdü. (4 pencere ve 1 balkon kapısı). Ustalar işine hakim görünüyordu, montaj esnasında içim rahattı.
    Montajı biten yerlerde kendi kendime kanatları kontrol etmeye başladım. Bazı kanatların contaları kasaya iyi basmadığını gördüm (az da olsa açıklık gözle de görülebilir şekildeydi). Ustalara bunu söylediğimde "bu iyi basıyor, bunda bir şey yok" gibi laflarla geçiştirilmeye çalışıldım. Israrlarım üzerine bir şeyler yapmaya çalıştılar. Tek denedikleri zamağın yerini değiştirmekti ve 3 4 kez yukarı aşağı almaya çalıştıklarından doğrama delik deşik oldu. Oldu bittiye getirip, artık bir an önce evden çıkmaya çalışıyorlardı. Onlar gitmeden, evin tümünü son bir kez kontrol etmek istedim ve böylece sabit bir penceredeki camında kendi kendine köşesinden çatladığını gördük.

    İş bitirme formuna bunları da yazalım dedim. Ama öyle bir form da yoktu. Neyse dedim. Onlar çıkar çıkmaz firmayı aradım. Durumu anlattım, onlarda hem cam değişimi hem de kanatların ayarlarını yapmak üzere geleceklerini söylediler. Bir hafta sonra, 16 Ocak tarihinde camı değişimi ve ayar için gelindi. (Bu kadar hızlı olması sevindiriciydi.) Cam takıldı genel ayarlar yapıldı ancak salon penceresinde bir kanat olmadı ve daha uzun ispanyolet ile değişeceği söylendi. Şu anda onu beklemeye devam ediyorum.

    Eski doğramalar ile kıyasladığım için yeni pencerelerden oldukça memnunum. İş bitiminde firmadan yetkili birinin gelip kontrol yapmaması ve iş bitirme formu imzalanmaması bana göre olumsuz bir durum. Ayrıca montaj esnasında koruyucu bantları söktükleri için de doğramalar üzerinde çizilmeler ve yıpranmalar meydana gelmiş durumda ve konuda da yapacak bir şey yok.

    Detaylar: Winsa Dorada serisi, beyaz renk. 4-16-4 ısıcam sinerji argon gazlı. Aubi marka ispanyolet ve Hoppe Secustik kol stardart olarak kullanılıyor. Kullanılan köpük markasını şu an hatırlamıyorum ancak internetten fiyatına baktım 6-8 tl civarında değişen fiyatları olan bir markaydı. Montaj günü ısıcamların 10 yıllık garanti belgesi ile birlikte yapılan işin faturası da teslim edildi.

    Yazmamın iyi olacağını düşündüğüm noktalar bunlar. Benim gibi, Ankara'da tavsiye firma arayan kişiler için faydalı olur umarım.




  • Arkadaslar merhaba,

    Izmir / Bornova-Bayrakli bolgesinde gercekten isini ozenle yapan bir firma tavsiyesi olan var mi acaba ? Pen markasi onemli degil benim icim usta iyi olmadiktan sonra en kalitelisini de taksan ise yaramiyor.

    izmirde ben yaptirdim memnun kaldim tavsiye de ederim diyebileceginiz bir usta firma bayi varsa paylasirsaniz cok sevinirim.


    @MarmaraPimapen kardes sizin uzmanlik alaniniza giriyor bu konuda beni aydinlatirsaniz memnun olurum. suanda degistirmeyi dusundugum aleminyum dogramalarin kasalarini diger evimde cikartirlarken cok fazla kirip doktuler , simdi yaptiracagim evin kasalarini cikartmadan yaptirabilir miyim? gelenler sokmemiz lazim diyor ben anlam veremiyorum kirarak duzlemek yerinde oraya 1-2 cm beton atarak duzleseler de oyle olcu alsalar ona gore profil kesseler olmuyor mu? acelem yok ev zaten bos su anda. nasil tarif edeyim ki hem ustalara hem bana kolaylik olsun.

    saygilarimla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emraxi -- 8 Şubat 2016; 22:46:43 >
  • emraxi kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Özellikle alüminyum doğramalarda en ufak bir kırılma bile olmaması gerekir. Belirli kısımlardan kesip çok rahat bir şekilde çekip alınabilir.
    Eğer alüminyum altında demir kör kasa var ise onu sökülmesi gerekmez ona göre ölçü alınır yok illa demir körkasayı sökeceğiz diyorlar ise o zaman kırma dökme çıkar ancak oda ahım şahım bir kırıp dökme değildir. Pervaz kullanılacak ise sorun olmaz.
  • Merhabalar,İzmirde egepen bayisi önerebilir misiniz,acil,tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarmaraPimapen kullanıcısına yanıt
    Hocam siz daha iyi bilirsiniz bir tanıdığımızin referansı ile pakpen den teklif aldık. Aşağıda verilen urun ve fiyatlar normal midir ?

    Pakpen Royal seri 70mm 6odacikli seri , 4+16+4 ısıcam(argongazli), mekanizmalı sineklikler , mermer 5400TL

    Ev 3+1
    4 balkon kapısı (210x75)
    6 pencere (150x140) çift kanat çift acilir
    Destek saci 1,5mmpencere 2mmkapilarda
    Kilit sistemleri Kale
    Poliüretan ile yalitilip siva ile kapatılacak

    Böyle anlastik nasipse sözleşmeyi haftasonu yapacağım

    Gorusunuz benim için değerlidir

    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emraxi kullanıcısına yanıt
    Pimapen marka 5000 tl'ye yapılır. Pakpen royal seri hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için fiyat iyi mi kötümü bilemem ancak inşallah işçilikleri iyiyse sıkıntısız biter ise rakam uçuk değil.
  • Istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz pimapen bayisi var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslektaşlarıma,

    Bu sayfalardaki yazılarımızı tüketiciler inceleyerek kendilerine/bütçelerine uygun ürünler ile yapılarının yalıtım ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar.
    Bir pencere ünitesini satın alan tüketici ciddi paralar ödeyerek bunları ediniyor ve uzun yıllar kullanıyor.
    Bu müşterilerimizde en az bizim kadar çaba harcayarak para kazanıyorlardır bundan emin olabilirsiniz.

    Bu anlamda, sayfada ürün/sistem bilgisi paylaşırken doğruluğundan kesin olarak emin olduğumuz bilgileri paylaşmaya dikkat edelim.
    Doğruluğundan kesin olarak emin olmadığımız bir ürün/sistem hakkında yorum yapmaya çalışmanın kimseye faydası olmaz zararı olur.
    Sektörde güvenilir bir bilgi kaynağı çok fazla olmadığından dolayı, insanların tercihlerini burda yazdıklarımızla ciddi manada etkiliyoruz.
    Doğruluğundan emin olmadığımız bilgiler yazarak insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

    Allah herkesin rızkını, kısmetini, ekmeğini gönlünce versin.
    Saygılar.




  • Pimapen - Winsa - Egepen ürünleri tamamen farklı segmentlerde, farklı ihtiyaçlara hitap eden,
    farklı niteliklerde ürün piyasaya sunan Belçıkalı Deceuninck NV bünyesindeki Türk markalarıdır.
    Hepsinin aynı fabrikada üretildiği, aynı malzemeden aynı teknikle üretildiği arasında bir fark kalmadığı v.b. yorumlar doğru değildir.

    Ayrıca ilgili web sitelerinden de konuyla ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz;
    http://www.deceuninck.com/
    http://www.pimapen.com.tr/
    http://www.winsa.com.tr/
    http://www.egepen.com.tr/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emraxi

    Arkadaslar merhaba,

    Izmir / Bornova-Bayrakli bolgesinde gercekten isini ozenle yapan bir firma tavsiyesi olan var mi acaba ? Pen markasi onemli degil benim icim usta iyi olmadiktan sonra en kalitelisini de taksan ise yaramiyor.

    izmirde ben yaptirdim memnun kaldim tavsiye de ederim diyebileceginiz bir usta firma bayi varsa paylasirsaniz cok sevinirim.


    @MarmaraPimapen kardes sizin uzmanlik alaniniza giriyor bu konuda beni aydinlatirsaniz memnun olurum. suanda degistirmeyi dusundugum aleminyum dogramalarin kasalarini diger evimde cikartirlarken cok fazla kirip doktuler , simdi yaptiracagim evin kasalarini cikartmadan yaptirabilir miyim? gelenler sokmemiz lazim diyor ben anlam veremiyorum kirarak duzlemek yerinde oraya 1-2 cm beton atarak duzleseler de oyle olcu alsalar ona gore profil kesseler olmuyor mu? acelem yok ev zaten bos su anda. nasil tarif edeyim ki hem ustalara hem bana kolaylik olsun.

    saygilarimla



    www.rehaudizayn.com - Şahin bey ile görüşmeni tavsiye ederim...
    İzmir'de Rehau markasının üretici bayi firması aynı zamanda Pakpen'de mevcut...
    Yapılan işlere bakabilirsin:http://www.rehaudizayn.com/referans-gorselleri/
    Tavsiye ederim, Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayhappy -- 29 Şubat 2016; 10:57:56 >




  • Uzun araştırmalarım sonucunda karar vererek aldığım pvc doğramalar dün itibariyle takıldı.
    Öncelikle seçmiş olduğum konfigürasyon aşağıdaki gibidir.

    -Pimapen Fantasia serisi pvc profiller.
    -Roto marka aksesuarlar.
    -Isıcam konfor (iç cam 4mm. + 14mm. boşluk + 6mm. konfor dış cam)

    Fantasia serisini tercih etmemin en önemli sebebi 3 conta olması. Özellikle ses yalıtımı konusunda ciddi etkisi olduğunu düşünüyorum.
    Bir miktar araştırma yapan herkes aksesuar için Roto markasına ulaşacaktır.
    Belirtmiş olduğum cam konfigürasyonu ise cok büyük bir fiyat farkı oluşturmadan ciddi bir ses yalıtımı avantajı getirmektedir.

    Ciddi bir montaj işçiliği olduğu için referans alamadığınız hiçbir firmaya yaptırmamanızı tavsiye ederim. Montaj iyi olmadığı takdirde ne kadar iyi ürünler seçerseniz seçin verim alamayabilirsiniz. Ben burada okuduğum yorumlar doğrultusunda Batı Pimapen ( @bbgelen ) firması ile
    anlaştım ve konfigürasyonun oluşturulmasından montajın tamamlanmasına kadar geçen süreçte hiçbir sorun yaşamadım.

    Konu ile ilgili sorusu olan arkadaşlar olur ise yardımcı olmaya çalışırım.




  • 180x120 ölçülerindeki pencereye sıcağı kesmesi için dıştan takma panjur yaptırmayı düşünüyorum, ahşap rengi ve yalıtımlı alüminyum olması tercihim. Motorlu veya manuel ipli olarak tahmini ne kadara mal olur acaba?
  • Manuel 700 tl motorlu 800 civarı tutar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarmaraPimapen kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • iyi günler
    yazlığımızın pencerelerinin bir kısmını geçen sene egepen zendow altınmeşe yaptırmıştık, bu yıl diğer kısımlarını da yaptıralım dedik ancak rakamlar baya bir artmış, bir arkadaşım pimaş dwt önerdi, renk uyumu konusunda sıkıntı yok aynen uyuyor ama kalite olarak fark varmıdır bilemiyorum, gerçi aynı fabrikanın ürünü imiş ama yine de kararsız kaldık. dwt kullanan arkadaşlar varsa düşüncelerini almak isterim, teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.