Şimdi Ara

PRAKTEN ZAYIFLAR KESİNLİKLE KULLANMALI (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
13
Favori
531.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hala kullanan varmı bence cok zayifim :D yorumlari gördüm 10 günde 3 4 kilo alanlar var bi yan etkisini gördünüzmü bende kullanmalımıyım?
  • Bende saçta kepek yapıyor aşırı derecede. O yüzden bıraktım. 1 ay da 3 4 Kilo almıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joseph3535

    Bende saçta kepek yapıyor aşırı derecede. O yüzden bıraktım. 1 ay da 3 4 Kilo almıştım.

    dalin bebe şampuanı kepeği kesiyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erha-n

    quote:

    Orijinalden alıntı: Joseph3535

    Bende saçta kepek yapıyor aşırı derecede. O yüzden bıraktım. 1 ay da 3 4 Kilo almıştım.

    dalin bebe şampuanı kepeği kesiyor...

    Teşekkürler deneyeceğim
  • arkadaşlar ben 15 yaşında 165 cm boyunda 40 kiloyum bu ilacın çok uyku yaparmı kullanmalımıyım ailemden gizli kullanmalıyım annemler izin vermio yardım edin lütfenn
  • bu ilacın spraktin olanını kullandım, abartısız o ilk gün normal yediğimin 3 katını yedim. ilerleyen günlerde iştah artırıcı etkisi kayboluyor.

    Problem şuki, vücutta ve kaslarda ağrı yaratıyor ve günlük aktiviteleri yerine getirmek çok zorlaşıyor. ben şahsen kullanmış biri olarak önermiyorum.

    balık yağı hapları var iştah açar ve bünyeye çok olumlu etkileri vardır. hemde çok faydalı.

    kilo almak isteyene tavsiyem, mümkünse spora başlasın ve gece yapmadan önce bol kalorili shake hazırlayıp içip öyle yatsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expunge

    Arkadaşlar hala kullanan varmı bence cok zayifim :D yorumlari gördüm 10 günde 3 4 kilo alanlar var bi yan etkisini gördünüzmü bende kullanmalımıyım?

    Zaten ilacin yan etkisi kilo aldırma hocam açıkçası bu ilacin neye yaradığını bilen yok ya da o amacla alindigini da sanmiyorum sipraktin icin soyluyorum lakin prakten yerine artik sipraktin satılıyor zannedersem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun hortlaması lazım çünkü ben ilaca bugün başladım ! Sormak istediğim ise ben sabah 1 öğlen 1 akşam 1 ölçek alıyorum..sabah 2 öğlen 2 akşam 2 ölçek alan varmış acaba hangisi daha mantıklı ? 180 58 kiloyum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pasamer

    Bu konunun hortlaması lazım çünkü ben ilaca bugün başladım ! Sormak istediğim ise ben sabah 1 öğlen 1 akşam 1 ölçek alıyorum..sabah 2 öğlen 2 akşam 2 ölçek alan varmış acaba hangisi daha mantıklı ? 180 58 kiloyum

    işe yaradimi ilaç :=)
  • Kesinlikle kullanin derim ben 164 boyunda 50 kiloydum ve istahli biriydim hayatta kilo almam derdim ama birdaki yorumlardan sonra basladim ve uc ay oldu 10 kilo aldim 60 kiloyum cok mutluyum ben aldiysam herkes alir deneyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expunge E kullanıcısına yanıt
    Gunde 3 kere. Birer olcek alin asiriya kacmayin zaten alcaksinzdir mutlaka fazlasi zarar olbilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suheye S kullanıcısına yanıt
    Ilacin ismi nedir ve durumlar nasil su an da?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkant19

    Ilacin ismi nedir ve durumlar nasil su an da?

    şimdiki adı spraktin ya da ona benzer bir şey.
  • Bn 14 yaasindayim eczanede sabah aksam tok icilicek dedi ise yarar mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilacı aldım akşam yatmadan içicem bakalım neler olucak
  • bende sizin kullanıdıgınız şurubu kullanmak ıstıyorum fakat ben sigara iciyorum 1 günde 1 paket bitirmiyorum 1 pakette 20 tane sigara varsa 10 tanesini içip 2 gündeyse 10 dalini içiyorum kesinlikle iştahli biriyimdir 1 oturuşla 1 yada 2 ekmek bitirebiliyorum bazende iştahim kesinlikle kesiliyor boy 1.80 civari kilo ise 50 aq kemik torbasina döndüm iyice herkez sulu yemekler ye yağlı yemekler ye yiyorum yinede kilo alamıyorum bundan bi sene duruşmam vardi psikolijik olarak sıkıntılar cektım sıkıntılarımda dırek hepsi kilomu benden aldı yemek yiyemiyorumdum su ıcıyordum sigara iciyordum 1 2 aydır bir oturuşla 1 yada 2 ekmek biterebiliyorum içi dişi fark etmıyor uyku sebeblerim oldu gece sabahlamalar aslında gece cok aldırıyormus yemekler gecede yıyorum yınede kılo alamıyorum bu ilaçi ben kullansam alabılırmıyım kilo bilginiz var mı ?
  • Meraba arkadaslar, burayi canlandiralim. Bende cok zayif biriyim yas 18 boy 1,56 kilom 38. Ne yaptiysam bi turlu kilo alamiyorum. Oncedende prakteni kullanmistim istahi actigi dogrudur ama ben duzenli kullanmamistim. Yeniden baslamaya karar verdim, soyle bi 45 kilo olursam yeter benim icin devami gelir diye dusunuyorum. Gunde 3x 2 olcek alicam. Umarim yardim eder cunku cok zor kilo aliyorum bi ara 42/43 u gormustum onuda yine kaybettim. InshAllah bu surup sayesinde kilo alabilirim. Sorulariniz varsa sorabilirsiniz, kullananlarda lutfen buraya yazsin.

    Kilo 38 hedef 45kilo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar uyku ve dikkatsizlik yapıyosa kullanmıyım baslıyım diyodum da sınava hazırlanıyorum en iyisi sınavlar bitince kullanayım
  • Aynen, yan etkisi uyku ve dikkatsizlik en iyisi tatilde falan kullanmak. Ben yinede okuldan geldikten sonra 2 olcek aliyorum boylece aksam yemegime kadar baya acikiyorum. Aksam 10/11 arasi yine 1/2 olcek aliyorum ve yarim saat sonrasi yine biseyler yiyorum.
    Bu arada arkadaslar ben cemen otu kapsulleri kullaniyorum oda cok iyi istah aciyor, kizlardada gogusu buyutuyor, ama gercekten terleyince cok kotu koku yapiyor oyuzden iyi bir deodrant kullanirsaniz sorun olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yazımı okusanız sizin için faydası olucaktır

    Öncelikle ben 17 yaşındayım, 174 cm boyundayım ve 58 kiloydum bu durumdan rahatsızdım açıkcası. Bana karbonhidrat önerdiler aldım kullandım fakat açıkcası düzenli kullanmama rağmen pek bi faydasını göremedim. Sonra internette gezinirken bu PRAKTENİ gördüm. Dedim sonucu ne olursa olsun kullanıcam kafaya taktım diye. Aldım ilacı günde 3 kere içmemi önerdiler. Ben kafama göre içiyodum yemekten sonra 2 ölçek. Aradan 5 gün geçtiğinde bakalım işe yaramışmı diye tartıya çıktım bi baktım 59,5du 60a baya yakındı sevindim

    Ardından en iyisi bunuda düzenli kullanayım dedim ve kendime günde 9 tane alarm yaptım bu alarmların 3 ünde yemek yedikten sonra direk ilacı alıyordum ve diğer öğünü aç kurtlar gibi yiyordum bunu 1 ay denedim ve sonuç 68 kilo hayatımda gördüğüm en iyi anlardandı

    Şuanda yazıyı yazarken 71 kiloyum 75 yapıp bırakıcam. Alarm düzenim ise şöyleydi:
    5:30 Yemek
    8:00 Yemek
    11:00 Yemek
    14: Yemek + Şurup (2 Ölçek)
    17:00 Yemek
    19:00 Yemek + Şurup (2 Ölçek)
    20:40 Yemek ( Ramazan nedeniyle ailemlede yiyorum güzel yemekler oluyor baya )
    22:00 Yemek + Şurup (3 Ölçek)
    1:00 Yemek

    Arkadaşlar bu kadar yemek yazdıklarıma siz atıştırmalık bişeylerde yiyebilirsiniz peynir salam zeytin filan. İlla 2-3 tabak yiyeceksiniz diye bi kaide yok.

    Konuyu pek takip edemiyeceğim sorunuz olursa instagram: hakan.genel :)

    Size kilo almalar




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.