Şimdi Ara

VİSTA Format Nasıl Atılır ? Resimli Anlatım.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
417.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: anktotti

    evet biraz bekleyince açıldı hakkaten ve format atabildim, çok teşekkürler jant

    Rica ederim
  • Bilmeyenler İçin Güzel Bir Anlatım Olmuş.
    Ellerinize Sağlık...
    Teşekkürler...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EmRSrL

    Bilmeyenler İçin Güzel Bir Anlatım Olmuş.
    Ellerinize Sağlık...
    Teşekkürler...

    Rica ederim, sağol arkadaşım..
  • janti abi ya bn vista cdsini taktım bilgisayar calışırken.calışır.exe dedim normal cd yüklermiş gibi.sora da senn anlattıgın adımların hepsi gercekleşti.

    şimdi bnm sorum senin yaptıgın işin benimkisinden bi artısı var mı?yani senin anlattıgın gibi format atmama gerek var mı?

    bide bilgisayarım işletim sistemi yüklü gelmişti.şimdi bu kopya orjinal degil lisans anahtarı gir gibi bişi dio gerci onu başka bi vista yükleyip crackle hallettim ama canımı sıkmadı degil.sence ne yapmam gerekio?

    en son sorum bilgisyarı ilk aldıgımas işletim sistemi olarak vista premium vardı ve bilgisayarımda ramler 4gb olarak gözüküodu.
    vista ultimate yükledikten sora bilgisayırmda ramler 3gb olarak gözükmeye başladı.bu bi performans eksiligine neden olur mu?olursa da nası düzltmem gerekio.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivıl encınyır -- 14 Aralık 2008; 4:51:36 >
  • kartal;
    Disk bölümleme hadisesi de var onuda ana konuya ekleyebilirsin not olarak; windows içinden(den mas.>yönetimsel araçlar> bil. yönetimi>depolama>disk yönetimi) yapılıyor.
    zira xpde format esnasında kurulumdan önce yapılıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 14 Aralık 2008; 5:43:55 >
  • sivıl encınyır

    Ben format atmayı anlatmıştım, sende direk yükseltme yapmışsın. Pek birşey farketmez, ama disk temizleme yapmanı tavsiye ederim. Çünkü diğer windowstan kalan artıklar var onlar boşa yer kaplamasın. Crack olayını zaten halletmişsin. Ram olayına gelince Vista'nın 4gb görmesi lazım, performansta sorun olmaz. Ama kafaya takarım diyorsan en baştan benim anlattığım gibi fotmat atmanı tavsiye ederim.

    mavizaman


    Disk bölümleme olayını format sırasında anlattım. Yine format sırasında yapılması en iyi yöntem olacaktır... Kurulumdan sonra sorarlar ise o yönetimi önerebilirim
  • PC imde xp yüklü harddiskim c ve d olarak 2 ye bölünmüş durumda c de sistem d de film ve müzik dosyalarım var.İlk defa vista kurmayı planlıyorum.C bölümümü formatlayıp vista kurmayı planlıyorum.Acaba bu şekilde kurduğum vista d bölümümü tanırmı? veriler vistada aynen kalırmı(d deki verilerimi yedekleme sorunum olduğu için bu şekilde bi yöntem izlemeyi planlıyorum)
    Teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: muratcirmik

    PC imde xp yüklü harddiskim c ve d olarak 2 ye bölünmüş durumda c de sistem d de film ve müzik dosyalarım var.İlk defa vista kurmayı planlıyorum.C bölümümü formatlayıp vista kurmayı planlıyorum.Acaba bu şekilde kurduğum vista d bölümümü tanırmı? veriler vistada aynen kalırmı(d deki verilerimi yedekleme sorunum olduğu için bu şekilde bi yöntem izlemeyi planlıyorum)
    Teşekkürler.

    Tabiki. C 'yi sorunsuz bir şekilde silip, Vista kurduğunda D deki bütün verilerini kullanabilirsin..
  • Bilmeyenler için Mükemmel bi çalışma Eline sağlık
  • Çok teşekkürler jant
  • @ mrMAST3R

    Teşekkür ederim.

    @muratcirmik

    Rica ederim.
  • Çok güzel anlatmışsın. Teşekkürler..
  • Bilmeyenler için açıklayıcı olmuş emeğine sağlık...
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, güncel
  • Ben dün itibari ile bilgisayarıma VİSTA HOME BASİC kurdum..Fakat başka vista kurulu sistemlerin masaüstünde saat,not kağıdı,ufak bir resim çerçevesinde sürekli dönen resimler var ama ben bunun ayarını bir türlü bulamadım,açamıyorum..Biri yardımcı olursa çok sevinicem..
  • Eline sağlık gerçekten güzel olmuş...
  • @firtikk

    Anladım. Kurduğun sürüm HomeBasic olduğu için, yani Vista sürümlerinin en düşük versiyonu olduğu için, içinde windows kenar çubuğu barındırmıyor. Ayrıca pencere kenarları vs. oldukça düşük kalitedir. Tavsiyem Vista ultimate kullanman yönünde.

    @ertuq26

    Teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JANT!

    @firtikk

    Anladım. Kurduğun sürüm HomeBasic olduğu için, yani Vista sürümlerinin en düşük versiyonu olduğu için, içinde windows kenar çubuğu barındırmıyor. Ayrıca pencere kenarları vs. oldukça düşük kalitedir. Tavsiyem Vista ultimate kullanman yönünde.

    @ertuq26

    Teşekkür ederim.



    Cevabınız için teşekkür ederim..

    Bir kenar çubuğu için Vista Ultimate satın alamam şuan,kaldı ki sistemim yeterince güçlü değil..Zaten bu Home Basic bedavadan geldi bana,yoksa kurmak aklımın ucundan bile geçmezdi..XP ile mutluydum ben..




  • Söylendiği gibi yüksek bir sisteme gerek yok aslında. Ama 2gb ram olayı var. 2'de aşağısı kurtarmaz. Sen sistemini yaz buraya ona göre yorum yapalım. Vistayıda netten çekersin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ibo_mert

    güzel paylaşım teşekkürler ama ben acer 5520g laptop aldım yanında back up dvdlerini verdiler formatlama için bunları kullanabilir miyim?kullanırsam nasıl?biri ayrıntılı anlatırsa sevinirim...



    Arkadaşım bende de var aynı cihazdan ama bana alırken "back up" dvdsi vermediler ve kutudan da çıkmadı.

    Bana kendin "recovery disc" yap sonra bir şey olursa onları kullan dediler.

    Bana niye "back up" dvdsi vermediler?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.