Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kyibe , kyibe Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.911
Cevap
452
Favori
2.680.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çamaşır makinamı 6 yıl önce aldım bosch marka. Şimdi kurutma ihtiyacım var. Ya banyoya üstüste koyacağım üstüste olunca aynı marka olma koşulu varmış ya da kapalı balkona koyacağım herhangi bir marka. Bosch marka için öneri yapabilir misiniz? Balkonda kullanım uygun olur mu sıcak soğuktan etkilenir mi? Bursa hava şartlarında. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masalmavisi M kullanıcısına yanıt
    2 senedir cam balkonla kapali balkonda duruyor .ama balkonumuz gomme balkondu sadece onde acik alan vardir duz cam la kapattirdik . Bir sorun olmadi suana kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba,
    3.5 sene önce (evlenirken) @candogan62'nin de yorumlarını okuyarak bosch'un wvH28440 model kurutmalı çamaşır makinesini almıştım fakat bugün çalışırken birden durdu ve ekrana hiçbir yazı gelmedi. prizden çıkarıp bekleyip tekrar takmama rağmen ekrana yazı gelmedi ve servis çağırdım. biraz uğraştılar ancak sorunu incelemek için atölyelerine götürmek zorunda kaldılar. aldığımızdan bu yana makinenin kurutma özelliğini çok kullanmıyoruz, bu yüzden yarın sabah kötü haber alma riskine karşı (anakart yanmış olabilir?! ) çamaşır makinesi arayışına düştüm.

    1000 TL bandında 1400 devir ve minimum 7 kg çamaşır makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum.

    forumu ve @candogan62'nin de mesajlarını araştırdım ve bir liste oluşturdum ancak bunlar 1000 TL'den biraz fazla:


    • Electrolux EWF1486GDW2 - 1700 TL
    • AEG L69490VFL - 1500 TL
    • Electrolux EWF1294BW - 1350 TL


    Bunlardan daha uygun ne önerebilirsiniz? Teknosa'da olursa hediye çekim var ancak diğer sitelerden de olabilir.




  • SARSLAN S kullanıcısına yanıt
    Ben 3-4 ay önce aeg l69490vfl aldım şimdilik çok memnunuz. İnternette 1300-1400 arası şu anda sanırım. Tavsiye ederim. Electrolux 1294 aeg ile aynı sayılabilecek bir makine. Hangisini ucuz bulursanız onu tercih edin derim. 1486gdw buharla yıkama hariç diğerlerinden cok bir artısi yok gibi (o da çok kullanılan birşey değil bence)
    O yüzden bu üçünden hangisini ucuz bulursanız onu alın.


    Konuyu çamaşır makinesi bölümüne yazarsanız daha çok cevap gelir. Burası kurutma makinesi olduğu için çok aktif değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 15 Mayıs 2016; 18:53:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.electrolux'ün 3686 ve 3897 modelleri arasında kaldım.arada neredeyse 1000 lira fark var.inverter motor ve buhar özelliği bu kadar büyük fark yaratıyor mu. Yoksa ucuzunu al çok fark yok mu dersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar
    Daha önce bahsettiğim gibi kurutmalarda kırıştırma sorunu yaşıyordum ve sorunu çözdüm.Ama giysilerde en az 2 cm en fazla 5-6 cm çekme oluyor.Giysilerin etiketine bak diyen olucaksa 10 giysiden 9'u atmayın diyor.O zaman ne anladım bu işten.Diğer markaları kullananlar sizde de çekme sorunu oluyormu?Denemediğim program kalmadı karşıkta atsam programa uygunda atsam küçülüyor.Önerilerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • storm170 S kullanıcısına yanıt
    4 aydır çok yoğun bir şekilde kurutma makinesi kullanıyoruz. Solma, çekme, kırışıklık sorunu hiç yaşamadık çok şükür. Hatta eşim kurutmadan sonra çamaşırların eskiye nazaran daha az kırıştığını belirtiyor. Ütüleme için vaktimiz olmadığı zaman kurutmadan hemen sonra çamaşırlar sıcak iken seriyoruz / askısına asıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilocrom kullanıcısına yanıt
    Makinenizin markası/modeli nedir ve hangi program , opsiyon vs kullanıyorsunuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • storm170 S kullanıcısına yanıt
    Miele TKG640 WP SFinish&Eco

    Çamaşır türüne, ıslaklık ve nem durumuna göre programları kullanmaktayım
  • 1500-2000 tl arası ısı pompalı çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum. Hoover DNH D913A2X-S modelini gördüm. Önerebileceğiniz bir model var mıdır?
  • arkadaşlar hepinize selamlar

    evimizde bosch zamanında vae20463 tr makinamız var ben bunun üzerine konulmak kaydı ile

    WTW83460TR , WTW86261TR , WTW87460TR bu makinalardan birisini almak istiyorum

    1 si hangi makina tavsiyeniz (fiyat performans + piyasadan daha ucuza alıcam çalışan indirimi ile)
    2 si bizim çamaşır makinasının üzerine hangi model olabilir oda cok önemli cünki makine üzeri hariç yerimiz yok

    birde bu ısı pompalı dedikleri ürünlerde sanırım baca yada su tahliyesine falan ihtiyac yok değil mi ?


    yorumlarınızı bekliyorum

    teşekkürler
  • Arkadaşlar fazla kafa yoracak bir mevzu değil. 6 ay önce bende deli gibi araştırma yaptım. Beko 8 kg lik aldım. İşini gayet güzel yapıyor. Programlara şuna buna aldanmayın. Nem sensörü nedeni ile zaten kurutuncaya kadar çalışıyor. Hangi markayı alırsanız alın ama 1500 tl yi geçmesin. 7 yıl garanti opsiyonunu mutlaka kullanın.
    Benim kişisel tavsiyemdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar

    Kurutmalı Çamaşır makinesin de LG F14A8RDS5 mi yoksa Aeg L87695WD2 mi Tavsiye edersiniz?

    Bu iki makine hakkında çok yazışmalar mevcut forumda Birbirinden farklı ufak tefek özellikleri ve kullanım farklılıkları mevcut peki ikisinide kullanmış yada ikisininde performansına vakıf kişilerin yorumlarının bulunduğu bir başlık mevcut değil benim gibi merak eden arkadaşların okuyup yönlenebileceği bir başlıkta deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşmanızı arzularım.

    - hav durumu
    - buharlı tazeleme performansı
    - tam dolulukta yıkama ve kurutma zaman ve performansı
    - kısa yıkama ve kurutma programları hakkında bilgilendirme

    vb konularda değerlendirme ve kıyas yapabilirsiniz.


    Şimdiden değerli zamanını ayırıp yazacak arkadaşlara teşekkür ederim
  • Merhabalar,

    1500 lira civarına bir kurutma makinesi almak istiyorum, 1550 TL ye Beko D80 HP modelini buldum ısı pompalı A++ model. Kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Veya bu bütçede tavsiye edeceğiniz bir makine varsa yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dilocrom

    Bizde 4. ayın içindeyiz. Bakalım Miele'de çekme, yıpranma, vs olacak mı? Kazanı petek dolgulu olduğu için hiç yıpranma olmadı şimdiye kadar, küçülme de olmadı. Birkaç ay sonra bu konuda tekrar yazarım.

    İyi günler sayın dilocrom. 6 yıldır bosch kurutma kullanıyordum. Kalabalık aileyiz. 3 çocuk var. Sık kullanıyoruz. Makinanın çok fazla parçası değişti. Kazanı bile değişti. Uzun süredir kasan yaylarında problem vardı. İki gündür kazan dönmüyor. Yeni makina alıcam. Çocukların iç çamaşırlarının lastiklerini çok yıpratıyodu benim makina. Mielede nöyle şeyler oluyor mu? Siemens ve elektroluxten ayıran en önemli yönlerinedir sizce? ARada iki katı fiyat farkı var. Sizce bu farka değer mi? Sizin değerlendirmelerinize göre hareket edicem. Cevaplarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mhas M kullanıcısına yanıt
    Merhaba...

    Belirttiğim gibi bizde hiç yıpranma, çekme, solma vb. olmadı. Miele"nin kazanı farklı . Sitesinden inceleyebilirsiniz. Petek dolgulu soft bir tamburu var. Soft derken yumuşak değil tabi. Yani çamaşırlara hiçbir şekilde zarar vermeyen bir yapısı var. Bizde çok sık kullanmaktayız. Hemen hemen her gün 1 tur çalışmakta.

    Fiyat konusunda yorum yapamam. Fiyatı 2-3 kat fazla. Ben 5000 TL ye aldım. Ama hakkını veriyor mu derseniz kesinlikle çok memnunuz. Kaliteyi fazlasıyla hissettiriyor.
  • Dilocrom kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Media markette baktım bugün. 5000 lira %5 indirim yapabileceğini söyledi görevli. Birde teşhirde 340 wp vardı. Kapağı plastikti. 4190 lira. Bugün için alırsam %15 indirim yapacağını söyledi. Demo da kullanılmış. Filtresi kirliydi. Karar veremedim. Buhar fonksiyonunu kullanıyormusunuz? Birde çift yöne dönüş varmıydı bu makinada?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhas M kullanıcısına yanıt
    Teşhir almayın bence yine de siz bilirsiniz tabi. Çift yöne dönüş var. Ayrıca su tahliyesi var. Buharlı düzleştirmeyi gömlek vb kullanıyoruz.

    Çekip soluyor, yıpranıyor yorumlarını okudukça iyi ki de Miele aldım diyorum.

    Teşhir ürününün tamburunu inceleyin, elinizi üzerinde gezdirin, çamaşırları yıpratmayacağını kullanmadan anlayacaksınız!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62


    quote:

    Orijinalden alıntı: mgzgn

    Teknosada küçük ev ev aletleri alındığında Beyaz Eşyada %18 KDV indirimi yapılıyormuş.

    Daha önce bahsettiğim fiyatlar üzerinden, İzmir Gaziemir Optimum AVM Teknosa mağazasından AEG T76385 Model kurutma makinasını Sinbo 35 TL lik blender ile beraber 1554 TL ye Axess kredi kartına 12 taksitle aldım.
    Perşembe günü teslimat yapılacak.



    Hayırlı olsun, çok iyi bir fiyata almışsınız. Ben tüm çevreme bu model ve dengi olanlardan aldırdım, herkes çok memnun. Ben de 3897 kullanıyorum ve çok memununum. Kurutma makinesi büyük nimet.

    Candoğan hocam, yıllar sonra yine tavsiyelerinize ihtiyacım var.çamaşır makinası ve kurutma almıştım tavsiyelerinizle. 3 çocuk olduğundan makinalar hiç durmuyor diyebilirim. Kurutmam, bosch 86511 di sanırım. Kazanı değişti. Filtre ve kapakları değişti. Uzun süredir korkunç sesler çıkarıyordu. Sanırım kazan yayından kaynaklanan bir durumdu. 5-6 gündür kazan dönmüyor. Yeni makina alıcam. Şunlar arasında kaldım.
    1---Forumda siemens bayisi arkadaşın tavsiye ettiği 9 kilo 45 w 561 bundaki sıkıntı, kondenser temizliği için makinanın servise gitmesi. Ben yoğun kullandığımdan, daha sık gitmesi gerekir servise diye düşünüyorum. Bu büyük dezavantaj benim için
    2----ekectrolux 3897. Bunda kapağın cam olmaması sıkıntı yaratır mı?
    3----miele tkg 640. Bunu 4750 ye alabiliyorum ama fiyat iki katı diğerlerinin. Süpürgemde mieleydi. Black jewell, saptan kumanda. Kumandası bozuldu. 3 yıl önce 300 lira istediler. Bende yaptırmadım. Mielede yedek parça çok pahalı. Evde yardımcı kadında makinaları kullandığından, makinalarda deformasyonlar oluyor,hor kullanıyorlar. eski Kurutmanın iki kere kapak tutma yeri kırılmıştı. Mielede böyle problemler olursa, naparım bilmiyorum..
    Candoğan bey, cevaplarsanız çom sevinirim....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arçelik 2772 kt kullananlar bir bakabilirmi kendi makinanız düşük ısılı programlarda (örn. sentetikler, narin) aşırı sıcaklık oluyormu?
    Evde küçülmeyen giysi kalmadı , en son narin programını kullandım onda bile pamuklu ekstra kuru gibi aşırı sıcaklık veriyor.Sizce bu bir arızamı yoksa b sınıfı kurutma makinelerinin ortak sorunumu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.