Şimdi Ara

Hani DSMART ücretsiz olacaktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
11.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • d-smart ta şu anda maçlar ücretli mi,ücretsiz mi? (uefa maçları,gelecek sezonki ön eleme maçları vs.)
  • onlara da ek ücret talep edecek kadar yüzsüzleşeceklerini sanmıyorum ama emin değilim belli olmaz doğanın işi
  • quote:



    Orjinalden alıntı:andelip

    Moviesmart2 kapatıldı---Sinema tv(paralı )
    Yeşilçam içeriğinin bir kısmı----Beyazperde(paralı)
    Yaşam tv (kapandı)--tam alternatif değil ama---Style network(paralı)
    Dspodaki maçlar---Futbolsmarta (gazetelerde bu kanalın reklamıyla ilgili dip notta kanalın ücret talep etme hakkının saklı tutulduğu yazılı)
    ztv--paralı oldu
    gece kuşakları---paralı oldu
    smartoyun--aylık 2ytl iken 5 ytl oldu



    :::Saygılar:::




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 8 Eylül 2008; 16:06:34 >
  • d-smart veya başka bir platformun film kanallarını ücetsiz olarak vereceğini hiç bir zaman zannetmiyorum televizyon kanallarında oynayan her film için bile filmi oynatan kanal bunun karşılığında para ödemek zorunda film şirketlerine. Digitürk'ü paralı olduğu için kötülemeye gerek yok almakda kullanmakta tercih meselesidir sonuçta. Altı yıllık digitürk kullanıcsıym ve alırken ki tek amacım film izlemekti, her 20 dakkada bir reklamlarla bölünmeden film izlemek bence çok keyifli. D- smartın ilk reklamlarını bende hatırlıyorum ve parasız olacak tv seyretmek için para mı verilir gibi sloganlarla yola çıktıklarını kimse inkar edemez.
  • aradaki fark aşağıdaki reklam

    bu reklam dsmartı bağlar mı bağlamaz değilmi?
    http://www.myvideo.de/watch/2473617/SAHAN_DSMART_REKLAMI_4
    quote:

    Orjinalden alıntı: No_-_NaMe

    d-smart veya başka bir platformun film kanallarını ücetsiz olarak vereceğini hiç bir zaman zannetmiyorum televizyon kanallarında oynayan her film için bile filmi oynatan kanal bunun karşılığında para ödemek zorunda film şirketlerine. Digitürk'ü paralı olduğu için kötülemeye gerek yok almakda kullanmakta tercih meselesidir sonuçta. Altı yıllık digitürk kullanıcsıym ve alırken ki tek amacım film izlemekti, her 20 dakkada bir reklamlarla bölünmeden film izlemek bence çok keyifli. D- smartın ilk reklamlarını bende hatırlıyorum ve parasız olacak tv seyretmek için para mı verilir gibi sloganlarla yola çıktıklarını kimse inkar edemez.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: razumihin
    ŞİMDİ de “2012’ye kadar UEFA maçları bizde” diye reklam yapıyor. Oysa maçlar statü gereği açık kanalda ve şifresiz. Yani D-Smart’a gerek yok...

    AKŞAM


    İki medya grubu da polemik yapıp duruyor, birbirinden farkı yok.

    Digiturk spor paketi üyesiyim. maden d-smart'a gerek yok ve açık kanalda, o zaman bu perşembe beşiktaş maçını izletsin digiturk bana da göreyim.
  • Şu anda Futbol Smart kanalı eski kullanıcılara açık ama bu tip maçları D-Spor'dan alıp yeni açtıkları Futbol Smart'a aldıkları anda bir oyun yapacaklarını anlamıştım. İlk aldığınız haliyle tüm kanallar açık olacak, son eklenen bazı kanallara ücret getirilebilecek maddesinden dolayı maalesef hukuken bir hakkımız olmayacak. :(

    Böyle ikiyüzlü bir medya ortamında yaşıyoruz işte...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: isber

    aydın doğannın olduğu hiç bişey alınmaz.





  • quote:

    Orjinalden alıntı: cRoUnCH

    Şu anda Futbol Smart kanalı eski kullanıcılara açık ama bu tip maçları D-Spor'dan alıp yeni açtıkları Futbol Smart'a aldıkları anda bir oyun yapacaklarını anlamıştım. İlk aldığınız haliyle tüm kanallar açık olacak, son eklenen bazı kanallara ücret getirilebilecek maddesinden dolayı maalesef hukuken bir hakkımız olmayacak. :(

    Böyle ikiyüzlü bir medya ortamında yaşıyoruz işte...


    Futbolsmart çıktıktan sonra alanlara ne olacak acaba, onu merak ediyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bjk_fan

    Futbolsmart çıktıktan sonra alanlara ne olacak acaba, onu merak ediyorum.



    Bir süre de siz izlersiniz ondan sonra da "Forever Futbol" ismiyle yeni bir kanal açarlar...
  • d-smart en kötü paket aytlık 25 kontör resmen sömürü üstelik pakette hiç güzel kanal yok bir beyazperde var oda hiç iyi türk filmleri vermiyor zaten türksat türk filmi veriyor her gün.
  • bir yanlışın olmasın!
    sinema paketi aylık 20,yıllık 120 ytl---ful paket aylık 30,senelik 200 ytl
    Ayrıca localardaki filmler gayet yeni ve güzel ve aylık 20 ytl.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Şekerkızhamdi

    d-smart en kötü paket aytlık 25 kontör resmen sömürü üstelik pakette hiç güzel kanal yok bir beyazperde var oda hiç iyi türk filmleri vermiyor zaten türksat türk filmi veriyor her gün.
  • Hayır d-smart ücretsiz zaten ben önceden digiturk kullandım d-smart ondan katkat daha iyi tek kötü yanı türkmax olmaması.neyse d-smart ücretsiz ama isteğe bağlı olarak paketler alabiliyorsun. Bunlar sinema aile ve full paket d-smartın yeni yaptuğı kampanyayla en düşük paket olan sinema paketi aylık 6,5 en büyük paket olan full pakette 8,5 YTL ayni digiturkten kat kat daha ucuz ücretsiz olan d-smart kanlları ise şunlar:

    discovery
    discovery world
    discovery travel & living
    TNT
    Yaban TV
    Animal Planet
    ZTV
    D yeşilçam
    D max
    Da vinci learning
    FX
    Moviesmart
    Comedy samart
    Movies 24
    GS tv
    FB tv
    BJK tv
    d çocuk
    cartoon network
    d dream
    kids co
    discovery science
    luli
    world fashion
    fashion
    euro sport
    mixx tv
    d spor
    futbol smart
    pembe smart
    d hipodrom
    nickelodeon
    fashion one
    d dream turk
    d shopping
    + birçok yabancı kanal
    + ücretsiz ulusal kanallar
    + uyduda olan ve olmayan radyo kanalları
    + Ücretli olarak Sinema Paketi: Sinema tv, sinema tv 2, sinema tv aile
    Aile paketi: Sinema paketi + cool smart, beyazperde, espn classic, dog tv, style network, bebeğim tv, nasn
    Full Paket: Aile Paketi + passion, fantasy, soft, yeşilçamxxx, marc dorcel, movies 24




  • Arkadaşlar biz aldık ve gayet te memnunuz ha avrupa maçları için paket alman gerekli ama olsun biz 120 liraya yıllık aldık şu anda 79 lira yıllık kampanyalı fiyatı.

    lig tv nin aylığı 39,90 bunu da hatırlatırım

    ayrıca d-smartın kutuyla beraber gelen kanalları digiturk ün en düşük paketiyle aynı ama bir farkla d-smartta aylık ödeme yok digiturkte 9,90 aylık ödeme var bilginize


    Saygılarımla.
  • DT de de receiver ücretsiz
    Bilgilerinize!
    quote:

    Orjinalden alıntı: perfectoforever

    Arkadaşlar biz aldık ve gayet te memnunuz ha avrupa maçları için paket alman gerekli ama olsun biz 120 liraya yıllık aldık şu anda 79 lira yıllık kampanyalı fiyatı.

    lig tv nin aylığı 39,90 bunu da hatırlatırım

    ayrıca d-smartın kutuyla beraber gelen kanalları digiturk ün en düşük paketiyle aynı ama bir farkla d-smartta aylık ödeme yok digiturkte 9,90 aylık ödeme var bilginize


    Saygılarımla.
  • Bizde hem digiturk hemde dsmart var. Bir defa kim ne derse desin digiturk dsmarta göre çok daha kaliteli. Hallmark Channelda harika filmler oluyor Actionmax ve diğer sinema kanallı baya güzel ve niteliki film yayınlıyor. Ayda 35 YTL civarı bir şey ödüyoruz. Benim kendi evimde dsmart var. Valla sinema kanallarına bir kez bile yan gözle bakmadım. Sıfır bu kadar berbat filmler olamaz. Belgeselelr dsmartta daha iyi. Bir o var ama zaten bende kabloluda var ama olsun.

    Sonuçta birine ayda diğerien başta para ödemişim. Ama bayramda sırfı digiturk izledik ve her dakika seyerdecek bir şeyler bulduk. Şimdi, evdeyim sağ olsun dsmartın arızalı kutusu sayesinde hiçbir şey seyredemiyorum. Elimde olsa iade ederim o kadar tonla para yatırdık hiçbir şey elime geçmedi.
  • d-smart gerçekten palavra bir platform..

    reklamlarda sinema, maç, erotik diye insanları ayırıyordu hani.. erotik sen şuraya geç diyordu.. hepsi beleşti.. şimdi ne oldu..

    erotikler paralı
    futbol smart aile veya full paket e alındı. akibeti belli değil.. paralı olacak büyük ihtimal.
    her ay fatura yok dediler burada işte doğru konuşmuşlar. her ay fatura yok. ama kontör var :)


    ve satarlarken ekrana zırt pırt digital reklam gireceğini söylemediler ( alt köşeden çıkan kırmızıya bas maviye bas yeşile bas ona bas şuna bas )


    dansöz gibi kıvırmayız laflarını söylüyorlardı reklamlarda evet kıvırmıyorlar hakkaten bravo aynen devam..




  • Aynen katılıyorum.4-5 ay önceye göre d-smart da çok ilerleme olmuş.o zaman paket almamış,ücretsiz kanallarını zaman zaman seyrediyordum.şimdi full paketle ayda 8.25 ytl ye iyi filmler gösteren sinema kanallarını zevkle seyrediyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: perfectoforever

    Arkadaşlar biz aldık ve gayet te memnunuz ha avrupa maçları için paket alman gerekli ama olsun biz 120 liraya yıllık aldık şu anda 79 lira yıllık kampanyalı fiyatı.

    lig tv nin aylığı 39,90 bunu da hatırlatırım

    ayrıca d-smartın kutuyla beraber gelen kanalları digiturk ün en düşük paketiyle aynı ama bir farkla d-smartta aylık ödeme yok digiturkte 9,90 aylık ödeme var bilginize


    Saygılarımla.
  • Baştan sona okudum. Herkes aklına eseni, taraflısı tarafsızı yazmış. Kopyala yapıştır yapmış yine yazmış. Herkesin klavyesine mouse'una sağlık. Bir kısım ahali demiş ki hani dsmart ücretsiz olacaktı. Bilmem ne olacaktı. Zart olacaktı zurt olacaktı. Eğer yapabiliyorsanız gelin siz açın bir dijital platform para vermeden izletin bize kanalları. Vatandaş bayram yapsın. Ama ben 6 tane belgesel kanalı istiyorum. Cihaz parasından başka da para vermem :p

    DSmart paralı tamam ama adamlar demiyor ki para vermeyen izleyemez kardeşim. Geçen sene açılan bir cihazda o an hangi kanallar ücretsiz ise o kanallar hala ücretsiz. Ekstra gelen kanallarda ücretli sistem. İsteyen alır isteyen almaz. Zorlama yok ki. Mafya silah dayayıp ta "Full Paket alacan ekstraları izleyecen kardeşim yıllık ödemesi eski fiyat 200 TL yeni kampanya 99 TL ödeyecen" diyen de yok. Hoş bu olay Digiturk'te de yok. Ama siz nasıl beceriyorsanız kendi hür iradenizle Digiturk'e aylık en az 9,90 YTL para verip 24 ay kullanmayı taahhüt ediyorsunuz. İzleyebildiğiniz kanallara bakalım. Bide izleyemediğiniz kanallara bakalım. Bide DSmart'a bakalım. DSmart'ta full paket üyeliği açtığınızda size katkısı 12 adet yeni kanal oluyor. İsteyen bu 12 kanalı izler istemeyen izlemez. Herkes kendi hür iradesinde ve bütçesine uyarsa alıyor uymuyorsa almıyor. Kimse kusura bakmasın ben burada DSmart'ın avukatlığını yapmıyorum. Digiturk düşmanı da değilim. Ama o kadar yanlış yorumlar var ki. İğneyi kendinize de batırın. Neticede DSmart'ta - Digiturk'te kar amaçlayarak Dijital Platform sektörüne girmiş ve özel kanalları müşterilerine satmayı amaçlamış, satmakta ve izletmektedir. Tabir-i amiyane onlara da bu kanalları ve bu kanallardaki filmleri ve programları telif hakkı sahibi öpücükle vermiyor. Bizden de öpücük talep etmiyorlar. Şuan ticaretle uğraşanlar söylesin ticarethanenizi bedava işler yapmak için mi işletiyorsunuz. Sizde sattığınız yada hizmetini verdiğiniz ürünlerinize karınızı koyup satıyorsunuz. Evde çoluk, çocuk aç ekmek bekliyor. Neyse bu kadar yeter. Anlayan anlar, anlamayana davul zurna az.

    Tam konuyu gönderecek ken free tv aklıma geldi. :) Zamanında Free TV çıktı milletin elinde patlayan cihazlar. Çok sevdiğim bir söz var Tecrübe yenilen kazıkların toplamıdır. Doğan Grubunun da canı yanmıştır. Yanmazmı müşterileri üzmek, kızdırmak = yanmak. Adamlar da ders aldı bundan ve DSmart eski baş ağrılarının yaşanmayacağı bir platforma imza attı.




  • bedava ömür boyu nasıl maç ve film gösterecek?Sen buna bir formül bul doğan holding'de ceo olursun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.