Şimdi Ara

Yakıtta yüzde 30 tasarruf

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  Yakıtta yüzde 30 tasarruf


     Yakıtta yüzde 30 tasarruf



    Yüzde 30 yakıt tasarrufu sağlıyor. Mucidi bir Türk... Tüpgazın papucunu dama atan cihaz, şimdi THY uçaklarına takılıyor. Fiyatı da makul görünüyor.

    Mucidi Yozgatlı Talat Mollaoğlu... Cihazın adı EKO 66... Takıldığı araçlarda yüzde 30'lara varan tasarruf sağlıyor. Türk Hava Yolları bile cihaza tav oldu. Şimdi bu cihaz uçaklarda denenecek.

    Yozgatlı Talat Mollaoğlu 35 yıl emek verdi ve benzin fiyatlarından dertli olan halkın derdine derman cihazı üretti. Cihazın ismi Eko 66...
    Benzin ve dizelle çalışan tüm motorlara takılabiliyor.
    Araçta yüzde 30 yakıt tasarrufu sağlıyor.


    EKO 66 cihazı arabaların yanı
    sıra deniz taşıtları ve uçaklara
    da takılabiliyor... Fiyatlar ise
    500 YTL'den başlıyor...

    Ülke genelinde hızla yayılan bir sistem... Bugüne kadar onbinlerce araca bu elektromanyetik yakıt tasarruf cihazı takıldı.

    Cihazın mucidi Mollaoğlu, ''Vatandaşların cihazıma yoğun ilgisi var. Çünkü egzoz gazında yanmayan çiğ yakıtın tamamen yanmasını sağlayarak yakıtın daha verimli kullanılması prensibine dayalı cihaz, hem yakıtta yüzde 30'lara varan oranlarda tasarruf sağlıyor hem de çevre kirliliğini en aza indiriyor'' dedi.
    Patenti alınan cihaz bir çok üniversite, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Tüketici ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü gibi birçok kurum tarafından onaylandı. Avusturya'daki Teknik Denetim Kurumu'ndan da cihaza tam not geldi


    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=150589







  • aracına taktıran kimse var mı?
    http://www.eko66.com/eko66/index.asp
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mahlep

    aracına taktıran kimse var mı?
    http://www.eko66.com/eko66/index.asp


    ben taktırdım, taktırmadan önce 47.15 lt eurodizel ile 858 km şehiriçi(ankara), taktırdıktan sonra 46.5 lt ile 974 km şehiriçi(ankara), ort hız 34 km/h, ort tüketim 4.77

    aracımın çekişi farkedilir ölçüde arttı, 3. vitesle çıktığım rampaları, 4. vitesle çıkmaya başladım. Dizel araçlarda görülen kalkışlardaki yığılma hissi minimuma indi, gayet memnunum...




  • Bu mıknatıslar, yakıt tasarruf aparatı satan "ekoyak, high power, power econmy, argonit vs" firmaların kullanıdığı mıknatıstır. hazır halde "perpa" da satılıyor. çok basit bi aparat, iki adet neodmiyum mıknatıs 2 kap içine yerleştiriliyor, kaplar plastik ve ona göre hazırlatılıyor. iki parça olan bu aparatı yakıt borusunun üstüne karbüratöre veya enjekterlöre en yakın kısma yakıt borusunun üstüne takıyosun, o kadar. "gauss" denilen olay manyetik etki ile alakalı. bu mıknatıslar oldukça güçlü, öyle ki 12000gauss luk mıknatıs 6kg ı yerinden kaldırabilir.
    www.ekoyak.com dan gerekli bilgileri alabilirsin.
    ultrasonic bujileri dewww.gittigidiyor.com da "performans buji" diye aratırsan karşına çıkar. bu bujiler de işe yarıyor ama bujilerin tavsiye edilen ömrü 10.000km.
    motor silk, bor power falan bunları da duymadım deme sakın.
    daha bi sürü yakıt tasarrufu sağlayan sistemler. işe yarayanı çok hatta en az yüzde 30 tasarruf ettiren sistemler var ama çok pahalı satılıyor. bunun da üst sınırı yüzde 70 civarında.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.