Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
128.937
Cevap
152
Favori
2.157.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ


    ÖNEMLİ NOT: Evli Ps Kullanıcıları Yardımlaşma Derneği; tamamen sanal bir buluşma ve bilgi paylaşım grubu adı olup, gerçek anlamda dernek ile ilgisi yoktur. Aidat, bağış gibi adlar altında hiçbir şekilde para istenemez.


    DERNEĞİMİZİN ÜYE SAYISI 50 İLE SINIRLIDIR



    ÜYELİK BAŞVURUSUNDA BULUNMADAN ÖNCE

    Evli Playstation Kullanıcıları Yardımlaşma Derneği, bundan sonra aşağıda bulunan metinde “EPKYD” olarak anılacaktır.

    EPKYD, 2009 senesinde kurulmuş ve geçen seneler zarfında kuruluş amacını aşan, samimiyet temeline oturan ve belli bir mesai isteyen oluşuma dönüşmüştür. Arada mesaj atarım, canım sıkılınca oyunlara girerim, adım listede olsun yaklaşımı olan üye adayları lütfen başvuruda bulunmayınız.

    --- ÜYE ALIMI AÇILMIŞTIR---

    Üyelik başvurularını üye alım sorumlusu hutne - Oğuzhan arkadaşımıza yapınız.



    KURALLAR
    1. Sadece evli olanlar üyeliğe kabul edilir.
    2. Üye olmak isteyen kişiler, PS5 veya Xbox Series X/S sahibi olmalıdır.
    3. EPKYD üyelerinin, EPKYD dernek logolarından bir tanesini seçip kullanması - makul bir gerekçe sunmadıkları sürece – zorunludur.
    4. EPKYD Donanımhaber başlığına, üye olan ya da olmayan herkes mesaj atabilir, aynı şekilde üyelerimiz istediği her başlığa mesaj atmakta serbesttir.
    5. Yeni üyelerin; üye listesinde bulunan tüm üyelerin PSN adreslerini, kendi PSN arkadaş listelerine "EPKYD Yeni Üye" gibi bir not düşerek, 1 hafta içinde eklemeleri, aynı şekilde eski üyelerin de eklemeyi 2 hafta içinde kabul etmesi zorunludur. Bu kuralı ihlal eden üye, ayrıca ihtara gerek kalmaksızın üyelikten çıkarılır.
    6. Donanımhaber üye profiliniz açık olmalıdır, üye profilini gizleyen üyeler uyarılara rağmen durumu düzeltmez ise üyelikten çıkarılır.
    7. EPKYD içinde yer alan tüm etkinlikler, turnuvalar ve organizasyonlar, sadece ve sadece EPKYD üyelerine özeldir. Sadece turnuvalarımıza, etkinliklerimize dahil olabilmek için üye olan ve bu durumu tespit edilen üyeler, bir daha geri alınmamak üzere üyelikten çıkartılır.
    8. EPKYD üyeleri, EPKYD bünyesinde bulunan tüm etkinliklere, DH başlığımıza ve sitemize; sadece bize vermiş oldukları hesap bilgileri ile bizzat katılabilir. Aynı hesap üzerinden bir başkasının etkinliklere katılması, DH başlığımıza yazması ve sitemizi kullanması kesinlikle yasaktır. Böyle bir durum tespit edildiği takdirde ilgili kişi uyarı yapılmaksızın üyelikten çıkartılır.
    9. Bu başlığa 3 haftada en az 1 mesaj atılması zorunludur. 3 hafta içinde bu başlığa hiç mesaj atmayan üye sohbet grubundan çıkartılır. 3 gün içinde kural denetçisine herhangi bir geri bildirimde bulunmayan üyenin üyeliği iptal edilir. Uzun süreliğine bir geziye ya da herhangi bir yere gidecek iseniz başlığımıza haber vermeniz yeterlidir, böylelikle üyeliğiniz aynen kalacaktır.
    10. EPKYD üyelerinin, diğer oluşumların etkinliklerine katılmaları ya da üye olmaları serbesttir. ANCAK aynı mahiyette başka bir oluşuma üye olamaz, etkinliklerine katılamazlar. Bu kurala aykırı hareket eden arkadaşımıza özel mesaj yoluyla uyarı yapılır, okuduğu halde cevap vermez, durumu düzeltmez yahut makul sebep söylemez ise dernekten çıkarılır.
    11. Tartışma yeri bu forum değildir. Kurallar ve üyelerle ilgili problemlerin kendi sitemizde başlık açılıp orada tartışılması gerekmektedir. Bir üye ya da üye olmayan herhangi bir kişi tartışmakta ısrar eder ise cevap verme yeri de burası değildir. Dilerseniz özel mesaj yolu ile ilgili kişi ya da kişilere cevap verebilir ya da sitemizdeki forumda başlık açıp orada tartışabilirsiniz. Bu kuralı ısrarla ihlal eden üye, haklı olup olunmadığına bakılmaksızın üyelikten çıkarılır.
    12. Başlığımızda ve sitemizde; siyaset ile ilgili fikir beyan etmek, ima dahi yapmak kesinlikle yasaktır.
    13. EPKYD DH başlığımızda, EPKYD sitemizde, EPKYD Whatsapp Grubunda ve PSN aktivitelerimizde huzur esastır. Huzursuzluk veren şahıslar üyelikten geri alınmamak üzere çıkartılır.
    14. Bilindiği üzere EPKYD'e üyelik şartlarından en önemlisi PS4 ve kulaklık sahibi olmaktır. Herhangi bir sebeple PS4 veya kulaklıksız kaldığınızda mazeret EPKYD başkanına bildirilir. Mazeret bildirmeyen üyelerin üyelikleri iptal edilecektir. Tekrar PS4 ya da kulaklık edindiklerinde yeniden üyeliğe başvuru yapabilirler.
    15. Dernekten ayrılan üyeleri, tüm dernek üyeleri 1 hafta içinde PSN listesinden çıkarmak zorundadır.

    Not: Bu kuralların takibi Başkan ve yardımcıları tarafından yapılacaktır.



    ÜYELİKTEN ÇIKARTILMAYA İTİRAZ
    Yukarıdaki maddeler gereği ihraç edilmek zorunda kalan üye, ihraç kararının hatalı olduğunu düşünüyorsa bozkan38'a öm yolu ile gerekçeleri ile birlikte itiraz edebilir. bozkan38'ın vereceği karar kesindir.



    UYARI
    EŞLERİMİZ BU BAŞLIĞI CİDDİ OLARAK TAKİP EDİYOR, ONA GÖRE YAZDIKLARIMIZA DİKKAT EDELİM



    RED DEAD REDEMPTION FEDERASYONU


    RDR oyunları organizasyon başkanı, "hdfilmdepo_09"(Serkan) üyemiz olup; kuralları, turnuvaları, katılacakları, çıkarılacakları belirleme yetkisi tamamen kendisine aittir. Bu konuda; fikri, düşüncesi, itirazı olan varsa başvurulacak mercii yine hdfilmdepo_09üyemizdir. Kendisinin kararı kesindir.

    [EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ




    EPKYD FIFA FEDERASYONU


    Fifa organizasyon başkanı, "badbora"(Bora) üyemiz olup; kuralları, turnuvaları, katılacakları, çıkarılacakları belirleme yetkisi tamamen kendisine aittir. Bu konuda; fikri, düşüncesi, itirazı olan varsa başvurulacak mercii yine badbora üyemizdir. Kendisinin kararı kesindir.

    [EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ




    [EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
    [EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
    [EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

    Merhaba arkadaşlar,
    Derneğimiz aşağıdaki ilk mesajı ile Erzurumda öğretmenlik yaptığı sırada Rıza Taşkın TAŞKINLAR tarafından kurulmuştur. Kendisine bu güzel oluşum için teşekkür ediyoruz.
    bozkan38 (Başkan)

    "Ben 4 senedir evli olan ve yaklaşık 3 senedir PS3 kullanan bir kişiyim. Bu başlığı açmadan önce, evli olup da oyun oynayanın ve kazık kadar adam olup da oyun oynamaya devam edenin sadece kendim olduğunu sanıyordum. Ama bu başlığı açınca gördüm ki, kazık kadar olup da oyun oynayan sadece ben değilmişim, hatta gördüm ki benden 10 -20 yaş daha büyük olan kazık kadar abilerimiz var imiş oyun oynayan. İşte bu sebeple derneğimizin adı Evli Ps3 Kullanıcıları Yardımlaşma Derneği (EPKYD).

    Ben şahesen PSN adreslerini msn adresleri gibi düşünüyorum. Ben msn adresimde tanımadığım etmediğim kişilerin, ne idiğü belirsiz başka milletlerden şahsiyetlerin ve çoluk çombalakların bulunmasını istemiyorum. Aynı durum PSN için de geçerli. Adını sanını bilmediğim, hangi milletten olduğunu bile bilmediğim adamların benim PSN' mde işi yok. Sadece oyun oynuyorum diye bu adamların PSN'de gözükmesini istemiyorum. Benim istediğim PSN adresim msn gibi olsun, tanıdığım yada zamanla tanıştığım insanlar yer etsin, benim halimden anlasın, yani evli olsun, ki ben " ya çıkmam lazım oyundan hanım yemeğe çağırıyor " yada " yarın evlilik yıldönümümüz o yüzden çoklu maçta yarın yer alamıyorum haberiniz ola" dediğimde ne demek istdiğimi karşımdaki dostlarım anlasın. R.T. TAŞKINLAR"


    KURUCU

    rtaskinlar - Taşkın

    EPKYD YÖNETİM

    Başkan - bozkan38 - Burak
    Başkan Y. - e.c.i - Ersin
    Başkan Y. - BLUELEGEND - Mesut
    Başkan Y. - hutne - Oğuzhan
    Fifa Başkanı - badbora - Bora
    RDR Başkanı - hdfilmdepo_09 - Serkan
    Site Dizayn - souris - Yılmaz

    ÜYE LİSTEMİZ

    01) rds - Serkan
    02) offendicula - Orçun
    03) 0limpiyat - Serdar
    04) ulas3567 - Ulaş
    05) BRSZNR - Barış
    06) RH1611 - Hakan
    07) pekmezci - Miraç
    08) El Amra - Erhan
    09) ahmcol - Ahmet
    10) Catwalk12345 - Zümrüt
    11) zipdroid - Metin
    12) tuncyt - Tunç
    13) maximum54 - Recep
    14) keyifadami - Şafak
    15) crazytown_ - Gökhan
    16) aeka - Alperen
    17) erhandeep - Erhan
    18) ceneviz - Taner
    19) mubur - Burak
    20) zebani666 - Erdem
    21) GhostEagle - Çağatay
    22) allenprost - Mehmet
    23) lordkisame - Tarık
    24) TheCustomizer - İbrahim
    25) LostControl666 - Fırat
    26) Absorve - Selim
    27) alcaseltzer - Yunus Emre
    28) Bethrezen - Sertan
    29) trexkong - Evren
    30) Mustafa Ç. - Mustafa
    31) Tansusus - Tansu
    32) burakcan42 - Burak
    33) V - Çağlar
    34) togimacmac - Tolga
    35) trust75 - Bülent
    36) mcknight - Mesut
    37) FATİH_SULTAN - Fatih
    38) TossA CoinTo Your Witcher - Okan
    39) qubee - Kubilay
    40) davedevil - Metehan
    41) promedyumx - Sefa
    42) shngzm - Şahin


    EPKYD DERNEK LOGOSU:
    Eklemek için; Profilim'e girin ve imza bölümüne baştaki center ve image'deki 1 satırlık boşlukları kapatıp aşağıdaki satırı kopyalayın;

    [ center][ image]https://store.donanimhaber.com/38/62/8b/38628b4a7736a8be4d96b0f779232aa4.jpg[ /image]


    Tüm üyelerin aynı logoyu kullanması zorunludur.
    [EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 22 Ekim 2021; 10:3:28 >







  • arkadaşlar bem çok uğraşıyorum benimle oynasın diye ama bir süre ilginiyormuş gibi gözüküyor (numara yapıyor onda da farkediyorum , sonra sıkılıyor. Hele geçen bi mortal combat oynadık psn'den indirmiştim, oyunda gıcık oldu bana nası döversin sen beni oyunda diye, bıraktı kolu bana girişti vallahi. kafamda kırılacaktı sixaxis az kaldı
    quote:

    Orijinalden alıntı: mavibidik

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    saygıdeğer evli ve ps3 sahibi dostlar, derneğimiz faaliyete girmiştir, ps3 oynarken eşiniz tarafınızdan zorla kapattırıldığında yada " ben çocuğun altını değiştiriyorum sen orda orda oyun oyna " yada " oyun oynacağına gel bana yardım et şu koltuğun yerini değiştirelim" gibi durumlarla karşılaştığınızda gelin buraya içinizi dökün, yardımlaşalım hep beraber ağlayalım
    Merhaba arkaşlar, bugün sizinle RDR sistemleri üzerine soppet edeceğiz.

    ÖLÜ GÖZÜ SİSTEMİ:

    Dead Eye olarak yabancı dile çevirebileceğimiz bu sistem (ergen kaynaklarda "Red Eye" olarak da rastlanılır), oyunumuzun öne çıkmasına etken olan artılarından sadece biri. Başlangış seviyesinde R3 ile dead eye'a geçtikten sonra efenme sölim, silahımızı hasmımıza yöneltiğimizde, isteğimiz dışında zın zın zın işaretleyip silahı ateşliyor.

    İleri seviyelere geçtikçe, ki bunun için kampta kap kacak yıkamak, odun kesmek, Daç'ın çadırını süpürmek felan yapmamız gerekmektedir, R3 ile ded aya geçtikten sonra L1 (belki de R1 tam şaapamadım şu anda) ateşi sıkacağımız yerleri işaretlemek marifetiylen öldürme işlemini gerçekleştiriyoruz. Hatta daha ileriki seviyelerde ded aya geçtiğimizde, hasmımızın hayati uzuvlarını görüp buralara mermi kondurma imkanımız da bulunacaktır.

    Kanalıma abone olmayı ve ve laykatmayı unutmayın.
  • hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cacan352

    hayırlı olsun.
    Bende hem PS3 var hem internetten PC den WoW oynuyorum hem de evliyim. Bu 3 lü kombinasyon bermuda şeytan üçgeni gibi

    Dernek kurulsun bence hakkımızı savunalım sesimizi duyuralım, yeter artık diyen hanımlara




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatz

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bende de durum aynı. Ama sonunda dün akşam eşim benimle fifa oynamaya kaar verdi :) Tabi sonuç hezimet oldu onun için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hertenkele

    Bende de durum aynı. Ama sonunda dün akşam eşim benimle fifa oynamaya kaar verdi :) Tabi sonuç hezimet oldu onun için.

    Alıntıları Göster
    Allah yardımcınız olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maydo67

    Allah yardımcınız olsun

    Alıntıları Göster
    var kardesim, hic bir sekilde ps3 oynamayi izah edemiyorsun. Onu da oynamasi icin ikna etmeye calisiyorum ama zor gozukuyor.
  • arkadaşlar bem çok uğraşıyorum benimle oynasın diye ama bir süre ilginiyormuş gibi gözüküyor (numara yapıyor onda da farkediyorum , sonra sıkılıyor. Hele geçen bi mortal combat oynadık psn'den indirmiştim, oyunda gıcık oldu bana nası döversin sen beni oyunda diye, bıraktı kolu bana girişti vallahi. kafamda kırılacaktı sixaxis az kaldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 22 Temmuz 2008; 21:50:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavibidik

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    saygıdeğer evli ve ps3 sahibi dostlar, derneğimiz faaliyete girmiştir, ps3 oynarken eşiniz tarafınızdan zorla kapattırıldığında yada " ben çocuğun altını değiştiriyorum sen orda orda oyun oyna " yada " oyun oynacağına gel bana yardım et şu koltuğun yerini değiştirelim" gibi durumlarla karşılaştığınızda gelin buraya içinizi dökün, yardımlaşalım hep beraber ağlayalım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rtaskinlar

    saygıdeğer evli ve ps3 sahibi dostlar, derneğimiz faaliyete girmiştir, ps3 oynarken eşiniz tarafınızdan zorla kapattırıldığında yada " ben çocuğun altını değiştiriyorum sen orda orda oyun oyna " yada " oyun oynacağına gel bana yardım et şu koltuğun yerini değiştirelim" gibi durumlarla karşılaştığınızda gelin buraya içinizi dökün, yardımlaşalım hep beraber ağlayalım

    Alıntıları Göster
    Süper bir dernek , benden başkada bu konuda sıkıntı yaşayan kişilerin olduğunu bilmek güzel birşey.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rtaskinlar

    saygıdeğer evli ve ps3 sahibi dostlar, derneğimiz faaliyete girmiştir, ps3 oynarken eşiniz tarafınızdan zorla kapattırıldığında yada " ben çocuğun altını değiştiriyorum sen orda orda oyun oyna " yada " oyun oynacağına gel bana yardım et şu koltuğun yerini değiştirelim" gibi durumlarla karşılaştığınızda gelin buraya içinizi dökün, yardımlaşalım hep beraber ağlayalım

    Alıntıları Göster
    Bende önümüzdeki sene inşallah evlenicem benim taktiğim şu nişanlıma ps3 ün başında geçirdiğim vakti ps3 ü satıp bar yada kahvede geçirsem nasıl olur diyorum " aman aman otur evde ps oyna diyo" tavsiye ederim

    Birde ps3 ü satıp parasını geceleri dışarda harcasam kendime zaman ayırsam muhabeti de iyi aramızda kalsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rethekere -- 22 Temmuz 2008; 22:08:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aticik

    Süper bir dernek , benden başkada bu konuda sıkıntı yaşayan kişilerin olduğunu bilmek güzel birşey.

    Alıntıları Göster
    evlenmekten vazmı geçsem napsam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: power512

    evlenmekten vazmı geçsem napsam


    Alıntıları Göster
    evli değilim ama sanırım iknanın en güzel yolu bi kaç kere oynatıp onlara yenilip zevk almalarını sağlamak yoksa başka yolu yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pepe Kontes

    evli değilim ama sanırım iknanın en güzel yolu bi kaç kere oynatıp onlara yenilip zevk almalarını sağlamak yoksa başka yolu yok

    Alıntıları Göster
    kardeşim öyle birşey inan ki mümkün değil her oyunda sürekli deniyorum işte en son yazdığım mortal combat faciasını yaşadık sen düşün gerisini hesab et, ben biraz şurdan yırtıyorum oyun almak için bütçeden para ayırırken( aldığım oyunları 5 er altışar aldığım için yüklü tutuyor) ve ps3 oynarken, bak diyorum ben sigara içmiyorum alkol de içmiyorum diyorum (ara sıra içilen sayılmaz ) ordan biaz yırtıyoruz




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rtaskinlar

    kardeşim öyle birşey inan ki mümkün değil her oyunda sürekli deniyorum işte en son yazdığım mortal combat faciasını yaşadık sen düşün gerisini hesab et, ben biraz şurdan yırtıyorum oyun almak için bütçeden para ayırırken( aldığım oyunları 5 er altışar aldığım için yüklü tutuyor) ve ps3 oynarken, bak diyorum ben sigara içmiyorum alkol de içmiyorum diyorum (ara sıra içilen sayılmaz ) ordan biaz yırtıyoruz

    Alıntıları Göster
    Sayın evli dostlar, şöyle bir olay yapalım diyorum, herkes psn ler ile birbirini eklesin, hanımlara eklediğimiz psn leri gösterelim, bak bunlar da evli diyelim, aramızda burada konuşacağımız saatlerde çeşitli oyunlarda (cod4- r6v2 vs. ) online maçlar düzenleyelim ve bu durumu da eşlerimize söyleyelim. Yani bir nevi " evli ps3 kullanıcıları online maç gün ve saatleri etkinliği " gibi açılışı ben yapıyorum

    PSN: geron_




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rtaskinlar

    Sayın evli dostlar, şöyle bir olay yapalım diyorum, herkes psn ler ile birbirini eklesin, hanımlara eklediğimiz psn leri gösterelim, bak bunlar da evli diyelim, aramızda burada konuşacağımız saatlerde çeşitli oyunlarda (cod4- r6v2 vs. ) online maçlar düzenleyelim ve bu durumu da eşlerimize söyleyelim. Yani bir nevi " evli ps3 kullanıcıları online maç gün ve saatleri etkinliği " gibi açılışı ben yapıyorum

    PSN: geron_

    Alıntıları Göster
    Bende evliyim.PS3,360 ve PSP'm var.Onla çıkmaya başladığımda PS1'im nişanlılık zamanlarında PS2 bir arada Xbox'ım oldu.O nedenle alışkın.Benimkinin takıntısı saat 12'den sonra(gece) oyun oynamamam.Kendiside oyunları hiç sevmez ama 1 oyun hariç;God of War serisi...Onsuz oynarsam genelde tartışma çıkar,onsuz bitirmeye kalksam ayrılık sebebimiz olur herhalde(Allah göstermesin)

    psn:ygultekin82




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygultekin82

    Bende evliyim.PS3,360 ve PSP'm var.Onla çıkmaya başladığımda PS1'im nişanlılık zamanlarında PS2 bir arada Xbox'ım oldu.O nedenle alışkın.Benimkinin takıntısı saat 12'den sonra(gece) oyun oynamamam.Kendiside oyunları hiç sevmez ama 1 oyun hariç;God of War serisi...Onsuz oynarsam genelde tartışma çıkar,onsuz bitirmeye kalksam ayrılık sebebimiz olur herhalde(Allah göstermesin)

    psn:ygultekin82

    Alıntıları Göster
    offfff abicim nerdeydiniz yav kendimi öylesine yalnız hissediyordumki




  • quote:

    Orijinalden alıntı: marjinaltr

    offfff abicim nerdeydiniz yav kendimi öylesine yalnız hissediyordumki

    Alıntıları Göster
    Yetiştik kardeşim artık yalnız değilsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ygultekin82

    Bende evliyim.PS3,360 ve PSP'm var.Onla çıkmaya başladığımda PS1'im nişanlılık zamanlarında PS2 bir arada Xbox'ım oldu.O nedenle alışkın.Benimkinin takıntısı saat 12'den sonra(gece) oyun oynamamam.Kendiside oyunları hiç sevmez ama 1 oyun hariç;God of War serisi...Onsuz oynarsam genelde tartışma çıkar,onsuz bitirmeye kalksam ayrılık sebebimiz olur herhalde(Allah göstermesin)

    psn:ygultekin82

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: ygultekin82

    Bende evliyim.PS3,360 ve PSP'm var.Onla çıkmaya başladığımda PS1'im nişanlılık zamanlarında PS2 bir arada Xbox'ım oldu.O nedenle alışkın.Benimkinin takıntısı saat 12'den sonra(gece) oyun oynamamam.Kendiside oyunları hiç sevmez ama 1 oyun hariç;God of War serisi...Onsuz oynarsam genelde tartışma çıkar,onsuz bitirmeye kalksam ayrılık sebebimiz olur herhalde(Allah göstermesin)

    psn:ygultekin82

    Ne hikmetse benim eşim de GOW hastası. Diğerlerinin yüzüne bakmıyor...GOW3'ün de çıkmasına çok var. Ps2'iyi de sattım. Bakalım ne olacak?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

    quote:

    Orjinalden alıntı: ygultekin82

    Bende evliyim.PS3,360 ve PSP'm var.Onla çıkmaya başladığımda PS1'im nişanlılık zamanlarında PS2 bir arada Xbox'ım oldu.O nedenle alışkın.Benimkinin takıntısı saat 12'den sonra(gece) oyun oynamamam.Kendiside oyunları hiç sevmez ama 1 oyun hariç;God of War serisi...Onsuz oynarsam genelde tartışma çıkar,onsuz bitirmeye kalksam ayrılık sebebimiz olur herhalde(Allah göstermesin)

    psn:ygultekin82

    Ne hikmetse benim eşim de GOW hastası. Diğerlerinin yüzüne bakmıyor...GOW3'ün de çıkmasına çok var. Ps2'iyi de sattım. Bakalım ne olacak?

    Alıntıları Göster
    benim esim futbol dısı her oynu oynar benimle(futboluda oynardıda kurallarını bilmiyor).Tatile Ps3 ü getirmedigime en cok o pisman:) 2 mizinde canı çok sıkılıyor ps3 ne kadar önemli bişeymiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cratos35

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    evli değilim, ama sonuna kadar arkanızdayım !

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.