Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (1870. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.993
Cevap
71
Favori
2.987.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18681869187018711872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S3 ile çektiğim ilk ağır vasıta fotoğrafı agama gelsin.

    Kamerası, bu fotoğraf gibi hiç bir ayar yapmadan çekilse bile bir telefon için tatmin edici düzeyde.

    >>  13 YAŞINDA !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BmCpRo827

    S3 ile çektiğim ilk ağır vasıta fotoğrafı agama gelsin.

    Kamerası, bu fotoğraf gibi hiç bir ayar yapmadan çekilse bile bir telefon için tatmin edici düzeyde.

    >>  13 YAŞINDA !


    Telefon hayirli olsun hocam.

    Panaromik ozelligini sikca kullaniyorum ve cok guzel bir ozellik tavsiye ederim.

    Bir de surekli fotograf cekme ozelligi var, 8 saniyede 20 fotograf cekebiliyorsunuz bunu da deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SELAMLAR CÜMLETEN
    bu gün OFF ROAD çılara takıldım birkaç fotoğrafım var paylaşayım

    >>  13 YAŞINDA !



    >>  13 YAŞINDA !


    >>  13 YAŞINDA !



    >>  13 YAŞINDA !


    >>  13 YAŞINDA !


    yakında benim fronteraya da birkaç makyaj yapıp buraya eklerim
  • s.a degerli arkadaşlar.afyon dan ömer daha önce de yazmıştım hatırlarsanız.tır almak icin araştırma yapiorum henüz alamadım. ford cargo 1838 kullanan arkadaşlar varmı aramizda? 2012 modelleri 105-110 civari 40-50 bin kilometredeler.ikinci el bi Mercedes veya scania alip masraf edicez bunun yerine bi ford alsak en azindan sıfır araba yani iki yıl arkama bakmam diye düşünüyorum. ha şu bi gercek ford scania veya mercedesle aynı kefeye koyulamaz ama Türkiye sartlarinda işimizi görür diye düşünmeye basladim.ikinci el degeri düşük ve birde yakıt olarak 38-40 yakıyor diye söylentiler var.bu aracın torukunu yukselttirsek yada chip attirsak 35-36 ya düşse benim için yeterli diye düşünüyorum. kullanan arkadaslarimiz varsa düşüncelerini ve görüşlerini yazarsa memnun olurumcumlemize kazasiz belasiz hayırlı kazançlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nhtc56

    s.a degerli arkadaşlar.afyon dan ömer daha önce de yazmıştım hatırlarsanız.tır almak icin araştırma yapiorum henüz alamadım. ford cargo 1838 kullanan arkadaşlar varmı aramizda? 2012 modelleri 105-110 civari 40-50 bin kilometredeler.ikinci el bi Mercedes veya scania alip masraf edicez bunun yerine bi ford alsak en azindan sıfır araba yani iki yıl arkama bakmam diye düşünüyorum. ha şu bi gercek ford scania veya mercedesle aynı kefeye koyulamaz ama Türkiye sartlarinda işimizi görür diye düşünmeye basladim.ikinci el degeri düşük ve birde yakıt olarak 38-40 yakıyor diye söylentiler var.bu aracın torukunu yukselttirsek yada chip attirsak 35-36 ya düşse benim için yeterli diye düşünüyorum. kullanan arkadaslarimiz varsa düşüncelerini ve görüşlerini yazarsa memnun olurumcumlemize kazasiz belasiz hayırlı kazançlar

    Hocam Premium'ları hiç düşündünüzmü. Şu an fiyat olarak uygun olan ve en az yakan araçlardan biri.
    Özellikle ppiyasa koşullarında bence en iyi araç Premiumlar. Çünkü bence ağır vasıtada en önemli kriter yakıt.
    %1 bile az yaksa ayda 300tl demek.

    FORDlardan dediğiniz gibi çok şikayet var. Özellikle kullanıcılar yakıttan şikayetçi. Sizinde dediğiniz gibi 38civarı yaktığını söylüyorlar.
    premiumlarla 33-34 civarı değerlerden bahsediliyor. Yani kaba hesap 3 litre fark desek ayda 6000km desek 750tl eder.

    Yani bence 110 civarı bir para verilecekse verdiğim linkteki gibi bir premium almak carcoya göre çok daha mantıklı
    +optidriver vites sistemi +volvo motorda hesaba katılırsa...

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-cekici-2011-renault-premium-430-otomatik-sanzuman-126191585/detay

    illa hasarsız istiyorsanız(ilandaki araçta makaslamadan dolayı boya varmış) düz vites 430 ve 440lardan bütçenize uygun araçlar bulabilirsiniz.

    Tabi ki kullanıcılar ve bu işin içinde olanlar size çok daha faydalı bilgiler verebilir.
    Ben ağır vasıtalara ilgi duyan biri olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
    İyi geceler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongun_44 -- 27 Mayıs 2013; 0:25:02 >
  • çok haklısınız yani yakıt cok onemli ama reno aldık diyelim bu sene olmasa seneye masraf acacak ve renolarinda parcasinin pahali oldugunu duyuyorum.bi fordcu abiyle görüştüm torkunu yükselttik yakiti 35-36 ya düşüyor yola ve yüke göre diyo.fordun yeni olmasindan kazanirsak yani üç yıl masrafsız çalışırsa birbirini amorti eder diye düşünüyorum tabi kullanan daha iyi bilir ama fordun cazipligi km düşük ve bir yaşında araba olmasi bence yoksa kim istemez ki bi scaniaya, volvoya binmeyi.renonun bakim giderleri nasil enjektör takımları falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda premium kullanıcısı da var. Gördüğünde en iyi bilgilendirmeyi yapar ama genel olarak araçtan oldukça memnunlar.
    Renolarda masrafınız biraz daha fazla olur ama yakıtıyla masrafınızı kat kat çıkarırsınız. Ayrıca tır olmanın hakkını veren bir araca binmiş olursunuz.
    Zaten bir yolun kenarına çıkıp baktığınızda premium daha fazla. Ve kullanıcı kitlesi genel olarak memnun. Bizim burda silobasa çalışan firmalarda
    1838 carcolar 1-2tane beliridi sonra daha almadılar. Sanırsam memnun kalmadılar. Bizim burda genel olarak silobasa bmc, reno ve manlar çalışıyor.
    Bildiğim kadarıyla renolar çok arıza çıkaran araçlar da değil. Araçlarda volvo motor var. Carconun tek avantajı servisi. Yaygın ve ucuz.
    Ama bir aracı seçmek için sadece servis üstünlüğüne baklırmı konusu tartışılır. Eğer servis yaygınlığı ve fiyat uygunluğu isterseniz bu seferde Axor devreyr girer o da yabana atılamaz bir seçenek. Ama sonuç olarak Axor'da Premium'da bence Carcodan üstün araçlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nhtc56

    çok haklısınız yani yakıt cok onemli ama reno aldık diyelim bu sene olmasa seneye masraf acacak ve renolarinda parcasinin pahali oldugunu duyuyorum.bi fordcu abiyle görüştüm torkunu yükselttik yakiti 35-36 ya düşüyor yola ve yüke göre diyo.fordun yeni olmasindan kazanirsak yani üç yıl masrafsız çalışırsa birbirini amorti eder diye düşünüyorum tabi kullanan daha iyi bilir ama fordun cazipligi km düşük ve bir yaşında araba olmasi bence yoksa kim istemez ki bi scaniaya, volvoya binmeyi.renonun bakim giderleri nasil enjektör takımları falan

    2012 kamyon bozması CARGO almayı göze almışsınız da, 2011 PREMIUM alacak olunca neden "Bu sene olmazsa seneye masraf açacak" diyorsunuz ki ? PREMIUM'un CARGO'dan kat be kat sağlam olduğu bir gerçek.
    CARGO'dan ancak kamyon olur, çekici olmaz. Karşılaştırdığınız arabalar o kadar uç ki, evet o kadar uç; sanki ALBEA ile PASSAT'ı karşılaştırıyormuşsunuz gibi geliyor.

    Tam hatırlamıyorum fakat bundan 2 ay önce BURSA'ya yem katkısı götürmüştüm, dönüş yüküm ertesi güne sarkınca ya BURSA'da kalacaktım ya buraya dönecektim.
    Aynı fabrikaya BANDIRMA'dan yem getiren arkadaşlar vardı, onların 1835T'si ile BANDIRMA'ya geldim.
    MERCEDES'ten inip -ki bahsettiğim MERCEDES 2003- 2007-2008 CARGO'ya binince kafayı yeme derecesinde daralıyorsun.

    Yolda RENAULT/SCANİA bayii KOÇASLAN'a uğradık. Maksat 2. el PREMIUM bakacağız.
    O CARGO sahibinin PREMIUM'ların içini binince verdiği tepki nasıl biliyor musunuz ? "Bu nası bişeey daaa".

    Ve o gün satış temsilcisiyle konuşmaya girdiler. Adam resmen CARGO'ya araba gözüyle bakmayıp "Birşeyler sayarız işte arabaya" diyor.
    Adamın dediği fiyat 80 veya 85 olması lazım. Bizimkiler çıldırıyor, kullandıkları sürede ettikleri zararı hesaplıyor...

    Biraz da fotoğraf çektim o gün KOÇASLAN'da, akşama eve gittiğim zaman koyarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 27 Mayıs 2013; 11:10:34 >
  • burada ford ve renoyu karsilastiriyoruz ama sadece fiyat olarak elbetteki ford ne mercedesle nede renoyla kiyaslanabilir.benim düşüncem araba rahat olmasada km releri düşük olduğu icin fordu degerlendiriyordum.aslinda 140 bin tl civarında bir cekici almayi düşünüyordum bunda da tercihim mercedesti.actros 1844 veya 1840 araştırıyordum.fordun fiyati uygun oldugu icin 140 civarına takım olarak alırım ekonomi açıdan fazla sıkışmamış olurum diye düşünmüştüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nhtc56

    burada ford ve renoyu karsilastiriyoruz ama sadece fiyat olarak elbetteki ford ne mercedesle nede renoyla kiyaslanabilir.benim düşüncem araba rahat olmasada km releri düşük olduğu icin fordu degerlendiriyordum.aslinda 140 bin tl civarında bir cekici almayi düşünüyordum bunda da tercihim mercedesti.actros 1844 veya 1840 araştırıyordum.fordun fiyati uygun oldugu icin 140 civarına takım olarak alırım ekonomi açıdan fazla sıkışmamış olurum diye düşünmüştüm

    Bakın bu yerli araçları sıfır alırken ilk alım maliyetlerinden dolayı göze o kadar sempatik görünür ki, bir anda kafada bütün seçenekleri silebilirsiniz.

    İkinci el ithal araba alacakken, bir anda kafanız "Sıfır km olsun, kafa ağrıtmaz" mantığına bürünüveriyor.
    Tamam, belki yine ağrıtmaz ama garanti bitip, 350.000 km'de motor yedikten sonra, üzerine de arabayı satmaya karar verip, düşen 2. el piyasasını görünce iyice dumur olursunuz.

    Tamam alırken güzel bir başlangıç yaptınız, sıfır gibi araba almış oldunuz, ama 2-3 yıl sonra kafadan edeceğiniz 25.000-30.000 TL zarar ?
    Üstüne üstlük yerli arabada 10000 veya 15000 km'de bakıma girdiğiniz de cebinizden her bakım için çıkan 500 TL ?
    İthal arabada iş böyle değil, en az 25000 km boyunca servise uğramazsın ama bizim yerlide 10000 km olduğu zaman hemen konsolda yağ ikazı yanıverir.

    2. elde zarar ettiğiniz yetmezmiş gibi 3 yıl boyunca o arabanın konforsuzluğunu, motor sesini çekersiniz.

    __________________

    ACTROS vs AXOR olayına girersek veya aklınızda ACTROS varsa;

    ACTROS bence TÜRKİYE için fazla bir araç. AXOR'dan konforludur fakat o kadar lükse gerek var mı ? Bir 1840 işinizi kat be kat görecekken ilk başlangıç için ACTROS gerek finansman gerekse ağır vasıta tecrübesizliğinden dolayı bir boy büyük gelebilir, arabaya yazık edersiniz.


    Karar sizin, benimkisi tavsiyedir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanturkmn

    SELAMLAR CÜMLETEN
    bu gün OFF ROAD çılara takıldım birkaç fotoğrafım var paylaşayım

    >>  13 YAŞINDA !



    yakında benim fronteraya da birkaç makyaj yapıp buraya eklerim

    Abi Sanada Böylesi Yakışır Senin arabayı Satıp böyle bişey alsak :D
  • Beyler hayattan hiç bir umudum yok annem öldü babam gelmiş 60 yaşına okumadık sürünüyoruz, siz nasıl kamyon\tır şoförü oldunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fadafaka

    Beyler hayattan hiç bir umudum yok annem öldü babam gelmiş 60 yaşına okumadık sürünüyoruz, siz nasıl kamyon\tır şoförü oldunuz?

    kardeşim sen bana pm at bakalım neler yapabiliriz yada yazmayla çizmeyle uğraşmayalım 0 5368862356 çağrı yap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanturkmn -- 28 Mayıs 2013; 10:30:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nhtc56

    çok haklısınız yani yakıt cok onemli ama reno aldık diyelim bu sene olmasa seneye masraf acacak ve renolarinda parcasinin pahali oldugunu duyuyorum.bi fordcu abiyle görüştüm torkunu yükselttik yakiti 35-36 ya düşüyor yola ve yüke göre diyo.fordun yeni olmasindan kazanirsak yani üç yıl masrafsız çalışırsa birbirini amorti eder diye düşünüyorum tabi kullanan daha iyi bilir ama fordun cazipligi km düşük ve bir yaşında araba olmasi bence yoksa kim istemez ki bi scaniaya, volvoya binmeyi.renonun bakim giderleri nasil enjektör takımları falan

    2012nin basindan beri 430 premium kullaniyoruz.Araclari 0 km aldik.

    Araclar 200.000kmye geldiler ve fren balatalari bile degismedi.Sadece 40.000kmde bir periyodik bakima girdiler.Onceden 430 man tga kullaniyorduk.Ben de dahil bircok kisi mana cok guveniyoruz ama MAN Renaultun yaninda cidden dayaniksiz araba.Gercekten bana da 3 yil once hangisi daha dayanikli arabadir diye sorsalar man diyip ustune de dalga gecerdim.Ama maalesef boyle.

    Amcaoglum da nakliye isinde.Onlarda da man tga ve tgx 400 var.TGXler ileAsagi yukari ayni kilometredeler ama o arabalarda turbo hortumundan enjerktorlere kadar bircok ariza meydana geldi.Ilerde renaultlar nasil olur bilmem ama bizim eski manlarimizin da 300.000km de turbosundan radyator hortumuna kadar bircok yerinde ariza cikti.400.000de deli gibi yag eksiltiyorlardi zaten.

    Yakit konusunda da cok memnunuz.Gecen hafta Adanadan samsun/carsambaya 28 tonla gidip Yozgattan tonajla donen arac % 34 yakti.manlar bu guzergahta 38-39 ile calisiyordu.


    Tamamen objektif olarak soyluyorum,renaulttan memnunuz.Ileride buyuk ariza cikar mi bilmem ama sordugum birkac kisi de 500-600 bindeki araclarinin agir ariza cikarmadigini soyledi.Tek sorun 2.el gibi duruyor.Ama uzun vadede yani ornegin 700.000 kmde pek dezavantaj kalmiyor arada.


    Gelelim size.Bu ise ilk defa girecekmissiniz.Arabayi uzun sure kullanacaksiniz diye bir kaide yok yani.O yuzden premium sizin icin kisa vadede pek avantajli olmayabilir.Yani axor almanizi oneririm.Eger iste kalacaj olursam direk renaulta gecip uzun sure kullanirdim ben.

    Baska sorunuz olursa sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 Yılında Hatay firmaları arasında yerini alan Mestur Nakliyat Yeni Volvo FH ile yoluna devam ediyor.

    Yeni Volvo FH çekicilerin Türkiye’deki ilk filo teslimatı Mestur’a yapıldı!

    >>  13 YAŞINDA !


    İ-Otomotiv -www.iotomotiv.org
  • Hatay firmaları arasında 2000 yılında yerini alan Mestur Nakliyat Yeni VOLVO FH ile yoluna devam ediyor.

    Yeni Volvo FH çekicilerin Türkiye’deki ilk filo teslimatı Mestur’a yapıldı!


    >>  13 YAŞINDA !



    İOtomotiv -
    www.iotomotiv.org



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihman7878 -- 31 Mayıs 2013; 13:00:27 >
  • Ankara'daki tek lise şenliği olan AAALMD ŞENLİK'13 Geleneksel Yaz Şenliği 11 Haziran 2013 tarihinde Feridun Düzağaç, Bedük, İsyan ile Panora Park Oran'da gerçekleşiyor. Eğlencenin ve müziğin doruklara ulaştığı bu günü kaçırmayın.

    >>  13 YAŞINDA !


    Biletler BİLETİX'te satışta FİYAT:34tl

    Ayrıca eğer isterseniz AAAL öğrencileri aracılığıyla 30tlye bilet satıyoruz.
    Bu fiyattan faydalanmak için P.M. ile iletişime geçebilirsiniz.

    >>  13 YAŞINDA !

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam kokan hareketler bunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sükselim07

    Reklam kokan hareketler bunlar

    Evet biraz öyle oldu

    Okulun Şenliği'ne bilet satılsın diye uğraşıyoruz.
    Biraz finansman açığı kaldı.
    Ama satışlar iyiymiş 1000bileti geçmiş. Herhalde açık kapanmıştır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geziparkı ile alakalı kimse bir şey yazmamış.

    Eski ortam hakikaten yok.
  • 
Sayfa: önceki 18681869187018711872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.