Şimdi Ara

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
56.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bedevi2007

    Beğenmediysen oynama, sevip sevmediğini soran olmadı, zahmet edip mesaj atmayıver.

    Neyse, oyunda savaşlar aksiyon gösteriliyor mu yoksa yazıyla mı bildiriliyor olaylar?


    gösteriliyo ama sadece harita üstünde...

    yani hoideki gibi savaşı kazandık yada akybettik mesajı gelmiyo.. bunda birlikleri salıyosun harita üstünde savaşıyolar.. civilization serisindki gibi

    haritada onlardan (ç)alıntı zaten
  • arkadaşlar acaba vistada bu oyunu patchleryle beraber oynayacak bir crack bulabilen varmı ? o crackte olmadı çnkü ..
  • Oyun için crack yok. Oyunu kurduktan sonra sadece 5.1 yamasını kurup oynayın zaten önemli güncelleştirmeler var onda. 5.2.1 den itibaren serialinizin orjinal olması lazım. Oyunu vista ya da xp de sorunuz 5.1 yaması ile oynayabilirsiniz.
  • arkadaşlar bu oyunda trainer nasıl kullnlyo?sadece ilk patch i yükledim ve vista kullanıorm.tranier var ama kullanamadm.yardm edersenz sevnrm
  • oyuna yeni başladım az çok sizlerinde yardımıyla çözdüm. Fakat oyun demo olmamasına rağmen demo sürümü bitti lütfen oyunu satın alınız diyor... ne yapmam lazım crack felanmı gerekli yoksa serial'imi kabul etmedi anlayamadım.
  • Eğer orjinal serial girmediyseniz 5.2.1 yamasından itibaren demo moda düşüyor. O yüzden sadece 5.1 yamasını kurup oynamayı deneyin. Oyunda şu an için crack yok.


    quote:

    Orjinalden alıntı: skull_lord

    oyuna yeni başladım az çok sizlerinde yardımıyla çözdüm. Fakat oyun demo olmamasına rağmen demo sürümü bitti lütfen oyunu satın alınız diyor... ne yapmam lazım crack felanmı gerekli yoksa serial'imi kabul etmedi anlayamadım.
  • serial bulmak kolay iş millet tek yapmanız gereken google enişteyle iletişime geçmek

    supreme ruler 2020 serial fln bişeyler yazın mutlaka çıkar
  • Şimdi biraz oynayınca demo mode bitti diyor save liyorum çıkıp tekrar giriyorum devam ediyorum. Aslında serial yazdıydım bitane değiştireyim dicem ama nereden değiştiriliyor biliyormusunuz ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: skull_lord

    Şimdi biraz oynayınca demo mode bitti diyor save liyorum çıkıp tekrar giriyorum devam ediyorum. Aslında serial yazdıydım bitane değiştireyim dicem ama nereden değiştiriliyor biliyormusunuz ?


    seriali oyun kurulumunda değiştirebilirsin sadece diye biliyorum.. save dosyalarını biyere kaydet ve silip baştan kur..

    pm cvpladım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: elefer

    Supreme Ruler 2020 v5.3.2 yamayı yükledikten sonra demo uyarısı alıyorsanız. Aşağıdaki dosya işinizi görür.

    http://*******.com/files/138440578/Supreme.Ruler.2020.v5.3.2.Keygen_Crack.rar




    Bu arada oyun harika... Saatlerce başından kalkamıyorsunuz

    Yukarıda verdim ama kimse dikkat etmemiş 5.3.2 yamaya uygun crack dosyasıdır.




  • Deneme amaçlı direk orduyu yolladım ermenistana.. Kıyım yapıyodum Baktım 50 tane ülke düşman olmuş, önüne gelen bana saldırıyo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: elefer


    quote:

    Orjinalden alıntı: elefer

    Supreme Ruler 2020 v5.3.2 yamayı yükledikten sonra demo uyarısı alıyorsanız. Aşağıdaki dosya işinizi görür.

    http://*******.com/files/138440578/Supreme.Ruler.2020.v5.3.2.Keygen_Crack.rar




    Bu arada oyun harika... Saatlerce başından kalkamıyorsunuz

    Yukarıda verdim ama kimse dikkat etmemiş 5.3.2 yamaya uygun crack dosyasıdır.


    evet bunu dün akşam gördüm incelerken teşekkürler işe yaradı

    Oyun gerçekten çok güzel sadece dün çok büyük bi hata yaptım.
    Şuan batmak üzereyim Amerikanın ürettiği RAPTOR'u (Savaş Uçağı) Hepimiz biliyoruzdur. Onun patentini alayım derken. Çok büyük param gitti ve şuan batmak üzereyim.
    Hadi hayırlısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntercem -- 30 Ağustos 2008; 11:05:38 >




  • Arkadaşlar hayatımda oynadığım hiçbir strateji bu oyun kadar gerçekçi ve ayrıntılı değildi gerçekten büyüledi beni Ayrıntılı oyunu ve uğraşmayı seviyorsanız kesinlikle çok güzel. Europa universalis Hearts of iron Victoria oynadım ama bunun kadar hiçbiri sarmamıştı ve hiçbiri bukadar ayrıntılı değildi. gerçekten mükemmel özellikle Diplomasiye hayran oldum. ve Tabiki teknoloji vb... lerine Amerikayla diplomasi raitingim baya düşük neden bende anlamadım. Oyunu çözdüm sayılır ama bilmediğim şeyler çıkacaktır eminim. Ekonomiyi düzelttim GDP yide öyle Ordu yapmaktan çok Araştırmaya önem veriyorum en iyisi bence o ilk başlarda.
    Mesala oyunun en iyi savaş uçaklarından olan raptorun patentini almıştım. işime yarıcak gibi Rusyadanda bi strategy bomber uçağının patentini aldım. ve Rusyayla ittifak oldum Birbirimize Air transit verdik. Şuan sadece elektrik ve petrolde sorun yaşıyorum onlarıda düzeltmeye çalışıyorum. Bu arada Türkiyeyle oynuyorum agustos 2020 deyim.




  • spam yapıyorum gibi gözükecek ama aradaki saat farklarına ve gün farklarına bakarsak spam yapmıyorum kimse bişi yazmıyor. Nese ben konuya geçiyorum.

    Bu oyunda avrupa birliği vb.. gibi şeyler varmı ? sanırım yok çünkü öyle bişi görmedim sadece ittifaklık var. Eğer varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Oyunda avrupa birliği gibi şeyler yok aslında olsa güzel olurdu. Ayrıca oyunda diplomasi kısmında bazı eksiklikler var yani tek taraflı anlaşmayı fes edemiyoruz. Bu arada oyunda başka ülkelerle aramazı iyi tutmak için ucuza alışveriş yapmak işe yarıyor ama başka ülkelerle aramızı bozmak için ne yapmamız lazım onu çözemedim. Ama oyun gerçekten gerçekçi olmuş diplomasi olayı da biraz daha gerçekçi olabilirdi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Theatre Of Tragedy

    Deneme amaçlı direk orduyu yolladım ermenistana.. Kıyım yapıyodum Baktım 50 tane ülke düşman olmuş, önüne gelen bana saldırıyo

    bende israile saldırdım. kuzey ırağı falan ele geçirdim, suriyeye daldım tam israil yolu açıldı dedim bir baktım boğazlar gitmiş. ş.siz yunanlar almış orayı ingilizcem olmadığı için oyunu bıraktım ama hoşuma da gitti. ah bi türkçesi çıksa ne güzel olur.




  • Valla ben amerikadan bitane raptor uçağının patentini almıştım ondan sonra bulaşmadım ama sürekli kötü olduk amerikayla şuan %100 kötüyüz. Türkiyeyi bayağı geliştirdim. Nukleer bomba felan üretebiliyorum artık. Uydu felanda atacam yakında. Japonyaya acıyorum nasıl yapdıysa -500.000 M de ve dahada düşüyor ülke batık durumda resmen Benim ekonomide yavaş yavaş artıyor Amerika desen uçmuş zaten günde 200.000 M felan artıyor amerikanın. Avrupa birliği felan olmaması kötü olmuş. Nese oyun beni sarıyor bu Türkiyeyi adam edecem. Ya ben sürekli patent alıyorum ama patent almadan Unit research'ı geldiğini görmedim bende üstelik sürekli bişiler açıyorum yani.

    Bide bazı ülkelerin kendine has uçakları felan var acaba ilerde bizdede olurmu ? Yani Turkey yazıcak uçağın özelliklerine baktığın yerde Multiple worldwide cart curt benim researchladıklarım... Veya işte bi ülkeden patentini aldıysam ya United States veya Germany,russia oluyor keşke bizdede olsa.




  • @skull_lord

    yaw birader neyi nereden yapıyoruz. güzel bir yazı hazırlayabilir misin?
  • Bir önceki sayfada "boz" arkadaşımız biraz anlatmış eğer oradan anlamadıysan özelden bana yazabilirsin veya ben bitane yapabilirim rehber boş zamanımda.
  • http://joubarbe.net/ bu sitede ingilizce game guide var daha okumadım ama güzel görünüyor .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.