Şimdi Ara

Turkcell Yeni Fiyatlar Konturlu, Faturalı hatlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu haber 30 milyon kişiyi ilgilendiriyor
    Turkcell, kısa mesaj, bireysel ve kurumsal ses tarifeleri ile ön ödemeli kontör kart ücretlerini yeniledi

    25.06.2008 09:06
    Turkcell, kısa mesaj ve bağlı servisleri, bireysel ve kurumsal ses tarifelerinin belirli yönleri ve ön ödemeli kontör kart ücretlerinde bugün itibarıyla ortalama yüzde 3,66 oranında fiyat ayarlaması gerçekleştirdi.

    Turkcell'den yapılan açıklamada, bu kapsamda ön ödemeli hatlarda; 100 kontörlük kartın 16,5 YTL, 250'lik kartın 38 YTL, 500'lük kartın 71 YTL, 1000'lik kartın ise 130 YTL olduğu belirtildi.

    Açıklamada, ücretlendirmesi değişmeyen Turkcell tarife ve paketleri ise şöyle sıralandı:

    -Kurumsal Kobi dakika paketleri ve Kurumsal HerYöne paketleri, şirket içine indirim veren indirim seçeneklerinin aylık sabit ücretleri.

    -Bireysel faturalı hatlar için her yöne toplu konuşma dakikası içeren ''Herkesle'' paketleri.

    -Yurt dışında iken yapılan ve alınan çağrı ücretleri.

    -Cepten internet ve bilgisayardan internet ücretleri.

    Açıklamada, Turkcell'in Kurumsal Kobi tarifesi hariç tarife sabit ücretleri, uluslararası görüşmelerde Grup 1 ülkeleri sabit hatlarına yapılan çağrılar dışındaki aramalar ve faturalı hatlar için her yöne tek fiyat içeren tarifeleri hariç diğer operatör yönüne yapılan aramalarda da ücretlendirmenin aynı kaldığı kaydedildi.Turkcell'in yeni düzenlenen fiyatlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye,www.turkcell.com.tr adresinden, Müşteri Hizmetlerinin 444 0 532 ve 444 0 535 no'lu telefonlarından, TurkcellExtra ve Turkcell Abone Merkezlerinden ulaşılabileceği bildirildi.

    Grup 1 ülkeleri; ABD, ABD (Alaska), ABD (Hawai), ABD (PortoRico), ABD (Virjin Adası), Kanada, Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin Halk Cumhuriyeti, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kore, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsrail, İsviçre, İsveç, İtalya, İzlanda, Japonya, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, Singapur, Slovenya, Slovakya ve Yunanistan'dan oluşuyor.



  • kontor unde benzınden farkı kalmadı 3 ayda bi zam geliyo
  • 100 kontorde indirim olmus galiba suan 18.5 YTL diye biliyorum. Yanlisda biliyo olabilirim faturalı hat kullandigim icin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.