Şimdi Ara

CLİO SYMBOL GRUBU (694. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.471
Cevap
83
Favori
1.930.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dipsiz ampulü çekerek yerinden çıkar ben uğraşmayayım diye çıkarmadım çektiğin kablonun ucunu aç ikiye katlayıp dipsiz ampulle yerine tak sonra ampulu söktüğün gibi vidalayarak yerine oturt.

CLİO SYMBOL GRUBU
  • Komple lambayı yerine tak öntarafın işi bitti.

CLİO SYMBOL GRUBU
  • resimde işaretlediğim yerlere takılırmı sizce ..??
    sensörle birlikte verilen eğim veren parçaları kullanarak
    mesela yukarı doğru açı versek lenslere çalışırmı acaba
    daha önce yapan yada gören varmı bu şekilde takılmış ben doblo ve bmw lerde görüyorum böyle takılmış tamponun en altına...

CLİO SYMBOL GRUBU
  • şu parçaları kullanarak ....

CLİO SYMBOL GRUBU
  • yaa ben öle tamponun altına takara şekil yapmayı sevmem öle nereye taklıosa oraya takıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultegra

resimde işaretlediğim yerlere takılırmı sizce ..??
    daha önce yapan yada gören varmı bu şekilde takılmış ben doblo ve bmw lerde görüyorum böyle takılmış tamponun en altına...

CLİO SYMBOL GRUBU

Hocam kulanma klavuzunda takılabilecek minumum ve maksimum yerden yükseklik limiti var onların içerisinde kalırsa takılabilir neden olmasın Yanlız kabloları güzelce toplayıp sabitlemek lazım Birde resimdeki araç benimki ile aynı araç benim araçta servis tarafından takılmış park sensörü var.Sensörler sizin işaretlediğiniz yerde değilde plakanın üstündeki bölgede
  • Benim park sensörleri işaretlediğim yerde

CLİO SYMBOL GRUBU
  • Buda benim Lcd ekran sol önde monteli

CLİO SYMBOL GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunyas288 -- 23 Ocak 2011; 18:40:13 >
  • benım araca akü taktırdık merkezi kilit söför kapısıını açmıordu onu yaptırdım .şimdi de hızlanınca otomatik kilitlenme özelliği çalışmıyor ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

benım araca akü taktırdık merkezi kilit söför kapısıını açmıordu onu yaptırdım .şimdi de hızlanınca otomatik kilitlenme özelliği çalışmıyor ....

Hocam belki sıfırlanmıştır yeniden programla
    Torpidoki açma kapama tuşuna kontak açıkken 5 saniye basılı tut bunu denedinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunyas288

Buda benim Lcd ekran sol önde monteli

CLİO SYMBOL GRUBU

hocam sensör baya güzelmiş oejinal sensör mü sonradan takılmamı
  • evet denedim ya olmuyor
  • Orijinalden alıntı: bunyas288

CLİO SYMBOL GRUBU

Hocam kulanma klavuzunda takılabilecek minumum ve maksimum yerden yükseklik limiti var onların içerisinde kalırsa takılabilir neden olmasın Yanlız kabloları güzelce toplayıp sabitlemek lazım Birde resimdeki araç benimki ile aynı araç benim araçta servis tarafından takılmış park sensörü var.Sensörler sizin işaretlediğiniz yerde değilde plakanın üstündeki bölgede
    kullanma klavuzundaki minumum yükseklikten daha alçaktır büyük bir ihtimalle benim işaretlediğim yerler.
    alçak olmasının dez avantajı anladığım kadarıyla zemini engel olarak algılamaması için aşağıdaki resimdeki parçaları kullanarak
    lens lere yukarı doğru açı versek sorun olmaz diye tahmin ediyorum böylece zemini görmez lensler hemde tampondaki görüntü daha güzel olur..
    symbol lerde böyle montaj gören varmı acaba.?

CLİO SYMBOL GRUBU
  • tıpkı bu resimdeki gibi hafif yukarı doğru bakıyor lens ler böylece zemini görmüyor.

CLİO SYMBOL GRUBU
  • Orijinalden alıntı: ultegra

CLİO SYMBOL GRUBU

kullanma klavuzundaki minumum yükseklikten daha alçaktır büyük bir ihtimalle benim işaretlediğim yerler.
    alçak olmasının dez avantajı anladığım kadarıyla zemini engel olarak algılamaması için aşağıdaki resimdeki parçaları kullanarak
    lens lere yukarı doğru açı versek sorun olmaz diye tahmin ediyorum böylece zemini görmez lensler hemde tampondaki görüntü daha güzel olur..
    symbol lerde böyle montaj gören varmı acaba.?

CLİO SYMBOL GRUBU

benim işaretlediğim yerler büyük bir ihtimalle minumum seviyeden alçakta anladığım kadarıyla zemini görmesin algılamasın diye böyle bir yükseklik
    ölçüsü var yukarıdaki resimdeki parçaları kullanarak lenslere hafif yukarı doğru açı versek olur diye tahmin ediyorum hemde tampondaki görüntü daha güzel olur
    yukarıda eklediğim doblo resmindeki gibi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11
    antepte sınırdan gecip fulleyip geliyolarmış millet + yanındada 20 lire getirme hakkın varmış galiba benzin doğrumudur hocam.??????????

hocam aracın tripliği sizinde pasaportunuz varsa suriyeye gidip depoyu fulleyip gelebilirsiniz, ama 20 litre olayı yok, yanında getirmene izin vermiyorlar diye biliyorum. suriyede benzinin litresi 1.5 tl
  • quote:

quote:

quote:

hocam ben herşeyi anladımda bu elektirik alma olayını anlamadım ya orası biraz zor gerçekten.

Kafkas dostum açıklayıcı olması açısından gündüz resmini çekerim .

Kafkas dostum buyur sana söylediğim resimler Arkaya elektirik çekme
    Lambayı yerinden çıkar

allah razı olsun hocam en kısa zamanda deniycem inşallah problem çıkarsa dönerim ben sana gene.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

benım araca akü taktırdık merkezi kilit söför kapısıını açmıordu onu yaptırdım .şimdi de hızlanınca otomatik kilitlenme özelliği çalışmıyor ....

hızlanınca otomatik kitlenme özelliği var mı ya bizim araçlarda hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkas11 -- 23 Ocak 2011; 23:18:18 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ben herşeyi anladımda bu elektirik alma olayını anlamadım ya orası biraz zor gerçekten.

Kafkas dostum açıklayıcı olması açısından gündüz resmini çekerim .

Kafkas dostum buyur sana söylediğim resimler Arkaya elektirik çekme
    Lambayı yerinden çıkar

allah razı olsun hocam en kısa zamanda deniycem inşallah problem çıkarsa dönerim ben sana gene.

teşekkürler

kabloyu ledlere dışarıda lehimle arabanın içinde zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

quote:

antepte sınırdan gecip fulleyip geliyolarmış millet + yanındada 20 lire getirme hakkın varmış galiba benzin doğrumudur hocam.??????????

hocam aracın tripliği sizinde pasaportunuz varsa suriyeye gidip depoyu fulleyip gelebilirsiniz, ama 20 litre olayı yok, yanında getirmene izin vermiyorlar diye biliyorum. suriyede benzinin litresi 1.5 tl

hocam 20 litreden sonra ceza var diye duydum bende litresi 35 lira diye hatta
  • 
Sayfa: önceki 692693694695696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.