Şimdi Ara

Cep Modem ve Internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • nokia telefon ile nokia pc suite i yükleyip orarada internete bağlan seçeneği ile masa üstü bilgisayarımı internete bağlıyorum kullandığım hat türkcell bunun bana maliyeti ne kadar olur sadece msn kullanırsam ?

    Selamlar....



  • turkcellin kendi sayfasinda tarife ucretlendirme bilgileri mevcut. faturasiz hatlar icin 600 kontor e 3GB kota veriyor turkcell, sanirim bu bircok kullanicinin ihtiyacini karsilayacaktir. ancak bu paketlerden edinmez isen 60kb = 1 kontor seklinde (faturali hatlarda da bunua yakin) ucretlendirilir genelde.
  • Teşekkürler azizim Turkcell sayfasında bende inceledim bahsettiğiniz gibi benim anlamadığım 60kb=1 kontör derken örneğin ben msn açacam bir şey indirmiyecem ne kadar zamanda 60 kb harcarım?

    Teşekkürler....
  • 60 kb çok az bir şey ama bunu kaşla göz arasında harcarsınız.Çok pahalıya malolur.Ancak turkcell in web sayfasında çeşitli gprs tarifeleri var.Ekonomik internet tarifelerine bakın bir isterseniz.Günlük haftalık,aylık kota alıyorsunuz.Mesela 30mb günlük kota alıyorsunuz.1 ytl fiyatı.diğerleriyle karşılaştırılırsa çok ucuz.Bununla msn de oldukça uzun sohbet edebilrsiniz mesela.Diğer tarifeler içinturkcell in sitesini inceleyin bir.

    normalde standart GPRS ücretleri çok pahalı.AVEA da megabayt başına 2.5 -3 ylt falan oluyor .Turkcell de standart tarife 7.5 ytl civarında (vergi dahil) Çok pahalı değil mi? buna göre hesaplayın işte 60 kb ne kadar tutar.
    1024 byte=1kb
    1024 kb=1 mb
    1024mb=1 gigabyte. Buna göre hesaplayın.
  • Teşekkürler azizim, çok anlamamakla beraber araştıracam öğleden sonra ...

    Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.