Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM MP3Ü GÖRMÜYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İriver T60 siparişi vermiştim cuma günü geldi.O gün işim olduğu için pek ilgilenememiştim mp 3'le,geldiği gibi duruyordu evde.Dün pcye bağladım.Pc T60ı gördü hemen.Sonra kurulum cdsinin içinde kurmam gerekn bi program vardı pcye iriver plus 3 diye onu kurdum.Buraya kadar herşey çok güzel.Daha sonra Firmware updater ile cross Updater başlıkları vardı.Ben onlar da kurulacak sandım tıkladım onları da kurdum pcye.Son kurduğum bu Updater programlarına neymiş acaba diye incelerken bitanesi mp3ü pcye bağlamamı istedi.Ben de bağladım.Sonra next falan dedim.Sonra finish.T60ı pcden cıkartınca,T60ın ekranında ''Do not touch during the...''bişeyler,''format''gibi bişeyler falan yazdı sonra müsic-rceordings-fm radyo simgeleri çıktı.Müsic'i tıkladım.
    Sonra Tekrar bir bağlayayım dedim mp 3 ü bilgisayara ,bilgisayarım mp3ü görmedi ve o andan beri de görmüyor. mp 3'ün üzerinde pcye bağlandığını gösteren simge cıkıyor fakat pc görmüyor.
    Bu son yüklediğim o 2 updater programlarına hiç dokunmamalı mıydım?Mp 3 ü Cuma günü aldım ve inanın daha hiç kullanamadım ya şuan öylece duruyor.İçinde hiç bişey yok.Hiçbişey yapamıyorum.Çok morelim bozuldu. Mp 3 çalışıyor onda hiçbi sorun yok...
    Bu gidişle sinirlenip kıracağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSPeRAdO kuVA-İ -- 26 Mayıs 2008; 10:19:30 >







  • Roll back yöntemi varmış..Pcde istediğimiz zamana gidebiliyormuşuz bu yöntem, bilen var mı?Format ya da onu yapınca olur herhalde.
    http://www.dosyalistesi.com/program-indir/full-programlar/rollback-rx-81-full.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.