Şimdi Ara

Visco Yataklar Hakkında (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.912
Cevap
56
Favori
908.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim Tam altı aydan fazla araştırıp aldığım yatak ve set nihayet eve geldi...Evde montajı yapıldı.....Nasıl geldi anlatayım... SWİTZERLAND yatak siyah elbise kılıfları gibi tamamı fermuarlı bir kılıf içerisinde tertemiz gelip evde açıldı... Yatak seti .ise balonlu palsatik ambalaja sarılı ve kalın karton kutular içinde 4-5 ayrı koli gelip odaya monte edildi...Hepsi 15 dak sürdü....Çok temiz ve zamanında teslimat yapıldı... YATSAN Bahçeşehir Loca ya NİHAL HANIMA son kez teşekkür ediyorum....DOĞRU TERCİH .....Çok şükür.....Pişman olmadım....Darısı hepinizin başına ..GÖRMEMİŞİN BİR YATAĞI OLMUŞ, KALİTESİNİ ÇOK BEĞENMİŞ, ARAŞTIRAN, BİLGİ SORAN, KARAR VERECEK OLAN, BAŞKALARIDA ALSIN DEYİP BURADA ANLATMIŞ.........Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Temmuz 2010; 8:31:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: immortALance

    fakat şundan emin olnuz ki sizin kullandığınız 60 dansite yatak diğer firmalardan alacak olduğunuz 70 dansite diye sattıklarından daha kalitelidir.



    Kesinlikle katılmıyorum. yapmayın etmeyin, işe diğer firmaları karıştırmayın lütfen.
    Outlast ve natural modeli ikiside 60 D olmasına rağmen birine 5 yıl diğerine 10 yıl ? Eğer ikiside 60 Dansite ise birini kaliteli birini kalitesiz yapma sebebi nedir

    Fiyat demeyin Dansite aynı olan viscoda fiyat farkı yoktur.
  • Ben yıllardır yataktan bel agrısı ile kalkıyordum eşimde öyle geçen hafta işbir yataktan frezya modelini aldım dünya varmış sırt üstü yatmayı özlemişim bulutlarda yatıyor gibiyim bel agrılarımda kalmadı
  • Aziz bey, forumdan gordugum kadarıyla sunger/visko konusunda bilgi ve tecrube sahibisiniz.4 mesaj ustteki yazdıklarım icin sizin yorumunuz nedir? Yardımlarınız icin simdiden tesekkur ederim.PM (okan_yalcin@hotmail.com)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibe -- 10 Temmuz 2010; 10:33:44 >
  • Importlance cevabınız icin tesekkur ederim.Fakat ben hala kararsızım.Satan arkadas outlast modelinde dokme kalıp oldugunu hatta yapıstırma yataklar da kokunun daha fazla olacagını soylemisti.Hangisi daha iyidir bilemiyorum.Bir muddet daha yatagı denemeye devam edecegim
  • Sayın aziz bey outlast yatak düz bir yatak değildir. Ürünü incelemenizi tavsiye ederim. Diğer firmalar dedim ama firma belirtmedim. Daha dansitelerini açıklamayan çok yer var. :)

    O kadar çok bilgi kirliliği var ki. Yataklar hakkında tam bilgi sahibi olmayan bir çok satıcı mevcut. Sadece ellerindeki bir iki çeşit hakkında bilgi sahibidirler. Bu sebeple yanlış bilgi aktarımları söz konusu olmaktadır. Henüz outlast modelinden rahatsız olan birisi de görmüş değiliz. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: immortALance

    Şu anda yataklarımızı 45 gün denemeli olarak sunuyoruz. Beğenmediğiniz taktirde ise istediğiniz bir model yaylı yatak ile değiştiriyoruz. Ergül, Mondi, Laressa, Bellona yataklardan beğendiğiniz herhangi bir model ile verebiliriz. Liste fiyatları üzerinden alırsınız ürünü, kalanını da nakit oalrak size öderiz. Sonuçta çok farklı bir yatak ve fiyatı da ürkütüyor insanları. Değer mi yoksa değmez mi?

    Bunu aşmak için bu garantiyi verebiliriz.

    Şu anda ürünlerimizde de zaten pek bir indirim mevcut.http://forum.donanimhaber.com/m_39855158/tm.htm konusunu inceleyebilirsiniz.


    sayın immortALance;

    45 gün bir başka müşteriniz tarafından denenip iade aldığınız yatakları satın aldığımızda bunu gönül rahatlığıyla nasıl alıp kullanabilceğiz ki?

    bu konuda bizi aydınlatabilir misiniz? teşekkürler..
  • 45 gün sonra iade aldığımız ürünleri aynı şekilde kullanıcıya sunmamaktayız. Mesela ürün iade alındı. Ürün kontrol edilir. Herhangi bir zarar vs. var mı? Zarar varsa zaten o ürün size hiç bir şekilde ulaşmaz. Bundan emin olabilirsiniz. Zarar yoksa bile ürün ve yastıklardaki dış kılıflar tamamen değiştirilmektedir. Buna iç tarafındaki ikinci kılıfı da dahildir.

    Zaten şu ana kadar 15 günden fazla beklemedi değiştirmek isteyen müşteriler. Ürünü tam iadeyle de almıyoruz. Değiştirme şeklinde alıyoruz. Yerine farklı model yataklar veriyoruz. Laressa, mondi gibi bir çok firmanın bayiliğini de yapmaktayız aynı zamanda. Elimizdeki ürün çeşitliliği çok fazladır. Büyük çoğunluğu da 2. denemede başarıya ulaşmaktadır. Zaten %5 oranlarındadır değişim yaptığımız müşteri sayısı. Bu sadece interent satışlarımızın istatistiğidir.

    Mağaza satışlarımızı da eklediğimizde %1 bile değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortALance -- 10 Temmuz 2010; 12:05:41 >
  • teşekkürler..ben olaya biraz daha hijyen ağırlıklı bakmak istemiştim..bir de pm atıyorum..yanıtlarsanız memnun olurum..
    ilginize şimdiden teşekkür ederim..
  • acaba visco ile lateksi karşılaştırabilecek olan var mı aramızda?
    bilhassa aziz bey in bu iki maddenin teknik ve özü itibariyle ve de sağlığımıza yarar/zararları itibariyle bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

    artı ve eksileri, birbirlerine karşılık üstünlükleri nelerdir gibi?
  • Latex; sünger ve visco arasında bir üründür. Pahalı olmasının sebebi daha çok ham maddesinin maliyeti ile ilgilidir. İkisi de sağlık açısından zararlı ürünler değildirler. Sadece latex viscodan konfor bakımından biraz daha aşağıda fiyat bakımından daha yukarıda bir üründür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vibe

    Importlance cevabınız icin tesekkur ederim.Fakat ben hala kararsızım.Satan arkadas outlast modelinde dokme kalıp oldugunu hatta yapıstırma yataklar da kokunun daha fazla olacagını soylemisti.Hangisi daha iyidir bilemiyorum.Bir muddet daha yatagı denemeye devam edecegim


    Satan arkadaşın bilgisizliği tamamıyla. Ürünleri yeteri kadar tanımamakla alakalı bir durum. Outlast modeli mecburen bu şekilde oluyor. İçerisindeki hava kanalları kalıp dökümüne izin vermiyo ne yazık ki. Kalite açısından şüpheniz olmasın. Dediğim gibi alan bütün müşterilerimiz son derece memnunlar bu üründen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogozen@mynet.com

    acaba visco ile lateksi karşılaştırabilecek olan var mı aramızda?
    bilhassa aziz bey in bu iki maddenin teknik ve özü itibariyle ve de sağlığımıza yarar/zararları itibariyle bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

    artı ve eksileri, birbirlerine karşılık üstünlükleri nelerdir gibi?


    Latex ve Visco ikiside benzer ürünler ama Latex de koku biraz daha fazla idi ama kokusuz bir latex bulursanız ikiside Benzer.

    Sadece latex de meşhur el izi kalmaz fotolardaki gibi

    @immortALance Dediği gibi biraz daha pahalıdır ama bu çok fark yaratmaz Visco ile latex arasındaki fark 25TL yi geçmez (aynı yatakda)

    Ama yatak olunca aradaki fark ne olur bilmem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: privatum

    Arkadaşlar güzel söylüyorsunuzda ben hepsinin içlerini inceledim...

    Visco yatakların alt tarafı normal bildiğimiz sünger... O yüzden almaktan vazgeçtim satıcı bir arkadaşım vardı. Konuşmamızda eger kilolu iseniz viscolardan alma dedi...

    Yataşın gold serisi var hastanelerdeki yataklarla aynı çok sert özelliğiide bel ve sırt ağrılarına gelen yatak ama hiç bir yataşta yok satmıyorlar... Siparişle geliyor...
    fiyatı 680 ytl bütün kartlara 12 taksit...


    Ona yakın olarak taçtan zümrüt modelinin süper ortepedik yatağı iyi durumda içinde ayrı yatemde koruma takozları var (3 yıl ve 10 yıl garantisi var) üstünde ayrica koruma pedi dedikler farklı güzel elyaftan yapılmış ayrı bir korumalık var... birde taçtan nevresim hediyeli...
    fiyatı 458 ytl bütün kartlara 12 taksit...

    Bizde bugun taçtan gidip alıcaz inşallah iyi olur...



    Güzel tespitler var
  • Alt tarafı visco olsaydı zaten ortopediklik özelliği olmazdı. :) Ha tabuta girmişsiniz ha yatağa durumu yaşardınız. Ayrıca şu sert yatak iyi yataktır klişesinden de kurtulmamız lazım...
  • SERT YATAK İYİ YATAKTIR...KLİŞE DEĞİL.....GERÇEK...Nedenmi bu kadar kesin konuşuyorum...?...Hepiniz düşünün...köyde, şehirde, çok eskiden evlerde yere serilen yün yatakları ı hatırlayın....Ben çok yattım...Deliksiz nefis uyku nasıl çekilir biliyorum...Dedelerimiz, ninelerimiz hepsi toprak oldular...Bel ağrısı nedir çektilermi ?...Sabahları bellerini tutatrak yataktan kalktılarmı ?....Hayır....Ne zaman bol gıcırtılı kayrola ve somya devri başladı...İnsanlarda .bel ağrısı başladı... .Bence sert yatak iyi yataktır...Son tercihimide yine sert yatak olarak kullandım...Çok memnunum...Yukarıda yazdım....Şahsi düşüncem bu yöndedir....Her insanın zevki, rahatlık anlayışı farklıdır...Buda normal....Saygılarımla...
  • Sert yatak kötünün iyisidir. Neden olduğunu da açıklamak istiyorum. Bir yayın çapı 7cm olduğunu düşünelim. Bu yay aşağı eğildiğinde 7cm çapında bir çöküntü oluşuyor. Bu çöküntü bedenin temas ettiği bütün yaylarda gerçekleşiyor. Bu neye sebep oluyor? Beden hattı diyelim ki yayın 5. cm'sinde bitiyor. Diğer iki cm boşta. Bunu bedenin girintili çıkıntılı yapısını düşünürsek bir çok notamızda yaşıyoruz. Bel, omuz, sırt gibi bölgelerde bazı sarkmalar meydana geliyor. Yumuşak bir yatak veya yayı çökmüş bir yataksa bu defa omurga yapısı yatağın girintililerine göre şekillenmeye başlıyor.

    Omurga normal düzeninden çıktığında ağrılar başlar. Bir masada 1 saat az miktar eğilerek durun. Görün ağrıları, tutulmaları. Bir yatakta 8 saat uyuyorsunuz. 8 saat kemiklerinizi zorlayınca ağrı oluşması normaldir. Karyolalar bir ara yaylıydı. Yün yatakla beraber aşağıya çökerdi. Bu da yatakta bütün bir bozukluğa, omurganın yapısının dışında durmasına sebep oluyordu. Bir aralar yaylar birlikte çalışmaktaydı. Bu da özellikle çift kişilik yataklarda ağır kişinin yattığı tarafa doğru diğer kişinin kaymasına sebebp olmaktaydı. Bu da gece boyu yatağa tutunmak için güç harcanmasına ve yorgun kalkılmasına sebep olmaktaydı.

    Yaylar sert olduğunda bu tür sorunlar ortadan büyük ölçüde kalkmaktaydı çünkü yay sizi daha düz tutarken üstteki dolgu malzemesi bedeni destekler. Ya dolgu malzemesi 3 yıl sonra artık sadece bir bez olduğunda? Yaylar yorulduğunda gerilme kuvvetlerinde kayıplar yaşadığında? Sert yatak kötünün iyisiydi.

    Yataklar üzerinde bir çok geliştirme yapıldı. Bedeni doldurma kabiliyetindeki hasssaslık artması amacıyla 1.500.000 yay kullanılan bir yatak bile piyasaya sunulmuştu fakat hiç birisi derdine deva olmadı insanların. Sebebi? Maliyet çoktu getirdiği artılar azdı. Yine de yaylı yatak teknolojisi devasa bir büyüklüğe ulaştı fakat hala yaysız yataklar en iyi performansı vermekte.

    Köydeki ninelerimiz, dedelerimiz yün yataktaydılar. Her gün kabartılırdı o yataklar. Vücudu tamamen doldururlardı. iki gün kabartılmadığında sorun o ninelerimeze dedelerimize ne halde uyanırlardı sabahları. Bir diğer etken ise yaşadıkları coğrafya ve buna bağlı olarak beslenme şekilleri de beden sağlıklarında byük bir artıydı. O yüzden dedeyi nineyi köyü karıştırmamak lazım. Şartlar bizimkisiyle aynı değil. 100 yılı deviren insanlardan kaç tanesi metropolden çıkmıştır ki?

    Sanırım uzattık konuyu biraz. Özüne dönelim. Bel ağrıtmayan yatak ortopedik yataktır. Ortopedik yatak da vicudu destekleyen ve omurganın doğal yapısını bozmayan yataklardır. Neden bozulduğunu da yukarıda yazmış bulunmaktayım. Bu şartları egale eden yataklar ortopedik yataktır. Eski devirde iyi yatak sert yataktı fakat artık onlardan da iyileri çıktı. Yumuşacık gayet de güzel yataklar mevcut.

    Yine de alışaknlıklarınız vs. yatak seçiminde diğer öenmli noktalardır. Sert yatak seviyorsanız ve buna alışkınsanız zaten sert yatak alınız. Sizin için o zaman en iyisi o olur fakat sadece sert yataklar en iyisi değildir. :) Bu da nacizane kişisel görüşümdür. Saygılarımla... :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortALance -- 11 Temmuz 2010; 14:42:54 >
  • Alışkanlıklar önemlidir yatakda.

    Sert yatak yaysız da olabilir alt orta sertlikte 45 HR Sert Grubunda 36 > 40 > 45D Sünger ile çok sert hatta yaydan sert yatak elde edebilirsiniz.
  • işbir nature yatakta yatıyorum bayadır.
    14 cm lateks üzerine 85kg/m^3 yoğunluklu visko var yatakta.
    yataktan çok memnunum, yatağı aldıktan sonra sabahları daha dinç kalkmaya başladım ve uyuma sürem kısaldı.
    http://www.isbiryatak.com/products/yataklar/prid-nature



    başka bir yerde aynı süre yatınca uykumu alamıyorum ve her yerim ağrıyor alıştıktan sonra başka yatakta rahat edemiyorsunuz
  • İşbir ve Yatsan markalarını kıyaslarsanız hangisi daha kalitelidir?

    Yatsan Beauty modeli 160x200 liste fiyatı 1.609 TL iken
    İşbir 100 Plus modeli 160x200 liste fiyatı 2.545,60 TL

    Bu iki modele karşılık
    Tempur Deluxe HD 160x200 2.500€ görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.