Şimdi Ara

Çok sık ve az miktarda idrarım gelıyor.Yardım lutfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya bendekı sorun nedır acaba?sureklı tuvalete gıdıyorum.1-2 saatte bır yapmam gerekıo.bazen tam bıtıyo baktı bıttın dıyosun.2 dakika sonra bı daha gelmıs yıne gıdıp yapıyorum.dolayısıyla her seferınde az mıktarda oluyo ama rahatsız edıcı.vaktım tuvalete gıtmekle gecıyor.gece yatmadn mutlaka yapıyorum tuvaletı.ama her gece mutlaka kalkıp 1 kere daha yapmam gerekıyor.yanı gunde 15 sefer falan yaptıgım bıle oluyor.bendekı sorun nedır?halletmek ıcın neler yapmalıyım?

    Not:Kucukken uykudayken altıma kacırma problemım vardi.urologa gıtmıstım bı ılac kullandım ve gectı cok sukur.bu anlattıgım sorun ise 1-2 yıldır var.



  • Şekerin olabilir bu kadar çok sık çıkıyorsan bi doktora git
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Soviet_union

    Şekerin olabilir bu kadar çok sık çıkıyorsan bi doktora git

    yasım daha 17 oldukca da saglıklı sayılırm.baska bı sıkayetım falan yok.kılom fızıgım falan yerımde.bu yasta seker olabılır mı?
  • ÜROLOJİ POLİKLİNİĞİ'ne muayene olman gerekiyor; nedenleri çok çeşitli olabilir, araştırılması lazım, burdan şu olabilir bu olabilir diye ahkam kesmeye hiç gerek yok, geçmiş olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nvidiaduo

    ÜROLOJİ POLİKLİNİĞİ'ne muayene olman gerekiyor; nedenleri çok çeşitli olabilir, araştırılması lazım, burdan şu olabilir bu olabilir diye ahkam kesmeye hiç gerek yok, geçmiş olsun

    tesekkur ederım.uygun bı zamanda gıdıcez artık
  • ayni problem bende de var. ama bana sanki biraz psikolojik gibi geliyo benimki. cunku tuvaleti dusunmedigim zaman gelmiyo. aksam yattiktan sonra da tuvalet aklima gelince hemen tuvaletim geliyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tun4


    quote:

    Orjinalden alıntı: Soviet_union

    Şekerin olabilir bu kadar çok sık çıkıyorsan bi doktora git

    yasım daha 17 oldukca da saglıklı sayılırm.baska bı sıkayetım falan yok.kılom fızıgım falan yerımde.bu yasta seker olabılır mı?



    3 yan komşumuzun 6. sınıfa giden küçük kızını bu şikayetle doktora götürdüler öldürücü derecede şekerden son anda dönüldü hergün penisilin kullanıyo şuanda.. o yüzden yaşa başa güvenmek biraz zor..
  • Çok sık idrara çıkmak şeker hastalığı belirtisi olabileceği gibi idrar yolları iltihapları iled eilgili olabilir, ayrıca şeker hastalığının yaşı olmaz her yaşta görülebilir bu nedenle bence bir doktora mutlaka görün doktor isteyeceği tetkikler ile sorununu çözecektir.
  • tesekkur ederım arkadaslar sagolun en kısa zamanda gıdıcem
  • aynı sorun bendede var ya günde 97562341231 kere idrarımı yapıyom üstelik boyuma göre zayıfım ve bu olay yıllardır var çocukluktan beri, şeker hastalıyla ilgisi ne beni korkutuyosunuz öyle birşey olsaydı 15 senedir şeker hastalıgının farkına varırdım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karasoyka

    aynı sorun bendede var ya günde 97562341231 kere idrarımı yapıyom üstelik boyuma göre zayıfım ve bu olay yıllardır var çocukluktan beri, şeker hastalıyla ilgisi ne beni korkutuyosunuz öyle birşey olsaydı 15 senedir şeker hastalıgının farkına varırdım

    İllada şeker hastalığı (Diabetes mellitus) olacak diye bir durum söz konusu değil tabi ihtimallerden biridir. Ama çok sık idrara çıkıyorsanız mutlaka bir problem vardır, normal bir insan öyle dakka başı idrara çıkmaz. sebebinin araştırılması lazımdır.
  • bendede var aynısı ama gece yatmadan önce yapiyorumm 10 dk sonra bidaha 1 damla yapiyorum yine gidiyorom taaki uyuyana kadAR psykolojik galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.