Şimdi Ara

Clio Grand Tour

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.856
Cevap
17
Favori
395.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CLİO GRAND TOUR için 32.500 civarında bir fiyat söylediler.Salı günü pazarlıkla 30.000 YTLye aracı aldım. bu tanıtım fiyatı dediler. renault Türkiye sitesinde bile bilgi yoktu. daha dün eklemişler. araç 1.5 dci 65 HP. siyah renk. ve stil paketli. 15 çelik jant ve sis farı var. bir de araçta tavan barı var. çok güzel duruyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanuçar -- 4 Nisan 2010; 23:35:42 >



  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı dilerim...
  • Hayırlı olsun
  • Teşekkür ederim.
  • daha siteye eklenmeden almışsınız aracı gece vakti mi açtırdınız bayiyi

    şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız.çok güzel bir görüntüsü var aracın.Fotoğrafları bekleriz.
  • Yıllarca sorunsuz ve ekonomik kullanacağınız bir araç, kazasız belasız günlerde kullanın.
  • hayırlısı olsun..kazasız ,belasız ,cezasız ,sağlıklı günlerde kullanmanız dileğimle..
    birde resimlesek çok güzel olacak..
  • Teşekkür ederim. ilk gün aracı gördüğümde telefon ile çekmiş olduğum resimlerden koydum. ruhsatı ve plakayı pazartesi çıkartıp gönderecekler memleketten. araç hala bayide duruyo. 2 defa arkaşlarla gittik gezdik iş çıkışında geri koyduk. plakasız ve ruhsatsız dolaşmak istemedim. hafta içi dijital makine ile çekilmiş daha kaliteli fotoğraflar koyarım.

     Clio Grand Tour


     Clio Grand Tour


     Clio Grand Tour




  • hayırlı olsun güle güle kullanın yorumlarınızıda esirgemeyin.
  • hayırlı olsun.güle güle kullanın.
  • Hayırlı sürüşler dilerim.

    Bence harika bir tercih yapmışsınız. Şahsen Clio 3'den pek hoşlanmazdım, ama Grand Tour'un harika bir tasarıma sahip olduğunu düşünüyorum.

    Güle güle kullanmanız dileğiyle...
  • hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın.
  • hayırlı olsun kardeş güzel araba keşke 80hp liği alsaydın yada 1.4 16v benzinli alsaydın daha iyi olurdu
  • İyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim. ben de clio III hatcback'i pek beğenmezdim. ama bu sanki bambaşka bir araç. 65 hp için tereddüt yaşamıştım alacağım zaman. test aracı da yoktu. sağolsun oradaki tanıtan kişi arabayı kısa bir mesafede kullandırdı. bana gayet yeterli geldi hızlanması. hatta fabia 1.4 101 hp otomobili olan arkadaş da yanımdaydı. benimkinden seri gibi sanki dedi. 80 hp için bütcem yetmiyordu. o yüzden bunu aldım. ama bana yeteceğini düşünüyorum. aracı kullandıkca yakıt tüketimini de yazarım. renault'un 1.5 motoru birçok modelinde var zaten. onlarla aynıdır herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanuçar -- 19 Nisan 2008; 18:13:58 >
  • hayırlı olsun arkadaşım.kusura bakma ama bana göre aracın fiyatı yüksek gibi geldi.arka camlar manuel,arka koltuklar iki parça halinde değil tek parça halinde katlanabiliyor,iki hava yastığı var.ama yine de hayırlı olusn.önemli olan gönlüne sinmesi.
  • buna benzer peugeot 207 outdoor var nedersiniz arkadaşlar sizce hangisi daha iyi gibi duruyor?
    TEST:http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=499


     Clio Grand Tour
  • outdoor

     Clio Grand Tour
  • Bu araç da bayaa güzelmiş tasarım olarak.
  • Sadece Türkiye’de Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda, özellikle Batı Avrupa pazarlarına yönelik olarak üretilen Clio Grand Tour, hatchback versiyona göre sunduğu farklı standartlar ve çok amaçlı kullanım özelliği ile beğeni kazanıyor.

    Ocak ayından bu yana 15 Avrupa ülkesinde satışa sunulmuş ve 20 binden fazla ihracat rakamına ulaşmış olan bu yeni otomobil, dinamik tasarım ile geniş bagaj hacmini bir arada sunan bir araç arayışında olan müşteri kitlesinin beklentilerini karşılıyor.

    Clio Grand Tour pazarın en kompakt araçlarından biri (uzunluk 4.202 mm). Clio çizgilerine sadık kalan bu yeni model sürüş keyfi ve dinamizmi ile ön plana çıkıyor. 439 dm3‘lük (Clio’ya kıyasla +%50) geniş yükleme hacmi, açık hava aktiviteleri, sportif amaçlar veya aile gereksinimleri gibi farklı yaşam ve kullanım durumlarının çeşitliliğine uyum sağlıyor. Clio Grand Tour, 1/3 – 2/3 oranında katlanabilir arka koltukları ve tamamen düz bir yüzey oluşturan modüler bagaj tabanı sayesinde, farklı beklentileri karşılıyor. Clio ailesinin genlerine sadık kalan bu yeni otomobil, yolcularına üst segmente yaraşan bir otomobilde yaşam konforunu garanti ediyor, sıcak ve özenli bir iç mekan sunuyor.

    Clio’dan alınan dingil takımları konfor ve etkinlik sağlıyor. Renault-Nissan İttifakı’nın B platformu bazında geliştirilen Clio Grand Tour iki benzinli (1.2 16 v 75 bg ve 1.4 16v 98 bg) ve iki dizel motor (1.5 dCi 65 bg ve 80 bg) seçeneğiyle 18 Nisan 2008 tarihinden itibaren Türkiye pazarında tüketicilerin beğenisine sunulacak.

    Clio Grand Tour sürüş keyfi, konfor, performans ve yakıt tüketimi arasında eşsiz bir uyum sunuyor. Clio bağımsız kurum Euro NCAP’ın Haziran 2005’te yapmış olduğu testler sonucunda en yüksek not olan « 5 yıldız » almıştı. Aynı platformda geliştirilen Clio Grand Tour, güvenlik konusunda Renault’nun tüm deneyim ve bilgi birikiminden yararlanıyor.

    Renault 2009 Kontratı Planı’nın yeni pazar ve müşteri kazanmayı hedeflediği Clio Grand Tour; Mégane Sedan, Symbol ve Clio’nun yanı sıra Türkiye’de Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilen dördüncü model oldu.




  • Araç bazı ülkelerde "Renault Clio Estate" ismiyle satılıyo. aşağıdaki linkte aracın konfor performans ve güvenlik gibi başlıklar altında yapılmış testi var. bir de fotoğrafları.

    http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/renault/clio-estate-2008.aspx?model=1657


    bu siteden alınmış bir fotoğraf ekledim.

     Clio Grand Tour




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.