Şimdi Ara

..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB * :::.. (748. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.220
Cevap
63
Favori
2.274.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ctesi sipariş verdim p.tesi sabahı elime ulaştı. Hemen taktırdım. Petlas kış lastiğinde yaşadığjm 100km/h yi geçince direksiyonda saçma bir titreme oluyordu. Sebebi belkide yanlış bi takma vs bilmiyorum sebebi bulamamıştık. Kumho da hemen bunu denedim ama en ufak bi direksiyon titremesi vs yaşamadım. Sessizlik konusunda bilgi veremiycem pek farkına varamıyorum. Yol tutuş konusunda ise yine petlas kış lastiğine oranla daha sağlam tutuş sağlıyor gibi geldi. Hızlı girdiğim bir kaç viraj da petlas da arka hafif kayarken. Kumho da aynı viraj aynı hızda herhangi bi kayma yaşamadm. Belki daha çok yeni olduğu için lastik. 2 günlük kullanımda herhangi bir olumsuzluk yaşamadm. Bi kaç hafta içinde daha net anlaşılır sanırım kullanımım arttıkça. Tekrar güncellerim mesajımı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polen filtresini nasıl sökebilirim?klimadan acayip bir toz kokusu geliyor.
  • araba61010 kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler, peki marka ve nerden alınabilir gibi tavsiyeleriniz tecrübeniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Kazasız belasız sürüşler saygılar.
  • Arkadaşlar aracımın km 20bine yaklaştı, garantisi de doldu, bakım için ne tavsiye edersiniz? Yetkili servise mi gideyim yoksa dışar da işi bilen bir ustaya mı? Ve buna göre İstanbul için servis, usta ve dikkat etmem gereken konular hakkında tavsiyelerinizi tecrübelerinizi tavsiye eder misiniz? Bir de ortalama ne kadar tutar?
  • 2016 model Fiorino premio 75bg ile bende aranıza katıldım. ALLAH KAZASIZ belasız kullanmayı nasip etsin. Aracın bakımı 10bin kmde mi 20bin kmde mi kararsız kaldım. Alırken bayi 10bin dedi. Fiatin sitesinden tanıtım katalogunda 20bin yazıyordu. Arabada ayarlarda bakım yerinde 20bine tamamlanınca bakım olacak görünüyor...
    Merakımı giderin teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cstone

    2016 model Fiorino premio 75bg ile bende aranıza katıldım. ALLAH KAZASIZ belasız kullanmayı nasip etsin. Aracın bakımı 10bin kmde mi 20bin kmde mi kararsız kaldım. Alırken bayi 10bin dedi. Fiatin sitesinden tanıtım katalogunda 20bin yazıyordu. Arabada ayarlarda bakım yerinde 20bine tamamlanınca bakım olacak görünüyor...
    Merakımı giderin teşekkürler

    Bakım ne yazkki her 10bin km de bakım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar ,

    fiatın fiyat listesinde en düşük 44.400 TL yazarken bazı galeriler 40.000 TL ye kadar sıfır km. verebiliyorlar , genel olarak konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • 817IMD 8 kullanıcısına yanıt
    Galeriler toplu alıp indirimli verebiliyor. Bireysel alımlarda bile satış bayileri liste fiyatlarında indirim yapıyor. Şahsen ben 12 bayiyi telefonla arayıp fiyat aldım en uygunu ankara oto verdi liste fiyatı ile 2.5 bin fark vardı. Ben mersinden ankaraya gidip oradan aldım. Yani liste fiyatlarını baz almayın arayıp fiyat alın her bayiyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah hocam ,çok saol ... indirim yapılacağını tahmin ediyorum fakat 4-5 arası olmaz diye düşünüyorum , yani %10 kadar yapmazlar maksimum %5 lerde kalır , diğer taraftan 2bin daha uyguna alınsa trafik sigortası gibi masrafları çıkartmış olurum diye düşünüyorum , yaş 31 ilk araba olunca yüksek çıkar diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar fiorino, bipper, nemonun otomatikleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Hangisi vites yönünden daha iyidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemyıldırım_tr C kullanıcısına yanıt
    fiorino kullanıyorum otomatik memnunum .diğerleri hakkında fikrim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaftolga

    fiorino kullanıyorum otomatik memnunum .diğerleri hakkında fikrim yok.

    Kaç bin kmdir kullanıyorsunuz?
    Aracın şanzımanı nasıldır? Hiç masrafı oldumu?
    Genel olarak pmden veya burdan yazabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 57 bin km oldu .0 almıştım ben.şanzımanın hiç masrafı olmadı.sadece 3. yıld şanzzımanın yağını değiştirttim.hgenel olarak memnunum ama bir edc yada dsg şanzımanındaki hızı beklemeyin.yavaş bir şanzıman .bu yavaş şanzımanda hızlı vites değiştirmmeler yaparsanız şanzımaının beyini sapıtıyor.yavaş ve sakin davranırsanız şanzımana uzun yıllar dayanır.

    sadece 1 . ve 2. vites geçişlerinde hafif araç sallama yapar ondada vıtes değiştirirken ayağını hafif gazdan çekerseniz sorun olmaz.dik yokuşlara çıkarkende vitesi önceden düşürmeniz iyi olur.

  • Arkadaşlar sol arka camın yanındaki bu boşluk nedir aslında orada boşluk yoktu arkadaş bastırınca plastiği içine düştü. Oraya ait parçayı nereden bulabilirim

    Bu arada araç 2009 combi mix otomatik 150.000km de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 5 Haziran 2016; 22:14:10 >




  • 2016 fiorino safline ile aranıza katıldım. Aracım 900 km oldu. Genel olarak memnunum. Yakıt hemüz 7.0 litre altına düşmedi şehir içinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: borki

    2016 fiorino safline ile aranıza katıldım. Aracım 900 km oldu. Genel olarak memnunum. Yakıt hemüz 7.0 litre altına düşmedi şehir içinde.

    hayırlı olsun öncelikle güle güle kullan. ben de premiomu alalı 1 ay oldu. 2500km yaptım bile 1 ayda. yakıt ortalaması şehir içi oldukça fazla 6.5-7 o da çok dikkat etmeme rağmen. karma olarak kullanıldığında 5.0-5.5 L ki bu oran aslında iyi. Uzun yol performansını merak ediyorum. denediğim yollar 5. viteste sabit kalabileceğim yollar olmadığından göremedim henüz. Ancak ilk bakım sonrası düşerse bu değerler mutluluğum artaracak.

    TEkrar Hayırlı oldun herkes kazasız belasız cezasız kullansın aracını.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkmayın rodaj sırasında yakıt normaldir yağ değişimi sonrası kademeli olarak düşecek.
    uzun yıllar daha rahat binmek ve Motorun teknik olarak sağlığı için
    ilk 2 3 bin kmde
    5 30 kaliteli bir yağ(aslında rodajda mineral yağ koymak avantajdır ama) ve filtre alın yetkili servisten rica edin veya makul bir ücretle değiştirtin.
    sonra normal 10 binde bir yağ-bal 20 binde bir genel kontrol seklinde ilerleyin.

    multijet taş gibidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar,

    Fiorino 2012 emotion var fm transmitter çakmalığa tam oturmuyor bir çözümü var mı acaba?

    Ürün bu:http://www.s-link.com.tr/urunler/s-link-sl-fm65-sd-usb-destekli---2-1a-usb-sarj-portlu-fm-transmitter-hurlp/
  • 87 bin km de 2010 otomatik ile aranıza katıldım. Aracın bakımları 90 bindemi? Ve bu bakımlar ağır mı? Kaça patlar bize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide arkadaşlar radyodan gelen ses çok cızırtılı geliyor. Çözümü nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.