Şimdi Ara

Tomasetto sıralı gaz sistemleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
6
Favori
139.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tomasetto kadir beye götürün tomasettoyu taktırın. ama başka yere götürmeyin. Bide servis olayı berbat. ankaradan dışarıdaysanız önce servis meselesini garantiye alın. bunlar benim tecrübelerim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sadettin.sahiner

    tomasetto kadir beye götürün tomasettoyu taktırın. ama başka yere götürmeyin. Bide servis olayı berbat. ankaradan dışarıdaysanız önce servis meselesini garantiye alın. bunlar benim tecrübelerim.

    sadettin bey servis ağımız her geçen gün artıyor. gerçekten bazı sorunlar yaşadık yaşıyoruz da ama en iyisini yapmak için uğraşıyoruz, bilmiyorum sizin bi sıkıntınız vs. varmı
  • 10/01/2009 Tarihiden İtibaren KIRIKKALE deki MAKRO MARKET İLSAY LPG Standımız Açılmıstır...
  • 20.01.2009 - 21.01.2009 Tarihler arasındaki TAİ içerisinde kurulmuş olan Tomasetto Standımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolay tüm TAİ çalışanlarına ve yöneticilerine teşekkür ederiz...
  • Merhabalar,

    Iki gun once 2005 model Chevrolet kalos 1,2 aracima Tomasetto marka LPG sistemi taktirdim. Ilk kullanimi takiben yaklasik 10 km kadar sonra ariza isigi yandi.
    Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaslardan yardim rica ediyorum.
  • ozzykay,

    aracınızın yeni sistem takılması sonucu ilk arıza ışığı yanması hemen hemen normal. yaklaşık 800-1000 km yol gittikten sonra, tekrar servise gelip son LPG ayarı yaptırmanız gerekiyor. Bu arada da zaten arıza ışığınıda söndürürler.
  • Bilgilendirmeniz icin cok tesekkur ederim,

    tomasetto marka sistem icin cevremden olumlu referanslar aldim. sonucta da bu sistemi tercih ettim. Umarim uzun omurlu olur ve sorunsuz bir sekilde kullanirim.

    Tekrar tesekkurler,
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tomasetto ilsay

    ozzykay,

    aracınızın yeni sistem takılması sonucu ilk arıza ışığı yanması hemen hemen normal. yaklaşık 800-1000 km yol gittikten sonra, tekrar servise gelip son LPG ayarı yaptırmanız gerekiyor. Bu arada da zaten arıza ışığınıda söndürürler.


    Arıza ışıgının yanması nasıl normal birşey ? adı üzerinde '' ARIZA '' ışıgı ...Demekki normal olmayan bir durum söz konusu ve araç uyarı veriyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bluestanbull
    Arıza ışıgının yanması nasıl normal birşey ? adı üzerinde '' ARIZA '' ışıgı ...Demekki normal olmayan bir durum söz konusu ve araç uyarı veriyor.

    bakın dikkatli okursanız hemen hemen diye bir ibare kullandım. bu evet yanar normal anlamına gelmez. neden hemen hemen yanar yazdığımıda açıkliyim.

    bu ARIZA ışının yanması TOMASETTO sisteme özgü değildir. tüm sistemlerde ilk takmada yanma riski vardır. nedeni de, araça yeni bi yakıt sistemi takıldığından dolayı, ayar tam olarak yapılamaz. regülatör diyaframlarının alışması vs. derken bu yaklaşık 900-1000 km. bulur. zaten montajı yaptıktan sonra ki tüm müşterilerimize de bunu önemle arz ediyoruz. katalitik konvektör sistemi LPG yi net olarak okuyamayacaktır. buda tabiki ARIZA ışığını yakacaktır. bu tüm montaj veya tüm araçlara olacak diye bişi yok. ama tüm araç ve montajlarımızda 900-1000 km. ayarına çağırıyoruz. bu ayara geldiğinde net olarak tüm ayrıntı ayarını yaptıktan sonra ARIZA ışığı yanmasına son verilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomasetto ilsay -- 31 Ocak 2009; 11:06:00 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozzykay

    Bilgilendirmeniz icin cok tesekkur ederim,

    tomasetto marka sistem icin cevremden olumlu referanslar aldim. sonucta da bu sistemi tercih ettim. Umarim uzun omurlu olur ve sorunsuz bir sekilde kullanirim.

    Tekrar tesekkurler,



    ben teşekkür ederim. umarım aileniz ile birlikte nice mutlu ve ekonomik bir şekilde aracınızla kullanırsınız
  • Antalya da ikamet ediyorum ve 5 gün önce gelip 2004 model otomatik vites honda civic vtech aracıma Ankara İlsayda tomasetto sıralı sistem lpg taktırdım, gayet memnunum. 30 tl lik gaz ile şehir içi-dışı karışık 250 km yol yaptım, ortalama 120 kuruş yakıt sarfiyatı oldu mence mükemmel.
    İlsay çalışanlarına teşekkürler.
  • ben 2008 mart ayında taktırdım megane II sedan 20 ytl lik gaz ile ankarada 120-140 km gidebiliyorum ve hiçbir problemim yok mükemmel sistem bu tomesetto.montajı yapan ankara lpg firmasına çok teşekkürlerimi sunarım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sunman321

    Antalya da ikamet ediyorum ve 5 gün önce gelip 2004 model otomatik vites honda civic vtech aracıma Ankara İlsayda tomasetto sıralı sistem lpg taktırdım, gayet memnunum. 30 tl lik gaz ile şehir içi-dışı karışık 250 km yol yaptım, ortalama 120 kuruş yakıt sarfiyatı oldu mence mükemmel.
    İlsay çalışanlarına teşekkürler.


    quote:

    Orjinalden alıntı: hayrican

    ben 2008 mart ayında taktırdım megane II sedan 20 ytl lik gaz ile ankarada 120-140 km gidebiliyorum ve hiçbir problemim yok mükemmel sistem bu tomesetto.montajı yapan ankara lpg firmasına çok teşekkürlerimi sunarım.

    biz teşekkür ederiz. umarım aileniz ile birlikte nice yıllar ekonomik bir şekilde araçlarınızı kullanırsınız.




  • Herkese iyi akşamlar.2004 ford focus aracıma 2 ay önce ilsay lpg de tomasetto marka lpg sistemi taktırdım aracımda tekleme ve performans düşüklüğü söz konusuydu.Sorunun ateşleme sisteminde olduğunu söylediler ve bende bütün herşeyi değiştirdim.boğazı temizlettim ama sorun bir türlü giderilemedi.Arkadaşların olaya bakış acıları çok kötü bana sürekli para harcattılar.Resmen başlarından savdılar beni.İnternetten başka bayi araştırdım ve ivedikte bilser lpg ye gittim.Oradaki ustalar ufak bir şey değiştirerek sorunumu çözdüler.Şuan tomasettodan çok memnunum.Taktırmayı düşünenlere tomasettoyu tavsiye ederim.Hem fiyatıda diğer italyan sistemlerine göre oldukca iyi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: e.yıldırım

    Herkese iyi akşamlar.2004 ford focus aracıma 2 ay önce ilsay lpg de tomasetto marka lpg sistemi taktırdım aracımda tekleme ve performans düşüklüğü söz konusuydu.Sorunun ateşleme sisteminde olduğunu söylediler ve bende bütün herşeyi değiştirdim.boğazı temizlettim ama sorun bir türlü giderilemedi.Arkadaşların olaya bakış acıları çok kötü bana sürekli para harcattılar.Resmen başlarından savdılar beni.İnternetten başka bayi araştırdım ve ivedikte bilser lpg ye gittim.Oradaki ustalar ufak bir şey değiştirerek sorunumu çözdüler.Şuan tomasettodan çok memnunum.Taktırmayı düşünenlere tomasettoyu tavsiye ederim.Hem fiyatıda diğer italyan sistemlerine göre oldukca iyi

    e.yıldırım merhabalar,

    aracınızıdaki sorunun giderilmesine sevindim. yalnız şunu da belirtiyim BİL-SER bayimizde, diğer tüm bayilerimiz de hiç fark etmiyor biz bir aileyiz. onun için hangi bayimiz olursa olsun seçkin personel ve donanıma sahip yerlerdir. Türkiye geneli bayilerimiz için de

    http://www.ilsay.com/bayiagi.php bakabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomasetto ilsay -- 6 Şubat 2009; 11:59:48 >




  • 2004 honda civic vtech merak edenler için; Ispartadan 20 tl(1 lt:1660 tl) lik lpg aldım Antalya ya geldim, birazda şehir içi 170 km de bitti.
    20 tl/170 km:117,6 kuruş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sunman321

    2004 honda civic vtech merak edenler için; Ispartadan 20 tl(1 lt:1660 tl) lik lpg aldım Antalya ya geldim, birazda şehir içi 170 km de bitti.
    20 tl/170 km:117,6 kuruş.





  • ankara ve istanbul dışındaki bayileriniz yazarmısınız?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpergndz

    ankara ve istanbul dışındaki bayileriniz yazarmısınız?

    Türkiye geneli tüm bayi listemizi görmek için web sitemizden istediğiniz ile bakabilirsiniz.

    http://www.ilsay.com/bayiagi.php
  • sayın kadir bey teşekkürler bayi ağınız oldukça genişmiş.Bne bu kadar sanmıyordum.Neyse size birkaç sorum var daha öncede lpg forumlarında sordum net bir cevap alamadım.

    Vw Bora düz vites aracım var yakın zamanda lpg taktıracağım eğer taktıramassam ekonomik sebeplerden dolayı yazın temmuzda kesin taktıracağım.

    1-Daha önce düz vites herhangi bir bora araca montajınız var mı?Varsa sorun yaşadımı taktıran kişi?

    2-Bugün enjektör memelerini 2.0mm den 2.2 mm ye yükselttim
    Bir arkadaşın yazısından alıntı yaptım.Her aracın enjektör memesi farklı mı?Eğer farklıysa VW Boraların ki nedir?

    3-Olaki montajım yaza kaldı.Benim aracın muayenesi 2010 ağustosta bitiyo.Bu yaz lpg montajı yapsam taktırdığım yerle anlaşsam ve bana projesini 2010 temmuzunda yani muayenem bitmek üzereyken verse ve ben ruhsata işletsem olurmu?

    Kusura bakmayın böyle bir hesaplama yapmak istemezdim ama artık mecburuz buna.Yani bir taşla 2 kuş vurabilirmiyim?

    4-Önceki sayfalarda erzurumda yaşanan bir olay aktarılmış.Sitenizde verdiğiniz tüm bayiler sizin kesin bayiniz mi?

    5-Yapılan montajdaki parçalar montaj yeri haricinde garanti kapsamında değiştiriliyormu?Ben yozgatta öğretmenim.Burada taktırsam memleketim burdurda parça garanti kapsamında değişecek olsa bana git yozgatta değiştir diyebilme hakkına sahipmi?

    6-Yapılan montaj proje + garanti+ sızdırmazlık var mı?Yada daha neler var içerisinde?

    Yaklaşık 1 saattir Tomesetto sayfasını okudum ve aklıma yattı taktığınız sistem ve şikayette az olunca ve fiyatıda makul olunca artık boşu boşuna benzine para vermemem gerektiğini düşündüm.

    Gönül isterki yozgattan ankaraya size montaja gel ama ankarada taktırınca sanırım ruhsatada ankarada işletmem gerekiyor.Acaba yanılıyormuyum?

    saygılar
    alper gündüz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 6 Şubat 2009; 19:08:15 >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.