Şimdi Ara

Rapid-share ve Blogspot Açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç gündür blogspot'a giremiyorum hiçbir adresine. Dün ce bugün sadece birkaç saat girilebildi sanırım. Bundan haberim vardı ama sıktı artık uzun sürdü! Google dan baktım bu sorunu yaşayanlar var ancak dile getirilen sitelerin sayısı oldukça az.
    Deneyin mesela:http://turkce.blogspot.com/
    Mozilla ile açmayı deniyorum 500 server Error hatası veriyor şöyle: (İnternet explorerda da açmıyor bu arada)
    Server Error
    The following error occurred:

    [code=CACHE_FILL_OPEN_FILE] An internal error prevented the object from being sent to the client and cached. Try again later.


    Asıl garibime giden rapid de aynı şekilde 500 server Error hatası veriyor ama mesaj şöyle bu sefer: (IEde de açılmıyor yine)
    Server Error
    The following error occurred:

    [code=SERVER_RESPONSE_RESET] The server response could not be read because of an error. Contact your system administrator.


    Rapid sorunu ile ilgili kimse bişey yazmamış hayret, çünkü dünden beri böyle, blogspot birkaç gündür %99 girilemez halde.
    TT dns leri haricinde 4221-4222 dns leri denedim olmadı, modeme reset attım, bilgisayara reset attım, çerez fln temizlik yaptım, flushdns komutu ile dns temizledim vs yok yok yok Blogspotta sayfama ve diğer tüm blog sayfalarına erişemiyorum görünüm olarak ancak kontrol panelime girebiliyorum sadece nasıl iş anlamadım ikisi birden gitti elim ayağım gitti sanki tam da işim olduğu vakit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 5 Nisan 2008; 22:59:26 >







  • Sorunun bende olduğunu düşündüm benden başka şikayet göremeyince, dandik de bi d-link modem var bozulcak gibiydi zaten ama diğer tüm sitelere erişebiliyorum bugün bir yavaşlık olsa da bu 2 site hariç hepsine girebiliyorum sorun yok yavaşlık haricinde. Rapidin anasayfayı bile açmıyor download da yok tabii. Adana'dayım bu arada, bölgesel bir sorun mu diye düşündüm hiçbiyerde yazmayınca ancak bölgesel bir sorun olduğunu zannetmiyorum sadece 2 site için, mantıksız olur. Sizde durum nedir?
  • 17 kişiden 1 kişi de ben denedim açılıyor veya açılmıyor demedi yahu. Msn yok belki soramadım kimseye. Ama sağolun çok yardımcı oldunuz bakan 17 kişiye söylüyorum kendilerinde de sorun olsa mutlaka yazarlardı niye? Kendileri de muzdarip olmuş çözüm arıyor olacaklardı da ondan. Yardım etme ruhu SIFIR, nasıl bir foruma dönüşmüş burası, hemen her başlık böyle. Halbuki bilebilse bazıları açılmıyor kardeşim dese veya açılıyor her neyse, birileri ona göre çözüm bulabilecek en azından yorum yapabilecek... Yok işte boşverin ben böyle bir başlık açmadım...
  • Hic bir sorun yok, hersey normal.
  • Teşekkür ederim. Şimdi çözüm bulmak için bir şevk geldi işte, hemen tüm ayarlarımı gözden geçiriyorum, tersliğin benim pc de olduğunu biliyorum artık, sorunun kaynağını bulup çözebilirim artık, emin olup şevk geldikten sonra. Tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.