Şimdi Ara

Damacana Su Fırsatları (19lt.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.371
Cevap
132
Favori
811.593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • PİS SU SATAN BAYİ VE MARKALAR İFŞA EDİLDİ...
    http://www.sabah.com.tr/gundem/2012/08/04/iste-pis-su-satan-114-su-bayiisi-tam-liste


    Yeni Güncellemeye göre...

    Küçükesat / Çankaya / ANKARA
    Aoç elmacık :8 tl@infest06
    Nestle :9,5 tl@infest06

    Ayrancı / Çankaya / ANKARA
    sağlık su 6.5 lira@infest06
    gecek su 6 ila 6.5 lira civarlarında@infest06
    siva su da yine 6 lira civarı@ahbap

    Bahçelievler-Emek / Çankaya / ANKARA
    seğmenler su 7 tl@Carvajal


    Naçizane tavsiyem Migros şu sıralar 2 haftada 1 haftsonu 3 günlüğüne alkolsüz içecek indirimi yapıyor, tavsiyem SakaSuyun 5lt liğini 1.20TLden mâl edebilmenizdir.
    Damacana Su Fırsatları (19lt.)

    gibi...



    ---------------------------------------------------------------------------------


    Piyasada satılan suların analiz ve değerlendirmeleri(@Intensifier)
    http://www.gidahareketi.org/su/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 17 Ocak 2017; 13:37:55 >







  • Konuyu yeni gördüm, İstanbul / Pendik'te ikamet edenler için bir sıcak fırsatım var.

    Pendik/Yeşilbağlar'da gel alda 3.25'e alıyoruz biz 19 LT. damacanayı. Bizim eve yakın fakat her gidişte 2 tane atıyorum arabaya evde bir köşede bir tane stokta duruyor her zaman. Markası Taşdelen su. Bosna parkının tam karşısında.

    Doların kaç lira olduğunundan haberin yok galiba, boş boş konuşup durma.


    Dünyanın neresinde görülmüş, konutlar ve sanayi için %125 elektrik zammı yapmak? Daha önce sanayi'ye 2 kere daha %100 zam yapılmıştı. Son 6 ayda %400'e yakın zam! Artık kira öder gibi elektrik ödüyoruz.


    Farkında mısın bilmiyorum ama elektrik zamları sonrası marketteki her ürünün, her şeyin fiyatı 2 katına çıktı. Ha sorarsan enflasyon %36 tabiki! Yersen


    Akaryakıt fiyatlarından biraz bahset kardeş? Mesela Dizel'in litresinin 14,50 TL olup, arabanın deposunu fulleyemekten biraz bahset. Fullesen 1000 liraya para ödersin kesin. Millet arabasına benzin alamadığı için sokakta, garajda bekletiyor. İnsanları kuruş hesabı yaptıracak noktaya getirdiniz.


    24 - 28 Ocak'ta yaşanan/yaşanmaya devam edecek sanayilerdeki elektrik kesintisinden biraz bahset. "Gaz yağları vardı yiğenim, tüp için kuyrukta bekliyorduk."


    Haydi hayırlı traşlar.

    Buzdagi cok guzel su. Tavsiye ederiz. Ucuz hem de yakindan geldigi icin. Aslinda devlet soyle bir sey yapmali, normal su borusundan ayri sadece icme icin evlere, ozonlanmis su goturmeli bu ayri giden borudan. Malum ozon pahali. Millet icme icin kullanmali bu suyu. Şu su getiren insanlara cok aciyorum cunku. Oldukca zor bir is. Kocaman agir seyleri tasiyorlar yani. Bir de bu sekil olunca, su hareketsiz kalmaz ve icinde bakteri olusmasi cok az olur. Tertemiz nehirden su icer gibi iceriz. Aslinda nehirlerden direk boru hatti yapsalar o bile olurdu da Turkiyede temiz nehir kalmamistir.
  • Birde Son Günlerde Hayat Suyun Yapmış Olduğu Kampanya var. Yeni üye Olanlara İlk Damacana değişimiyle İlk su ücretsiz, Sonraki alımlarınızda 5. ve 9. siparişlerinizde aldığınız sular da ücretsiz. Üstelik Hayat Suyun Kapağının Altındaki Şifrelerlede Çekilişe Katılıp Şansınızı Deniyebilirsiniz Arkadaşlar.

    Damacana Su Fırsatları (19lt.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palabıyık -- 30 Mart 2008; 22:51:39 >
  • ben haznedar diye bi marka kullanıyorum istanbuldan geliyor. damacana parası almadılar direk verdiler. 3,95 fiyatı naylon poşetli yepyeni damacanalarla geliyor tavsiye ederim tadı da güzel pınara 6 ytl verip saatlerce beklemekten bıktığım için buna geçtim
  • Ben bu damacanaların iyi yıkandığına inanmadığım için 10 LT pet şişe alıyorum.
    10 LT depozitosuz şişesu genelde 3 YTL civarı...
    Yemek ve çay için musluk suyu kullanıyorum Daha sağlıklı.
  • Biz 19 litrelik damacanalari mahalledeki en yakin su dagiticisindan aliyorduk. 5 YTL idi. Daha sonra Pazar gunleri sucumuz kapali oldugundan Pazar gunleri de acik olan Hayat Su almaya basladik. 30dk icinde getiriyorlar bir telefonla. Ilk suyu ucretsiz aldik 2 sene oluyor tabii.. Simdilerde araba kampanyasi da var, tadi da guzel. Su hayattir hayat guzel :)
  • Ben de Ankara'dayım, Saka Su kullanıyorum. Geçenlerde zamlandı, 5.75 YTL oldu. Yakınlarda Javsu bayisi de var, eğer önerirseniz ona geçebilirim. Sonuçta her defasında 2 damacana istiyorum, Eğer Javsu 4.25 ise, her isteyişimde 5 YTL yani bir damacana parasından daha fazla kazanmış olurum. Hem de jandarma vakfına katkım olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: FREE_MIND

    Ben de Ankara'dayım, Saka Su kullanıyorum. Geçenlerde zamlandı, 5.75 YTL oldu. Yakınlarda Javsu bayisi de var, eğer önerirseniz ona geçebilirim. Sonuçta her defasında 2 damacana istiyorum, Eğer Javsu 4.25 ise, her isteyişimde 5 YTL yani bir damacana parasından daha fazla kazanmış olurum. Hem de jandarma vakfına katkım olur.


    benimde tek derdim o üstadım aslında...JAVSU genel olarak iyi diyorlar hemde Jandarmayada katkı açısından dediğinde doğru yani...neden olmasın diye geçiriyorum içimdende aslında...
  • 1 suları almadan önce önce nasıl nerde depolandıklarına ve taşındıklarına da bakın. bazı sular günlerce yağmurun çamurun tozun güneşin altında bayiinin önünde bekletiliyor. onlaran uzak durmak lazım. bazıları ise dükkanın içinde temiz bir şekilde saklıyorlar.
    2 bazı firmalar naylon poşete koyup getiriyor bu da sağlıklı bir uygulama
    3 bazılarının damacanaları ezik ve çizik içinde ondan uzak durmak lazım
  • Bizim burda 4,25 ytl
  • çok faydalı bir başlık olmuş.. ben de damacaların doldurulma ve saklama koşullarına pek güvenmediğimden 1.5 ytl civarına 5 ltlik pet alıyorum.. nestle veya hayat ikisi de güzel.. çok pahalıya da gelmiyor bence.
  • bizim evin karşısındaki sucudan 3,5 ytlye alıyoruz sanırım fena da değil aslında ama hayat suyu denemek lazım tabi.. hem bu çekiliş olayları da güzel oluyor bizim yan komşu baya bişeyler kazanmıştı vaktinde fiyatı ne kadar acaba hayat suyun ?
  • Bizim burda FındıkSu 3.5 ytl 1 telefonda kapıya getiriyorlar memnunuz sudan
  • Konya da çeşmeden içiyoruz biz
  • ben fatsu kullanıyorum. Giresunda bir firmanınmış.
    damacana için 10 ytl aldı burdaki bayi.
    Su için ise 5 ytl.
  • Erikli bu konuda tek gibi bence
    saka, saglık, hayat ve fatsu bunları sevmiyorum açıkcası güvenmiyorum da
    rastgele markaların sularınada güvenmem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozkosif
    Bizim burda 4,25 ytl


    sizin orası neresi arkadaşım..?
  • bi ara Nestle Pure Life'ın bir damacana verene 2 damacana bedava su verme kampanyası vardı ama bitti galiba..eğer devam ediyorsa yada tekrar başlarsa buraya yazmaya çalışırım..
  • damacana su kullanımında büyük markalar yerine yerel markaları tercih etmek ekonomik açıdan daha mantıklı.
    tabii temizliğe ve hizmete dikkat ederek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 30 Mart 2008; 19:03:12 >
  • İzmirde izsu var 2,25 ytl ye 2 tane 19 lt lik ve 1 tane 8 lt lik doldurtabiliyorsunuz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vogue

    bi ara Nestle Pure Life'ın bir damacana verene 2 damacana bedava su verme kampanyası vardı ama bitti galiba..eğer devam ediyorsa yada tekrar başlarsa buraya yazmaya çalışırım..


    ben o kamoanyadan almıştım
    pure mi değilmi bilmiyorum ama 6ytl bi damacananın fiyatı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.