Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.339
Cevap
14
Favori
356.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By..Emre

    Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba

    Bizde 1.4 Doblo Combi Vardır Onu Cuma Satıyoruz Allah İzin Verirse Kia Sorento - Sportage Almayı planlıyoruz .

    Size Sorum var Öncelikle KİA Sorentolar Hakkında HİÇ BİLGİM YOK. Ama Araç göze Taş Gibi Gözüküyor o yüzden beğendik Şİmdi SOrum şu size

    Bazı Yerlerde Okudum da Araç Arkayı Çekmekte Zorlanıyor diyorlar ? Bu Ne kadar Doğru ?

    2007 2008 2009 modellerinden birini alıcaz Yakıt TÜketimi Nasıl Bu Araçların Benzin - Dizel ? Genelde Şehir İçi Kullanılacak ?

    Vede Aracı Alırken Dikkat Etmemiz Gereken birşey var mı ? İlk kez cip alınacağı İçin Sonra Uğraşmayalım diye

    Vede SOn Olarak Sportage - Soranto Arasında Fark Nedir ?

    Gerçek Full + Full Hangisidir? X Force falan Yazanlar var bunlar nedir ? Hangisi Daha iyi ?


    Şimdiden Teşekkürler Cevaplarınıza.








    Sorento 2.5 motor, Sportage 2.0 motor, yani yakıt ve vergi açısından Sportage tabii. Ama para sorun değil diyorsan Sorento, donanım olarak daha lüks çünkü.




  • Henastone H kullanıcısına yanıt
    Ben 2004 EX sahibiyim nasipse bu ay 2007 ye geçeceğim 2007ye kadar olanlar euro 4 motor kullanıyoru 140 bg 55-60 kuruş yakıyor şehir içi ve esp yok savuruyor,2007 ve üzeri euro 5 motor kullanıyor 140 bg ve esp var biraz daha az yakıyor ve esp olduğu için savurmuyor ama daha almadığım için yakıt ne kadar düşüyor onu bilmiyorum 40a kadar düştüğünü söyleyenler var ama en iyisi tecrübe edip konuşmak :)
  • vallahi arkadaşım çok ilginç bir piyasası var bu aracın.40-60 bin arasında bizde 2008 x-force var premium pk.110 bin km.Bir tek aynaları boyalı oda sürekli uzun yol gittiğimizden midir zamanla boyaları döküldü.Bütün bakımları Eresin Kia da yapıldı.Hatta lastiği bile serviste değişti hesap et artık :) yani herkesin aracı kendine kıymetli bizde bu aralar aracı satıp 2010 RRS bakıyoruz.Aracı satarsakta 60k dan aşağı vermem.Vericeğimede ben binerim.Ama temiz bi araç bulursanda kaçırma al derim.f/p açısından en iyi araç bence bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MErhaba,

    Sayfa sayıcı çok fazla olduğu için yeni bir mesaj yazıyorum ksusura bakmayın. Sorento xforce almayı planlıyorum. Aracın kronik sorunu varmıdır? Kullananlar tavsiye edermi? Bakım maliyetleri yakıt tüketimleri yüksekmidir? Kullanan arkadaşların yorumlarını rica ederim.

    Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loading__

    vallahi arkadaşım çok ilginç bir piyasası var bu aracın.40-60 bin arasında bizde 2008 x-force var premium pk.110 bin km.Bir tek aynaları boyalı oda sürekli uzun yol gittiğimizden midir zamanla boyaları döküldü.Bütün bakımları Eresin Kia da yapıldı.Hatta lastiği bile serviste değişti hesap et artık :) yani herkesin aracı kendine kıymetli bizde bu aralar aracı satıp 2010 RRS bakıyoruz.Aracı satarsakta 60k dan aşağı vermem.Vericeğimede ben binerim.Ama temiz bi araç bulursanda kaçırma al derim.f/p açısından en iyi araç bence bu

    şehir içi ne kadar yakıyor eresinde işim olmuştu bir ara arabamı götürmüştüm 38-40 kuruş civarı yakar 170likler demişlerdi benimki 50-55 krş yakıyor.Kullanıcısını bulupta soramadım ne kadar yaktığını seni bulmuşken soruvereyim.




  • Geçen haftaya kadar 2007 model 170 lik sorento sahibi olarak sizi bilgilendireyim. Araç uzun yolda 38 Kuruş yakar. Şehir içi ise 55 Kuruş civarı. Ben trabzonda olduğumdan Yokuş nedeni ile fazla yakmış olabilirim. Ancak performans olarak araca söylenecek bişe yok gerçekten Performansı güzeldi. Ben az yaksın diye kasmadım kendimi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seahorsenetcozger S kullanıcısına yanıt
    90 ve katları olan bakımları servise yaptırın. Diğer bakımlarında yağ değişim zamanı ustanıza götürün klasik bakımını yapsın gözünüz kapalı binin. Öyle kronik problemi yoktur. Bir tek Yakıt deposu boyası dökülmüş ve Performansı düşmüştü depo sökülüp temizlendi problem kalmadı. Bir kaç kişiden daha aynı sorunu duymuştum. Onun dışında bildiğim kronik problemi yoktur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 model kia sportage bakiyoruz ama birsuru modeli var ex yaziyor premium yaziyor hangisi en iyisidir vede ex modelinde bazilaro yarim otomatik yazmis bazilari sadece otomatik acaba fark nedir fark var midir yoksa bazilari sadece bilmeden mi yazmis?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazea -- 7 Ocak 2015; 20:21:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Sorentomun yağ sızdırdığını farkettim.
    Sürekli aynı yere parkediyorum ve yerde yağ izleri var.
    Yağ seviyesinde de eksilme olmuş
    Bi ustaya baktırdım ve yüksek ihtimalle intercoolerdan sızdığını söyledi.
    çözüm olarakta turbo revizyonu önerdi. Ücretin ortalama 400-500 tl tutacağını söyledi.

    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sorum, turbo revizyonu nedir, sağlıklı bir işlem midir, kesin çözüm müdür?
    Masraf ortalama ne kadardır.
  • Cevap geç oldu kusura bakma.Malum Forum ahalisi değiliz anca işimiz düştü mü giriyoruz Bizim araç 40-45 krş arası şehir içi oynuyor.Sakin kullanırız baba-oğul o yüzden olsa gerek uzun yolda da 30krş düşüyor 100 km hız ile gidildiğinde.Kullanıma bağlı olarak fark edebilir.Trafikte kalma sürene göre değişir 10 krş fazla bi fark değil bizim şirkette 4 tane fiorino var biri 5.5. lt yakarken diğeri 6.5 lt yakabiliyor.Yakıt konusunda fabrika değerleri +1 koyup uzerını kullanıcı belırlıyor bence :)
  • loading__ L kullanıcısına yanıt
    2007 Aldım 120 binde daha 3 gün felan oldu bakalım yakıt farkı varmı kullandıkça anlayacağız :)
  • Rabbim kazasız,belasız mutlu seyirler nasip etsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar, 2008 model sportage var bizde ama necvox multimedia ekranı eski ilk alındığı haliyle duruyor bunun yenisini nerden alabiliriz hem tv hem arka kamera hem navigasyon özelliği olan uygun fiyat ve montajının da yapıldığı bir yer biliyor musunuz istanbuldayız
  • Merhabalar

    2007-2008 full sorentolar hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim. Saygilar
  • Merhaba arkadaşlar,

    2009 model dizel, yarı otomatik kia sportage alacağım. Daha önce dizel araç kullanmadım ve hiç otomatik vites araç kullanmadım.

    Araç kullanımında dikkat edilecek birşey var mı, bilgi verir misiniz?

    Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trabsız -- 31 Ocak 2015; 21:58:56 >
  • Arkadaşlar merhaba artık benimde bir kia sorentom var :).KİA SORENTO 2010 EX PRESTİGE ..Sormak istediğim aracın yakıt tüketimini nereden görebiliyoruz.yukarda dikiz aynası üstinde set/up/down tuşları var ne işe yarıyor .Bu ekrenda sadece aracın mevcut yakıtla kaç km gidebilecğini,kaç saattir yolda olduğunu ve ortalama hızı görebiliyorum.sete bastığımda DIR yazısı çıkıyor neyi ifade ediyor .Aracım 83.000 km de ağır bakımı 90.000 km yapıldığı söyleniyor.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Herkese merhaba... Hocam güle güle kullan aracını... Aracı alalı yaklaşık 1 ay olduğuna göre izlenimlerini aktarabilir misin lütfen.. ( veya kullanan başka bir arkadaş) Ben de 2007 model 100.000 km de almayı düşünüyorum da, tedirginim açıkçası, daha önce hiç 2. el araç almadım, hele de 100.000 km de. Yüzbin lafı insanı biraz korkutuyor açıkçası. Bu kmlerde nasıl bir sıkıntı olabilir, sizlerin izlenimleri ne paylaşırsanız sevinirim.
  • ne kadara aldın dostum sorması ayıp?
  • blackgry B kullanıcısına yanıt
    Gönül rahatliğiyla alabilirsin harika bir araç.yakıt şehir içi 40 kuruş agresif kullanırsan 43 kuruş.konfor güzel ESP şart mutlaka ..hizlanma güzel fren iyi araç ağir olduğu için ilk başlarda durmayacakmiş hissi veriyor sonra alişiyorsun .. Km orjinal ise 100.000 km demişin bakimlarini aksatmazsan 350-500 bin km gider deniyor kullanima bağli yani virajda ben savrulma sorunu yaşamiyorum .. İç mekan geniş ben memnun kaldim yani :) @blackgry @blackgry

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar

    2007 sorento ex (xforce) sahibiyim. merak ettiğim 2 tane konu var.

    1- bu araca otomatik kararan dikiz aynası uygulanabiliyor mu? benim aracımda mevcut değil
    2- orjinal tv navigasyon mevcut ancak navigasyonu bir türlü çalıştıramadım. nav butonuna bastığımda ekran kararıyor.

    şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.