Şimdi Ara

HP Notebook Recovery CD siz Kurtarma. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
185.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR HPNİN RECOCERY BOLUMU TIRT BIRESYE YARAMIO CIHAZI İLK ALDIGINIZDA HEMEN 2 TANE DVD ALIN RECOVERY MANGER TIKLAYIN DVDLERİ SURUCUYE KOYUN O GERİSİNİ HALLEDİO YOK F11 F10 OLMUO DIREK CDDEN KURULUM YAPIN YAPTIGINIZ RECOVERY DVDLERİNİ 2-3 KEZ COGALTIN NE OLUR NE OLMAZ DEMİ EN BUYUK HATA HPDE YAA 2-3LİRALIK BI DVDMI YAPMAYA BILE USENIOLAR BUKADARIDA PAS BI İBM BIDE HP BI DVD ESİRGIYORLAR YAA OLMAZ OLSUN HP ISINMA RECOVERY KENDİ DONANIMINI BILE TANIYOR BU CIHAZ:) CASPER BILE BUNDAN II BEE
  • arkadaşlar ben laptopu aldıktan sonra hdd i böldüm . sonra recovery ile sistem geri yükleme yaparsam sadece vista yüklü olan disk mi siliniyo ( formatlanıyo ) yoksa diğer yeni yaptığım diskte silinirmi ?
  • Arkadaşlar ben aldıktan sonra c yi blödüm f açtım . sistem c ye yüklü şimdi bu recovery ile sistem geri yüklersem f de gidermi sadece sistemin yüklü olduğu yeri formatlamam için ne yapmam lazım
  • slm arkadaslar dubaıden aldıgım bılgısayarın ıcınde vısta ve recovery cd sı yok.bu normalmı..ne yapmam gerekıor daha bılgısayarın acma tusuna basmadım cevap beklıyorum :) bılgısayar muhtemelen ıngılızcedır kullanma klavuzu ıngılızce ve arapca..
  • ben 30 Eylül sabah telefon ettim, bugün 2 adet DVD geldi taaa Fransadan bu hızla şaşırdım.
    Öyle para falan da ödemedim.
    Ekteki faturada sadece kendileri nakliye için 2 avro ödemişler.
    Benden de getiren kargo para istemedi.

    Bence sorunu olanlar hp yi arasınlar.
  • arkadaşlar bilgisayar açılmıyor. arkadaşın. yeni aldı windows güncellemesi yapmış şimdi oturum açılmıyor. şifre ekranı geliyor. şifre girince kullanıcı hizmeti oturum açamadı. mesajı geliyor.
  • merhaba hp dv6922et için bir kurulum sorum var.


    win 7 kurdum direkt c yi formatladım. c de recovery için olan boot vs dosyaları varmış onlar gitti.
    boot dosyaları olmadan vistaya dönmem mümkün müdür? recovery sağlam bi şekilde d de duruyor.
    f yapmıştım c yi bölümleyerek format attığımda f de bulunan film resim vs gider mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aenesias131

    benim oncelikle bi sorum sonrada recoveryden format atamais arkadaslar icin bi cozumum olcak

    sorunum ilk basta recovery diski dvdye kopyaladi demesine ragmen dvd calismio icinde bisey yok diyor ve sadece bi kopya hakki oldugu icin yenisini alamiom bu recovery baska bi sekilde kopyalamanin yolu var midir acaba ?

    recoveryden format atamais arkadaslara da sole bi cozum var en azindan ben denedim oldu

    bundan bir ay kadar once bende recoveryden format atmaya calistigimda atamamistim recovery manager dan sistemi fabrika ayarlarina dondur dememe ragmen reset atip sonra da hic bir sey yapmiyordu ayni sekilde f11 de hic bir ise yaramiodu google sag olsun sorunuma care buldum normal olarak bilgisayarin active kismi c ve bilgisayar otamatik olarak orayi goruo f11 kullanabilmek icin recovery kismini da active etmeniz gerekio bilgisarin ustune sag tiklatip yonet dedikten sonra disk yonetimi bolumunde recovery diske sag tiklayip active hale getir dediniz de bi dahaki acilista f11 yaptigizda recovery karsinizda ayrica sistemi fabrika ayarlarina dondurmenin beni en basa alicak dosyalarim koybolucak saniodum ama hard diski daha once bolmustum ve sadece c kismina yani windowsa reset atti buna da 1 hafta falan sevindim herhalde :DDD ama hala icimde bi korku da yok deil bidahaki yapisimda siler mi silmez mi emin diilim





    aynen arkadaşın dediği gibi yaptım. vista kuruldu fakat başlangıçta hata aldım ve bir çok dosya tam olarak kurulmadığı için tekrardan win 7 y dönmek zorunda kaldım. fotolardaki hataların anlamlarını bilen var mıdır?

     HP Notebook Recovery CD siz Kurtarma.
  • evet arkadaşlar benim hp dv6000 bilgisayarım var ben buna vista iken vindows 7 yükledim şimdi recover tuşuna basıyorum yani f11 e dıt dıt diyo ötüyor nolur yardımcı olun çok acil ....
  • arkadaşlar benim dv 6000 hp bilgisayarım var ben buna vista iken windows 7 yükledim.Şimdi açarken recovery tuşuna bastığımda yani f11 e dıt dıt diye ötüyo hiç birşey olmuyo recorey yi nasıl düzeldirim çok acil yardımmmm

    yardım eden arkadaşa şimdiden teşekür ederim....
  •  HP Notebook Recovery CD siz Kurtarma.



    arkadaslar benım laptop'un dvd-rom bozuldu..harddıskten format atmam gerekıyor.su anda w7 yuklu ogrendıgım kadarı ıle farklı bır ısletım sıstemı yuklu oldugundan garantı dısına cıkabılır..vıstaya donmek ıstıyorum baslıgı oldugu gıbı okudum ama net bır sonuc cıkaramadım.resımde gorulen E surucusune yedeklerımı aldım ve c yı formatlayarak vıstaya donmek ve garantıye gondermek ıstıyorum..yardımcı olur musunuz?
  • up
  • arkadaslar bılgısı olan bırısı yardım ederse cok sevınırım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xavi06

     HP Notebook Recovery CD siz Kurtarma.



    arkadaslar benım laptop'un dvd-rom bozuldu..harddıskten format atmam gerekıyor.su anda w7 yuklu ogrendıgım kadarı ıle farklı bır ısletım sıstemı yuklu oldugundan garantı dısına cıkabılır..vıstaya donmek ıstıyorum baslıgı oldugu gıbı okudum ama net bır sonuc cıkaramadım.resımde gorulen E surucusune yedeklerımı aldım ve c yı formatlayarak vıstaya donmek ve garantıye gondermek ıstıyorum..yardımcı olur musunuz?



    Merhaba,

    1. Bilgisayar sağ tıklayın,
    2. Yönet,
    3. Disk Yönetimi,
    4. Recovery (F) sürücüsüne sağ tıklayın,
    5. "Bölümü etkin olarak işaretle" seçin ve bilgisayarı kapatıp açın.
    Otomatik olarak recovery partitionundan açılacaktır ve recovery işlemi başlayacaktır. Recovery işlemi tamamlandıktan sonra Recovery Disklerini de oluşturmayı unutmayın.
  • cok tesekkurler ustad
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xavi06

    cok tesekkurler ustad


    İşlem tamam mıdır? Sıkıntı devam ediyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fanza


    quote:

    Orijinalden alıntı: xavi06

    cok tesekkurler ustad


    İşlem tamam mıdır? Sıkıntı devam ediyor mu?

    pm
  •  HP Notebook Recovery CD siz Kurtarma.

    dostum dedıgın bolume gırdım bolumu etkın olarak ısaretlemek ıstedıgımde bu resımdekı gıbı bır secenek cıkıyor..yanı bolum zaten etkın gıbı bu sekılde yenıden baslatıyorum kapatıp acıyorum ama hıcbır ıslem baslamıyor..eksık yaptıgım bırsey mı var acaba;?yok mu yardımı dokunacak herhangı bır kımse?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 15 Mayıs 2010; 21:10:18 >
  • Öncelikle yine aynı yöntemle "C" sürücüsünü sağ tıklayarak "Bölümü etkin olarak işaretle" seçin, zaten bu partisionda Win7 yüklü olduğuna göre eskisi gibi sistem Win7'den açılış yapacaktır. Daha sonra yine aynı yöntemle "Recovery F" sürücüsünü "Bölümü etkin olarak işaretle" seçin ve bilgisayarı kapatıp açın Recovery işlemi otomatik olarak başlasın.

    Bu arada "Harici E" denilen diskiniz gerçekten harici mi (yani USB ile taktığınız bir disk mi) yoksa aslında dahili fakat ismini mi siz öyle verdiniz, şunun için soruyorum eğer gerçekten harici disk ise zaten recovery işlemi esnasında bu partisionun bozulması gibi bir durum yok, yalnızca USB kablosunu çıkartmanız yeterli olacak. Fakat dahili bir disk ise (daha önce sorduğunuz gibi), recovery işlemi yaparken bu partision (Harici E) silinecektir. Sırf merakımdan kendi bilgisayarıma aynı sizinki gibi 10 Gb. olarak 2. partision tanımladım ve recovery işlemi yaptım, işlem tamamlandıktan sonra yeni oluşturduğum yeni partision silindi (Zaten formatı gelmişti bilgisayarın temizlenmiş oldu)

    Umarım yardımcı olabilmişimdir, kolay gelsin.
  • dostum ben C yede tıkladıgımda bu bolumu etkın olarak ısaretle secenegı renksız oluyor..her ıkısınede tıkladıgımda bu bolumu etkın olarak ısaretle bolumu etkısız durumda..yanı ıkı bolum bırden etkın gıbı dusunun..E surucusu benım daha once C den ayırdıgım bır bolum..mesela ona sag tıkladıgımda bu bolumu etkın olarak ısaretle secenegı aktıf ama aktıflemeye korktum nıtekım ıcınden hıcbır sey yok suan..harıcı degıl yanı dahılı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.