Şimdi Ara

Travian Tüyolar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
17.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aklıma geldikçe yazacağım sizlerdende bekliyorum. Bu şekilde güzel bir paylaşım yapabiliriz.

    -Yağma yaparken aynı asker gruplarını gönderin. Örneğin imperatorisin hızı 14 sektör. Emperyan 6 sektör. Siz ikisini karma yaparsanız imperatoris lerinizde 6 sektörle giderler. Yani 14 sektörden faydalanamazsınız. Ne kadar çok vakit o kadar yağma.

    -Bildiğiniz gibi cermen halkının savunması kötüdür. Eğer bir cermen yağma için size geliyorsa askeri kaçırmayın köyde bekleyin. Köye girmesine 5 saniye kala herhangi bir yere yağmaya gönderin 1-2 saniye sonra geri çağırın. Bu şekilde cermen sizin askerlerinizi kesemeyecektir. Vakit kaybetmeden hemen arkasından askerlerinizi yollayın. Cermen kendi askerlerini kaçıramaycak ve kendi köyünde askerlerini kesmiş olacaksınız.

    -Asker saklayın. Eğer sömürge olduysanız ve bu durumdan kurtulmak istiyorsanız her ürettiğiniz askeri uzak bir yere saldırtın. Örn: 15 lejyoneriniz var. Siz 8 saat uyuyorsunuz. Oyundan çıkmadan önce 4 saat mesafedeki bir yere saldırtın ki askerleriniz köyde bulunmasın.(4 gidiş 4 geliş)

    -Sığınak yapmaktan çekinmeyin. Eğer sömürgeyseniz kendinizi geliştirmeye çalışmayın. Çünkü ne kadar gelişirseniz gelişin askerlerinizi kesip hammaddelerinizi alacaklardır. Bunun yerine sığınak basın. Hammadde alamayan zaten birdaha gelmez.

    Şimdilik bu kadar. Kendi taktikleriniz varsa onlarıda yazınız.



  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.