Şimdi Ara

PEJO PARTNER Tepee & YENİ Tepee Family (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
0
Favori
173.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkboys
    rayen arkadaşım kendi aracımın premium'mu yoksa premium pack'mı oldugunu ayırtedemiyecek kadar cahil değilim. yani aracım premium ama ben +pack sanıyorum öylemi?

    Bu ne alınganlık. Kimseye cahil demek haddim değildir. Böyle bir cümle de kurmadım. Bu kadar seçeneğin arasında karıştırmak olasıdır. Böyle bir olasılık var mı? diye sordum sadece.
    Neyse, verdiğin bilgiler için teşekkürler. Biz potansiyel tepee alıcılarını aydınlattın, sağolasın.
  • hayır alınganlık deil ama hani karıştırmış olmayasın demen pek hoşuma gitmedi.. neyse boşver unut gitsin.. seçenekler fazla sayılmaz ama:) bu arada tepee alacaksan çok doğru bir karar verdiğinide anlayacaksın..
  • arkadaşlar bir depo mazot ile ışık yanıncaya kadar 976 km gitmiş bulunmaktayım.. takribi 50 km'de ışık yanıkken gitse, bu çok güzel bir durum...
  • Güzel bir sonuç. Sanırım yakıt daha da düşecektir. Ne de olsa yeni araç. Ben de artık aluminyum gri renk beklemekten sıkıldım. Herhalde mevcut olan siyah renk bir tepee alacağım gibi bu gidişle.
  • zaten bayii'deki adam 4 depo mazottan sonra asıl verimi alırsın demişti.. rayen arkadaş benim aracımda zaten siyah renkte, bence alüminyum gri'den daha hoş duruyor simsiyah ya daha bi güzel duruyo.. geçen alüminyum grisi olan bi tepee ile karşılaştım adamla konuştum, walla siyah daha hoşuma gitti dedi.. senin alacağın kaç beygir?
  • 23 Ocak tarihine hangisi önce yetişirse o. 90 lık yada 110 luk fark etmiyor. Ama bu tarih geçerse kesinlikle 110 luk. Hiç olmazsa araç yarı yıl tatilinde işe yarasın. 90 lık tepee test sürüşü yaptığım için performans olarak çok memnun kaldım. Sadece 110 luk tepee de donanım fazla olduğu için cezbediyor. Yoksa 90 lık benim beklentilerimi fazlası ile karşılıyor.
  • Renk konusunda, siyah yada metalik griden daha güzel duruyor bence kül grisi. bak incele, kesinlikle tavsiye ederim.
    metalik gri, aracı boyasızmış gibi gösteriyor ve bazı nikelaj detayları gizliyor.
    Siyah ise her araca gitmiyor, ve aracın kendine has çizgilerini detaylarını göstermiyor. bide siyah cam yaparsan, kömür parçası yolda gidiyor gibi duruyor Tabi bu benim şahsi fikrim..... zevkler tartışılmaz.


    Birde bir sorum var, yol bilgisayarında anlık göstergeler modunda en sağdaki bayrak işareti ne işe yarıyor? hız göstergesi deniliyor ama benim orda hiçbirşey yazmıyor. çizgi sadece. acaba hız sabitleyici filan takıncamı çalışacak?
  • rayen arkadaş, peki, 90'lık için ne fiyat verdiler 110'luk için ne fiyat çektiler sana? eğer aradaki uçurum fazla ise bence 90'lık al yeter.. gerçekten performan çok çok güzel, ama 110'luğun performansıda o biçim olur yani.. renk konusuna gelince, benim gönlümden geçen mavi idi o renge bayılıyorum, ama bir türlü orenkten bulamadık kısmet siyaha imiş... ve tepee'ye siyah yakışıyor bence..
  • 90 lık premium 28400 TL
    110 luk premium pack 32000 Tl
    opsiyonlar ek fiyat olacak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rayen

    90 lık premium 28400 TL
    110 luk premium pack 32000 Tl
    opsiyonlar ek fiyat olacak.



    90 lık premium dediğin pack mi? yani tampon boyası , görüş paketi, tavan barları vs. mevcutmu?
    110 luk için ise esp cd değiştirici filan eklenmiş fiyatmı bu?

    Birde şu üstteki soruma cevap versin bilen biri bizahmet.
  • 90 lık pack değil. Tampon boyası yok. Yol bilgisayarı ile ilgili sorunu yanıtlayamacağım. Malum biz henüz aracı alamadık.
  • yılbaşından sonra fiyatlar artacak diye duymuştum ama artmamış demek...
  • galiba elde kalan son 90'lık premium pack modelini sanırım ben almışım:) piyasada başka kalmamış, hatta siteden bile çekmişler.. rayen arkadaş, birde bursa şançelik oto ile görüş bence fiyat konusunda ellerinde vardır.. yol gözünde büyümesse tavsiye ederim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkboys

    galiba elde kalan son 90'lık premium pack modelini sanırım ben almışım:) piyasada başka kalmamış, hatta siteden bile çekmişler.. rayen arkadaş, birde bursa şançelik oto ile görüş bence fiyat konusunda ellerinde vardır.. yol gözünde büyümesse tavsiye ederim..



    İlk zamanlar premium pack vardı pejo bayilerinde, bende görmüştüm ama kaldırılmış olabilir tabi. (nedense)
    fiyatlar arttı bu arada. dün sordum tekrar eski fiyatlara yükseltmişler.

    birde bir soru sormuştum cevaplayabiliecek varmı? yol bilgisyarında anlık değerlerin en sağında kalan bayrak resmi neyi ifade ediyor? bende herhangi bir rakam yazmıyor? sadece çizgi.
  • bende bayii ile konuştum fiyatlar aynen yukarı çekilmiş.. 90'lık premium pack modeli türkiyeye sınırlı miktarda gelmiş, bizim gibi sazanlarda hemen kapınca kalmamış:) anlık değerlerin en sağında bayrak işareti dedin ama ben bişey anlayamadım.. benim ekranda öyle bir durum yok.. yada senin bayrak dediğin işareti ben başka bişey olarak bilebilirim.. birde herhangi bir rakam yazmıyor demişin? yani anlık tüketim miktarını göstermiyormu? 30 km hızı geçtikten sonra göstermeye başlar zaten... gürkan lee arkadaş sen en iyisi fotosunu çek siteye yükle sana öyle yardımcı olayım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dragger28

    Bende diyom ne tepesi diye girdim baktımki güzel olmuş diyebilirim.Ama fiyatı uygun olursa Türk tüketicileri tarafından satılır baya...


    alınır demek istediniz sanırım
  • Yol bilgisayarını şöyle anlatayım;

    araba işaretli 1.kısım(anlık değerler) 1-depodaki yakıtla gidilebilecek yol 2-anlık yakıt tüketim 3- bayrak işareti (herhangi bir rakam yazmadan sadece çizgi çizen kısım)

    bir altta "2" yazılı . 2. kısım ortalama değerler.
    "3" yazılı 3. kısım. ortalama değerler 2. (bir üstün aynısının 2. hafızası)

    sorum anlık değerler bölümünün 3 sıranın en sağdaki yarış bitişi bayrağı vardırya kare kare . o bayrak resimli kısım ama altta birşey yazmıyor. yani 30 km geçmediği zaman yakıt tüketimi göstergesi çalışmadığı zamanki gibi 3 çizgi ile gösteriyor. Orayı çözemedim bir türlü.

    Bu arada bu söylediğim berlingo sx full'un göstergesi, farklılık olabilir belki, bilemiyorum orasını. sendeki partnerdi.

     PEJO PARTNER Tepee & YENİ Tepee Family



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgürkan911 -- 14 Ocak 2009; 22:46:51 >




  • arkadaşım benim yol bilgisayarı öbür model.. böyle deil.. walla bilemicem, ama aracın kitapçıgı yokmu elinde? orda herşey yazar, inciğine boncuguna kadar... bugün gri renk bi tepee'si olan adamla konuştum 75 hp 29250 tl'ye almış... yani fiyatlar artmışş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkboys

    arkadaşım benim yol bilgisayarı öbür model.. böyle deil.. walla bilemicem, ama aracın kitapçıgı yokmu elinde? orda herşey yazar, inciğine boncuguna kadar... bugün gri renk bi tepee'si olan adamla konuştum 75 hp 29250 tl'ye almış... yani fiyatlar artmışş


    Sitesinde halen 27.450 yazıyor. Bu vatandaş nasıl o fiyata almışki??
  • merhaba arkadaşlar partner tepee 110 luk emniyet paketli türkiyeye ne zaman gelecek bilgisi olan varmı gemide olduğunu söylüyorlar tarih veremiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.