Şimdi Ara

buderus u52 termostat bağlantısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar buderus u52 kombinin bağlantı şemasını veya kombide hangi sokete bağlayacağımızı bilen varsa yardımlarını bekliyorum...



  • quote:

    Orijinalden alıntı: b.topsakal

    arkadaşlar buderus u52 kombinin bağlantı şemasını veya kombide hangi sokete bağlayacağımızı bilen varsa yardımlarını bekliyorum...

    Arkadaşlar forumda yeteri kadar cevap alamadım.Ama kendim tahmin ettiğim yere taktım.Sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Bunuda forumla paylaşmak istiyorrum.Buderus U052 24k kombiye buderus analog oda termostatı yada honeywell T6360A oda termostatı (ikisi aynı termostat) bağlantısı şöyle oluyor.2*0,75 kablonun bir ucunu termostattaki 1 ve 3 nolu uçlara diğer ucunu kombideki şebeke elektrik bağlantısının olduğu klemens grubunda kısa devre edilmiş iki uç var.Lr ve Ls yazan uçlar.Kısa devreyi söküyorsunuz yerlerine termostattan gelen iki ucu takıyorsunuz.Başka bir şey yapmanıza gerek yok.Kombide petek sıcaklık ayarını 50 de tutun.Termostat ayarını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.Kombideki bağlantı yeri kombinin klavuzunda tele kontrol bağlantı noktası diye yazılmış.Bahsettiğim yer burası.Buderus servislerinin teknik bilgidir veremeyiz yada onun şifresi var gibi bahanelerle vermek istemediği bilgi budur.Yani diğer kombilerden bağlantı olarak bir farkı yok.
  • Buderus u52 ye cosa internet termostat bağlayacağım ancak şema yok kullanıcı klavuzunda bağlantı noktası detaylı gösterilmemiş. Yukarıda arkadaş anlatmış ama maalesef pek bir şey anlayamadım.
    Yardımcı olabilir misiniz kombide nereye bağlayacağız bu termostadı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buderusa cosa bağlantısını yaptınızmı?Yaptıysanız burada anlatabilirmisiniz.
  • Konu hortlayacak ama aynı konudan bende muzdaribim

    Buderusun dijital oda termostatı 300 liradan başladığı için 130 tl ye general ht 300 marka oda termostatını aldım ve kendim kombinin bağlantı şemasına göre bağlayayım dedim ama resimdede görüleceği üzere karşıma farklı bi bağlantı noktası çıktı.

    Ben konuyu açan arkadaşın dediği gibi bağlantıyı beyaz kablonun çekili olduğu LR-LS uclarına yaptım fakar doğrumu yaptım bilmiyorum

    Cevap veren olursa sevinirim..

     buderus u52 termostat bağlantısı

     buderus u52 termostat bağlantısı

     buderus u52 termostat bağlantısı

     buderus u52 termostat bağlantısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantıyı doğru yapmışsınız görünüyor. Ancak merak ettiğim bağladığınız general oda kontrolü görevini yapıyor mu? Genelde budersun bazı oda kontrol modellerinin dışındakilerin çalıştırmayacağı gibi bir kanı var. Sizin bu denemeniz başarılı oldu ise güzel bir gelişme olur. En azında anlamsız fiyatlardan kurtuluruz.
  • polat198358 P kullanıcısına yanıt
    merhaba ;

    bende kablosuz bir termostat alıyorum ama aynı senın bagladıgın gıbımı bağlamam gerekıyor
  • Ben de de aynı kombi var bağlantı tam olarak nasıl olacak yardımcı olabilecek var mı? Yabancı bir videoda sizin bağladığınız yere değil de sağdaki bi yere bağlıyordu usta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.