Şimdi Ara

Herbalife' ın zararları hakkında bilgi lütfen.. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
7
Favori
987.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doktor Halil Kiric

    Merhablar.
    Ben Dahiliye Mütehassısı Doktor Halil Kiriç. Özel Bir hastanede Başhekimim.
    Herbalifenin Zararları (Herbalifen Zararları) var mı yok mu diye birçok hastam bana sürekli sordu. Hastalarıma gerçek bilgi vermem için araştırmak zorunda kaldım. Herbalife ürünlerini yapan doktorları araştırdım. Beni hayretler içinde bıraktı. Biri Doktor Luis İgnarro Nobel tıp ödüllü bir doktor. Yani Nobel ödülü almış bir doktor bu ürünleri yapıyor ve kullanıyorsa neden ben de kullanmayayım dedim ve kullanmaya başladım. 6 kilo fazla idi ondan kurtuldum. Sindirim problemim vardı geçti. Yatışım sabahları kalkışım değişti. Artık ortalıkta kimin söylediği ve uydurdu belli olmayan saçma sapan fikirlerden hastalarımı korumak için onları herbalife hakkında doğru bilgilendiriyorum. “Herbalifenin Zararları” var mı derseniz evet var derim: İnsanlar herbalife kullanınca ilaç almıyorlar. Eczaneler şikâyetçi oluyor. )
    merhaba dr halil bey... ben 2005 yılında herbalife ile tanıstım kullandım ve gercekten 4 ayda 20 kg verdim. hersey mükemmeldi.. super vizor oldum ve dunya takımına yukseldim tabiki korumamida yaptim.. ancakk 4 ay kullandım 4 ayda koruma yaptım ve urunu bıraktım 40 kg aldım bu 1.
    2. ise bizim milyoner takımız sayın m.t ismini tam vermeyecegim neden hala kilo problemi var onu halen merak etmekteyim
    3. amerika kilo ile savasan bi ulke ve obezite en ust sırada olan bi ulke neden ? amerikan malı ama amerika kiloda 1. sınıf
    ayrıca hic tanınmamıs bi dr adını googleye yazdıgınız zaman bile cıkıyor oysa sizin adinizi bulamadim keske dogru isminizi verseydiniz arastirsaydim sizi..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugraq

    Herbalife'ın en büyük faydası, bu ekonomik kriz döneminde, işsizliğin tavan yaptığı süreçte bir çok insana iş-güç kaynağı olmuş ve evlerinde tencerenin kaynamasına katkıda bulunmuştur. Bu açıdan düşünüldüğünde gerçekten sağlığa katkısı büyüktür. :))

    Alıntıları Göster
    selam oncelikle bukadar guzel bi konuya el attıgın icin cok tesekkur ederim.. ben herbalife kullandım 4 ayda 20 kg verdim.. buraya kadar hersey mukemmel... 4 ayda korumamı yaptım ok buradada problem yok.. urunu bıraktımm 40 kg biirden aldım.. herbalife calısanlar ya dr ya muhendis yada hemsire bunlar cok yuksek gelir alanlar haa tabi iclerinde garsonuda var... ben nisan 2005 te bu ise basladım ocak 2006 da bıraktım. hem kullandım hemde ek gelir sağlamak istedim ne oldu biliyomusun? cevabı cok basit ve inanmayan arkadaslara yurekten soyluyorum. 10 milyar zarar 40 kilo aldım ve ayrıca toplantılara harcanan onca paralarda cabası... benim sponsorum işini bırakmıs bu ise adamıs kendisini kredi kartı borcu yuzunden yurt dısna kactı.. bana yapma diyenlere dusman olmustum.. megerse haklılarmıs.. insanın gozunu kor ediyorlar eglence cosku samata icine bi giriyorsun bataklıktasın... yazmıslar at gozlugu yazmıslar git ogrende gel... onlara sorarım neden amerika obezitede 1. sınıfta yer alıyor?
    amerikan malı once amerikalılar kilolarına sağlıklarına kavussunlar... atgozlugu takıp bu isin pesinden kosan insanlara cok acıyorum... dr halil bey adini soyadin yazmis ama googlede sordurdugun zaman oyle bi dr rastlanmıyor... bu herbalifeye olan guvenimi daha da cok sarstı.. nice g.e.t takımı tanıyorum herbalifede olupta ben bu isi bıraktıktan sonra 500 lira isteyen.. nice milyoner takımından kişiler tanıyorum kiralık araclarla gezen... tamamen tamamen göz boyama ... yol yakınken donun arkadaslar ben zarara ugradım siz ugramayım ben 40 kg aldım siz almayın... gecenlerde bi avm de cay iciyoruz rozetliler gelmisler rozetlerini gostermeye calısıyorlar bana kiloluyum ya gosterecekler bende merak edicem aa one dicem.. neyse bunlar kedi cigeri gorur pesinde dolasr ya bunlarda benim pesimdeler.. yaklasamıyorlar yuz bulamıyorlar.. yanımda arkadaslarım vardı dedimki bak gulumsiycem hemen bana bi ilan verecekler cevrenizde ihtiyacı olan biri vardır diyecekler dedim. hadi canım sende diye benimle dalga gectiler ve dondum rozetine dikkatli baktım gulumsedim ve onume dondum. hemen masadan kaltı arkadas geldi ve onume el ilanı bıraktı dedigim sozun aynısını soyledi cevrenizde ihtiyacı olan biri vardır.. guldum ve kagıdın uzerine bakmadan yırttım attım...attıkları adım yalan attıkları adım gosteris.. SAĞLIGINI VE KESENİ DUSUNUYORSAN HERBALİFEDEN UZAK DURRUN ARKADASLAR.. AT GOZLUGU TAKIP HERBALİFENİN BUYUSUNE KAPILAN ARKADASLAR... UZAK DURUN LUTFENN DAHADA COK BATMAYIN... HAA GOZLUGU CIKARMAM DİYORSANIZ KARAR SİZİN




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugraq

    quote:

    Merhablar.
    Ben Dahiliye Mütehassısı Doktor Halil Kiriç. Özel Bir hastanede Başhekimim.
    Herbalifenin Zararları (Herbalifen Zararları) var mı yok mu diye birçok hastam bana sürekli sordu. Hastalarıma gerçek bilgi vermem için araştırmak zorunda kaldım. Herbalife ürünlerini yapan doktorları araştırdım. Beni hayretler içinde bıraktı. Biri Doktor Luis İgnarro Nobel tıp ödüllü bir doktor. Yani Nobel ödülü almış bir doktor bu ürünleri yapıyor ve kullanıyorsa neden ben de kullanmayayım dedim ve kullanmaya başladım. 6 kilo fazla idi ondan kurtuldum. Sindirim problemim vardı geçti. Yatışım sabahları kalkışım değişti. Artık ortalıkta kimin söylediği ve uydurdu belli olmayan saçma sapan fikirlerden hastalarımı korumak için onları herbalife hakkında doğru bilgilendiriyorum. �Herbalifenin Zararları� var mı derseniz evet var derim: İnsanlar herbalife kullanınca ilaç almıyorlar. Eczaneler şikâyetçi oluyor. )


    Sayın doktor,
    Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla herbalife ürünlerinin ilaçlara alternatif olduğuna dair bir kanaatiniz var. Bu tabiki eczanelerin şikayetçi olacağı bir durumdur. Ama bunun ötesinde daha ciddi bir durum var.
    • Şimdi ben aşırı kilolarımdan kurtulmak istediğimde spor yapmak, diyetisyenin önerdiği şekilde beslenmek yerine bu ürünlerden mi kullanmalıyım?
    • Ya da hazımsızlık yaşadığımda sık ama küçük öğünlerle beslenip, gerektiğinde hazımsızlık giderici ilaçlar kullanmak yerine gene bu ürünleri mi kullanmalıyım?
    • Korkarım size göre antidiyabetiklerin veya antihipertansiflerin de artık kullanımına gerek yok, ne de olsa bu ürünler var di mi? Bunları söylüyorum çünkü daha önce bu başlıkta dile getirildiler.
    Bu başlık altında çok satıcı gördüm, bazıları oldukça pervasızdı (kansere iyi geldiğini iddia edecek kadar), bazıları ise nispeten daha bilinçli (bunun faydalı bir gıda katkısı olduğu noktasında kalabildiler). Ama dahiliye uzmanı ve başhekim olduğunu belirten ve de sonrasında bu ürünlerin ilaçlara alternatif olabileceğini iddia edebilecek kadar ileri giden olmamıştı. Tebrik ediyorum. Artık eczacılara gerek yok; çünkü bu ürünleri siz temin ediyor ve tahsilatını siz yapıyorsunuz.

    Alıntıları Göster
    burak kardesim buna cevaben ne diyecek biliyormusun dr bey herbalife ilac degildir tamamen bir gıda takviyesidir ve sağlıklı urunlerdir.. insanlar sağlıklı beslenince dr ilaca ihtiyac kalmayacaktır... ezbere gecmis bi kac cevaptan biridir. herkes aynı cevabi verir.. bi yeri yaparken bi yeri yıkıyorlar haberleri yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugtol

    burak kardesim buna cevaben ne diyecek biliyormusun dr bey herbalife ilac degildir tamamen bir gıda takviyesidir ve sağlıklı urunlerdir.. insanlar sağlıklı beslenince dr ilaca ihtiyac kalmayacaktır... ezbere gecmis bi kac cevaptan biridir. herkes aynı cevabi verir.. bi yeri yaparken bi yeri yıkıyorlar haberleri yok

    Alıntıları Göster
    Selam Arkadaşlar

    ismim emin eyüpoğlu şurada yazılanlara gerçekten hayret ediyorum...

    insanlar neden kendi beceriksizliklerini veya yapmadıklarını başkalarına mal ederler bilemiyorum. Evet ben hebalife distribitörüyüm ürünleri yaklaşık 2004 yılından beri kullanıyorum. Demek ki zararı yok. Ama anlamadığım neden kötülüyorsunuz bu ürünleri? Sebep nedir? bir arkadaşım şukadar kilo verdim bıraktım 40 kilo aldım diyor. İnanın bana ürünleri kullanmamıştır yarım yamalak ürünü yemiştir zayıflamıştır daha sonrasında aman be ben satayım para kazanayım deyip kendi yememiştir kullanmadığı ürünleri başkasına satmaya çalışmıştır ve otomatik olarak sistem dışarıya atmıştır bu arkadaşı. daha çok şey yazanlar var ama şunu neden anlamıyorsunuz bilmiyorum herbalife şirketinin merkez binasını resimdende olsa gören varmı? Amerikada kullanılmıyo diyolar bunlar amerikaya gidip kendi gözleri ile gördülermi? ayrıca bu iş ülkemizde 1998 den beri yapılıyor ve şirketimizin merkezi fenerbahçe stadına 50 mt mesafede kızıltoprak kadıköydedir. yaklaşık olarak bu ürünleri türkiyede 4 milyondan fazla kişi kullanıyor ki bunlar şuanki kayıtlı müşteridir dikkatinizi çekerim müşteri distribitör değildir. insanların yapmış olduğu hatalardan dolayı kimse herbalife şirketine suç bulmasın önce herkes kendisine baksın ve kimseyede kendi hakkımı yedirtmem eğerki bir probleminiz varsa ararsınız herbalife şirketini sorarsınız. hani arkadaş para batırmış ürünleri iade edip parasını geri alabilirdi. neden iade etmedi herbalife ın kimseye ihtiyacı yok şuanda 77 ülkede yaklaşık 1 milyar insan kullanıyor bu ürünleri kimin ne dediği umrumda değil ama ister istemez kızıyorum çünkü çok biliyorum diye düşünen arkadaşlar burada benim şirketimi kötüleyemezler. ve hakkımı kimseyede yedirtmem.. bi derdiniz varsa mail atın bana konuşalım. size doğruyu anlatayım ki anlayın. Birde şuna değinmek istiyorumürünler pahalı diyorlar 1 günlük 8 ila 12 TL arasında değişiyor günlük fiyat olarak çalışan bir insan şahsen ben 12 lira benim günlük yemeğim tabiki sefer tası getirmiyorsanız... buna siz karar verin. mail adresimi yazıyorum ki size doğruyu göstermek isterim ki birazda sizin saygınız varsa doğruyu öğrenmek isteyin çünkü yanlış bilgi bilgi değildir...

    emneypl@gmail.com




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hug

    Eneji veren uyuşturuculardan farkı yok bana göre bu herbalifeın..

    Alıntıları Göster
    herbalife ürünleriyle besleniyorum henüz ölmedim :))) nobel tıp ödülünü bakkalda satmıyorlar bu ürün nobel tıp ödülü aldı!!!! nie bukadar cahiliz... cahilsek neden doğru yerlerden doğru bilgiler almayı bilmiyoruz.işin uzmanları varken çok sevioyoruz çok bildiğini sanan kişilere danışmayı.... kan değerlerim yağ oranım iç yağ oranım kolestrolüm ,şu herbalife kafadan kırmızı saç çıkarıomuş böbreğini parçalıyormuş takma akciğer kullanan varmış diyenlerden daha iyi durumda bütün değerlerim mükemmel....hatice kısmını geçip neticeye bakalım




  • bilinçli bir doktor yazısından sonra denilecek hiçbirşey yok;)
    quote:

    Orijinalden alıntı: Doktor Halil Kiric

    Merhablar.
    Ben Dahiliye Mütehassısı Doktor Halil Kiriç. Özel Bir hastanede Başhekimim.
    Herbalifenin Zararları (Herbalifen Zararları) var mı yok mu diye birçok hastam bana sürekli sordu. Hastalarıma gerçek bilgi vermem için araştırmak zorunda kaldım. Herbalife ürünlerini yapan doktorları araştırdım. Beni hayretler içinde bıraktı. Biri Doktor Luis İgnarro Nobel tıp ödüllü bir doktor. Yani Nobel ödülü almış bir doktor bu ürünleri yapıyor ve kullanıyorsa neden ben de kullanmayayım dedim ve kullanmaya başladım. 6 kilo fazla idi ondan kurtuldum. Sindirim problemim vardı geçti. Yatışım sabahları kalkışım değişti. Artık ortalıkta kimin söylediği ve uydurdu belli olmayan saçma sapan fikirlerden hastalarımı korumak için onları herbalife hakkında doğru bilgilendiriyorum. “Herbalifenin Zararları” var mı derseniz evet var derim: İnsanlar herbalife kullanınca ilaç almıyorlar. Eczaneler şikâyetçi oluyor. )





  • quote:

    Orijinalden alıntı: neslyyy

    bilinçli bir doktor yazısından sonra denilecek hiçbirşey yok;)
    quote:

    Orijinalden alıntı: Doktor Halil Kiric

    Merhablar.
    Ben Dahiliye Mütehassısı Doktor Halil Kiriç. Özel Bir hastanede Başhekimim.
    Herbalifenin Zararları (Herbalifen Zararları) var mı yok mu diye birçok hastam bana sürekli sordu. Hastalarıma gerçek bilgi vermem için araştırmak zorunda kaldım. Herbalife ürünlerini yapan doktorları araştırdım. Beni hayretler içinde bıraktı. Biri Doktor Luis İgnarro Nobel tıp ödüllü bir doktor. Yani Nobel ödülü almış bir doktor bu ürünleri yapıyor ve kullanıyorsa neden ben de kullanmayayım dedim ve kullanmaya başladım. 6 kilo fazla idi ondan kurtuldum. Sindirim problemim vardı geçti. Yatışım sabahları kalkışım değişti. Artık ortalıkta kimin söylediği ve uydurdu belli olmayan saçma sapan fikirlerden hastalarımı korumak için onları herbalife hakkında doğru bilgilendiriyorum. “Herbalifenin Zararları” var mı derseniz evet var derim: İnsanlar herbalife kullanınca ilaç almıyorlar. Eczaneler şikâyetçi oluyor. )



    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar

    yaklaşık 7 senedir pazarlamacıyım değişik sektörlerde boyna bir şeyler sattım. aloevera , herbal life , emma ve türevi zilyon tane ürününde toplantısına gitmişimdir. Bu konuya da bir arkadaşımın annesi ilgilendiği için araştırma amaçlı baktım tamamını okudum ve gerçekten komik buldum.

    1. Bir sürü adam gelmiş üye olmuş hemen işine sahip çıkmış. Forumlardaki yorum şeklindeki reklamlar gerçekten çok önemlidir çünkü kullanıcılar genellikler forumlara güvenir kullanıcı yorumlarını araştırır. bu arkadaşların foruma olan ilgiside duygusallığın yanı sıra (bizim ürünümüz) biraz da reklam amaçlıdır.

    2. Bir diğer konuda ben içtim bir zararı yok şöyle kilo verdim böyle kilo verdim tarzı yorumlar. Bir şey var demek için tek bir kanıt yeterlidir ama yok demek için diğer bütün ihtimalleri elemeniz gerekir. Yani birisi herbal life içtim buna bağlı hasta oldum diyebilir ama içtim ama olmadım ölmedim deme şansı yoktur. belki henüz bilmediği ortaya çıkmayan zararları vardır vs vs vs.

    Paranın yüzü gerçekten tatlı ve amerikalılar bu pazarlama işini çok güzel çözdüler. Birkaç farklı geliştirilmiş yöntem de var turizm de vs de kullanılıyor ben sistemi üst kademeden inceleme fırsatı buldum ve nerdeyse %80 satış garanti gibi. Psikolojik açıdan insanı iyi analiz edip buna göre bir reçete yazmışlar ve takır takır işliyor.

    Dünya üzerinde hiçbir ilaç olduğunu sanmıyorum hiç zarar vermeden , hem hamburger patates kızartması, ay çekirdeği gibi tüketmesi zevkli ürünleri bol bol yemenizi sağlayacak hemde çatır çatır kilo verdirecek. Mantığa ters bir defa:) O yuzden aldanmamanızı tavsiye ederim.

    Not: Herbal life, aloevera, acaiberry, diaform gibi şeyleri direkt olarak kullanmış biri olarak yazdım bu yazıları. Adam akıllı beslenin zaten çatır çatır kilo verirsiniz. Gunde 2000 ve altında kalori alın yediklerinizin kalorisini hesaplayın çok değil gunde de 1 saat spor yapın bakın bakalım veriyor musunuz vermiyor musunuz.

    Not: Benim verdiğim örnekler sağlıklı insanlar için geçerlidir. Kortizon tedavisi veya ileri obezite gibi durumlarda belki kan tahlillleri vs yapıldıktan sonra uygun ilaçı kullanmak mantıklı olabilir. Çünkü burada zararı kesin bilinen (örneğin obezitenin bilinen kalp damar eklem üzerindeki olumsuz etkileri) bir hastalıktan kurtulmak için yan etkilerinin daha hafif olduğu düşünülebilecek bir ilaç kullanılabilir bence ama besin takviyesi vs tırı vırı. Zaten besin varken bir sürü markette vs de sebzesi meyvesi almakda gayet ucuzken ne diye takviyesini alıp esas besini tüketmeyeyim :)

    Konu gerçekten komik aldanmayın derim....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sqrm

    Arkadaşlar

    yaklaşık 7 senedir pazarlamacıyım değişik sektörlerde boyna bir şeyler sattım. aloevera , herbal life , emma ve türevi zilyon tane ürününde toplantısına gitmişimdir. Bu konuya da bir arkadaşımın annesi ilgilendiği için araştırma amaçlı baktım tamamını okudum ve gerçekten komik buldum.

    1. Bir sürü adam gelmiş üye olmuş hemen işine sahip çıkmış. Forumlardaki yorum şeklindeki reklamlar gerçekten çok önemlidir çünkü kullanıcılar genellikler forumlara güvenir kullanıcı yorumlarını araştırır. bu arkadaşların foruma olan ilgiside duygusallığın yanı sıra (bizim ürünümüz) biraz da reklam amaçlıdır.

    2. Bir diğer konuda ben içtim bir zararı yok şöyle kilo verdim böyle kilo verdim tarzı yorumlar. Bir şey var demek için tek bir kanıt yeterlidir ama yok demek için diğer bütün ihtimalleri elemeniz gerekir. Yani birisi herbal life içtim buna bağlı hasta oldum diyebilir ama içtim ama olmadım ölmedim deme şansı yoktur. belki henüz bilmediği ortaya çıkmayan zararları vardır vs vs vs.

    Paranın yüzü gerçekten tatlı ve amerikalılar bu pazarlama işini çok güzel çözdüler. Birkaç farklı geliştirilmiş yöntem de var turizm de vs de kullanılıyor ben sistemi üst kademeden inceleme fırsatı buldum ve nerdeyse %80 satış garanti gibi. Psikolojik açıdan insanı iyi analiz edip buna göre bir reçete yazmışlar ve takır takır işliyor.

    Dünya üzerinde hiçbir ilaç olduğunu sanmıyorum hiç zarar vermeden , hem hamburger patates kızartması, ay çekirdeği gibi tüketmesi zevkli ürünleri bol bol yemenizi sağlayacak hemde çatır çatır kilo verdirecek. Mantığa ters bir defa:) O yuzden aldanmamanızı tavsiye ederim.

    Not: Herbal life, aloevera, acaiberry, diaform gibi şeyleri direkt olarak kullanmış biri olarak yazdım bu yazıları. Adam akıllı beslenin zaten çatır çatır kilo verirsiniz. Gunde 2000 ve altında kalori alın yediklerinizin kalorisini hesaplayın çok değil gunde de 1 saat spor yapın bakın bakalım veriyor musunuz vermiyor musunuz.

    Not: Benim verdiğim örnekler sağlıklı insanlar için geçerlidir. Kortizon tedavisi veya ileri obezite gibi durumlarda belki kan tahlillleri vs yapıldıktan sonra uygun ilaçı kullanmak mantıklı olabilir. Çünkü burada zararı kesin bilinen (örneğin obezitenin bilinen kalp damar eklem üzerindeki olumsuz etkileri) bir hastalıktan kurtulmak için yan etkilerinin daha hafif olduğu düşünülebilecek bir ilaç kullanılabilir bence ama besin takviyesi vs tırı vırı. Zaten besin varken bir sürü markette vs de sebzesi meyvesi almakda gayet ucuzken ne diye takviyesini alıp esas besini tüketmeyeyim :)

    Konu gerçekten komik aldanmayın derim....

    Hocam güzel amlatmışsın tebrikler.Lakin biz bunları yıllardır anlatıyoruz.Gazeteler yazdı,tv ler gösterdi.
    Ama bizim insanımız araştırma özürlüdür.Araştırmayı zararını gördükten sonra yapar.Yani iş işten geçince.Dolayısıyla ben artık gidin alın diyorum.
    Böyle insanlar da olucakki akıllılar para kazansın değilmi.
    Her yaz öncesi çıkan ürünleri alın arkadaşlar.Bol bol yiyin ve yatın.Sonra bir hap veya sihirli tozu için ve hemen zayıflayın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kont_andre

    quote:

    Orijinalden alıntı: sqrm

    Arkadaşlar

    yaklaşık 7 senedir pazarlamacıyım değişik sektörlerde boyna bir şeyler sattım. aloevera , herbal life , emma ve türevi zilyon tane ürününde toplantısına gitmişimdir. Bu konuya da bir arkadaşımın annesi ilgilendiği için araştırma amaçlı baktım tamamını okudum ve gerçekten komik buldum.

    1. Bir sürü adam gelmiş üye olmuş hemen işine sahip çıkmış. Forumlardaki yorum şeklindeki reklamlar gerçekten çok önemlidir çünkü kullanıcılar genellikler forumlara güvenir kullanıcı yorumlarını araştırır. bu arkadaşların foruma olan ilgiside duygusallığın yanı sıra (bizim ürünümüz) biraz da reklam amaçlıdır.

    2. Bir diğer konuda ben içtim bir zararı yok şöyle kilo verdim böyle kilo verdim tarzı yorumlar. Bir şey var demek için tek bir kanıt yeterlidir ama yok demek için diğer bütün ihtimalleri elemeniz gerekir. Yani birisi herbal life içtim buna bağlı hasta oldum diyebilir ama içtim ama olmadım ölmedim deme şansı yoktur. belki henüz bilmediği ortaya çıkmayan zararları vardır vs vs vs.

    Paranın yüzü gerçekten tatlı ve amerikalılar bu pazarlama işini çok güzel çözdüler. Birkaç farklı geliştirilmiş yöntem de var turizm de vs de kullanılıyor ben sistemi üst kademeden inceleme fırsatı buldum ve nerdeyse %80 satış garanti gibi. Psikolojik açıdan insanı iyi analiz edip buna göre bir reçete yazmışlar ve takır takır işliyor.

    Dünya üzerinde hiçbir ilaç olduğunu sanmıyorum hiç zarar vermeden , hem hamburger patates kızartması, ay çekirdeği gibi tüketmesi zevkli ürünleri bol bol yemenizi sağlayacak hemde çatır çatır kilo verdirecek. Mantığa ters bir defa:) O yuzden aldanmamanızı tavsiye ederim.

    Not: Herbal life, aloevera, acaiberry, diaform gibi şeyleri direkt olarak kullanmış biri olarak yazdım bu yazıları. Adam akıllı beslenin zaten çatır çatır kilo verirsiniz. Gunde 2000 ve altında kalori alın yediklerinizin kalorisini hesaplayın çok değil gunde de 1 saat spor yapın bakın bakalım veriyor musunuz vermiyor musunuz.

    Not: Benim verdiğim örnekler sağlıklı insanlar için geçerlidir. Kortizon tedavisi veya ileri obezite gibi durumlarda belki kan tahlillleri vs yapıldıktan sonra uygun ilaçı kullanmak mantıklı olabilir. Çünkü burada zararı kesin bilinen (örneğin obezitenin bilinen kalp damar eklem üzerindeki olumsuz etkileri) bir hastalıktan kurtulmak için yan etkilerinin daha hafif olduğu düşünülebilecek bir ilaç kullanılabilir bence ama besin takviyesi vs tırı vırı. Zaten besin varken bir sürü markette vs de sebzesi meyvesi almakda gayet ucuzken ne diye takviyesini alıp esas besini tüketmeyeyim :)

    Konu gerçekten komik aldanmayın derim....

    Hocam güzel amlatmışsın tebrikler.Lakin biz bunları yıllardır anlatıyoruz.Gazeteler yazdı,tv ler gösterdi.
    Ama bizim insanımız araştırma özürlüdür.Araştırmayı zararını gördükten sonra yapar.Yani iş işten geçince.Dolayısıyla ben artık gidin alın diyorum.
    Böyle insanlar da olucakki akıllılar para kazansın değilmi.
    Her yaz öncesi çıkan ürünleri alın arkadaşlar.Bol bol yiyin ve yatın.Sonra bir hap veya sihirli tozu için ve hemen zayıflayın.

    Alıntıları Göster
    Reklam ve Fake çorbasına dönmüş konu. Sırf reklam yapmak için üyelikler alınmış...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vain

    Reklam ve Fake çorbasına dönmüş konu. Sırf reklam yapmak için üyelikler alınmış...

    Alıntıları Göster
    Reklamcılar dadanmış..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 28 Mayıs 2013; 11:37:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarnat1985

    quote:

    Orjinalden alıntı: my_secret

    merhaba herkese herkesin düşüncesi kendine yazılanları okudum ve yanlış düşüncelere sahip olduğunuzu gördüm bende herbalife ürünleri ile 3 aydır besleniyorum ve 22 kg verdim ürünlerden önce bel ağrısı,böbrek ağrısı gibi başlıca rahatsızlıklarım vardı bunların hepsi ortadan kalktı zararlı olsa bu rahatsızlıklarımın dahada ilerlemesi gerekmiyormuydu sizce diyorsunuzki abd de yasaklanmış,o zaman la galaxsi takımı oyuncuları ve david backham neden kullanıyor,madem zararlı almanyada neden cocuklara ek gıda takviyesi olarak kullanılıyor herbalife şu an ankarada bir bayanın cocuğu annesinin karnında ürünleri kullanmaya başlamış ve şu an 2 yaşında olmasına rağmen çok zeki olan bir cocuk var madem zararlı bu cocuk neden kullandı ve cocuk neden aşıları dışında doktor yüzü görmüyor ve hastalanmıyor inanmayanlar varsa ankaraya yolunuz düşerse cocuğu gösterebilirim size birde 2 günlük eğitim ücreti yemek ve parti dahil 70 ytl dir.

    djdigy5 e sorum bir halta yaramadığı kanısına nerden vardın kullandınmı peki ürünleri

    saygılar

    my_secret Sen bu yazdıklarını külahıma anlat...
    Arkadaşlar inanmayın bu insanlara...Yukarıdaki my_secret in yazdıklarına inanırsanız, Herbalife ı sanki Lokman Hekimin Ölümsüzlük ilacı..
    Bunların hepsi titan saadet zinciri gibi birşey...
    My_secret te bu ürünleri, insanları kandırarak Satan Firma yetkilisidir..
    Herbalife Sağlığa son derece zararlı bir zehirdir..
    Okuyun
    http://www.cnnturk.com/2008/saglik/12/04/herbalife.saglik.bakanliginin.gundeminde/503483.0/index.html

    Alıntıları Göster
    birçok yerde standlarını görüyorum..yağ-kilo analizi yapıyorlar..çok güvenemedim..bir komşumuz kullandı ama kilo fln veremedi: )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Neotwo

    birçok yerde standlarını görüyorum..yağ-kilo analizi yapıyorlar..çok güvenemedim..bir komşumuz kullandı ama kilo fln veremedi: )

    Alıntıları Göster
    Bu is baska bir dost meclisinde konusuldu icen bir arkadas kullandigini ve zarar gormedigini soyledi bunun uzerine baska bir arkadasim sunu dedi cok gulduk burayada yazmak istedim - dedemde 14 yasindan beri sigara iciyor su anda 87 yasinda olmedi sigara da kesinlikle zararsizdir-:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sqrm

    Bu is baska bir dost meclisinde konusuldu icen bir arkadas kullandigini ve zarar gormedigini soyledi bunun uzerine baska bir arkadasim sunu dedi cok gulduk burayada yazmak istedim - dedemde 14 yasindan beri sigara iciyor su anda 87 yasinda olmedi sigara da kesinlikle zararsizdir-:)

    Alıntıları Göster
    Amma reklam yapılmış ,burayı okuyarak aldığım tek ibret insanoğlunun para için yapmayacağı maymunluk olmamasıdır.reziller.
  • daha önce bi yerden alıntı yapıp, buraya koyuyordum ama bazı kafalar basmıyor galiba...

    Ben alıntı yaptığım yeri en iyisi tamamen vereyim buradan da en ayrıntılı bi şekilde okuyun...

    Ürünü kullanmadan yorum yapan o kadar çok zeki var ki!

    http://www.facebook.com/herbalifeland

    http://www.facebook.com/herbalifeland?sk=wall




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nazlanma

    daha önce bi yerden alıntı yapıp, buraya koyuyordum ama bazı kafalar basmıyor galiba...

    Ben alıntı yaptığım yeri en iyisi tamamen vereyim buradan da en ayrıntılı bi şekilde okuyun...

    Ürünü kullanmadan yorum yapan o kadar çok zeki var ki!

    http://www.facebook.com/herbalifeland

    http://www.facebook.com/herbalifeland?sk=wall
    he bir de kapak olsun diye birşey yazayım... Ürün satıcısı değilim ama kullanıcısıyım...

    Ürünü beğenenlere "satıcılar üyelik açmış, ürünü koruyorlar" yakıştırması yapanlar...

    Peki kötüleyenler kim? "Rakipler üyelik açmış, ürünü kötülüyor" olabilir mi?

    Rakip firma doktor mu? Haah... Doktorlar ne biliyor beslenme konusunda? Okurken gıda ve beslenme dersi okumuşlar mı?

    Kimisi hayır derken, kimisi de evet, kullanın diyor, nasıl olacak bu iş? Peki doktor reçeteye yazdığı ilaçlar için kaşe basıyor... Bunun için komisyon alıyor mudur bir yerlerden? Yorum sizin olsun... İlaç üzerinden para kazananlar asla ve asla insanların sağlıklı beslenmesini is-te-mez...


    Kimse de kalkıp ben sağlıklı besleniyorum demesin... Sağlıklı dediğiniz sebze meyveleri KURT bile yemiyor artık, siz yiyorsunuz!

    80'lerden beri GDO, hormon gibi unsurların yiyeceklerimizi heder ettiğini unutmayın... Sağlıklı besleniyorum deyip kendinizi kandırırsınız anca.
    Bir bilgi yok!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nazlanma

    he bir de kapak olsun diye birşey yazayım... Ürün satıcısı değilim ama kullanıcısıyım...

    Ürünü beğenenlere "satıcılar üyelik açmış, ürünü koruyorlar" yakıştırması yapanlar...

    Peki kötüleyenler kim? "Rakipler üyelik açmış, ürünü kötülüyor" olabilir mi?

    Rakip firma doktor mu? Haah... Doktorlar ne biliyor beslenme konusunda? Okurken gıda ve beslenme dersi okumuşlar mı?

    Kimisi hayır derken, kimisi de evet, kullanın diyor, nasıl olacak bu iş? Peki doktor reçeteye yazdığı ilaçlar için kaşe basıyor... Bunun için komisyon alıyor mudur bir yerlerden? Yorum sizin olsun... İlaç üzerinden para kazananlar asla ve asla insanların sağlıklı beslenmesini is-te-mez...


    Kimse de kalkıp ben sağlıklı besleniyorum demesin... Sağlıklı dediğiniz sebze meyveleri KURT bile yemiyor artık, siz yiyorsunuz!

    80'lerden beri GDO, hormon gibi unsurların yiyeceklerimizi heder ettiğini unutmayın... Sağlıklı besleniyorum deyip kendinizi kandırırsınız anca.
    Bir bilgi yok!





    Dediğin gibi artık herşey sağlıksız zaten...de neden bu sağlıksızlar denizine birde pahalısını katalım!!!
    Kafası azcık basan zaten dietini yapıp spor salonuna gider ve kilosunu en sağlıklı şekilde verir.Kafası basmayıp parası olan da türlü risklere girsin.Sağlık kendi sağlığı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kont_andre

    quote:

    Orijinalden alıntı: nazlanma

    he bir de kapak olsun diye birşey yazayım... Ürün satıcısı değilim ama kullanıcısıyım...

    Ürünü beğenenlere "satıcılar üyelik açmış, ürünü koruyorlar" yakıştırması yapanlar...

    Peki kötüleyenler kim? "Rakipler üyelik açmış, ürünü kötülüyor" olabilir mi?

    Rakip firma doktor mu? Haah... Doktorlar ne biliyor beslenme konusunda? Okurken gıda ve beslenme dersi okumuşlar mı?

    Kimisi hayır derken, kimisi de evet, kullanın diyor, nasıl olacak bu iş? Peki doktor reçeteye yazdığı ilaçlar için kaşe basıyor... Bunun için komisyon alıyor mudur bir yerlerden? Yorum sizin olsun... İlaç üzerinden para kazananlar asla ve asla insanların sağlıklı beslenmesini is-te-mez...


    Kimse de kalkıp ben sağlıklı besleniyorum demesin... Sağlıklı dediğiniz sebze meyveleri KURT bile yemiyor artık, siz yiyorsunuz!

    80'lerden beri GDO, hormon gibi unsurların yiyeceklerimizi heder ettiğini unutmayın... Sağlıklı besleniyorum deyip kendinizi kandırırsınız anca.
    Bir bilgi yok!





    Dediğin gibi artık herşey sağlıksız zaten...de neden bu sağlıksızlar denizine birde pahalısını katalım!!!
    Kafası azcık basan zaten dietini yapıp spor salonuna gider ve kilosunu en sağlıklı şekilde verir.Kafası basmayıp parası olan da türlü risklere girsin.Sağlık kendi sağlığı.

    Alıntıları Göster
    Annem zamanında satışını da yaptı, kullandı da. Üründeki karaciğere zarar veren maddeler yüzünden yüzünde lekeler oluştu. Kendi vitamini vardı, onu kullanırken kolay kolay hasta olmuyorsunuz, ama vücut ona öyle bir alışıyor ki bırakınca ilk hafta hasta oluyorsunuz. (Yazın 1-2 hafta burnum akmıştı var mı böyle bir şey?) Şampuanını ben pek sevmiyorum saç dibimde sivilce çıkartıyordu ancak babamın dökülen saçlarının tekrar çıkmasını sağlamıştı. Ancak diğer ürünlerini öyle ahım şahım bir önemini görmedim. Diğer arkadaşların da yazdığı gibi seminerler acayip gazlayıcıdır, internet reklamları gibi aşırı kazanç sağlayacağını falan söyler. Adam akıllı kazanç sağlaması için 3 yıl harcamanız lazım en az.




  • ben 2 aydır kullanıyyorum hiç bir zararını görmedim ve 9.600 gr kilo verdim çokta memnunum doktorum bile bendeki değişikliği gördü diyecek birşey bulamadı boşa bu ürünleri karalamayın kullanın adam akıllı faydasını göreceksiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asistan89

    ben 2 aydır kullanıyyorum hiç bir zararını görmedim ve 9.600 gr kilo verdim çokta memnunum doktorum bile bendeki değişikliği gördü diyecek birşey bulamadı boşa bu ürünleri karalamayın kullanın adam akıllı faydasını göreceksiniz
    yorumlarınızı bekliyorum bakalım kim ne gibi zararını görmüş bende bırakacaktım iyiki bırakmamışım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Neotwo

    birçok yerde standlarını görüyorum..yağ-kilo analizi yapıyorlar..çok güvenemedim..bir komşumuz kullandı ama kilo fln veremedi: )

    Alıntıları Göster
    o komşun kullanmayımı bıraktı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.