Şimdi Ara

OPEL ZAFİRACILAR (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
778
Cevap
15
Favori
138.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nereden ve kaç lira alacaksın ?
    Montajı kim ne kadara nerede yapacak?
    Tuşları yine kullanabilecekmisin?
    (Çok şey sordum )
  • Aktepe Sound'dan alacağım. Fiyat konusu tam net değil çünkü bir parçası yurtdışından getirtiliyor ve bu parça geldiğinde ana üniteye f940bt'ye bir daha bakacağız belki başka birşeyde olabilir. Ama yaklaşık fiyatı 2500-3000 TL civarında olmasını bekliyorum. Montaj konusu ayrı bir muamma çünkü Aktepe Sound istanbul'da bense Bursa'da oturuyorum, onlar bana bir yer tavsiye edecekler montajı için, diğer yandan bugün farkettimki Bursa Opel bayii Neskar'da pioneer satıcısıymış, belkide onlara yaptırırım. Şu parça gelsin bir yurtdışından da o zaman daha çok netlik kazanacak. Sanıyorum direksiyon üzerindeki tuşları kastediyorsun, evet kullanılabilecek yine bu yurtdışından gelen parça aslında bir kit, içinde ana ünitenin yerine oturabilmesi için plastik saç destekli çerçeve var bunun yanında direksiyon üzerindeki tuşları kullanabilmen için bir alet daha var.

    Biliyorum tam net yanıtlar değil ama umarım şimdilik yeterli olur. Gelişmeler olunca buradan paylaşırım. Sanırım benim araç için Türkiyede ki ilk örnek olacak.




  • Hayırlısı resim falan bekliyorum artık ...
  • 10 gün oldu acayip ilgimi çekiyor bana gore mantikli secenek. Iki tane sorum olacak.
    1.Sıfır Zafira neden çok pahalı. . Ikinci elleri (6 yas ustu) neden bu kadar ucuz?
    2.zafira nin hangi modelini tercih etmeliyim. Antalya da kullanacağım.
    Herkese saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askoran A kullanıcısına yanıt
    Kur yükselince yüksek olan fiyatlar iyice arttı birde 1.6 dizel olunca fiyatlara yansıdı tabi. İkinci el fiyatları sınıfına göre normal birde ülkemizde bu sınıf araçlar pek tutulmuyor ondan düşük fiyatları. İnsanlar bu araçlar yerine küçük mpvleri tercih ediyor (tiguan,qashqai gibi). Antalya'da çok trafik olmuyorsa temiz benzinli bir zafira işinizi çok rahat görür dizellerde 1.9 cdti otomatik olduğundan vergi ve bakımları biraz masraflı ve kmleri yüksek. 1.6 enjoy-cosmo işinizi görür ama cosmo bakmanızı tavsiye ederim daha doludur.
  • askoran A kullanıcısına yanıt
    Zafira'nın pahalı olmasının birkaç nedeni var.

    1) Zafiralar Almanyada üretiliyor bu yüzden ister istemez en azından işçilik ve bazı parçalar (ki bunların üretim yerine çok yakın olması gerekiyor koltuk, vs gibi) fiyatı yükseltiyor.
    2) Diğer yandan her nesilde araçların ebatları daha çok genişliyor, mesala bir önceki kasa Zafira 4317x 1742x 1684 iken yeni kasası 4660 x 1820x 1690. malzeme, teknoloji, vs değişiyor.
    3) aracın sıfır olması başlı başına maliyet artışı o da ayrı : )
  • Selam zafiraci arkadaslar, d sinifi arac ararken aklimda olmamasina ragmem 2006 enjoy zafira denk geldi. Bu arac hakkinda en iyi bilgiyi siz kullanicilarindan alabileceğimi düşündüm. Bunun icin sizlere danismak istedim.
    1-Bu araba cok buyuk muhtemelen lpg taktiracam(lpg uyumlumu) s.ici ne kadar yakar? Sehir icin icin uygun olurmu bi arac ise git gel yaparken zorlar mi beni
    2-Bakim masraflari cok tutarmi
    3-Dedigim model aracin ort. piyasasi kac paradır
    4-Bu arac 105 mi 115 bg mi?
    5-Enhoy donanımı nasildir(hava yastigi,dijital kilima esp filan...)
    Simdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirridak33 K kullanıcısına yanıt
    Kadir Bey,

    Doğrusu benim hiç bir fikrim yok, bende aileye yeni katıldım ama belki Sahibinden.com sitesi yardımcı olabilir oradaki satılık ilanları size iyi bir fikir verecektir.http://www.sahibinden.com/opel-zafira-1.6-enjoy?a5_min=2006
    kusura bakmayın benden ancak bu kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meb76

    Kadir Bey,

    Doğrusu benim hiç bir fikrim yok, bende aileye yeni katıldım ama belki Sahibinden.com sitesi yardımcı olabilir oradaki satılık ilanları size iyi bir fikir verecektir.http://www.sahibinden.com/opel-zafira-1.6-enjoy?a5_min=2006
    kusura bakmayın benden ancak bu kadar.

    Cevabınız icin teşekkür ederim. Dediginiz sitede malesef insanlar birbirlerine bakarak fiyat sisirebiliyorlar. Bundan dolayi bana pek bisey ifade etmiyor oradaki fiyatlar. Siz arabanizdan memnunmusunuz. Diger sorularim hakkında fikriniz-bilginiz varsa paylasabilirmisiniz? Diger uye arkadaslardan da yardimlarini bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kadirridak33 K kullanıcısına yanıt
    Kadri Bey, benim aracım 2013 model 1,6 dizel. Doğrusu ben memnunum, ilk defa bu sınıf bir araba kullanıyorum, içerisi inanılmaz ferah, seyahat etmek artık daha keyifli.
    Bebekle beraber sığar mıyız diye hiç düşünmüyoruz artık. Tam bir uzun yol arabası. Bakım masrafları diğer Alman arabalarına yakın. Servisten ilk bakım 15 000km için fiyat aldım yaklaşık 750 TL civarlarında olur dediler. Bu tarz arabaların 2. el piyasası çok hızlı değildir, meraklısı alır genelde.
  • arkadaşlar zafira 1, 2000 model 1,6 almayı düşünüyorum ama 1,6 çeker mi bilemiyorum yada en çok tutulan modelini vergisini ve km ne kadar yakar bilgi verirseniz sevinirim iyi günler
  • efsane191905 E kullanıcısına yanıt
    2002 model zafira 1.6 kullanıcısıyım aracım comfort modeli. Bu konuda elegance tavsiye ederim yol bilgisayarı ve çift sunroof bulunuyor. 1.6 105hp 150nm torka sahip bir araç. Aracın baskı balatada sorun yoksa çekişindede problem olmaz ben yaşamıyorum. Araçta 6 kişi + bavullar kuşadasına gittik sollamalarda rampalarda bana mısın demedi. Ama 1.8de düşünülebilir 1.6ya göre daha iyi olur. Yanlış hatırlamıyorsam vergisi 165 tl civarındaydı. Aracımda lpg yok bende agresif bir kullanıcı olarak şehir içi full depoyla 600 km'ye yakın yol yaptım İstanbulda şimdiki benzin fiyatlarına bakarsak 45 kuruş civarı yakıyor araç düzgün kullanımda 35-40 kuruş aralığına düşer diye umuyorum iyi günler.
  • kartal1994 K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgilendirdiğin için iyi günler
  • historiyst_45 kullanıcısına yanıt
    Sonunda tamamlandı. Şimdi umarım planladığım gibi daha da keyifli güvenli sürüş'e sahip olurum : )
    Eğer ileride tavsiye etmemi engelleyecek bir şeyler deneyimlersem yine paylaşırım.
     OPEL ZAFİRACILAR OPEL ZAFİRACILAR




  • Çok güzel hayırlısı olsun montaj falan dahil ne kadar tuttu acaba ?
  • Zafira Tourer, Enjoy Active Prestij, 1.4 lt. TURBO ECOTEC 140 HP, 6 İleri Otomatik
    Bu arabanın şehiriçi tüketimi nedir?
    Teorik verilerden ziyade kullanıcıların tecrübesine önem veriyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun.Cok şık görünüyor.Guvenli surusler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meb76 M kullanıcısına yanıt
    çok şık durmuş aracın kalite algısıda yükselmiş inşallah sizi memnun eder iyi günlerde kullanın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: historiyst_45

    Çok güzel hayırlısı olsun montaj falan dahil ne kadar tuttu acaba ?



    Teşekkürler Darısı başınıza; Montaj dahil ~2500 TL tuttu, "app radio" için yurtdışından bir parça daha gelecek, ama ne zaman gelir bilmiyorum. Bu parça sayesinde telefondaki bazı uygulamaları setin ekranından yönetebiliyorsunuz.

    Teşekkürler "kadirridak33"

    Doğrusu benim araç 1,6 dizel, mukayese açısından yararı olabilir diye söylüyorum, karma 4.1lt teorik pratik 5lt. Muhtemelen benzer bir orantı olacaktır 1,4 benzinde de.
    Araç ağır ve en fazla tüketim şehir içinde dur kalk esnasında oluyor bana göre.
  • kartal1994 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kartal1994, dilerim darısı başınıza.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.