Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vierna , ridvan1903 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
55.882
Cevap
1.318
Favori
2.218.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • batarya işi pek mantıklı değil o kadar para vereceksin maksimum 24 ay sonra yeni batarya!

    Bulması bir dert fiyatı bir dert!
  • iRobot Roomba serisi robotlarımızın bataryaları internet sitemizden temin edilebilir. Normal kullanım şartlarında ve robot sürekli olarak şarj ünitesinde tutulursa ömürleri 3 seneye kadar çıkmaktadır.
  • Sayın irobottr,

    Daha önce cevaplamış olabilirsiniz ama 700 serisini ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz? Bir sorum daha var. Sanıyorum 780'lerin tuşları dokunmatik. Benim 2 kedim var; bu cihazdan alsam büyük ihtimalle korkuları geçtikten sonra cihazın üzerine çıkacak ve oynamaya çalışacaklar. Bu durumda dokunmatik tuşlar aktive olacak. Dokunmatik tuşları kilitlemek gibi bir özellik var mıdır?
    Saygılarımla.
  • 625 serisi kalkmis herhalde amerikada bunun sebebi hakkinda bilginiz varmi ? Cunku diger modeller mevcut halen
  • 700 serisi için çalışmalar yapılıyor. Maalesef ülkemize robot ithal etmek, normal bir elektronik cihaz ithalatından daha zor çünkü gümrük mevzuatımızda öyle bir tanım yok. yani aslında ülkemize robot giremez. Vakumlu elektrik süpürgelerine ek yapılıp bataryalı vakumlu elektrik süpürgesi gibi güdük bir tanım yapılıyor ama burada da vergi çok yüksek.
    760, 780 ve 790 dokunmatik özellikli, belirttiğiniz gibi ancak derimizin yüzeyindeki statik elektrik yükünün etkisiyle çalışıyor. Kedi ve köpeklerde doğrudan bir etkilenme olmaması gerekiyor.
    700 serisi buradan duyurulacak zaten, ilginize teşekkür ederiz.
  • 600 serisi yeni platforma 790 olarak taşındı, çok yakında piyasaya verilecek. Çok farklı bir teknolojik altyapısı var, normal 700 serilerinin de ötesinde olacak.
    İlginize teşekkür ederiz.
  • Merhaba,

    Evde benim bebeğim olduğundan o uyuduğu saatlerde cihazı çalıştırmam gerekiyor. Acaba modellerin gürültü olarakbirbirinden farkları var mı? En sessiz hangisidir, ne tavsiye edersiniz? Yeni 700 serilerinde gürültü durumu nedir? kaç desibel?
  • Sayın gulgunsarp,
    Robotik yer temizlik süpürgelerinin tümü normal elektrikli süpürgelere göre daha sessiz çalışırlar. Tabii ki, tekerlek motorları ve fırça takımından kaynaklanan bir gürültü vardır ancak bu normal elektrikli süpürgelere göre çok daha azdır.
    iRobot Roomba serilerinden en sessizi şu anda 625 serisidir, 700 serisi de benzer bir gürültü seviyesine sahip olacaktır. Halı üzerinde gürültü seviyesi 65-70dB civarındadır.
    İlginize teşekkür ederiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gulgunsarp

    Merhaba,

    Evde benim bebeğim olduğundan o uyuduğu saatlerde cihazı çalıştırmam gerekiyor. Acaba modellerin gürültü olarakbirbirinden farkları var mı? En sessiz hangisidir, ne tavsiye edersiniz? Yeni 700 serilerinde gürültü durumu nedir? kaç desibel?


    Merhaba,

    Çocuk odasının kapısı kapalı olduğu takdirde, diğer odalarda çalışırken sorun oluşturacağını sanmıyorum, ancak aynı oda içinde çalıştırmanız sıkıntı yaratabilir.
  • iRobot firması bugün, ürünlerinin bazılarında OMAP işlemci kullanacağını açıkladı. Henüz tam olarak hangi robotlarda kullanılacağını bilemiyoruz ama Cisco, MS, TI ve Apple ile ortak bir platform geliştirildiği ve bu yıl sonuna dek tamamen uzaktan kumandalı, ses ve gesture kontrol alabilen, oda ve farklı mekan tanımlaması yapılabilen robotlarımız olacağı anlamına geliyor. İşin güzel tarafı mevcut robotlarımızın önemli bir kısmında da bu özellikler aktive edilebilecek yani halen kullanmakta olduğumuz robotlarda da bu yeni özellikler kullanılabilecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irobottr -- 16 Mart 2012; 14:03:01 >
  • Selamlar İrobottr,

    Son yazışmadan beri 700 serisinin çıkış tarihi ile ilgili bir gelişme varmı? Birde 581 ile 700 serileri arasında bariz ne farklar olacak. Temel başlıklarla rica etsem. 581 in yapamadığı neyi yapacaklar. :)

    M. E Güngör
  • ne kadar teknolojisi süper, yazılımı süper olursa olsun. Dün almaya karar verdim..nitekim verilen fiyat peşin 2068 tl dendi. ya o 68 ne dedim? :) malum pazarlık sünnettir. Eyvallah. Telefondaki bayanla yaptığım görüşmede shaggy halılarda performansı sordum. Minimum takılma dedi. Kendi ürününü bana savunamadı. Savunması lazım mı? Bence evet. 68 tl yi düşmedi çünkü :) Şu dakikadan itibaren gözümde modern bir "el gırgırından" başka bir şey değil. Çalışan bayanların en büyük yardımcısı... 68 tl için satılamayan bir robot ekleyin
  • Sayın İrobottr,

    Cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım ülkemize girecek 700 serisi 770 ve 780 olacak. Bir yazınızda Türkiyenin fiyat ve ürün konusunda Avrupa grubunda olduğundan bahsetmişsiniz. Avrupa ülkelerinin hespinde 770 ve 780 serisi mevcut şu anda. Bize biraz 3. dünya ülkesi muamelesimi var yoksa firmanızın ithalatla ilgili bir problemi mi var? Ürünler ülkemizde halen neden yok? Ne zaman geleceği konusunda bilgi verebilirmisiniz. Bir sorumda irobot ürünleri ülke bazında garantilimidir. Yoksa bölge bazında mı? Örneğin Avrupadan alacağım bir ürünün Türkiye de garantisi yokmudur? Bilgi vermenizi rica eder iyi çalışmalar dilerim.
  • Sayın Erdem1998, 700 serisi robotların gelişi ile ilgili olarak çıkarımlarınız gerçekten çok ilginç. Ülkemiz artık dünya nezdinde hiçbir şekilde 3. dünya ülkesi olarak görülmüyor, hiç bir üründe bunu göremezsiniz. Hem pazar büyüklüğü, hem genç nüfus, hem de dinamikliğimiz açısından dünyadaki tüm üreticiler en yeni, en iyi ürünlerini buraya gönderiyorlar. İthalatla ile ilgili de sorunumuz yok ancak 700 serisinin yeni üstün yeteneklerinden birinin temel özelliği şu ana kadar ülkemize giren elektronik cihazlarda hiç görülmediği için TSE nezdinde testlere tabi tutuluyor, bu da vakit almakta biraz tabii ki.

    Ülkemiz şartlarına uyarlanmış özel bir 700 serisi modeli de hazırlandı, o da önümüzdeki aylarda bizimle olacak.

    Ülkemizde şu aşamaya kadar Scooba 385, 390 ve 230 da getirmedik, sırasıyla hepsi gelecek.

    Tüm iRobot ürünleri ülke bazında garantilidir. Avrupa'da dahi ülkeden ülkeye garanti şartları farkediyor. Başka br ülkeden satın alacağınız ürünün garantisi ülkemizde geçerli değildir.
    Bilgi olarak, ülkemiz dahil tüm Avrupa ülkelerinde fiyatlar hemen hemen aynıdır.

    Saygılarımızla,
  • Sayın İrobottr,

    Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Öncelikle ben pek boş tesbitler yapan birisi değilimdir. Ayrıca kendimde PC ve Elektronik sektöründe olmamdan dolayı bazı konulara da uzak değilimdir. Avrupalı şuan ekonomik sıkıntısında dolayı ürün satmak derdinde olduğundan parasını veren hiç bir ülkeye ürün göndermem diyeceğini sanmıyorum elbette. 3. dünya ülkesi söylemimde biraz mecaz vardı tabi ki. Hani her şakada bir gerçeklik payı var derler ya. Bütün avrupa ülkelerinde aşılan TSE problemi gelişmi ülkemizde sorun olmuş demek ki. GTIP lerde bir çok teknolojik ürünün bırakın tarifini bulmayı yakınından bile geçen benzeri bir ürün bile yok henüz. Umarım bu aksaklıklar bir an önce düzeltilir. Her ne kadar sizi takip eden arkadaşları üzmemek ve ticari davranmak adına tarih vermemiş olsanız bile yazınızdan anladığım kadarı ve TSE yi de az buçuk bilen birisi olarak 700 serisinin gelişi haziran temmuz aylarını bulur. Bu süreçte avrupadan ürünü getirtmezsem o aylarda sizden alım yaparım. Hayırlı Günler.
  • Sayın Erdem 1998, TSE, uygulamakta olduğu mevzuat dolayısı ile ince eleyip sık dokuyor, sebebi de Çin'den gelen damping ürünler. Bizim bi şikayetimiz yok şu aşamada.
    700 serisi Mayıs ayında piyasada olacak, pazarlama çalışmaları başladı bile. Saygılarımızla,
  • Sayın irobottr,
    Fuar sonrasında web üzerinden satişiniz da Nisan ayında başlayacak mı?
    İyi günler dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irobottr

    Sayın Donanım Haber forum üyeleri,
    iRobot Roomba 700 serilerini, yeni Scooba 390 ve 230 serisi yer yıkama robotlarımızı ve çim biçme robotlarımızı önümüzdeki hafta, 5-8 Nisan tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar alanındaki İDEAL HOME fuarındaki standıızda inceleyebilirsiniz.
    Saygılarımızla,

    Hocam hayırlı olsun, Ankara'da tanıtım amaçlı indirimli satışlarda yapabileceğiniz buna benzer bir faaliyetiniz olacak mı?
  • 700 serisi satışa sunulduğunda zaten tanıtımlarımız olacak. Her zaman Ankara mağazamıza uğrayabilirsiniz. Mağazamızda başka ürünlerimiz de var, yeni Scooba 230 gibi.. :)
  • İrobottr,

    Fuarda 700 serisi ürünlerinizden satın alma şansımız varmı? Standda satışınız mevcutmu?

    Hayırlı Günler
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.