Şimdi Ara

Altis Koşu bandı almalı mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
66.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Altis hangi ülkenin malıdır? Kullanan tecrube eden kimse var mıdır? Şu aşağıdaki modeli almak istiyorum yalnız tereddütlerim ver. Servis konusunda özellikle ????
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=19249&productid=sporaltis6600

    Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

    Saygılar



  • Arkadaşlar her koşu bandı öncelikle statik elektrik üretir fakat neden.. üzerinde yürüdüğümüz paletin altı pvc kaplamadır. bu bitmeye başladığı zaman statik elektrik üretmeye başlar.. ki paletin bittiğini buradan anlarız.. zira koşu bandı yağı kullanıyorsanız.. normalde 10 seneden önce bu palet bitmez.. ve lakin tavsiyem mutlaka koşu bandı yağı kullanınız.. sırf paletin bitmesi değil zira bandınız rahat dönmez.. siz üstünde 50 kilo olsanız bile sürtünme fazla olduğu için koşu bandı motoru direk sizi 100 kilo algılar.. motor haliyle zorlandığı için sürücü kartından fazla elektrik çekmeye başlar.. Koşu bandı servisi olarak hem motorunuzu yakmışl olursunuz hemde kartınızdaki çoğu köprü ve entegrelere zarar vermiş olursunuz.. daha fazla bilgi edinmek isterseniz.. web sitemizden yararlanabilirsiniz.. koşu bandı almadan önce neler yapılmalı veya koşu bandı kullanırken nelere dikkat edilmeli hepsi bir bir yazılmıştır.. sonuçta para verip aldığınız ve karşılığını beklediğiniz ürün ama bakımı kendiniz bile yaparsanız.. inanın 2 senede biten makinayı en az 20 sene tamirgörmeden kullanabilirsiniz.. saygılarımla..
    ümit ulufer
    kosubanditamir@hotmail.com
    Koşu bandı servisi olarak uzman ekiple kondisyon aletleri ve koşu bandı tamiri, bakımı garantili yapılmaktadır.. USTANIZI UZAKLARDA ARAMAYIN..! 05439534653http://www.kosubanditamiri.com koşu bandı tamiri, koşu bandı servisi, koşu bandı, koşu bandı servisleri, koşu bandı tamir, koşu bandı servis, kondisyon bisikleti servisi, eliptik bisikleti servisi, koşu bandı tamircileri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kosubanditamiri

    Arkadaşlar her koşu bandı öncelikle statik elektrik üretir fakat neden.. üzerinde yürüdüğümüz paletin altı pvc kaplamadır. bu bitmeye başladığı zaman statik elektrik üretmeye başlar.. ki paletin bittiğini buradan anlarız.. zira koşu bandı yağı kullanıyorsanız.. normalde 10 seneden önce bu palet bitmez.. ve lakin tavsiyem mutlaka koşu bandı yağı kullanınız.. sırf paletin bitmesi değil zira bandınız rahat dönmez.. siz üstünde 50 kilo olsanız bile sürtünme fazla olduğu için koşu bandı motoru direk sizi 100 kilo algılar.. motor haliyle zorlandığı için sürücü kartından fazla elektrik çekmeye başlar.. Koşu bandı servisi olarak hem motorunuzu yakmışl olursunuz hemde kartınızdaki çoğu köprü ve entegrelere zarar vermiş olursunuz.. daha fazla bilgi edinmek isterseniz.. web sitemizden yararlanabilirsiniz.. koşu bandı almadan önce neler yapılmalı veya koşu bandı kullanırken nelere dikkat edilmeli hepsi bir bir yazılmıştır.. sonuçta para verip aldığınız ve karşılığını beklediğiniz ürün ama bakımı kendiniz bile yaparsanız.. inanın 2 senede biten makinayı en az 20 sene tamirgörmeden kullanabilirsiniz.. saygılarımla..
    ümit ulufer
    kosubanditamir@hotmail.com
    Koşu bandı servisi olarak uzman ekiple kondisyon aletleri ve koşu bandı tamiri, bakımı garantili yapılmaktadır.. USTANIZI UZAKLARDA ARAMAYIN..! 05439534653http://www.kosubanditamiri.com koşu bandı tamiri, koşu bandı servisi, koşu bandı, koşu bandı servisleri, koşu bandı tamir, koşu bandı servis, kondisyon bisikleti servisi, eliptik bisikleti servisi, koşu bandı tamircileri

    evet bizde voit vardı yağ kullanmadık motorumu ne yandı servis geldi paleti değiştirdi motoru değiştirmedi heralde
  • Kesinlikle voit vewww.yetkilisaticim.com derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: set1980

    Kesinlikle voit vewww.yetkilisaticim.com derim




    Aman voit`dan uzak durun derim. Paranız çoksa ve kaliteli arıyorsanız Proteus öneririm, nereden alırsanız alın tabii
  • Şu anda dışardan gelen tüm koşu bantları çin menşeidir.. Batı menşei koşu bandı neredeyse artık ülkemizde pahalı olmasından dolayı satılmamaktadır.. detaylı yorumlarıhttp://www.kosubanditamiri.com veyahttp://www.kosubandiservisi.com adreslerinden koşu bandı alırken, kullanım, faydaları ve daha nice yorumları okuyabilirsiniz.. Koşu bandı servisi olarak uzman ekiple, koşu bandı tamiri, bakımı garantili yapılmaktadır.. 05439534653 istanbul anadolu yakası, koşu bandı servisi, koşu bandı tamiri, koşu bandı, koşu bandı tamircisi, koşu bandı servisleri, koşu bandı tamir, koşu bandı servis, koşu bandı tamircileri, voit, dunlop, dynamic, bianchi, altis, adler, york, universal, activa ve tüm markalar

  • altis in en güzel ürünü solaris modeli.
    pazarite.com adlı sitede inceleyebilirsin.
    link i:
    http://www.pazarite.com/urun/altis-solaris-otomatik-egimli-motorlu-kosu-bandi.aspx
    bence bu ürün benzerlerinin arasında en iyisi 2.5 hp motor var.
    cihaz üzerinde mp3 bile dinleyebiliyorsun, otomatik eğim falan hepsi var.
  • Eğer koşu bandını evinize almayı düşünüyorsanız mutlaka Voit marka almanızı tavsiye ederim.Ev spor ve fitnees ürünlerinde en iyi marka bence voit.

    Voit markasında tercih yapmayı düşünürseniz optimum modelini size tavsiye ederim.
    http://urun.gittigidiyor.com/spor/voit-optimum-kosu-bandi-64319817
  • http://www.hepsiburada.com/liste/altis-dy-1000-20-hp-motorlu-kosu-bandi-65-cm-pilates-topu-hediyeli/productDetails.aspx?productId=sporaltis770&categoryId=19249

    şu koşu bandını kullanan var mı ? çok fazla yer olmadığından bunu tercih etmek istiyoruz . bir de hepsiburada.com dan aldık diyelim kargo ile geliyor kurulum için servis geliyor mu biz kendimiz mi kuruyoruz ?
  • merhabalar,

    http://sporreyonum.com/p/649/altis-winner-25-hp-kosu-bandi-otomatik-egim

    Ürün Adı : Altis Winner Koşu Bandı

    Motor Gücü Sürekli :2.5 hp. DC MOTOR
    Motor Gücü Max. :5.0 hp.
    Hız :1-16% km./Saat
    Gösterge Bilgileri :Hız, zaman, mesafe, nabız ve kalori, eğim ve body fat.
    Gösterge Tipi :Mavi ışıklı tek pencereli LCD ekran
    Program Sayısı :1 Manuel, 15 Hazır program
    Eğim :0-15% otomatik eğim
    Taşıma Kapasitesi :120 kg
    Yürüyüş Alanı :45x125 cm
    Ağırlığı :Net: 55.5 kg, Brüt: 62 kg
    Zemin Türü :Cushion Deck (Darbe emici tartan zemin)


    Diğer Özellikler :


    Tekerlekleri sayesinde kolayca taşınabilir,
    Katlanabilirliği sayesinde yer kaplamaz.
    Güvenli kilit sistemi mevcuttur.
    MP3 giriş özelliği bulunmaktadır.
    Ana konsolda su ve telefon bölmesi,
    Elden nabız ölçme özelliği mevcuttur.
    Amortisörlü(Emniyetli Yavaş Açılma EFS Sistemi),
    Tutunma kollarında hız, eğim arttırma-azaltma tuşları bulunmaktadır.
    Body fat ile vücut yağı ölçülebilmektedir.
    Koli Ebatları :172x76x29cm

    ürünün fiyatı bana otomatik eğim olmasına ve diğer özelliklerine iyi ucuz gibi geldi. Sizce alınabilir bir ürün mü? ve ne kadar elektrik tüketim oluyor bilgisi olan var mı?

    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.