Şimdi Ara

Çalışan Programı Gizlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mesela pcyi açık brıtaktığımızda arkada utorrent veya emule çalışıyor ancak başka biri intrneti yavaşlattığı için bu programları kapatıyor bu yüzden programı çalışırken hem taskbarda hemde task managarda nasıl saklarım.



  • taskbar' daki ikonunu gizleyebilirsin (programın üzerinde olur çogu zaman); task manager' de gizleyemezsin ama task manager'i yasaklayabilirsin.
    bunu için çalıştıra gpedit.msc yazdıktan sonra burada ayarı bulursun. ayrıca taskbar için de burada ayar mevcut.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sabata

    taskbar' daki ikonunu gizleyebilirsin (programın üzerinde olur çogu zaman); task manager' de gizleyemezsin ama task manager'i yasaklayabilirsin.
    bunu için çalıştıra gpedit.msc yazdıktan sonra burada ayarı bulursun. ayrıca taskbar için de burada ayar mevcut.


    saol dostum benimde bu bilgiye ihtiyacım vardı nasiplenmiş oldum sayenizde
  • ayarları buldum ancak mesela arka planda çalışan programın ikonuna program filesdan bulup tıklağımızda program yine önplana çıkıo ve ordan kapata tıklayarak kapatabiliyoruz.Bunun için bir çözüm var mıdır?
  • programı kaldırıp, başka bir sürücüye kurabilir( bu sürücüye erişimi gpedit.msc den yasaklamak kaydıyla), sonra başlangıca atabilirsin. veya programın klasörü üzerindeki administrator haklarını silip aitliğini değiştireblirisin. ama gereksiz derecede ayrıntılı bir iş ve denemedim. içine giremediğin ya da ulaşamadığın bir sürücüdeki programı sistem başlatabilir mi bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.