Şimdi Ara

@@!!!!DELL XPS-M1330/M1530 KULLANICILARI BURAYA!!!!@@ (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.113
Cevap
5
Favori
178.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buraky88

    harbiya firozat sende 1530 mu vardı çalınmıştı galiba yoksa benmi yanlış hatırlıyorum. bi arkadaşınki çalınmıştı


    Yok bende 1330 var. Bir mağazadaki son kalan üründe fiyatı düşürmüşler kaptım hemen. Metin07 beni HP forumundan tanıyor Aslında Bu dell'i satmayı düşünüyorum bende HP den sonra biraz kağnı gibi geldi.. HP'yi servise vermiştim top cover ve ekranı kasası ile beraber değişmiş yeni gibi oldu makina Elimde ikitane notebook var şimdi. Dell de kar edersem satmayı düşünüyorum almak isteyen olursa burdanda haber vereyim
    HP dende kurtulursam bundan sonra kesinlikle üst seviye bir DELL ile devam edeceğim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: toyi




    güzel gözüküyor !




  • windows 7 32bit için Dell Webcam Manager - Web cam console uyumsuzluğunu giderebileniniz var mı?

    pc ile verilen webcam driver cdsi vista için. donanım olarak win7 tanıyor, kullanılabiliyoruz da ama çeşitli ayarların yapıldığı webcam console devre dışı. program kurulu olmadığı uyarısını veriyor. bunu nasıl çözebiliriz?
  • arkadaşlar uzun zamandır burada yazmamıştım kolay gelsin hepinize. 2 seneyi aşkındır xps m1330 kullanıyorum. bi sürü sorun yaşadım.anakart yaktım, fan ve klavye bozdum vs vs... saolsun teknik servis bütün sorunlrımı halletti en son soğutma ile ilgili problem yaşıyordum. film izlerken çok ısındığı için film yavaşlıyor falan.ancak zalman marka bir laptop soğutucu ile bu sorunu giderdim. asıl sorun şu ki benim aldığım dönemde neredeyse bütün xps 1330larda olan hdd den gelen klik sesi. bu aralar aşırı arttı.neredeyse her 10 sn de bir ses geliyor.bilgisayarı kapatıp acınca düzeliyor bazı zaman düzelmeyince tekrara kapatıp acıyorum. performansı etkilemiyor ama ileride sorun cıkarır kesin ve ses cok rahatsız ediyor garanti süresi bittiği için servsi aramadım. acaba böyle bi sorun yaşayan var mı? format atsam düzelir mi acaba?? daha bilgisayarı aldığımdan beri hiç format atmadım çünkü recovery bölümünü sildim gerekde duymadım yardımcı olursanız sevinirim..iyi günler herkese.




  • klick sesi bana kafa vurma hadisesini hatoırlattı bence o harddisk risk altında ve eğer tahmin ettğim gibi kafa vuruyorsa formatla kurtulmaz. Metin hocam bende çalışıyor nası bir problem var sende anlamadım. Bu arada geöen hafta geri döndüm vistaya fanı değiştirmiştim biliyorsunuz termal macunlarıda tabi.
    şuan testdriver unlimited ta 71 derecenin üstünü hiç görmedi. Eski fan ve hoşaf olmuş termal macunla 92 derecelere kadar çıkıyordu ben 5 6 derce fark eder tamini yürütürken tam 20 derecelik fark oluştu. sıcaklık problemi yaşayan arkadaşların kesinlikle termal macunlarını yenilemelerini tavsiye ediyorum çok fark ediyor.
  • arkadaşlar bizim creative ep 630 ların garantisi varmı acaba benim kulaklığın solundan ses nerdeyse gelmiyo çok az geliyo bası zaten ölü acaba bunuda değiştirirlermi ?
  • Dell ve rezalet. Buraya bakın!
    http://forum.donanimhaber.com/m_37545011/tm.htm
  • Arkadaşlar DELL XPS M1530 T7250 Marka laptopa ideneb 1.6 10.5.8 i kurmayı başardım.
    Ekran Kartım : NVIDIA GeForce 8600M GT - 256 MB
    http://nvinject.free.fr/downloads.php bu sitede var bana uyan driver hangisi?
    Burda yoksa nerden bulabilirim?
  • arkadaşlar dell xps m1530 cihazımın ekranı malesef kırıldı koç sistem telefonda yaklaşık olarak 400 dolar civarı olacağını söylüyor kararsız kaldım özel bir servise mi teslim etsem birde bizim notebookların ekran çözünürlüğü 1440 x 900 biliyorum bir servis bana lcd ekranların çözünürlüğü işlemciye bağlı dıyor yanı 1280 x 800 taksamda aynı demek istiyor..

    konu hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
  • :D yok artık sana onu diyen geri zekalı bilgisayardan hiç birşey anlamıyor demektir. İşlemciye hızını bağlı çözünürlük ha :D:D ölcem şimdi. Esnaf amma şerefsiz olmuş ayak üstü adam dolandırmaya iyi alışmış adiler. Biri bana bunu söylese benimle dalgamı geçiyorsun diye tekme tokat dalarım ki yapmadığım şey değil. Lise mezunu mouse kıpırdatmayı bilen her kes bu işi yapmaya çalışıyor artık.

    Neyse dostum yok öyle bişi 1530 larda 4 ekran seçeneği ile satılıyor. biri kaldırıldı ( 1080 p olan ) diğerlride 1680x1050 , 1440x900 , 1280x800 herhangi birini alıp takabilirsin.

    1280x800 tavsiye etmem kesinlikle 1440x900 alabilirsin. Türkiyede dell e servis hizmeti veren iki firma var biri koç sistem diğerinin adını unuttum boş ver zaten onlar daha pahalıcı.

    Bilgisayarını sakın ha; çözünürlük işlemci hızına bağlıdır diyebilecek kadar gerizekalı birine verme. Hatta o yavşağın telefon numarasını bana ver de bi bkayım banada aynı şeyi söylesin bi güzel maraz kayayım ona fena sinir yaptımç

    Gelelim nerden ekran alabilirsin makul fiyata. Taiii ki ebay . Tercihini 1680x1050 den yana kullanmanı öneririm ama 1440x900 çözünürlüğüde gayet iyi




  • çok teşekkürler burak lcd ekran malesef 1280x800 taktırdım kadıkoyde yazıcıoğlunda epey arastırdım 350 tl ye mal oldu ama notebook'um gozumden düştü 1440x900 ekranımı arıyorum :(
  • yaklaşık 6-7 ay m1330 laptop kullandım...
    malzeme kalitesi olsun, hafiflik, sağlamlık,performasn olsun şimdiye kadar kullandığım tüm laptopların en iyisiydi..
    şöyle hafif ve performanslı laptop bakıyım dedim, alacak laptop yok piyasada...

    acaba M1330 laptopın sıfırı hala satılıyor mu ?
    sıfırını bulursam alacam valla, 10 numara alet, bunu sadece kullananlar bilebilir..
    netten baktığım kadarıyla sadece istanbul bilişimin sitesinde var gözüküyor, o da stokta varsa tabi :(
  • turer dostum çok üzüldüm gerçekten çok çok fark etmesede yinede kendini belli ediyor. Benim arkadaşımdada q2 var 1280x800ordan biliyorum farkı. Ben uzun süredir uğamıyodum foruma pek ilgi kalmadı diye. bide bütler vardı tabi. Bilsetdim uğraşırdım araştırıdım senin için.
  • s.a arkdaşlar benimde xps m1330 makinam var nvidia chipseti problemi yüzünden servise gönderdim,
    fakat birşeyi çok merak ediyorum.
    Bu makinanın ekran kartı 128Mb diyorlar. buradada yazıldığını gördüm.
    peki bu harici olmasına rahmen neden bu kadar düşük vede yükseltile bilirmi ram desteği ile ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozerkose

    s.a arkdaşlar benimde xps m1330 makinam var nvidia chipseti problemi yüzünden servise gönderdim,
    fakat birşeyi çok merak ediyorum.
    Bu makinanın ekran kartı 128Mb diyorlar. buradada yazıldığını gördüm.
    peki bu harici olmasına rahmen neden bu kadar düşük vede yükseltile bilirmi ram desteği ile ?


    xps 1330 ekran kartı 128mb 8400gs ekran kartı.

    yükseltilemiyor.

    1gb olması birşey ifade etmez.

    8400 yerine 8600 veya daha üstü chip olursa 128mb olursa çok daha iyi olurdu.

    Fakat üzgünüm yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turer

    arkadaşlar dell xps m1530 cihazımın ekranı malesef kırıldı koç sistem telefonda yaklaşık olarak 400 dolar civarı olacağını söylüyor kararsız kaldım özel bir servise mi teslim etsem birde bizim notebookların ekran çözünürlüğü 1440 x 900 biliyorum bir servis bana lcd ekranların çözünürlüğü işlemciye bağlı dıyor yanı 1280 x 800 taksamda aynı demek istiyor..

    konu hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum


    İşlemci ne alaka yav yuh.
    Bulabilirsen (gerçi taktırmışsın ama) 1440x900 iyi olur. İstanbul Selen Bilgisayar İsmail Tapan bununla irtibata geçebilirsin. Sağlam çalışıyor. Kargoyla gönderir. Taktırırsın ya da kendin takarsın.
    Ben dell 6400ü kendim takmıştım.




  • Arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var. Sorunun neden olduğunu tam olarak bilmiyorum ama ihtimaller fazla. Normal çalışan bilgisayarımda birde pilin olduğu göstergede Yüzde 22 kullanılabilir ( Prize Takılı, dolmuyor ) ibaresi yazılı. Pili garantiden yeni değiştirdiler..... Aklıma hemen biosa bakmak geldi. Biosta pil ile ilgili olarak herşeyin normal olduğunu gördüm. Fakat adaptör kısmında olması gereken 65 yada 90 watt ibaresi yerine unknoww device yazıyor. Pili çıkartıp çalıştırdığım zaman normal çalışıyor gibi görünüyor ama sistemi bir türlü düzgün açamıyorum. Kilitlenip kalıyor.. Biosa baktığımda adaptör ile ilgili hiç bir bilgi yok... Acaba sorun adaptördemi yoksa pildemi. bilgilendirirseniz sevinirim. İnşaallah anakartta değildir diye düşünüyorum.
  • Şunuda belirtemiy unuttum. Yaklaşık bir haftadır bilgisayar tamamen kağnı gibi yavaşlamıştı. Format çekip tekrardan kurdum. Masaüstü bilgisayarımdan az çok biliyorum. Voltaj az geldiğinde sistem çok yavaş çalışıyordu. Ben bataryadanda hiç bir zaman tam verimi alamadım. Keşke yakın bir yerde dell bilgisayar olsada bir deneme yapabilsem ama çok zor. Acaba adaptördenmi kaynaklanıyor..........
  • quote:



    S:Bataryanın altındaki SIM-KART slotu ne işe yarıyor?

    C:WANN kartı olan bilgisayarlarda bilgisayara takılan bi sim kart ile GSM Operatorleri uzerinden internet baglantısı saglayan bir sistemin bir parcası olan SIM-KART slotu standart modellerde işlevsizdir cunku gerekli donanım yani WANN kartı bilgisayar uzerinde bulunmamaktadır. Bu ozelligi kullanabilmeniz icin uygun GSM operatorlerine uyumlu bir WANN kartı aktırmanız gerekmektedir. Ancak aslen buna cok da gerek yoktur cunku bluetoothlu bir telefonunuz varsa onun uzerınden internet baglantısı saglayabilirsiniz.

    HOCAM BU S
    M KART SLOTU HANGİ HATLARLA KULLANILAVBİLİYOR. MESELA BENDE VODAFONE VAR VE BU BİLGİSAYARIN DRIVER CDLERINDE VODAFON YAZILIMLARI VAR ÜKLEDİM ANCAK ELİMDEKİ VODAFONA 3GYİ ÇALIŞTIRAMADIM GÖSTERREMEDİM. VODAFONE FATURALI 3G KULLANIYORUM VE BU BİLGİSAYARLA MODEMİ ARAYA SOKMADAN SİM KART İLE ÇALISTIRMAK İSTİYORUM. DELL XPS 1330 İLE.. NASIL YAPABİLİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER BEKLİYORUM. SAYGILAR..





  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.