Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
75.010
Cevap
903
Favori
2.450.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, her sene forumdan 3-5 kişiyi dolandıran 2015 yılı mayıs ayı gibi de beni, tekmali ve visor nick'li arkadaşları çok büyük miktarlarda dolandıran Serdar Kakşi ve avukat olan babası Yavuz Zafer Kakşi adlı dolandırıcıların 2016 yılı sezonunu açtığını düşünerek böyle bir mesaj atma gereği duydum. Her hafta usanmadan bu mesajımı tekrarlayıp duracağım, tek amacım var o da forumdan başka bir arkadaşın mağdur olmaması çünkü bu şahıslar hala forumda ve eminim yeni hedeflerini gözlüyor. Bu şahıslarla ilgili konu linkini aşağıda veriyorum ilgisini çeken okuyabilir. Aman dikkatli olun ve bu şahıslarla kesinlikle bir alışveriş ilişkisine girmeyin.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109948877
  • Herkese merhaba, her sene forumdan 3-5 kişiyi dolandıran 2015 yılı mayıs ayı gibi de beni, tekmali ve visor nick'li arkadaşları çok büyük miktarlarda dolandıran Serdar Kakşi ve avukat olan babası Yavuz Zafer Kakşi adlı dolandırıcıların 2016 yılı sezonunu açtığını düşünerek böyle bir mesaj atma gereği duydum. Her hafta usanmadan bu mesajımı tekrarlayıp duracağım, tek amacım var o da forumdan başka bir arkadaşın mağdur olmaması çünkü bu şahıslar hala forumda ve eminim yeni hedeflerini gözlüyor. Bu şahıslarla ilgili konu linkini aşağıda veriyorum ilgisini çeken okuyabilir. Aman dikkatli olun ve bu şahıslarla kesinlikle bir alışveriş ilişkisine girmeyin.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109948877
    rai nicik ile beni dolandıran ve forum yöneticilerin kılını bile kıpırdatmadığı şerefsiz kansız
    şu an gunenck nicki ile yardımlaşma forumunu kullanarak kansızlığına kaldığı yerden devam ediyor..
    Allah aşkına herkes birbirine haber versin.

    Bu insan müsfettesi çoluğu çocuguna haram yedirem karaktersizin biridir.
    Hakkımı kesinlike helal etmiyorum ne bu şahsa nede forumda buna göz yuman ve kılını kıpırdatmayan forum yöneticileri ve site sahibine...
    TR64 0011 1000 0000 0069 6375 96 Orhan Kıran
    finans bank kullanıyor.farklı yöntemlerde deniyor..

    LÜTFEN HERKES DİKKATLİ OLSUN BENİM YAŞADIKLARIMI YAŞAMASIN BU BİR UYARI MESAJIDIR..
    Bu hesap çalma olayları benide korkutuyor açıkçası. Yalnız bununla alakalı aklıma güzel birşey geldi. Şimdi nasıl ki profilimiz kısmında isim - meslek - konum gibi bölümler var buraya bir tanede telefon numarası bölümü olacak. Biz buraya telefon numaramızı gireceğiz. Ve buraya gireceğimiz telefon numarasını birdaha değiştirmek gibi bir şansımız olmayacak. Daha sonra bazı olumsuz olaylarıda engellemek adına; profilimize giren kişiler için; bu kullanıcının telefonu numarasını iste butonu olacak. Ve bu butona basınca bizlere bir ileti gelecek; bu kişi sizden telefon numaranızı istiyor göndermek istiyor musunuz diye bizde onaylayınca telefon numaramız karşı tarafa gidecek. Tabi biz bu numaraya elle müdahale edemeyeceğiz daha önce ne girdiysek o gidecek karşıya.



    Bunun amacı hesap çalınmış olabilir ama whatsapp veya normal sms ile de işlem yaptıracak kişi kendini güvenceye alabilir. Forumda ki yorumları okuyunca böyle bir çözüm geldi aklıma. Dahada geliştirilebilir.
    burada insanlar kartlarıyla ihtiyacı olanlar arkadaşlara küçük karlarla yardımcı olmaya çalışıyolar,

    bazı arkadaşlar tek çekim işlemlerde puan kadar indirim talep etmekteler,

    ben tek çekim işlemde puan kadar indirim yaptıktan sonra karım ne olacak soruyorum,

    milleti enayi yerine koymanın anlamı yok.
    Herkese merhaba, her sene forumda onlarca kişiyi mağdur eden (ben dolandırıldım diyorum ama savcılık takipsizlik veriyor bu şahsa) 2015 yılı mayıs ayı gibi de beni, tekmali ve visor nick'li arkadaşları büyük miktarlarda dolandıran Serdar Kakşi'nin (bu işleri yaparken avukat olan babası Yavuz Zafer Kakşi'nin adını ve ünvanını kullanır) 2018 yılı sezonunu açtığını düşünerek böyle bir mesaj atma gereği duydum. Fırsat buldukça bu mesajımı tekrarlayıp duracağım, tek amacım var o da forumdan başka bir arkadaşın mağdur olmaması çünkü bu şahıslar hala forumda ve eminim yeni hedeflerini gözlüyor. Bugün yine bu şahıs tarafından mağdur edilmiş birinden pm geldi. Bende bu nedenle uzun zamandır yapmadığım bilgilendirme mesajlarıma devam etme kararı aldım. Bu şahıslarla ilgili konu linkini aşağıda veriyorum ilgisini çeken okuyabilir. Aman dikkatli olun ve bu şahıslarla kesinlikle bir alışveriş ilişkisine girmeyin.



    https://forum.donanimhaber.com/ragnar-lothbrok-4-000-tl-dortbin-turk-lirasi--109948877#109948877
  • Yönetici Notu (ecay)

    quote:

    Merhaba arkadaşlar ,

    Bazı suistimaller ve üyelerden gelen tepkiler neticesinde konunun takibini kolaylaştırmak amacıyla sadece bu konuya özel olarak yeni bir kural koymak zaruri olmuştur.


    • Her kullanıcı bu konu için gün içinde saat 00:00 - 23:59 arası sadece tek bir mesaj atabilecektir.
    • Her kullanıcı ; hizmet alım - satım,referans bilgisi,sorunlu alışveriş bilgisi ve/veya konu ile ilgili olmak suretiyle başka yazmak istediklerini tek bir mesajda toplayacak olup belirtilen süre içerisinde sadece 1 mesaj atma hakkına sahip olacaktır.
    • Eğer sorunlu alışveriş veya tartışılması gereken bir durum olursa "Sorunlu Alışverişler" forumuna konu açılacak ve konunun linki mesajlara eklenerek durumun takibi bu konunun içinden de sağlanabilecektir.
    • Belirtilen saatler içerisinde atılan 2. ve diğer mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir.
    • Bir kullanıcının kasten bu kuralı aştığı tespit edildiğinde 2.mesajı ile birlikte kurallara uygun olan ilk mesajı da silinecektir.Ayrıca 1 gün bölüm uzaklaştırması verilerek o gün için ilan verme hakkı elinden alınmış olacaktır.
    • Konunun düzeninin korunması açısından gereksiz büyüklükte dikkat çekici resim kullanmayınız.


    İstek ve önerilerinizi özel mesaj ile tarafımıza iletebilirsiniz.(Bu konudan cevap vermeyiniz)

    İyi forumlar.


    - 28.02.2015 GÜNCELLENDİ - LİSTEYE DAHİL OLMAK İSTEYENLER BANKA - KART - LİMİT - ŞEHİR BİLGİLERİNİ PAYLAŞIRLAR İSE EKLEYEBİLİRİM. 50 MESAJ VE ALTI OLAN VE / VEYA REFERANSI OLMAYAN ÜYELERİ, GEÇERSİZ MESAJLARI, İSTANBUL İÇİN DÜŞÜK LİMİTLERİ DAHİL ETMEYECEĞİM.

    EKLEMELER BİRAZ ZAMAN ALABİLİR, SÜREKLİ FORUMDA OLAMIYORUM, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. LİSTEDE GÜNCEL OLMAYAN KİŞİLER OLABİLİR, BİR ARA GÖZDEN GEÇİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA ZOR İŞ BAKALIM.

    Merhaba arkadaşlar, (Mesajın içeriği güncellenmiştir.)

    Ben genel olarak sıcak fırsatlar bölümünde açılan bir problemden yola çıkarak bir çözüm yolu üretebilmek amacıyla bir fikir sundum ve arkadaşlar tarafından kabul gördü, sağolsunlar. Şu ana kadar sistemi kullanan birçok arkadaşımız var. Şahsen kendimde sistemi kullandım ve yardım ettiğim arkadaşım, ne manyak bir forumsunuz siz dedi.

    Sistemin çıkış noktasını ve dinamiklerini şu şekilde açıklayabiliriz;

    Bazı firmalar sadece bazı kredi kartlarına özel olarak kampanyalar çıkarmaya başladılar ve bu giderek yaygınlaşmaya başladı. Örnek olarak Vatan -> World...

    Bu firmalar parayı ellerine nakit olarak saysanız bile size o ürünü indirimli fiyatından vermiyorlar. Mesela Vatan a gidiyorsunuz %25 indirim var bir laptopta veya harddiskte fakat World kartınız yok veya limitiniz kalmamış. Ancak peşin paranız var, bu alışveriş yapmanıza maalesef yetmiyor.

    İşte böyle durumlara çözüm olması amacıyla bir sosyal topluluk olarak, kredi kartı olan arkadaşlarımız ve bu kredi kartını alışverişte bizzat gelerek paylaşmaya açık olan arkadaşlarımız buraya kredi kartının sadece bankasını ve şehrini yazabilirse belki bir liste oluşur.

    Böylece ben mesela Vatan'da bir sıcak fırsat gördüm. World Kartını paylaşmak isteyen ve İstanbul'da bulunan arkadaşlara PM çekerim. Ortak bir boş vaktimizde gider Vatan'da buluşarak alışverişimizi yaparız. Ve ben peşin olarak ödemeyi yaparım arkadaşımıza. (Artık aralarında yapılan anlaşmaya göre değişir.)

    Bundan peki kredi kartı sahibinin çıkarı ne olacak ? Eline peşin para geçmiş olacak. Yani 500 YTL ye bir ürün alındıysa 12 ayda ödemek üzere 0 faizle kredi almış gibi olacak arkadaşlar. Üzerine artık 5-10 YTL zaman harcama veya yol parası mahiyetinde eklenebilir ürüne / fiyata göre. Bunlar tamamen iki tarafın anlaşması ile alakalı. Milletin kredi kartından çekmek üzere %25-30 fazlasını vererek bazı dükkanlardan nakit istedikleri haberlerde çıkmıştı. Hem kredi kartı sahibi için, hem de alıcı için karlı olabilecek bir alışveriş bence...

    Bu konu hiçbir şekilde kredi kartı numarası, şifresi vb paylaşılmak üzere açılmamıştır. Sadece birbirine yardım etmek isteyebilecek insanlara yol vermek için açılmıştır.

    Güncel Liste ( Üye ismi - bulunduğu şehir )

    Çok Kartlı (4 ve üzeri) - PM Atın

    lordareon - İstanbul (Online - Garanti Miles & Smiles, Deniz Bonus, Akbank Axess Wings, Albaraka World, Ek puan kazandıran alışverişlerde kısmi indirim yapabilirim.)
    cawrash - İstanbul (YKB - World, İşbank - Maximum, Halkbank - Paraf, İng, Denizbank - Bonus, Citi - Axess)
    Broon - İzmir (Bonus Card / Garanti Bankası, Bonus Card / TEB, Cardfinans / Finansbank, Maksimum Kart / Türkiye İş Bankası, Worldcard / YKB)
    ceylinnaz - İzmir (Bankasya, Bonuscard ve Axess)
    4Marilyn - Samsun (HSBC ADVANTAGE 7.000, FINANSBANK GOGO 5.000, ISBANKASI MAXIMILES 7.500, INGBANK PEGASUS 4.750, DENIZBANK BONUS 9.800, GARANTI MONEY VISA 2.800)
    FATlH - Kocaeli (İşbank Maximum Kart 15.000TL, Denizbank Bonus 4.000 TL, Akbank Axess 12.000 TL, Paraf Kart 5.000 TL, Yapikredi World Kart 4.000 TL)
    lvthsgm - İzmir (Wings 20000, Bonus 3000, Fish 20000)
    quse - İstanbul / Kartal (Cardfinans - 20,000 - Bonus - 20,000 - Advantage - 20,000 - World - 20,000)
    maviadafl - İstanbul (Paraf/Parafly 20.000, Axess/Wings 25.000, Maximum/Maximiles 15.000, Money Bonus/Amex/Miles&Smiles Platinum 25.000, World 20.000, Ing Pegasus 10.000, CardFinans 40.000)
    korteks63 - Balıkesir (World, Cardfinans, Axess ve Parafly)
    krkmurat - İstanbul (Hsbc 3000, Axess 5000, Bonus 3000, Finansbank 3000)
    tekmali - Ankara (Garanti Miles & Smiles, Garanti bonus, Deniz Bonus, Akbank Wings, Yapı kredi World, Halkbank Parafly, Paraf, Hsbc Advantage, Finansbank fixcard)
    yigovic - İzmir - Deniz bonus (5500), Ing bonus (3000), Şeker bonus (3000), Garanti bonus (3000), Ziraat maximum (2400), Vakıf World (3000), Cardfinans (3000), Akbank Axess (2 ayrı kart - 6000), Odeabank (1000), Odeabank Axess (2000)
    hakanmbe - Zonguldak - Axess, World, İng Bonus, Garanti Bonus, Maximum
    bérkay - Kahramanmaraş - Yapıkredi World (18000) Halkbank Parafly (15000), Akbank Axess (13000), İşbankası Maximiles (12000), Şekerbank Bonus (12000)
    çaylaq - Hatay - Bonus, Paraf, Axess, World

    Advantage / HSBC

    RoaDHuNTeR - İstanbul
    salida - İstanbul
    unalcelebi - İstanbul
    KuraL_ - İstanbul
    EuRoBoY - İstanbul
    friendlyboy - İstanbul
    NEWEST - İstanbul
    ömerözkan - İstanbul
    perfectsong666 - İstanbul
    pencom - İstanbul (Kadıköy)
    milyondabir - İstanbul
    saricoban - İstanbul
    thehook - İstanbul (Avcılar)
    dEpEchEmodE - İstanbul (7000 Max.)
    fethiyetv - İstanbul (2000 Max.)
    mahapurusha - Ankara (+Online)
    RapStarX - Ankara (+Online)
    adamakilli23 - Ankara (+Online)
    bussinesstr - Ankara
    ALGOS - Ankara
    Dallassimo - Ankara (500 Max.)
    baho8282 - Ankara
    nevz@t - Ankara (2000 Max.)
    pabl0esc0bar - Ankara
    layneth - Ankara (7500 Max.)
    isem - Bursa
    basturkemin - Bursa (+Online)
    sno - Bursa (Sadece tek çekim)
    vaypcnet - Bursa (+Online, 1500 Max.)
    doganays - Adana
    corner4815 - İzmir
    aytacikinci - İzmir
    husiin - İzmir (1000 Max.)
    TiriT - Konya
    MAVI AY - Konya (4500 Max.)
    Aytürk - Kayseri (+Online)
    gokdeniz26 - Aydın
    guneysınır - Kocaeli
    ShaRLooT - Antalya
    berquay - İstanbul (10000)

    AsyaCard / Bank Asya

    tmcc - Online
    salida - İstanbul
    EuRoBoY - İstanbul
    NEWEST - İstanbul
    perfectsong666 - İstanbul
    saricoban - İstanbul
    fifa_05 - İstanbul
    iyigun - İstanbul
    fatihfx - İstanbul (4000 Max.)
    Turgut Bey - İstanbul
    husiin - İzmir (1000 Max.)
    loyalmale - Konya
    selo3801 - Kayseri (1250 Max.)

    Axess / Akbank

    kalimor - İzmir
    RoaDHuNTeR - İstanbul
    unalcelebi - İstanbul
    NEWEST - İstanbul
    EuRoBoY - İstanbul
    fbburak - İstanbul
    saruman - İstanbul (Bostanci - Vatan)
    By_C@BB@R - İstanbul (16000 Max.)
    turgayozturk - İstanbul (Avrupa Yakası)
    sedatyildiz - İstanbul (8000 Max.)
    saruman - İstanbul
    PehlivanJedi - İstanbul (4800 Max.)
    Ekreizze - Ankara (Tek Çekim)
    erdal312 - Ankara
    AMAZOM - Ankara
    nevz@t - Ankara (2000 Max.)
    TiriT - Konya
    loyalmale - Konya
    MAVI AY - Konya (4500 Max.)
    djaker - İzmir / Manisa

    Bonus Card / Garanti Bankası

    RoaDHuNTeR - İstanbul
    salida - İstanbul
    rortatas - İstanbul
    NEWEST - İstanbul
    EuRoBoY - İstanbul
    fbburak - İstanbul
    saruman - İstanbul (Bostancı - Vatan)
    pencom - İstanbul (Kadıköy)
    milyondabir - İstanbul
    ummut - İstanbul
    saricoban - İstanbul
    By_C@BB@R - İstanbul (8500 Max.)
    sedatyildiz - İstanbul (2500 Max.)
    fifa_05 - İstanbul
    tengin78 - İstanbul
    saruman - İstanbul
    fethiyetv - İstanbul (2000 Max.)
    fatihfx - İstanbul (4000 Max.)
    PehlivanJedi - İstanbul (2200 Max.)
    ALGOS - Ankara
    RapStarX - Ankara (+Online)
    charpan - Ankara
    Ekreizze - Ankara (Tek Çekim)
    AMAZOM - Ankara
    mustafa1403 - Ankara (1500 Max.)
    husiin - İzmir (7000 Max.)
    sertay_a - İzmir (1500 Max.)
    Hadesgod - (Sadece Online)
    gokdeniz26 - Aydın
    kurbagaprens - Samsun
    loyalmale - Konya
    komik41 - Kocaeli
    ShaRLooT - Antalya
    vaypcnet - Bursa (+Online, 1000 Max.)
    kemalwebnet - Bursa
    maknc - Gaziantep
    Cbekcibasi - İzmir (2000)
    mehmetmt - İstanbul (25000)
    tashandesign - Antalya (10500)
    redmoon32 - Isparta

    Bonus Card / TEB

    loyalmale - Konya

    Cardfinans / Finansbank

    RoaDHuNTeR - İstanbul
    vogue - İstanbul (Vatan / Topkapı)
    cathedral - İstanbul (Vatan / Bostancı, Elmadağ)
    s@ngoku - İstanbul (Vatan / Topkapı)
    salida - İstanbul (Vatan / Topkapı)
    rortatas - İstanbul
    suwar - İstanbul
    EuRoBoY - İstanbul
    reci88 - İstanbul (+Online)
    ismailon - İstanbul
    friendlyboy - İstanbul
    fbburak - İstanbul
    saruman - İstanbul (Bostanci - Vatan)
    pencom - İstanbul (Kadıköy)
    milyondabir - İstanbul
    turgayozturk - İstanbul (Avrupa Yakası)
    ummut - İstanbul
    saricoban - İstanbul
    sedatyildiz - İstanbul (5000 Max.)
    dEpEchEmodE - İstanbul (4000 Max.)
    fatihfx - İstanbul (3000 Max.)
    PehlivanJedi - İstanbul (4800 Max.)
    saruman - İstanbul
    erenun - Ankara
    danny1977 - Ankara
    AMAZOM - Ankara
    Ekreizze - Ankara (Tek Çekim)
    ziohab - Ankara
    adamakilli23 - Ankara (+Online)
    erdal312 - Ankara
    nevz@t - Ankara (2000 Max.)
    bulut4003 - Ankara
    TrDr_22 - Konya
    TiriT - Konya
    MAVI AY - Konya (4500 Max.)
    eren229 - Bursa (Sadece tek çekim)
    isem - Bursa
    basturkemin - Bursa (+Online)
    sno - Bursa (Sadece tek çekim)
    doganays - Adana
    corner4815 - İzmir
    husiin - İzmir (2000 Max.)
    cihanchn - İzmir
    DnzD7 - (2000 Max.)
    kurbagaprens - Samsun
    guneysınır - Kocaeli
    komik41 - Kocaeli
    ShaRLooT - Antalya
    selo3801 - Kayseri (1500 Max.)
    FenomeN_ - Mersin
    mehmetmt - İstanbul (20000)
    b1zk1t1 - İstanbul (1800)
    womit - Tekirdağ
    suhatuna - İzmir (18800) Go

    Citibank Kredi Kartı

    guneysınır - Kocaeli
    PehlivanJedi - İstanbul (2000 Max.)

    Maksimum Kart / Türkiye İş Bankası

    mahapurusha - Ankara (+Online)
    adamakilli23 - Ankara (+Online)
    doganays - Adana
    KuraL_ - İstanbul
    reci88 - İstanbul (+Online)
    NEWEST - İstanbul
    pencom - İstanbul (Kadıköy)
    milyondabir - İstanbul
    ercanwins - İstanbul (3600 Max.)
    dEpEchEmodE - İstanbul (7000 Max.)
    tengin78 - İstanbul
    fatihfx - İstanbul (6700 Max.)
    Anarchy_Tr - İstanbul (7400 Max.)
    gokdeniz26 - Aydın
    FenomeN_ - Mersin
    kemalwebnet - Bursa
    sedatyildiz - İstanbul (15000 Max.) Maximiles
    womit - Tekirdağ

    Miles & Smiles / Garanti

    cobanmahmut - Balıkesir

    Money / Garanti

    PehlivanJedi - İstanbul (1500 Max.)

    Play Club / YKB

    mustafa1403 - Ankara (1000 Max.)

    Paraf / Finansbank

    katamurat - Edirne
    sedatyildiz - İstanbul (15000 Max.) Parafly

    Pegasus / ING

    berquay - İstanbul (10000)

    Türkiye Finans Kredi Kartı

    EuRoBoY - İstanbul

    Worldcard / YKB

    RoaDHuNTeR - İstanbul
    ucgunmuhlet - İstanbul
    salida - İstanbul
    unalcelebi - İstanbul
    selotus5 - Istanbul
    kut- İstanbul
    NEWEST - İstanbul
    EuRoBoY - İstanbul
    ömerözkan - İstanbul
    fbburak - İstanbul
    dEpEchEmodE - İstanbul
    pencom - İstanbul (Kadıköy)
    turgayozturk - İstanbul (Avrupa Yakası)
    ummut - İstanbul
    saricoban - İstanbul
    By_C@BB@R - İstanbul (7500 Max.)
    dEpEchEmodE - İstanbul (8000 Max.)
    darbelux - İstanbul (Play Club)
    TarikaN - İstanbul (+Vatan Card)
    vogue - İstanbul
    saruman - İstanbul
    PehlivanJedi - İstanbul (4400 Max.)
    merakist - İstanbul (Limit Yok)
    ALGOS - Ankara
    isem - Bursa
    basturkemin - Bursa (+Online)
    haluksengul - Ankara
    Ekreizze - Ankara (Tek Çekim)
    erdal312 - Ankara
    gokdeniz26 - Aydın
    loyalmale - Konya
    cihanchn - İzmir
    djaker - İzmir / Manisa
    kkumsel - Çorlu / Tekirdağ
    hasankaya
    sdgs - İzmir
    tashandesign - Antalya (10500)
    yasinaslan - Ankara
    ryrdrine - Ankara (1500)
    redmoon32 - Isparta
    berquay - İstanbul (10000)

    Worldcard / Fortis

    AMAZOM - Ankara
    erdal312 - Ankara
    pencom - İstanbul (Kadıköy)
    stoploss30 - İstanbul
    saricoban - İstanbul
    guneysınır - Kocaeli
    selo3801 - Kayseri (4000 Max.)
    vaypcnet - Bursa (+Online, 2000 Max.)

    Worldcard / Vakıfbank

    ucgunmuhlet - İstanbul
    taher190 - Karabük
    kank07 - Ankara
    womit - Tekirdağ

    NOT : Arada gözden kaçırdığım arkadaşlar olur ise, bana PM yollarlarsa listeye girebilirler.

    SSS - Sık Sorulan Sorular

    - PM de gönderdim, Mesaj da attım ama beni neden hala eklemediler?
    - Tipinizi beğenmedim (Biraz sabır...) - 50 mesajın altında olanları eklemiyorum şimdilik...

    SGE - Sık Gönderilen Eleştiriler

    - Kartını kullandıranın ne karı var ki, bu kadar uğraşsın?
    - İnsanoğlu işte, bu Kayserilileri kim soktu foruma (İlla kar gerekli mi, çok sevdiğimiz forumdaşlarımıza yardım etmenin hazzı ve duygusu yetmiyor mu... )

    - Buradan bulamadım ki, gönderdim mesajı hiçkimse geri cevap yollamadı.
    - Hep suçlu karşıdaki, neden yardım etmemişler bir soralım (Tavsiyem, tüm listedekilere ÖM göndermeniz ve ilk geri dönen ile işleminizi gerçekleştirmeniz. Listenin çoğu bu konuyu takip etmiyor. İmam müezzin meselesi diyebiliriz )

    - Bu sistemi kullandıracak kampanya yok ki artık...
    - Firmaları basın kardeşim, bana ekşimeyin... (Tersimden kalkmış olabilirim )

    - Herkesin kredi kartı var zaten... Gereksiz.
    - Bence de gereksiz (Öncelikle sistem zaten elimizde olmayan kredi kartlarına ihtiyacımız doğduğunda giriyor. Ayrıca hiç kredi kartı olmayan genç arkadaşlarımız da var tabii ki...)

    Sistemi kullanan arkadaşlar (Forumdan gözlemlediğim kadarıyla);

    kirkalti, Ekreizze, lordareon, OzzY™, Orgeneral_, ankara1234, mahapurusha, Vogue, hasankaya, steinbeck0635 ve daha niceleri

    Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • rai nicik ile beni dolandıran ve forum yöneticilerin kılını bile kıpırdatmadığı şerefsiz kansız
    şu an gunenck nicki ile yardımlaşma forumunu kullanarak kansızlığına kaldığı yerden devam ediyor..
    Allah aşkına herkes birbirine haber versin.

    Bu insan müsfettesi çoluğu çocuguna haram yedirem karaktersizin biridir.
    Hakkımı kesinlike helal etmiyorum ne bu şahsa nede forumda buna göz yuman ve kılını kıpırdatmayan forum yöneticileri ve site sahibine...
    TR64 0011 1000 0000 0069 6375 96 Orhan Kıran
    finans bank kullanıyor.farklı yöntemlerde deniyor..

    LÜTFEN HERKES DİKKATLİ OLSUN BENİM YAŞADIKLARIMI YAŞAMASIN BU BİR UYARI MESAJIDIR..
  • mehmet0805 kullanıcısına yanıt
    bence ürünü kullanın memnun kalırsanız ödersiniz, hatta 14 günlük iade süresi var o bitsin ondan sonra ödeyin
  • Bu hesap çalma olayları benide korkutuyor açıkçası. Yalnız bununla alakalı aklıma güzel birşey geldi. Şimdi nasıl ki profilimiz kısmında isim - meslek - konum gibi bölümler var buraya bir tanede telefon numarası bölümü olacak. Biz buraya telefon numaramızı gireceğiz. Ve buraya gireceğimiz telefon numarasını birdaha değiştirmek gibi bir şansımız olmayacak. Daha sonra bazı olumsuz olaylarıda engellemek adına; profilimize giren kişiler için; bu kullanıcının telefonu numarasını iste butonu olacak. Ve bu butona basınca bizlere bir ileti gelecek; bu kişi sizden telefon numaranızı istiyor göndermek istiyor musunuz diye bizde onaylayınca telefon numaramız karşı tarafa gidecek. Tabi biz bu numaraya elle müdahale edemeyeceğiz daha önce ne girdiysek o gidecek karşıya.



    Bunun amacı hesap çalınmış olabilir ama whatsapp veya normal sms ile de işlem yaptıracak kişi kendini güvenceye alabilir. Forumda ki yorumları okuyunca böyle bir çözüm geldi aklıma. Dahada geliştirilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 11 Mayıs 2017; 8:11:30 >
  • burada insanlar kartlarıyla ihtiyacı olanlar arkadaşlara küçük karlarla yardımcı olmaya çalışıyolar,

    bazı arkadaşlar tek çekim işlemlerde puan kadar indirim talep etmekteler,

    ben tek çekim işlemde puan kadar indirim yaptıktan sonra karım ne olacak soruyorum,

    milleti enayi yerine koymanın anlamı yok.
  • Herkese merhaba, her sene forumda onlarca kişiyi mağdur eden (ben dolandırıldım diyorum ama savcılık takipsizlik veriyor bu şahsa) 2015 yılı mayıs ayı gibi de beni, tekmali ve visor nick'li arkadaşları büyük miktarlarda dolandıran Serdar Kakşi'nin (bu işleri yaparken avukat olan babası Yavuz Zafer Kakşi'nin adını ve ünvanını kullanır) 2018 yılı sezonunu açtığını düşünerek böyle bir mesaj atma gereği duydum. Fırsat buldukça bu mesajımı tekrarlayıp duracağım, tek amacım var o da forumdan başka bir arkadaşın mağdur olmaması çünkü bu şahıslar hala forumda ve eminim yeni hedeflerini gözlüyor. Bugün yine bu şahıs tarafından mağdur edilmiş birinden pm geldi. Bende bu nedenle uzun zamandır yapmadığım bilgilendirme mesajlarıma devam etme kararı aldım. Bu şahıslarla ilgili konu linkini aşağıda veriyorum ilgisini çeken okuyabilir. Aman dikkatli olun ve bu şahıslarla kesinlikle bir alışveriş ilişkisine girmeyin.



    https://forum.donanimhaber.com/ragnar-lothbrok-4-000-tl-dortbin-turk-lirasi--109948877#109948877
  • Deccar kullanıcısına yanıt
    Gına geldi artık! Allah rızası için şöyle aralıklı aralıklı paylaşım yapmayın.. Resmen tüm sayfayı siz işgal ediyorsunuz! Ayıp kardeşim.
  • hsnkrc kullanıcısına yanıt
    hcm sana özel mesaj atıyoruz ama cevap vermiyorsun!!!
  • gizemclk G kullanıcısına yanıt
    Bankamıyız biz kredi çek her ay öde allahım ya bu devirde ne istiyor.
  • Deccar kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kadar aralıklı yazmayın. Bütün sayfayı işgal ediyorsunuz. Anlayışınız için teşekkürler
  • sonerakgun kullanıcısına yanıt
    50 TL si sadece Morhipo da geçerli. Biraz mantıklı talepte bulunun.
  • gg 1000/40 indiirim yapılır..

    not: kesinlikle önce ödeme alınır..
    referansı çok olması, forumun önemli alıcılarından olması,
    bu mekanın sahibi olması vb. durumlar..
    ÖNEMLİ DEĞİLDİR..
  • Yöneticiler lütfen yeni üye olanların buraya mesaj yazmasına izin vermeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S20FE

    ben anlamadım gitti, 3 kuruşluk şey için adamlar olmadık dümen çeviriyor,, sizler kartlarınız ile hemde 500 1000 2000 ler havada uçuşuyor nasıl cesaret

    tosla kartım ile trendyol 100 e 25 e 5 tl karşılığı yardımcı olayım diyecem ama kimbilir hangi dolandırıcı denk gelir bize
    Sen yenisin galiba , burda bu işi yapan adamlar boş beleş insanlar değiller en iyi kendilerince garantiyi alarak iş yapıyorlar

    sen tosla ile şimdilik devam et durumu öğrenince 3-4k lık işlemler yaparsın
  • sak0575 kullanıcısına yanıt

    Forum işlem yapılmayacak tiplerle doldu iyice. Bu şartlar ile onları uzak tutuyorum. Düzgün forumdaşlar ile işlemlerimizi yapıyoruz zaten.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonerakgun

    MERHABA ARKADAŞLAR N11 3850 TL civarı bir sepetim var. 4 taksitli ödenebiliyor

    bu sepetimi kartı ile benim hesabımdan 200tl indirimli olarak alabilecek arkadaş pm atsın işlemi hemen yapalım.

    nakit ve sepet hazır

    Avantajix te sana mı ait
  • Arkadaşlar enteresan indirimler var ortalıkta.

    Dikkat etmekte fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonerakgun

    tatil.com dan kendi hesabımdan indirim kodum ile 417tl lik 9 taksitli işlemim mevcut.. avantajix zaten yüzde 4 (17tl) iade veriyor.,

    bu alışverişimi 360tl civarı nakitle alabilecek arkadaş pm atsın işlemi hemen yapalım.

    nakit enpara dan gönderilecektir.

    Hocam senin ilanlara bakiyorum günlerdir.hic mantık yok.yazmayayim dedim dayanamadım.tamam isteyen alır ama el insaf.islek tutarına bak istediğin indirimlere bak.lutfen biraz insaf..
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    Bende 2 sene önce kadar uygun diye kendime eşe dosta epey otobüs bileti aldım. İsim yabancı gelmiyor. Şu b*ku internet harcamasına kapatana kadar internet harcamasında 3d güvenliği şart koşsa hükümet zerre sıkıntı kalmayacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.