Şimdi Ara

mıtsubishi carisma nasıldır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
171.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar şu aralar 99 2000 arasıotmk full 11,50 12,50 arası düsünüyorum nasıl bir sorunla karsılaşırım bilmiyorum toyota olsa biliyorum şu anda 190d agır geliyo neyse carisma kullananlardan yardım istiyorum



  • quote:

    Orijinalden alıntı: erci541

    @Bulenttt324, hocam ne hoş tesadüf olmuş böyle. Grande Punto da yakıt ekonomisi olarak güzel bir araç ancak bir carisma konforu yok.

    Carismanın bence en alınacak modeli, 2003-2004 1.6 avance'lardır. Avance modellerinde sunroof'undan, çelik jantına, 4 tekerde disk frenden 4 cam otomatiğe, yol bilgisayarından, ön ve arka kolçaklara kadar 2012 araçlarda bile bulunmayan donanımlar bulunuyor. Bunlara bir de carisma sağlamlığını ve konforunu ekleyin ortaya uzun seneler severek binilecek, sahibini üzmeyecek bir araç çıkıyor ortaya.

    GLX'ler'in en yüksek 2000 modelleri var, 1.6 Avance'lar 2000'den 2004'e kadar üretildi.2005 Dizel modelleri de mevcut Türkiye'de.

    Avance'lar 2003'de hafif bir makyaj geçirdi. Farlar ve ön panjura hafif dokunuşlar yapıldı. Arka koltuk kolçağı eklendi. Motor açısından bir değişiklik olmadı sanırım.

    LPG'ye olan uyumu, yeterli performansı, yakıt ekonomisi ve ölümsüz motoruyla (immortal:) 1.6 avance'lar bence gayet ideal araçlar.

    Ya hocam konuyu hortlatıyorum ama
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2.sahibinden-temiz-hasarsiz-carisma-1.6-avance-232572596/detay

    bunun ederi nedir sizce? Sahibi baya titiz, araç da güzel. Böyle temiz denk gelmişken alıyım diyorum. Bugün yine değişensiz(!) diye bi arabaya bakmaya gittim. Üç dört parça değişeni + şaside oynama vardı. Valla bıktım sahtekar kaynıyo memleket.. üç beş kuruş fazla para için şerefsizlik yapıyorlar deliriyorum...




  • Hocam computest'e son radde de sokmanı tavsiye ederim. Bir ara Türkiye'nin dört bir köşesinden temiz dedikleri araçlara baktırmıştım. Sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu. Temiz hiçbirşey yok dedikleri aracı daha computest'e almadan ne oldukları belli oluyor.
    Bir de araç sahibi ile görüşüp hacı bak farklı birşey çıkarsa kesinlikle computest ücretini vermem deyip satıcı ile test yapan firma sahibi önünde konuş veya sözünü al.
    Birde boya konusuna çok takılma derim, örneğin en fazla 3 boya olsun araçta ama değişen olmamasına dikkat et. Çünkü zaten aracı satarken sıfır hata bile olsa bir kulp bulacaklar :) Allah göstermesin sende bir yerini sürttürürsün temiz diye verdin hava parası uçar. Boyalı araçta değer kaybı çok fazla olmuyor.
    İlandaki araçta güzel gerçekten ama dediğim gibi fiyat aşırı şişkin. Bir sene sonra ancak 20-22 bin bandını görür. Carisma'yı sevdiğim için piyasasını takip ederim. Temizi ve km düşük olanlar 18-19 bin bandına gidiyor. Bunlar gördüğüm son fiyatlardı, muhtemelen araç başında daha da aşağı çekiyorlardır. Aracı alırken satmam diyoruz ama acil bir ihtiyaçta aldığınız rakamın üstü veya denk bir rakama satabilmek önemli olan.Zararın olmasın, cebinden fazla para çıkmasın.
    Buarada kusura bakma kaputun boyalı olduğunu yeni gördüm. 18'de çokmuş, kaput ve tavan boyalı araçlara insanlarımız öcü gibi bakıyor. Yaklaşık 20 bin km sonra da ağır bakımı gelecek. O yüzden başka araca bakmanı tavsiye ederim. Ankara'da ikamet ediyorsanız satıcı ile görüş; "boya değişen durumunu izah et, fiyatın yüksek olduğunu ciddi satıcı iseniz 17 bine alacağım deyin. Ama bence dediğim gibi kaput boyalı almayın. Şunu tavsiye ederim;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2004-model-mitsubishi-carisma-1.6-comfort-sanruflu-orjinal-235197752/detay
    Ya da Seat grubuna bak derim. Fiyat, performans araçları onlar. İleride satmayı düşünüyorsan da Ford grubu daha mantıklı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.