Şimdi Ara

LpG De Araç STOP ediyor (YARDIMMM!!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
114.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Renault Laguna II aracıma 1.5 ay önce Lovato Easy fast Marka sıralı sistem taktırdım. Aracın Performansında hiç bir kayıp yok. Fakat beni sinir eden hatta kazaya sebebiyet verecek derecede bi problemle uğraşıyorum ve bir türlü çözüme kavuşamadım

    Araç Çalışıyor Zamanında Benzinden Lpg ye geçiyor. Fakat her zaman olmamakla birlikte stop ediyor
    Araç giderken özellikle sıkışık trafikde kırmızı ışıklarda stop ediyor kalkışlarda stop ediyor. Gaza Basınca araba gaz alıp gideceğine motora bir cansızlık ve sonrası stop. artık korkumdan şşehir içinde gaz kullanamıyorum benzinle gidiyorum araba benzinde iken stop etmiyor sadece gaz da yapıyor. Ayrıyetten Rolentide de stop etmiyor gayet güzel çalışıyor bu konu ile ilgili acil yardımlarınızı bekliyorum.



  • Aynı sıkıntı bende de var arkadaşlar sorunu çözen varmı varsa bana yardımcı olun lütfen arabayı kaldırıp atasım geliyor.Araç 2012 model punto tüp takılalı 1 ay oldu.Usta bilgisayara takıyo sıkıntı yok dıyo ama sabah trafıkte gaza bastıgımda ralantisi düşüyor.gaza basmaya devam edersemde stop ediyo.Fıkır sahıbı olmanız acısından videosunuda çektim.İncelerseniz sevinirim.
    video linki :https://www.youtube.com/watch?v=CGMvLLF2uJs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.