Şimdi Ara

İZMİR-NARLIDERE İSTİHKAM OKULU YEDEK SUBAY VE ER (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
630
Cevap
2
Favori
298.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • samsun çarsambalıyım kocaelinden bende 89/4 gelicem fatih arslantürk 5 aralıkda ordayım isteyen eklesin ftharslntrk@msn.com ekleyin tanısalım
  • mrb kardeşim çarşambayı bilirim bende bafrada okudum umarım karşılaşırız tanışırız orda hayırlısı olsun bizim için
  • Merhaba,

    331. Dönemde Narlıdere kısa dönem düştü arkadaşlar.. Daha önce burada askerlik yapan arkadaşların öneri ve düşüncelerini almak isterim.. şimdiden teşekküler
  • devrem kutaykara narlıdere'de beraberiz :)
  • narlıderede birlikteyiz herhalde
  • bizden başka da narlıdereye düşen pek yok anlaşılan (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

    bizden başka da narlıdereye düşen pek yok anlaşılan (:

    adem kardeşimiz var
  • bende narlıdere istihkam / yedek subay tertipler :)
  • arkadaşlar ben 329. yedek subay eğitimimi narlıdere de aldım. yer ile sorusu olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xacah

    arkadaşlar ben 329. yedek subay eğitimimi narlıdere de aldım. yer ile sorusu olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim.


    uçak biletimi aldım ben, havaalanından ulaşım nasıl ; karşıyakaya kadar otobüsle gidip , karşıyakadan tekrar vasıtaya binecez sanırım; ne kadar sürer ?
  • dostum önce havaalannından otobüsle konak a git ordan narlıdere otobüslerine bin sor gösterirler orda. otobüs direk birliğin önünde duruyo zaten. rahat gidersin. ama biraz uzak yol 1.5-2 saati bulur havaalanından. senin sonuçta tam olarak ne yazıyodu. branş falan.
  • Ben de geliyorum Narlıdere ye :)
  • narlıdere ulaşımı nasıl sağlayacaz uçakla gidersek eğer
  • havaalanının önünden belediye otobüsü geçiyo ordan konağa gidene binin , konaktan narlıdere otobüslerine binin 8ve 554 numara geçiyodu galiba. eğer kentkart yoksa otobüslerde 3 ü bir arada bilet satıyolar fiyatı 6 lira civarı. 2 sini kullanırsınız zaten narlıdere ye kadar. eğer taksi tutacaksanız havaalanından 40 lira yazıyomuş.
  • yaaa olmadı aynı anda havaalanında olursak beraber atlarız taksiye gideriz beyler olmaz mı:)
  • Adı Soyadı: KUTAY KARA
    Kuvveti: Kara Kuvvetleri
    Sınıfı: İstihkam
    Statü: Kısa Dönem Er
    Gideceği Yer: İs. Okl. ve Eğt. MRK. K.lıgı NARLIDERE /İZMİR


    Arkadaşlar İstihkam ile piyade arasındaki fark ne bilen var mı? daha önce Narlıdere de askerlik yapan birini tanıyan bilgisi olan varsa biraz anlatırsa iyi olur tertipler..
  • Öncelikle hepinize hayırlı olsun.Ben de Aynı yerde 325 KD olarak hem acemiliğimi hemde usta birliğimi tamamladım.Yer olarak öncelikle çok çok güzel bir yer. İlk gideceğiniz yer Çavuş Eğitim Taburu 1. Çavuş eğitim Bölüğü olacak. Orada kısa dönemlere özel ilgi gösterirler.İnan bizim acemiliğimizin 25 günü sinemada film izlemekle geçti.Muhtemelen sizin de öyle olur. Orada hem İstihkam sınıfı hemde Piyade sınıfı kısa dönemler olacaktır.İstihkamlar Orada çeşitli taburlara dağılacaklar.Piyadeler ise O tümenden farklı yerlere dağılacak.Orada kalman senin için iyidir.Yalnız dikkat etmen gereken seçmelerde Lojistik, Gösteri Tatbikat, Kurslar Taburu gibi üç farklı (1 tane daha olabillir tam hatırlamıyorum) bölümlere ayıracaklar.Mesleğin o konuda önemlidir. Ben Kurslar Taburu İnşaat bölüğündeydim(AMlum İnşaat Mühendisi olunca). Sana tavsiyem Kurslar Taburunda OPERATÖR BÖLÜĞÜNE girmeye çalışman.Kurslar Taburu 4 bölük.OPERATÖR,İNŞAAT,JENERATÖR,KÖPRÜCÜ BÖLÜKLERİ.Benim sıralamam.
    1. OPERATÖR 2. İNŞAAT 3. JENERATÖR 4. KÖPRÜCÜ.

    Kesinlikle içlik alın.Sabahları ayazı çok soğuk olur.

    Aklıma gelenler bunlar..Başka sorularınız olursa seve seve cevaplarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qop -- 10 Aralık 2009; 16:44:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qop

    Öncelikle hepinize hayırlı olsun.Ben de Aynı yerde 325 KD olarak hem acemiliğimi hemde usta birliğimi tamamladım.Yer olarak öncelikle çok çok güzel bir yer. İlk gideceğiniz yer Çavuş Eğitim Taburu 1. Çavuş eğitim Bölüğü olacak. Orada kısa dönemlere özel ilgi gösterirler.İnan bizim acemiliğimizin 25 günü sinemada film izlemekle geçti.Muhtemelen sizin de öyle olur. Orada hem İstihkam sınıfı hemde Piyade sınıfı kısa dönemler olacaktır.İstihkamlar Orada çeşitli taburlara dağılacaklar.Piyadeler ise O tümenden farklı yerlere dağılacak.Orada kalman senin için iyidir.Yalnız dikkat etmen gereken seçmelerde Lojistik, Gösteri Tatbikat, Kurslar Taburu gibi üç farklı (1 tane daha olabillir tam hatırlamıyorum) bölümlere ayıracaklar.Mesleğin o konuda önemlidir. Ben Kurslar Taburu İnşaat bölüğündeydim(AMlum İnşaat Mühendisi olunca). Sana tavsiyem Kurslar Taburunda OPERATÖR BÖLÜĞÜNE girmeye çalışman.Kurslar Taburu 4 bölük.OPERATÖR,İNŞAAT,JENERATÖR,KÖPRÜCÜ BÖLÜKLERİ.Benim sıralamam.
    1. OPERATÖR 2. İNŞAAT 3. JENERATÖR 4. KÖPRÜCÜ.

    Kesinlikle içlik alın.Sabahları ayazı çok soğuk olur.

    Aklıma gelenler bunlar..Başka sorularınız olursa seve seve cevaplarım.



    Kardeşim,

    Peki böyle rahat kitap mitap okuyabileceğimiz bir yer mi? Acemilik sonrası telefon filan sıkıntı yaratır mı ? Arkadaşımın yazlığı var oraya evci çıkabilir miyim haftasonları:)
  • Kitap okumanda sorun yok. Tabi sakıncalı yayınlar değilse. Telefon yakalanmadıkça sorun olmaz. Ben kullanmadım.Tavsiyede etmem. Evi çıkman çok çok zor. İzmir li arkadaşlarım bile evci alamamıştı.Zaten birinci dereceden akraban olması lazım. Anne, Baba, Abi, Evli Abla.

    Acemiliğinz emin olun çok güzel geçecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qop -- 10 Aralık 2009; 16:57:36 >
  • Valla Kurslar Taburunun tepelerini özledim. ÇEkirdek alıpta az mı çıktık o tepelere.İzmir ayaklarının altında.Mis gibi hava..Ohhh
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.