Şimdi Ara

Casper'lerin Wireless Açma Düğmesi Neresinde? Yoksa Makinem mi Arızalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
62.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 gün kadar once Vatan Computerden 'Casper CPR2400-9E95B' alı ürünü aldım, fakat bir türlü wireless üzerinden internete bağlanamadım daha doğrusu wireless üzeriden modemi bile göremedim Pc kablosuz bağlantı özelliğini açmak gerektinini, genellikle laptop'un önünde ve ya arkasında bir tuş olduğunu onu açmak gerektiğini soyluyor fakat oyle bir tuş yok. Wireless'i nasıl açarım? Yoksa makinemi arızalı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılar.



  • f1 f2 f3 şeklinde sıralanan klavye tuşlarının üstünde 4-5 tane küçük yuvarlak buton göreceksin onlardan en sağdaki wireless ve bluetoth'u açar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: chic

    f1 f2 f3 şeklinde sıralanan klavye tuşlarının üstünde 4-5 tane küçük yuvarlak buton göreceksin onlardan en sağdaki wireless ve bluetoth'u açar.

    Çook teşekkrler kardeşim 2 gündür kafayı yiyordum.
  • casperstoredan i7 740qm işlemcili bilgisayar aldım. bluetooth mouse var bluetooth driverını kuramadığım için mousemi kullanamıyorum. bluetooth açmadan bluetooth driverı kurulmuyor bluetooth kısayolu da çalışmıyor. fn+esc tuşu bluetooth kısayolu ama çalışmıyor. bluetoothu bunda başka türlü açamazmıyız help me pleaseee??? :(:(:(:(:(:(:(:(
  • Wifi bağlantısını açamıyorum laptopum Casper nirvana fn kombinasyonundan hiçbiri wifi özelliği ile ilgili değil herhangi biryerinde başka açma tuşuda yok önceden böyle bi sorun yoktu lütfen ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.