Şimdi Ara

FIAT LINEA NASIL ARABADIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
123.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • FIAT LINEA NASIL ARABADIR?1.4 EN BAZ VERSIYON SIFIR OLARAK ALMAYI DUSUNUYORUZ.LUTFEN YORUMLARINIZI BEKLIYORUM.



  • Bence biraz zorlayıp 1.4 T-Jet alın.
    77 hp beklentilere cevap vermeyebilir. Ama max. 27 civarı olacaksa o fiyata iyi seçim. Test sürüşü yapmadan araç almayın.
  • Linea'ya o para yazık bence 2. ele yönelin.
  • uzun ve dar gibi duruyor dışardan sanki dengesi çabuk bozulacak gibi ama hiç binmedim
  • Fena bir araç değil. O fiyata benzinli sedan olarak honda city alternatifinide bir araştırın derim. Ama yeni bir kasa olması lineayı daha avantajlı kılıyor. Araç C sınıfı araçlar içinde megane ve corolla kadar uzun ama, nedense bariz genişlik olarak dar bir araç ve buda testlerde iç genişlik handikapı olarak ortaya çıkıyor. Arka koltuklarda 3 kişi yanyana zor oturur ve omuz mesafesi yetersiz. İç mekandaki malzeme kalitesi olarakta fiyatına göre düşünün, megane, corolla, civic gibi araçlarla karşılaştırmayın.
  • dün bitane geldi tanıdımız biri getirdi zaten ilk çıktığı zaman test sürüşüne gitmiştim test ettiğim emotion donanım idi dün gelen ise active olanı idi ve iki araçda aynı 1.3 multijet dizel motor vardı bence lineanın alınacak tek modeli testte kullandığım 1.3 dizel ve emotion donanım olanıdır ondan hariç bana göre lineanın hiçbir motoruna ben paramı vermem..1.4 turbo motor performans isteyenler için çok iyi bir motor ama bu motor için geniş ve düz yollar lazım..aracın uzun ve dar yapısı yüzünden araç virajlarda pek güven vermiyor ve performanslı bir motor için yeterli burulma direncine sahip değil..

    ama 1.3 dizel emotion ve dinamik modellerini tavsiye ederim fakat çok kalite beklentin varsa bunu karşılayacakda bir araç değil onuda üzülerek yazayım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: volkan_kolay

    dün bitane geldi tanıdımız biri getirdi zaten ilk çıktığı zaman test sürüşüne gitmiştim test ettiğim emotion donanım idi dün gelen ise active olanı idi ve iki araçda aynı 1.3 multijet dizel motor vardı bence lineanın alınacak tek modeli testte kullandığım 1.3 dizel ve emotion donanım olanıdır ondan hariç bana göre lineanın hiçbir motoruna ben paramı vermem..1.4 turbo motor performans isteyenler için çok iyi bir motor ama bu motor için geniş ve düz yollar lazım..aracın uzun ve dar yapısı yüzünden araç virajlarda pek güven vermiyor ve performanslı bir motor için yeterli burulma direncine sahip değil..

    ama 1.3 dizel emotion ve dinamik modellerini tavsiye ederim fakat çok kalite beklentin varsa bunu karşılayacakda bir araç değil onuda üzülerek yazayım..



    güçlü motor her zaman hız yapmak anlamına gelmemeli
    ataklık, rahat sollama, makasta kalmama, sonuçta hayatınızı bile kurtarabilir.
  • volkan_kolay a AYNEN KATILIYORUM
  • Parasına göre bence iyi bir araç ancak Megane Sedan Autentique BAZ 1.4 16V alınabilir hem 98HP hemde gerçek bir C sınıfı fiyatıda 28000YTL civarı olmalı
  • Accent erada düşüebilirsiniz o fiyata
  • Renault Modus 1.6 tip i takasa verip bunu almayı düşünüyoruz.26000ytl ye alınabilecek en kaliteli araç gibi duruyor.yoksa grande punto mu alsak 23 e? Modusten memnun değilim çok kötü bi araç.Konfor sıfır,yola yatkın değil.çok kötü bi araç modus.Maddi imkan sınırlı olmasa daha iyi bi araçta alabilirdim ama imkan sınırlı.26 dan yukarı çıkamam ve sıfır olacak.ikinci eller malum çok pahalı ucuz değil ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceper -- 5 Kasım 2007; 0:40:45 >
  • bencede grande puntoyu tercih etmen daha akıllıca olacak gibi
  • olaya şu açıdan da bakabiliriz:
    FIAT son yıllarda müşterisine bıraktığı kötü imajı kaldırmak için çalışıyor.Bu GP ile başladı(bence çok başarılı bir model),Linea ile devam ediyor(Fiyatına göre kalitesi bence güzel).Yeni Bravo ile de devam edecek..

    Yani demek istediğim Fiat daha önceki modellerinde yaptığı bazı hataları bu yeni modellerinde daha bir özenle kapatmak için çalışacak.Bence bu yeni modellerle birlikte Fiat ın imajı düzeliyor,ve kalite yükseliyor.

    Kişisel görüşüm,ben Linea almam.Çünkü tipi son derece itici geliyor bana.Yani aracın teknolojisine kalitesine bir lafım yok.Ama GP görünüş olarak kat kat daha çekici.
  • Tofaşta Linea standında çalışan arkadaşım Lineaların özensiz üretildiğinden bahsediyor her geldiğinde..Artık espri konusu oldu BUGÜN NESİ EKSİK DİYE SORUYORUM..Fabrika otoparkında onlarca çıkış işlemi tamamlanmış Linea'nın eksiklerinin tamamlanması için beklediğini söylüyor..Davlumbaz takılmadığı için bekleyen araç var diyor..İnanılacak gibi değil..GP için bu tarz bir laf etmiyor..Linea'nın neden bu halde olduğu konusundaki soruma da 2 dakika da bir Linea standtan çıkıyor yanıtını verdi..Şahsen size önerim Linea alacaksanız bile bir süre beklemeniz faydalı olacaktır..Üretimin oturması ve sorunların halledilmesi için biraz zamana ihtiyaç var sanırım..Yada ikinci el de diğer alternatifleri değerlendirin derim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bocék

    Tofaşta Linea standında çalışan arkadaşım Lineaların özensiz üretildiğinden bahsediyor her geldiğinde..Artık espri konusu oldu BUGÜN NESİ EKSİK DİYE SORUYORUM..Fabrika otoparkında onlarca çıkış işlemi tamamlanmış Linea'nın eksiklerinin tamamlanması için beklediğini söylüyor..Davlumbaz takılmadığı için bekleyen araç var diyor..İnanılacak gibi değil..GP için bu tarz bir laf etmiyor..Linea'nın neden bu halde olduğu konusundaki soruma da 2 dakika da bir Linea standtan çıkıyor yanıtını verdi..Şahsen size önerim Linea alacaksanız bile bir süre beklemeniz faydalı olacaktır..Üretimin oturması ve sorunların halledilmesi için biraz zamana ihtiyaç var sanırım..Yada ikinci el de diğer alternatifleri değerlendirin derim


    Arkadaşım öncelikle üretim oturdu.şuan 3 vardiya linea üretiliyor.

    dikkatini çekerim 2 vardiya değil.

    eksikleri olan araçlar giderilmeden bayilere dağıtılmıyor.saçma sapan imalarla insanların kafasını karıştırmayın.

    bütün fabrikalarda son kontrolden dönen araçlar yeniden yapılandırılır.bundan doğal ne var.

    davlumbazsız linea aldım diyen gördünüz mü

    linea elbet kusursuz mükemmel bir araç değil.ancak sınıfında ödediğin paranın karşılığını en iyi veren araç.

    sen buna katılırsın ya da katılmazsın.boşuna ne tofaşı karalayın ne de linea yı.baştan senin niyetin belli ikinci el alternatifleri değerlendirinmiş.

    sıfır mis gibi dizel linea varken.benzinli 2006 model garanti dışı jetta alsın di mi.

    tofaşın 7500 işçisi linea ve minicargo ile övünüyor..buna da emin olabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 5 Kasım 2007; 8:57:54 >
  • arkadaşımda albea vardı. araçla kaza yaptı sigorta şirketi yerine linea verdi, aracın kullanımda ve fonksiyonlarında albeadan bi farkını göremedik biz. sadece dışı değişik gibi geldi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _KUZEY

    arkadaşımda albea vardı. araçla kaza yaptı sigorta şirketi yerine linea verdi, aracın kullanımda ve fonksiyonlarında albeadan bi farkını göremedik biz. sadece dışı değişik gibi geldi.


    Aynı hız ve aynı şekilde kaza yaparsan farkı anlarsın.

    9-10 saat boyunca uzun yola çıkarsan farkı anlarsın.

    120 beygir linea yı alırsan her şartta farkı anlarsın

    albea ile spin atarken lineadaki esp arabayı düzelttiğinde farkı anlarsın.

    vesaire
  • valla araçları sırf tipinden dolayı kötü diyorsunuz

    gpunto tipi güzel olduğu için "grande punto alayım mı?" denince olumsuz cevap az oluyor.
    linea'nın tipi ve duruşu zayıf olduğu için "linea alayım mı?" sorusuna; o paraya çok güzel ikinci eller var, yok onu alma era al, linea dandik boşver onu başka bişey al
    sanki linea 5 senedir var servisten çıkmıyor. direk önyargılı milletiz zaten

    üstelik türk üretimi bir araç. buna rağmen düşman kesiliyoruz.

    biraz köstek değil destek olun
  • öncelikle araba piyasaya cıkalı sanırım 8 ay oldu hemen hemen ama pek tutulmadı cunku araba tanıtımı yapılamadı ama arac bana kalırsa 1.4 t-jet motoru ile sınıfındaki bir cok arabayı geride bırakacak gibi görünüyor tip olarak dusunursek bizim burda var siyah bi tane adam kapı kollarında alımınyum alasımlı kolluklar taktırmıs dikiz aynası ve yan cıtalarada tabi araba cok degisik duruyor o zaman hayran kalıyosunuz bende normal halindeki tipini sevmeyenlerdenim ama bir kac dıs degisiklerle araba cok guzel olabliyor bana kalırsa 1.4 t-jet motoru ısrarla tavsiye ederim...hem spor hemde atak bi araba istiyorsan
  • bizim komşu tjet almış emotion sanrım donanımı üzerindeki kromlar çk şık duruyordu

    linea tasarım olarak oldukça başarılı ama biz genç adamız gp daha çk gözümüze hoş geliyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.