Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
31
Favori
393.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba benim bir sıkıntım var geçen hafta xbox kablosuz direksiyon aldım online oyun oynarken kulaklığı nasıl kullanıcağımı bilmiyorum malum direksiyon üzerinde kulaklık girişi yok joypad a bağlamak gerekiyor ama online oyundada live tek joystick i kabul ediyor. birini bağlasam biri açıkta kalıyor çözümü nedir acaba..
  • Şu dakidan sonra kasım ayı için xbox 720 mi yi beklemek mantıklı mı ve çıkış fiyatı sizce ne olur ?

    Korkuyorum 2 bin tl den piyasaya sürerlerse alamam bosu bosuna beklemiş olurum
  • selam arkadaslar bugun almanyadan hediye bir xbox360 kalın siyah modelinden geldi 120 gb yazıyor sanırım elite versiyonu ve guc girişi için adaptor almam lazım. şimdi sormak istedigim bi kac soru var cevaplarsanız cok memnun olurum.

    1. bu cihazın bolge kodu nedir nasıl oyun almalıyım, her oyun her cihazda calısıyormu?
    2. fps oyunları için klavye mouse kullanmak istiyorum en iyi sonucu veren aparat hangisidir XFPS gibi aparatlar var sizce marka ve versiyon vs yazarmısınız? bide kullanıcı yorumlarını merak ediyorum gecikme oluyormu?
    şimdiden cevaplarınız için tesekkur ederim.
  • 2011 ağustos sonu imal tarihi olan xbox var, fw atan var mıdır?
  • dvd-rom sürücü bir türlü açılmıyor firmware yükleyecekken. sata kablosu bilgisayardan geliyor güç kablousu ise xbox'dan. xbox'dan görüntü alıyorum fakat bir türlü açılmıyor dvd-rom sürücü? neden olabilir? kıytırık bir tuşu var basıyorum boşlukta gidip geliyor onun açması mı lazım acaba?
  • Beyler jtaglı xbox alıyorum sorum şöyle.. online oynanmıyormuş jtaglıda eyvallah da oyun guncellemelerini de alamıyomuyuz öğrenebilirmiyim bilen varsa ?
  • arkadaşlar xbox360 yeni aldım.oyunum forza 4.xbox live üye odum.oyun güncellemeleri nasıl yapılıyor.örneğin ps3de oyun başladığında güncelleme varsa oyundan önce verir uyarıyı.xboxta nasıl bu güncelleme olayı.yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.iyi forumlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismailkulak

    arkadaşlar xbox360 yeni aldım.oyunum forza 4.xbox live üye odum.oyun güncellemeleri nasıl yapılıyor.örneğin ps3de oyun başladığında güncelleme varsa oyundan önce verir uyarıyı.xboxta nasıl bu güncelleme olayı.yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.iyi forumlar

    Xboxda aynı şekilde. Oyuna girmeden önce güncelleme varsa yapılsın mı diye sorar ve yapıp girer.
  • arkadaslar us hesabından ms point almak istiyorum.kredi kartları açıkmı yurtdışına.ps3de us hesabım var ama alışveriş yapamıyorum.xboxta nasıl durum?
  • Merhaba arkadaşlar,

    Türkiye'ye yeni gelen xbox'lardan 250 gb slim + kinect bundle cihaz aldım 2012 Aralık ayı içinde...
    Dashboad 2.0.16202
    Üretim tarihi 25.09.2012 olarak görünüyor.
    Hali hazırda jtag yapılabiliyor mu bu makineye, fikri olan var mı acaba ?
  • Arkadaslar xbox fat im vardi sattim sahibinden.com da 550 tl ye xbox slim 250 gb fifa 2013 minecraft orjinal oyunlariyla birlikte cift kollu mu bilmiyorum var nasi fiyat

    Bide forumda xbox kolu mu ne satiliyormus o ne is nasil oluyor daha mi hesapli oluyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Singapurdan bir 360 ve kinect aldım .Dün kurdum. İki sorunum var.
    Birincisi; oyunlardan birinde disc is unreadable mesajı geliyor.
    İkincisi; dün ve bu sabah ses gelen cihazdan birden ses gelmemeye başladı. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim?
    HDMI kabloyla tv ye bağlı.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Soru sayım arttı. Benim makina sanırım ntsc j. Buradaki oyunlar pal mış. Alsam sorun çıkar mı? Sorun çıkıyorsa, sadece xbox alsam, benim kinecti bağlayabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Merhaba tekrar,
    Dün yeni bir xbox aldım. okunamayan disc bunda da okunamadığı için demek ki, disc sorunlu. Kinect uyum sağladı bir problem yok.
    Yalnız şu ses sorunu bir türlü hallolmadı. Kapatıp açıorum. Bazen düzeliyor. Bazen orta bir yerde birden ses geliyor. Fakat tv den xboxa geçiş yaparken eğer bağlanıyor deyip de 3 kere ekran gelip dgidiyorsa ses yeniden gidiyor. Sanırım çok basit bir çözümü var ama, bilgim dahilinde değil. Televizyonum lg lw650s model. aradaki bağlantı hdmi kabloyla sağlandı.
  • İyi Günler Donanımhaber forum üyeleri benım bı sorum olacaktı sıze ben xbox almaya karar verdım gerek fıyatlar gerekse orj oyun fıyatları gerekse rgh fıyatları yuzunden sahıbınden.com a yonelmıs bulunuyorum.Sorum su bır arkadasdan yurttıdısı almanya dan 2012 model pal x box buldum hıc kullanılmamıs yazdıgına gore bugun yada yarın bulusup almayı dusunuyorum ne yapmam gereklı yanı almalımıyım rgh ıslemı de yaptıracam cıhaza malum o zaman resmı garantı de gıdıyor yurtdısı cıhazlarda türkce olabılıyor mu yada ben cıhazı almanca degıl de ıngılızce kullanabılır mıyım oyunlarda sıkıntı ceker mıyım

    Cok tesekkur ederım simdiden

    İyi forumlar
  • Siyah renk kutusu olan elite ile beyaz renk kutusu olan elite arasında ne fark var ? Hangisi daha sonra üretildi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SAYKOOO14

    İyi Günler Donanımhaber forum üyeleri benım bı sorum olacaktı sıze ben xbox almaya karar verdım gerek fıyatlar gerekse orj oyun fıyatları gerekse rgh fıyatları yuzunden sahıbınden.com a yonelmıs bulunuyorum.Sorum su bır arkadasdan yurttıdısı almanya dan 2012 model pal x box buldum hıc kullanılmamıs yazdıgına gore bugun yada yarın bulusup almayı dusunuyorum ne yapmam gereklı yanı almalımıyım rgh ıslemı de yaptıracam cıhaza malum o zaman resmı garantı de gıdıyor yurtdısı cıhazlarda türkce olabılıyor mu yada ben cıhazı almanca degıl de ıngılızce kullanabılır mıyım oyunlarda sıkıntı ceker mıyım

    Cok tesekkur ederım simdiden

    İyi forumlar

    valla cihaza dışarıdan bakarak hiçbişeyy anlayamazsın üretim yılı tamir görüp görmediği vs. o konulara bişey diyemem ama cihazın dilini sonradan istediğin gibi değiştirebilirsin. cihaz ile live bağlan ücretsiz üyelik de olur. sonra ayarlardan bölge dil ayarını seç istediğin dile getir kullanabilirsin almanca türkçe ingilizce nasıl istersen:)

    ekleme: oyunlarda sıkıntı çekmezsin oyun hangi dilleri destekliyorsa normal oynarsın. şu var pal makinede ntscu oyun oynanmaz. ntsc makinede de pal oynanmaz ona dikkat et. bizim ülkede pal kullanılıyor genelde. pal olsa daha iyi olur senin için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wustti -- 12 Şubat 2013; 14:34:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kryzkyzgn

    Merhaba tekrar,
    Dün yeni bir xbox aldım. okunamayan disc bunda da okunamadığı için demek ki, disc sorunlu. Kinect uyum sağladı bir problem yok.
    Yalnız şu ses sorunu bir türlü hallolmadı. Kapatıp açıorum. Bazen düzeliyor. Bazen orta bir yerde birden ses geliyor. Fakat tv den xboxa geçiş yaparken eğer bağlanıyor deyip de 3 kere ekran gelip dgidiyorsa ses yeniden gidiyor. Sanırım çok basit bir çözümü var ama, bilgim dahilinde değil. Televizyonum lg lw650s model. aradaki bağlantı hdmi kabloyla sağlandı.

    %90 kablon sorunlu. başka bi kabloyla deneme şansın varsa dene. bu arada başka cihaz bağladın mı daha önce yani tvt de sorun olmadığı kesin mi? xbox larda kolay kolay o tür sorunlar olmuyor çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kryzkyzgn

    Soru sayım arttı. Benim makina sanırım ntsc j. Buradaki oyunlar pal mış. Alsam sorun çıkar mı? Sorun çıkıyorsa, sadece xbox alsam, benim kinecti bağlayabilir miyim?

    kinect de farketmiyor. ama evet buradaki oyunlar pal sorun çıkarır. bazı oyunlar hem ntsc hem pal ama çoğu oyunda bu ayırım var. pal olması daha avantaj.
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.