Şimdi Ara

Zoretanin adlı ilacı kullanan oldu mu ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
368
Cevap
5
Favori
323.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba . 2.ayımdaydım ilaçta fakat 2günde 1 burnum kanadığı için , derim kırmızılaştığı için , ellerim yara olduğu için ve dudaklarım aşırı hasar gördüğü için bugün doktora gittim kan değerlerimi görünce direk ilacı bırakma kararı aldılar kan değerlerim kötüleşmiş sanırım 1 hafta ara verdikten sonra artık birer tane yutucam bitene kadar kutu ardından ekime kadar ara vericem pek göremediğim değişim için (2aydır kullanıyorum sanırım bu yüzden) bu kadar acı çektim her sabah güneş kremi dudak kremi hap falan neyse size iyi tedaviler ayrıca Gençlerbirliği'nde futbol oynuyorum 18e zor girer oldum bu ilaç yüzünden en iyisi bırakmaktı yeni bi sivilce kremi verdi hafif sadece sivilce olan yere sürücem derimin altında olduğu için geçmesi uzun sürebilirmiş eğer derisi altında olup da zoretanin kullanmadan herhangi bir sivilce kremiyle geçen arkadaşınız falan varsa bana ulaşın . Teşekkürler :)




  • Merhaba, ilacı bitireli 4 ay oldu. Normalde sivilce çıkıyor ama dokunmadığım zaman ertesi gün kayboluyordu. Bir defasında dokunayım dedim yaklaşık 1,5 aydır hala izi duruyor, aslında iz de değil kabuklu, geçmiyor bu konuda ne yapmamı önerirsiniz?
  • Tahlılleri yaptırdık sıra ilaca başlamya geldi umarım faydalı olur cabuk sonuc alablırız =)
  • Lutfen deneyimli birisi cevap versin. Rica ediyorum. Bu ayin 6 sinda 3. Ayima basladim. Yanaklarimda az sivilce bulunmaktaydi. Bunlarin bir kismi gecmek uzere gibi. Fakat alnimda sivilceler bagimsizliklarini ilan etmis gibiler. 1 hafta onceye kadar puruzsuzdu simdi 3 tanesi sisti ve bi tanesini yanlislikla patlattim ve icini bosalttim. Biraz indi gibi. Olmadi alnimin fotosunu yukleyebilirim. Cidden cok moralimi bozuyor bu durum. Sacimi uzatmak zorunda kaldim kapatmak icin. Benim sorum 3. Ayima baslayali bir hafta oldu neredeyse gunluk 40 mg aliyorum. Doktora arttirsakmi diye sordum mg yi ama kendisi az az alip uzun sure alsak daha iyi karacigerin yorulmaz dedi. Ama bu gidisle alnim sivilce dolacak gibi iyice kirmizi zateb cok kotu duruyor. Bu sivilceler gecermi? Yani bana gecmeyecek gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dizyy

    Lutfen deneyimli birisi cevap versin. Rica ediyorum. Bu ayin 6 sinda 3. Ayima basladim. Yanaklarimda az sivilce bulunmaktaydi. Bunlarin bir kismi gecmek uzere gibi. Fakat alnimda sivilceler bagimsizliklarini ilan etmis gibiler. 1 hafta onceye kadar puruzsuzdu simdi 3 tanesi sisti ve bi tanesini yanlislikla patlattim ve icini bosalttim. Biraz indi gibi. Olmadi alnimin fotosunu yukleyebilirim. Cidden cok moralimi bozuyor bu durum. Sacimi uzatmak zorunda kaldim kapatmak icin. Benim sorum 3. Ayima baslayali bir hafta oldu neredeyse gunluk 40 mg aliyorum. Doktora arttirsakmi diye sordum mg yi ama kendisi az az alip uzun sure alsak daha iyi karacigerin yorulmaz dedi. Ama bu gidisle alnim sivilce dolacak gibi iyice kirmizi zateb cok kotu duruyor. Bu sivilceler gecermi? Yani bana gecmeyecek gibi geliyor.

    DOKTORUN DOĞRU SÖYLEMİŞ KARDEŞİM,BU İLACI SABIRLA VE DOKTOR TAVSİYESİNE UYARAK KULLANMAK ÇOK ÖNEMLİ.
    ÇOK FAYDALI AMA O KADARDA YAN ETKİLİ BİR İLAÇ BU YÜZDEN BÜNYEYE FAZLA YÜKLENMEMEK LAZIM.
    BEN 1 YILDAN FAZLA OLDU TEDAVİM BİTTİ VE ÇOK ŞÜKÜR ÇOK RAHATIM.
    BENİM DOKTOR TEDAVİ 3 AYDAN 8 AYA KADAR SÜREBİLİR DEMİŞTİ BENİMKİNİ 3 AYDA BİTİRDİ.
    ALLAH SABIR VE ŞİFA VERSİN.




  • bu ılacı kullanan bayan arkadaslara bır sorum olucaktı.ben daha ılava baslamadım doktorum yan etkılerını su sekılde saydı dudak kuruması olucak gunde en az 3 lıtre su ıcmen gerklı gunese cıktıgında mutlaka gunes kremı surmelısın yoksa yanar yuzun ve bırde epılasyon aletı ve agda kesınlıkle kullanmıcaksın dedı.pekı bunla ne alakası var.kullanan bayan arkadaslar cvp verıırse cok memnun olurum.
  • ben sadece ilk ay kontrol yaptırdım ve herşey uygun çıkmıştı ve başlamıştım

    şuan 4.5 ay oldu bakalım az kaldı ama ilk aydan sonra biadha kontrola gitmedim,ağır bir yan etki olmadı.şuanda 60mgdeyim ve öbür ay 90a çıkacam inş
  • bu ilaçların daha sonra karaciğere zararı oluyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilknurrrr

    bu ılacı kullanan bayan arkadaslara bır sorum olucaktı.ben daha ılava baslamadım doktorum yan etkılerını su sekılde saydı dudak kuruması olucak gunde en az 3 lıtre su ıcmen gerklı gunese cıktıgında mutlaka gunes kremı surmelısın yoksa yanar yuzun ve bırde epılasyon aletı ve agda kesınlıkle kullanmıcaksın dedı.pekı bunla ne alakası var.kullanan bayan arkadaslar cvp verıırse cok memnun olurum.

    cilt hassaslaştıgı için agda epilasyon ws işlemlerde derini sıyırıyor bıyık filan aldırırkende agda yaptırmayın ip we cımbızda sorun olmuyor ama agda sakın...bol su içmek tabiki faydalı güneş kremi sürmek zoundasın çnkü yne cildimz hassas oldugundan yeni lekeler oluşur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esesalperen

    Arkadaşlar merhaba . 2.ayımdaydım ilaçta fakat 2günde 1 burnum kanadığı için , derim kırmızılaştığı için , ellerim yara olduğu için ve dudaklarım aşırı hasar gördüğü için bugün doktora gittim kan değerlerimi görünce direk ilacı bırakma kararı aldılar kan değerlerim kötüleşmiş sanırım 1 hafta ara verdikten sonra artık birer tane yutucam bitene kadar kutu ardından ekime kadar ara vericem pek göremediğim değişim için (2aydır kullanıyorum sanırım bu yüzden) bu kadar acı çektim her sabah güneş kremi dudak kremi hap falan neyse size iyi tedaviler ayrıca Gençlerbirliği'nde futbol oynuyorum 18e zor girer oldum bu ilaç yüzünden en iyisi bırakmaktı yeni bi sivilce kremi verdi hafif sadece sivilce olan yere sürücem derimin altında olduğu için geçmesi uzun sürebilirmiş eğer derisi altında olup da zoretanin kullanmadan herhangi bir sivilce kremiyle geçen arkadaşınız falan varsa bana ulaşın . Teşekkürler :)

    benzamycn tropikal jel wardı o da ii bi krem .eczanede hazırlıyolar karışımı bir dene derim




  • sivilcelerin hic gecmeyecek hissine kapilan varmi kullanan arkadaslardan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dizyy

    sivilcelerin hic gecmeyecek hissine kapilan varmi kullanan arkadaslardan ?

    yoo 4.5 ay oldu hala 2-3 tane çıkabiliyo ara sıra ama inanılmaz bir değişm var eskisine göre

    hatta tedavi bitince birdaha başlamayı düşünüyorum ara verip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resid€nt Evi!

    quote:

    Orijinalden alıntı: dizyy

    sivilcelerin hic gecmeyecek hissine kapilan varmi kullanan arkadaslardan ?

    yoo 4.5 ay oldu hala 2-3 tane çıkabiliyo ara sıra ama inanılmaz bir değişm var eskisine göre

    hatta tedavi bitince birdaha başlamayı düşünüyorum ara verip.

    sorumu yanlıs anlamıssın galiba. tedavi asamasında 3. ay gibi kalan sivilcelerin gecmeyecekmiş gibi düşünen varmı demek istedim.
  • çok teşekkür edrım yagmur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilknurrrr

    çok teşekkür edrım yagmur.

    rica ederim herzaman .. tedavimin son günlerndeyim takılan bişe olursa çekinmeden sorablrsin
  • ben bu ilacı kullanalı 1 ay oldu doktorum bana 1 ay kullan sonra tekrar tahlil yaptırırsın ona göre tekrar değerlendiririz demişti yarın gidicem hastaneye acaba önce doktoramı gidiyim yoksa önce kanımı aldırıp onun sonuçlarını alıptamı doktora gideyim bilemedim.
  • İlacı kullanmayı bitiren arkadaşlar cevap verebilir mi? Tedavi bittikten sonra sivilcesiyle oynayan ve sivilcesinin izi kalan oldu mu? Bana böyle oldu "etbeni" gibi duruyor geçmiyo bir türlü kabuklanıyo soyuyorum tekrar kabuklanıyo. Nasıl geçer bu?
  • Sonucu alıp da gidersen değerlendirip tekrar ilaç yazacaktır. İlacın bittiyse zaten ara vermeden devam etmen gerektiği için böyle yapman daha doğru olur.
  • arkadaşlar ben kullanıyorum 1.5 ay oldu bi sorum olaçak size sivilçelerim geçiyo ama izleri kalıyor izleride bu hapmı geçirteçek yok sa başka bi merhem veya hapmı vereçek...yardım ederseniz çok sevinirim...???...
  • Arkadaslar bugun 70 kusur oldu sanırım gun sayısı . İlk ay dediğiniz gibi dudaklar asırı kurudur suratım ilk 2 ay dagıldı . 3 aya girdim hafiften azalmaya basladı gecen yerlerde iz kalmaya basladı . Bu gececekmidir? Doktorum ilk iki ay 30 mg kullandım diger ay 40 a cıkaracagız dedi. Cıkmayan yerlerımde asırı var su an yardım edin bi geciyor gibi oluyor bi artıyor gibi kafayı yiyecegim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.