Şimdi Ara

Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.707
Cevap
40
Favori
420.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mangadaki son gelişmeleri anime kısmına yazıp mangayı takip etmeyenleri sinir etmektense ayrı bir yerde y7azmak daha iyi olurdu. 297. bölümle beraber artık olaylar kızışmaya başladı. soul soicety'den ilk olarak zaraki huecdo monde'ye etkiliyici bir şekilde giriş yaptı. gene bu bölüme göre tek başına olmayacak. kış savaşı erken başladı.
  • The ‘Bleach’ Thousand-Year Blood War arc will receive an anime adaption. "Burn the Witch" will be serialized in Weekly Shonen Jump this Summer & will receive an anime by Studio Colorido this Fall.



    Manganın son arc ı anime oluyor.

    Burn the Witch isimli Kubo nun one shot mangası seri haline geliyor.

    https://twitter.com/WSJ_manga/status/1240185003964694528?s=09
  • ben başkalarının da geleceğini tahmin etmiştim
  • 297 deki kurukafalar vasto lorde olabilirmi.diğerleri değilde en öndeki elemanın maskesi hitsugaya arancarları anlatırken gösterilen vasto lorde'nin maskesine benziyor.

     Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

     Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)


    belkide infaz timi yada temizlik timi felandır.başaramıyan espadaların işlerini tamamlarlar.
  • alttaki resimdeki kesinlikle ulqiorra olmalı, çünkü siluetleri birbirlerine çok benziyor. bana görede onlar vasto lorde olmalı, çünkü maskeleri kırılmadığı halde insan formundalar. şindiye kadar gördüğümüz tüm hollow'lar maskeleri kırılmadığı sürece büyük ve canavarsımsı biçimdeydi.
  • bence en öndeki vasto lorde olabilir.arkadakilerde emrindeki askerler.çünkü maskeleri hep aynı.ayrıca eğer gerçekten vasto lorde'yse ve onlarda işe girerse sadece bizimkilere değil Aizen'e de saldırırlar,bizim güzel hueco mundo'muza naptın diyip.

    ayrıca şuan manga gerçekten hız olarak yerlerde sürünüyor.mesela 297. chapter'da hiç birşey olmadı.manga son birkaç chapter hiç bir olay olmadan bitiyor.bu gidişle anime yakında filler'a girebilir.hemde uzun bir filler arasına.
  • zaten 297. bölüme kadar geçenler filler gibi birşey oldu. yaz aylarına denk geldiği için hikayeyi yavaşlatmış olabilirler. ama zaraki'nin ortaya çıkması kesinlikle aksiyonu arttıracaktır.
  • biraz önce 298. bölümün japon mangasına rastladım. uzun süren durgunluktan sonra ateşe benzin dökmüşler. takviye kuvvetlerin içinde süpriz isimlerde var.
  • 299 itibariyle herkes geldi bi vaizard lar kaldı gelmeyen bu arada 1 ve 2 numaralı espadaları çok merak ediyorum daha onlar yok piyasada...
  • ichigo kurtarıldığına pişman olacak gibi görünüyor. büyük kumandan yamamato'nun "kış savaşını bekle, orada kendini öldürteceksin" uyarısına dinlememesi bir yana üstüne artistlik yapmıştı. işte böyle kaptanlar tarafından kurtarılacak duruma düşersin işte.
  • byakuya şeytani büyülerde aizenden aşağı kalır yanının olmadığını gösterdi. tak diye 89. seviyede büyü çıkardı. şimdi ise sırada mayuri var. onda fazla uzatmazlarsa kısa bir süre sonra kenpachi'nin notario'yu nasıl keseceğini görebiliriz.
  • -------------------------302 hakkında, daha o bölümü okumadıysan altını okuma--------------------

    siyah eleman çok fos çıktı. espada meclisinde çok karizma duruyordu halbuki. önce gay olduğu anlaşıldı, sonra balkabağına dönüştü, ölmeden bi de merhamet diledi. 7 numaraya torpille gelmiş heralde :P kendim siyah olsam ırkçılık yapılmış derdim :) olayı uzatmadan direk büyük savaşlara bağlamak istedikleri anlaşılıyor ama, ezmeselermiş keşke. muhtemelen diğer captainlar da işlerini çabuk halledecekler bu gidişle.
  • hemen adamın günahını alma, karşısında karizmanın kitabını yeniden yazmış byakuya vardı. ayrıca 7. espadanın 50 gözü varsa byakuya yüz milyon bıçak çıkardı. adam hangisine yetişipte kontrol edecekti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 4 Aralık 2007; 22:39:45 >
  • bu hafta ki 304. bölüm hitsugaya'nın nasıl shinigami olmaya karar vermesi üzerineydi.
  • Bölüm 304 kısa özet:
    Chad iyileştiriliyor.
    Kenpachi vs Espada 5 devam ediyor. Bu sırada Orihime, Ichigo'yu iyileştirecekken Ichigo ona Nel'i gösterip onu iyileştirmesini istiyor.
    Mayuri Bankai ile şu pembe saçlı Espadayı halletmişken, Mayuri'nin oluşturduğu kızı bir şekilde pembe saçlı espadaya hamile kalıyor(göbek kordonu gibi birşey vardı) ve bir şekilde onu baştan doğuruyor. (Hemde ağzından)..
    Raw'dan ancak bu kadar anlayabildim.
  • orada espada nemu'nun içine girerek bankai saldırısından kaçmıştır. buarada anianka sitesi 297 bölümden itibaren son bölümleri çevirmeye başladı.

    http://www.anianka.com/
  • Zaraki eşşek değilse bi shikai yapmıştır bunca zamandır. Artık daha fazla ve daha güçlü görmek istiyorum Zarakiyi
  • Arkadaş bleach manga ile ilgili yorumları buraya yazalım ... anime topicindeki arkadaşlara zor anlar yaşatmayalım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Morfildor

    Arkadaş bleach manga ile ilgili yorumları buraya yazalım ... anime topicindeki arkadaşlara zor anlar yaşatmayalım



    Doğru dedin yazık adamlara mangasını takip etmedikleri halde herşeyi biliyolar önceden


    Bleach 314 ilk scanleri nete düşmüş bulunmakta, akşama temizlenir ve ingilizceye çevrilir. İki resimde herşey anlatılıyor zaten

     Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)
     Bleach Manga (Anime için Spolier olabilir.)

    Kimler gelmiş kimler gelmiş
  • Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaarrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizim morukta gelmiş.Acaba Ichigonun babası Ishidanın babasıda gelecekmi Uruhara gelmezse olmaz zaten hougyokuyu kendisi yapmıştı.Hadi bakalım koparın kellesini Aizenin.
  • Aizen Karakura Town'a gidiyor tousen ve Gin ile, 4 kaptan zaten HM da. Kalanlarında hepsi toplanmışlar ama nerde (SS demi HM damı yoksa Karakura'damı belli değil) peki kalan kaptanlar SS'i terkettilerse ve Karakura veya HM'ya gitttilerse SS de kim kaldı orasını savunacak? Aizenin de elinde 3 espadası kaldı (ulqiorrayı saymıyorum hala geri dönmedi o) bunlardan birisini (tahminim stark) HM'da kalıp Orihime'ye gözkulak olucak. Yaşlı espada ve Halibel de Aizenin emri ile SS'ye saldıracaklar. Ayrıca bi komplo teorisi Ulqiorra 8 kaptanın tam önünde geri gelirse vay haline
    Edit: Ve artık vaizard'ları yakında tekrar görücez gibiBakalım hangi tarafı seçicekler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 13 Mart 2008; 19:07:09 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.