Şimdi Ara

HP Yazıcı & Kartuş Problemi (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
185.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP PSC 1410 (yazıcı+fotokopi+tarayıcı) kullanıyorum. kartuşları 3-4 defa doldurmuştum. renkli kartuş bozuldu. yerine başka bir kartuş taktım. (hp 22 nolu tabiki) 5 sayfa aldıktan sonra yazıcı hata vermeye başladı. cihazın üzerinde mürekkep logosunun olduğu lamba yanıp sönmeye başladı. aç-kapa yaptım, kartuşları çıkarıp tekrar taktım. halen aynı sorun devam etti ve pc yeni donanım bulmaya başladı. oysaki sürücüleri zaten yüklü. her açtığımda [E] çıkıyor ve pc de "RPC kullanılamıyor" diyor.

    Allah rızası için yardım edin arkadaşlar. orjinal kartuş alacak param yok. servise götürsem kartuş al diye tuttururlar. bu arada siyah kartuş sağlam. tahminimce kartuşları tanımıyor.

    NE YAPAYIM...



  • HP F4280 soft reset işlemini anlatabilrmisiniz.


    buraya bir bak istersen http://www.kartusforum.com/viewtopic.php?f=1&t=95
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne alsam

    Arkadaşlar birde linkteki http://www.mobildolum.com/index.php/Dokumanlar/HP-SiYAH-21-27-56-VE-RENKLi-22-28-57-KARTUsLARIN-DOLUMU.htmlgibi çipleri sıfırlamayı deneyin

    teşekkürler kardeş
  • ARKADAŞLAR KARTUŞ İŞİ GERÇEKTEN HASSAS BİR İŞTİR DOLUM YAPTIRIRSINIZ UCUZA GELDİ SANIRSINIZ OYSAKİ 15-20 ÇIKTIDAN SONRA SORUN ÇIKAR SİLİK ÇIKARIR MÜREKKEP YOK DER BUNUN İÇİN EN MANTIKLISI YA ORJİNAL YADA ÇOK İYİ MUADİL KARTUŞLAR VAR MESELA İNTELLO ARKADAŞIM SENİN HP 350 KARTUŞUN ORJİNALİ 24 TL MUADİLİ 16 TL GEREKSİZ YERE DOLUM YAPTIRIP GERÇEKTEN ZARARA UĞRAMAYIN.

    www.ulasburo.com
  • şimdi aynısını yapıyorum fakat etr32.dll ile ilgili bir sorun yaşıyorum. mavi ekran çıkıyor sürekli.http://www.yazicikartus.net/mp190/hp-343-kartus-bitmey.htm de yazanlari yapiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrStimato



    gösterdiğim yerleri silgi ile silin bütün kartuşlar için geçerlidir hp marka



    Bu yöntemle kartuş uyarı sorunum gitti ancak herhangi bir dosyayı yaz dediğimde cihazda 'tık' yok. Sorun nedir acaba?

    Aşagıdaki yöntemle tekrar sorunu aştım diyebilirim ama arada sırada tekrarlamam gerekiyor. HP psc 1315'te bu sorun tam olarak nasıl aşılır?

    HP kartuş resetleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 10 Nisan 2012; 16:05:05 >




  • arkadaşlar laser yazıcı alıcam,bu nasıl iş görürmü,yazıcılarda tonerle tümleşik falan yazıyo nedir bu,laser yazıcı tonerleri tekrar doldurulabiliyomu evetse pahalı mı fiyatı

    http://www.vatanbilgisayar.com/xerox-3045b-workcentre-3045b-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=58450
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.