Şimdi Ara

CHEVROLET AVEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
2
Favori
111.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kardes bence ikisinde alma chevroletten uzak dur cok kalitesiz ve elinde kalıyor 2.eli yok satın aldıgın opel bayileri bile daha sonra geri almak istemiyor
  • Konu biraz hortlayacak ama; 2012 Aveo 1.3D LTZ dizel Sedan sahibi olarak görüşümü yazmak istedim. Araç gerçekten de Türkiye şartlarına uygun olarak üretilmiş. 1.3 motor hacmi 6 ayda bir ödenen MTV(motorlu taşıtlar vergisi) 'de büyük avantaj sağlıyor. Yakıtı çok iyi şehiriçi 3.5-4LT şehirdışı, 4.5-5.5LT şehir içi kullanıma ve yol durumuna göre değişmektedir. 210Nm Tork demek aracınız 1.6 Motor kadar atik olmasa da güç olarak kafa tutar nitelikte demektir. Yani araç doluyken rampalardan hiç korkmayın. Donanım olarak yok yok. Start stop özelliği araca zarar vermeyecek nitelikte çok güzel bir algoritmaya sahip (araç ısınmadığı yada rampalarda olduğu zaman vs. otomatik devre dışı kalıyor). Forumda bahsedilen ön taraftan gelen lokurtu sesi artık opel servislerinde garanti kapsamında çözülmektedir. Servis sorunun fabrika çıkışı fren kaliperlerinde olduğunu söylemişti. Araca Opel servisleri baktığı için parça sıkıntısı yoktur. Bir keresinde vites topuzunun kenarında nikalajı kavladıydı servise gittim, garanti kapsamında parça sipariş ettiler ve bir hafta içinde vites topuzunu değiştirdiler. Aracın sürüş konforuna gelecek olursak tatlı-sert amortisörleri var, yol tutuşu gayet güzel (otobanda 190 km hızda bizzat test ettim, kesinlike titreme rüzgar sesi, yoldan çıkacakmış hissi vs. olmadı). Kesinlikle bu aracı Linea larla karşılaştırmayın. Linea da kullandığım için biliyorum arada bir gömlek fark var. Arabamı çok seviyorum,rengi kent grisi (koyu gri) birde boya koruma cila yaptırdırmmı yoldan geçerken herkes bir bakıyor bir daha bakıyor. Chevrolet keşke Türkiyede satışa devam etseydi ve pazarı da böyle düşmeseydi. Ancak ben aracımdan çok çok memnunum, uzun bir süre de satmayı düşünmüyorum.




  • aveo sedan fiyat olarak makul ancak güvenlik ve yakıt konusunda yetersiz.o fiyata daha iyi ve tutulan araçlarda almak mümkün örneğin clio sümbül.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oguz1

    Aveo güvenlik konusunda sabıkalıdır. Amerikada bir sigorta şirketinin yaptığı araştırmada en çok can alan 20 otomobil arasında.


    Evet ford focus ve toyota yarislerle beraber.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karadeniz2_0

    bunların chevrolet ile alakası yok benim gözümde...yani belki fazla kaçacak ama benim paramla 5 para etmez bunlar...


    Doğru söze ne denir. Gerçekten de 5 para etmez. Çünkü Lada Vega değil ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desevigne -- 25 Ekim 2007; 16:21:24 >
  • @karadeniz2_0,


    Ayrıca Lada KALİNA, United Test and Assembly Center (UTAC) tarafından yapılan çarpışma testlerinden 4 yıldız almıştır. O çok sevdiğin ve değer verdiğin EuroNcap`ten değil. Zaten EuroNcap`te ladanın adı bile yok.

    Buradan çıkarılacak sonuç neymiş;

    "BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAMAK GEREKİRMİŞ"
  • Arkadaşlar Aveo Sedan 1.5 yıldız aldı ama Aveo(Kalos) HB 3 yıldız aldı lütfen karıştırmayalım...takıntı yapmaya gerek yok hangisi bütçemize uygunsa kriterleri uygunsa onu alalım...

     CHEVROLET AVEO



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 27 Ekim 2007; 10:44:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tobin Bell

    aveo 2011 model almayı planlıyorum.

    25.500 TL diyorlar otomatik vites.

    tavsiye ya da önerileriniz nelerdir?



    Bende düşünüyorum fikirleriniz nelerdir,

    ilk olarak merhabalar demek istiyorum ve 20 yaşında 2011 otomatik chevy aveo sahibi olmak gururuyla her gün yaşıyorum, her camdan baktığımda arabamdaki sarı papyonu görerek gururlanıyorum diyerek devam etmek istiyorum

    En başta chevy aveoların güvenlik konusundaki yazılan şeyler hakkında yapılan crash testler 2006 yılına aittir. 2006 yılından sonra görülen bu başarısızlık yüzünden 2008 den sonra chevrolet aveolar hem iç hemde iç kasada çok sayıda değişiklikler geçiçerek şu an 5 yıldızı zorladığını belirtmek isterim en belirgin özelliği ise 2012 model chevy sonic (avrupa adı aveo) çok kolaylıkla 5 yıldız almasını gösterebiliriz. Yeni iç kasa chevy aveolar aynıdır sadece kaportası alınıp amerikan kasları koyulmuştur.

    Chevy Aveo ilk bakıldığında iç donanım olsun dış görünüm olsun gerçekten kendinden emin duruşuyla kendini çok belli ediyor buna düşük fiyatıda eklenınce ortaya cazip bir araba çıkıyor, sorunu yok demiyorum araba bu şans işidir burada benden daha fazla araba sahibi olmuş kişiler vardır beni daha iyi anlarlar (chevy sahibleri) benim arabamda sorun çıkardi arabayı alalı sadece 4 ay olmuştu sorun çıkardı ama servistekiler hemen düzeltiler verdiler arabayı, chevrolet Türkiyede daha yeni yeni kendine gelen bir marka 2011 yılında Dünya çapında 5 milyon satan bir markadan bahsediyoruz her geçen gün büyüyen bir marka Türkiyede de bunu yavaş yavaş görüyoruz. Neyse konudan sapmak istemiyorum ama chevroletin ne kadar büyük bir marka olduğunu ben dedemden babamdan gördüm gerek dedemin impalası olsun gerek babamın gençlik zamanlarında kullandıgı corvette olsun, o arabanın içinde geçen hikayeler, olaylar bence bir arabadan fazlası chevy sahibi olmak kültür diyebiliriz bir chevrolet sahibi olmadan da bu kültürü benimsemek imkansız...

    Chevy Aveo kullanılması eğlenceli ve hissedebilicek araba mağlum genç ruhu var yarıştığımızda oluyor ilk ve son yarıştığım araba arkadaşımın honda civic idi iki arabada fabrika çikişi herhangi bir ekleme yoktur ama bu yarışta açık arayla chevy aveo aldı (sürücü değiştirerekde denedik ama aveo açık farkla aldı her ne kadar spor modu dgs vites olmamasına rağmen) burada bazı arkadaşlarımız o arabalar gerçek chevroletler değil sadece chevrolet arması var diyorlar ben buna kesinlikle karşıyım gerçek amerikan gücünü gerçekten bu 1.4 arabada hissedebiliyorum böyle birşeyi hissetmek gerçekten zor olabilir bu arabalarda ama chevy aveoda bunu hissediyorsunuz.

    Chevy Aveo 1.4 kullandığım otomatik yakıt konusunda kesinlikle cimri değil diyebiliriz bu benim gaza fazla basmamda olabilir şehir içinde en fazla 13lt yaktığını yaptığımız hesaplarda çıkıyor bu kesinlikle benden kaynalığını düşünüyorum, bana verdiklerinde 8-9lt demişlerdi, araç aile kullanılması için kesinlikle uygundur benim gözümde onay notu almıştır, birçok arkadaşimda spor araba diyebiliceğimiz arabalar var bende bunlardan bir tanesini alabilirdim ama chevy seçtim ondaki ruh hiçbir arabada yoktur diye düşünüyorum...

    Yeni Chevy Sonic (Aveo) Hakkında pek bişi söylemeye gerek yok chevroletin spark ve cruzde başlattığı çift izgara ve güçlü kasları yeni aveoda görüyoruz trafikte gerçekten dikkat çeken bir araba olarak önümüze çikiyor hatta resmini çeken kişiler bile gördüm diyebilirim, Chevy aveo eğlenceli bir araba olduğu şu ana kadar kırdığı 4 rekorla görebiliriz aslında arabayla ilk bungee jumping, ilk kayak tahtasının üstünden slonom zıplayışı, ilk skydiving ve son olarak OK go grubunun Needing/Getting şarkısında yapmasında chevy aveo kullanılmasını gösterebiliriz bunları yapabilen bir araba yok ?

    1 Yeni Aveo
    288 gitar
    55 piyano
    1157 ev yapımı enstruman
    4 çılgın müzisyen ve
    OK Go - Needing/Gettinghttp://www.youtube.com/watch?v=MejbOFk7H6c

    Chevroletin Türkiyedeki son ataklarında camaro ve corvetti getirmeklerini gösterebiliriz avrupa satış fiyatı olucağı için fiyatları biraz uçuk olabilir ama ileriki senelerinde düşüceğini inanıyorum ve son olarak chevy sahibi olduğnunuz zaman en azından chevy camaro ve corvette hayalleriniz arabası oluyor en azından benim oldu.

    Chevrolet Runs Deep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeltaSays -- 14 Şubat 2012; 1:08:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Car Specialist

    Chevrolet Avrupa pazarından çekilmek zorunda kaldı.

    Üretimi durduruludu.

    Türkiye'de artık satılmıyor.

    2. elde satarken büyük sıkıntı.

    Kalite açısından da düşük kaliteli.

    GM iflas etmemek için eliden geleni yaptı ama yine de Opel'i bile satmak zorunda kaldı.

    Chevrolet ve PSA malı Opel tavsiye etmem.

    Paran varsa Alman yoksa Japon derim.


    Piyasası iyi aracın hiç sıkıntı yaşamadan bi haftada satılır.Chevrolet in battığı felan yok, ortağı olduğu opel mali sıkıntı yaşadığı için Türkiye den çekilmişti zaten opel de satıldı chevrolet türkiye ye geri dönebilir.
  • aveo nasıl?sizce aveomu alsam birazdaha fazla para verip lacetti mi alsam??



  • hocam aveo ncap ten 1.5 yıldız almış. Bence alma bu aracı. Hadi 3-4 yıldız olsa neyse. A sütunu koyvermiş bak resme dikkat edersen. Bu hızda diğer araçlar dayanıyor.

     CHEVROLET AVEO
  • aveo hb mi sedanmı?
  • Honda city düşünülebilir.
  • ben baya bi inceledim bu arac ları aveo sedan versiyonunu aslında sürüsü falan güzel geldi bana sıkıntı yoktu iç tasarımda cok güzel.dıs tasarımda güzel önden bakınca aslında ızgara falan aracı güclü gösteriyo ama bu 1.5 yıldız muhabbetini duyunca sok oldum yani o güvenli görünüs le hiç bi alaka yokmus...


     CHEVROLET AVEO


     CHEVROLET AVEO


     CHEVROLET AVEO




  • Aveo güvenlik konusunda sabıkalıdır. Amerikada bir sigorta şirketinin yaptığı araştırmada en çok can alan 20 otomobil arasında.
  • Aveoların fiyatı uygun ama bu yeni chevroletler eskilerin kalitesinden çok uzak. Otohaber de son okuduğum yazıda pek iyi şeyler söylememişlerdi hakkında. Özellikle sürüş özellikleri,performans ve viteslerin zor geçmesinin negatif yönleri olduğu söylenmiş.
  • bunların chevrolet ile alakası yok benim gözümde...yani belki fazla kaçacak ama benim paramla 5 para etmez bunlar...
  • Aveo ve Lacettinin yanından bile geçilmez. Ama Cerato alınabilir.
  • ncap in sitesine bir bak istersen.
    pek sağlam bi araç değil.
  • şekilli ama diğer konularda malumatım yok.lacetti bence daha güzel.fiyatları uygunsa alınabilir.bu aralar lacetti çok görüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.