Şimdi Ara

FİAT SİENA TEAM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.562
Cevap
52
Favori
647.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SİENASI OLAN ARKADAŞLARI SİEANA TEAM'A BEKLİYORUZ.SORUNLARIMIZI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZİ PAYLAŞALIM.



  • slm arkadaşlar bende 99 model 1,4 siena el var araba lpg li lpg de hesaplamalarıma göre gayet az yakıyor.arabayı alalı 1 yıl oldu ama 1 yıl boyunca kafamdaki sorulara bi çözüm bulamadım.arabamdan şimdilik memnunum ama araba alırken 93-94 toyota corolla almak istedim.ama o markadaki arabalara 11-13 milyar arası istediler konyada benim durumum buna müsait olmadığı için alamadım.sienayı daha önce hiç düşünmemiştim ama nasip oldu 9,250 aldım.araba şirket arabası 150,000 km de ama inanın aldığımdan beri bir türlü kafamdaki sorulara cevap bulamadım sizlerden ricam bu konularda yardımcı olmanız.şimdiden teşekkür ederim.
    1)çevremde ya o arabalar (siena) piyasada tutulmuyor niye onu aldın keşke corolla alsaydın dediler
    bu iki araba arasında ne gibi farklar var.sadece piyasada çok tutulduğu içinmi
    2)sienayı satamazsın diyorlar ama ben arabayı binmek için aldım satmak gibi bi durum şimdilik olmadı.
    dedikleri doğrumu siena hiç mi satılmaz.
    3)bazılarıda sienayı doğan slx'le kafa kafaya takas et diyorlar.sebebi slx ler çok tutuluyormuş.ama iki araba bir değilki konfor v.s siz olsanız napardınız.
    ben sienayı verip corolla almak istiyordum ama biraz araştırdım galeriler sienayı çok ucuza almak istiyorlar.dediğim gibi arabadan şimdilik memnunum ama corollayı o kadar övdülerki kararsız kaldım.çünkü sienaya aldığım günlerde bakım yaptırdım tüp taktırdım (lovato marka) böyle ucuza gitmesine gönlüm razı değil
    4)araba şirket arabası olduğundan 150,000 yapmış dediklerine göre araba miadını tamamlamış yakında motoru komple yeniden yaptırırsın diyorlar.gerçekten böyle bi durum olurmu olursa bu arabaların motorunun yapılması ne kadara mal olur.
    5)sienanın parçaları ucuz genelde parça konusunda bi sıkıntım olmuyor.peki corollanın parçası ucuz ve yaygın olurmu.Karaman / ermenek'teyim
    6)bazılarıda sienalar doğan ve şahinlerin yerini alacak satma ilerde çok tutulacak diyorlar böyle bi şeyden haberiniz varmı.piyasada o kadar çok doğan ve şahin var ki şahsen ben buna pek inanmıyorum ama yinede acaba olurmu demektende kendimi alamıyorum.
    7)sienanın corolla karşısında hiç bir artı yönü yokmu bu iki aracın artıları ve eksileri nedir.mesela hangisi az yakar v.b gibi
  • Ermenekte ne iş yapıyorsun oralımısın ? adın ne belki tanışyozdur. araban 1,4 mü 1,6 mı ? sen millete bakma keyfine bak derim. arabaya 5 yıl tüplü bin sonra görürsün o slx ler vs tüm araçların yaşı aynı olanlar aynı parayı eder. mesela 90 model hangi araç varsa 5 bin ytl sanki standart yani ucuza aldığını pahalıya satmak istersen olmaz tabii....
  • sayın 1999 Siena 16 16V rumuzlu arkadaşım.ermenek medaştayım elektrik teknisyeni olarak çalışıyorum 4 yıldır burdayım.evet arabam 1999 siena 1,4 el ilgin için teşekkür ederim sen nerelisin.arabandan memnunmusun.alalı çok oldumu.dedikleri gibi siena tutulmuyormu.senin sienaya hiç talip çıktımı.ben arabayı alalı 1 yıl oldu birde tüp taktırdım şimdilik memnunum.saygılar.
  • MMMMMM ben ermenekten ayrıldım. ordaki meslek lisesinde örtmen dim. medaşta isemn tanışmıyoruz. benim arabaya son 3 ayda 2 talip çıktı satmycam dedim. Memnun sayılırım. Yani daha iisi bunun 2 katı pahalı olur. fiyat kaşite oranı ii idare eder
  • bende yani bizde 2001 1.4 benzinli klimasiz beyaz bir siena var 52binde temiz yani 2 3 kişi çıkımıştı ama çok ciddi değillerdi
  • evet beni ekle kardeş başlayalım 1999-bordo 1.4 el
    ilk sorumu sorayım = .direksiyon yükseklik ayarı yok ve arka koltuklarda emniyet kemeri var (3 adet)ama tokaları yok [takma tokaları ]bunlar 1.4 el modellerinde böylemi yoksa opsiyonelmi?
    kullandıkça aklıma takılanları yazarım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: raix

    evet beni ekle kardeş başlayalım 1999-bordo 1.4 el
    ilk sorumu sorayım = .direksiyon yükseklik ayarı yok ve arka koltuklarda emniyet kemeri var (3 adet)ama tokaları yok [takma tokaları ]bunlar 1.4 el modellerinde böylemi yoksa opsiyonelmi?
    kullandıkça aklıma takılanları yazarım


    vardır...koltuk döşemesinin altında kalmıştır.
  • merhaba arkadaşlar,
    ben de aranıza katıldım 2007 haziranda. 99 model 96.000'de bir siena 1.4 el aldım 10.000ytl ye. arabanın km hayli fazla bana göre ama gayet iyi bakılmış. ben 3. sahibiyim. gayet de memnununum. almadan tipo ve siena arasında kalmıştım ama 500/850lt lik bağaj hacmini görünce tam benlik dedim. lpg taktırmayı düşünmedim bile.
    benimle birlikte araba alan arkadaşlar ya broadway ya da reno 19 aldılar. inanın içine aldığı sesten uzun yola gidilmiyor. ne ses alıyor ne de çok yakıyor. gayet memnunum. babam da toros, kayınpederimde skoda forman var, inanın kendi arabama binince mercedese binmiş gibi oluyorum.
    elimden geldiğince yazmaya çalışırım.
    selametle.

    detaylar için:
    http://www.arabadergisi.com/sv/tofas-fiat/siena.htm



     FİAT SİENA TEAM


     FİAT SİENA TEAM


     FİAT SİENA TEAM
  • merhaba arkadaşlar,
    şehiriçi ve şehirdışı lpg ve benzinle kaç km yapıyorsunuz?
    benim depo 103ytl ye doluyor benzinle. yaklaşık 450km yapıyorum.
    selametle.
  • sevgili febahadir arkadaşım öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.yorumunda dediğin gibi sienalar toros veya skodadan iyi arabalardır konfor v.s ama diğerlerinide yabana atmamak lazım.sonuçta her keseye uygun araba vardır.maddi durumu kötü biri için araba almak hayaldir arabanın kötüsü olmaz araba özgürlük demektir.benimde 99 1.4 el lpg li arabam var arabamdan şimdilik memnunum ama eğer arabayı tekrar almam gerekseydi siena almazdım siena kötü bi araba değil ama maddi durumum o zaman ona elveriyordu.şimdi olsa 2000 model corolla veya ford gurubundan bi araba alırdım.neyse en azından arabamız var değilmi.arabası olmayan insanlarda var.iyi günlerde kullanman dileğiyle saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: harut.marut27

    sevgili febahadir arkadaşım öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.yorumunda dediğin gibi sienalar toros veya skodadan iyi arabalardır konfor v.s ama diğerlerinide yabana atmamak lazım.sonuçta her keseye uygun araba vardır.maddi durumu kötü biri için araba almak hayaldir arabanın kötüsü olmaz araba özgürlük demektir.benimde 99 1.4 el lpg li arabam var arabamdan şimdilik memnunum ama eğer arabayı tekrar almam gerekseydi siena almazdım siena kötü bi araba değil ama maddi durumum o zaman ona elveriyordu.şimdi olsa 2000 model corolla veya ford gurubundan bi araba alırdım.neyse en azından arabamız var değilmi.arabası olmayan insanlarda var.iyi günlerde kullanman dileğiyle saygılar.


    sayın harut.marut27,
    öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. sözlerim yanlış anlaşılmasın. ben reno 9 a veya reno 19 a kötü arabalar demiyorum; ikisi de sonuçta aynı para. ama siena onlara göre rahat ve konforlu araba. ne diye siena alacak kadar paraları varken diğer arabayı alsınlar diye hayıflanıyorum.
    tabi ki ihtiyaçlar ve öncelikler ön plandadır araba alırken. siena ile dağa, bayıra gidilmez ama bir reno 9 broadway ile gidilir. ikisi de aynı para. imkan meselesi ayrı konu.
    şu an imkanım olsa bir jeepe veya bir bmw veya mercedese neden binmeyeyim? benim de hayalim bir grande puntoya daha sonra da bir vw golfe binmek.

    ha bu arada, acaba hiç denediniz mi bir depo benzinle kaç km yapıyorsunuz siena ile?
    şimdiden teşekkürler.
    selametle.




     FİAT SİENA TEAM


     FİAT SİENA TEAM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febahadir -- 26 Aralık 2007; 18:20:42 >
  • arkadaşlar daha öncede belrttigim gibi 15-20 gün önce aldığım sienamın resmi...şimdilik bu daha gerisi gelecek
    genel özellikleri= 99 model,1.4 EL,94.000 km,brc lpg,ilk sahibinden aldım.
    gecenlerde küçük bir kaza atlattım sol stop kırıldı ve sanayide orinalini aldım 26ytl
     FİAT SİENA TEAM

     FİAT SİENA TEAM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raix -- 29 Şubat 2008; 1:23:51 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: raix

    arkadaşlar daha öncede belrttigim gibi 15-20 gün önce aldığım sienamın resmi...şimdilik bu daha gerisi gelecek
    genel özellikleri= 99 model,1.4 EL,94.000 km,brc lpg,ilk sahibinden aldım.
    gecenlerde küçük bir kaza atlattım sol stop kırıldı ve sanayide orinalini aldım 26ytl
     FİAT SİENA TEAM





    merhaba,
    öncelikle hayırlı olsun. hani rengi de güzel duruyor hani bordo olunca. umarım kazasız belasız sürüşlerin olur. hem de geçmiş olsun. hocam ne kadar yakıyor araç benzinde ve lpg de?
    selametle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febahadir -- 28 Aralık 2007; 22:50:49 >
  • tüm arkadaşların yeni yılını kutlarım.
  • beyler bende varım aranızda 1.6 16v 2000 siena var ;)
  • merhaba,
    benim yakıt konusunda sorduğum sorulara cevap verecek sienacı arkadaş yok herhalde. ben yazında 103ytl ye depomu doldurur benzinle 450km yapardım ama kışın 115ytl ye doldurdum kurbanda yeni gelen zamlarla ve yaklaşık 350km yaptım. kışım yakıt sarfiyatı artıyor herhalde. acaba sizin araçlarda benzinde ve lpgde ne kadar yakıyor takım arkadaşlarım?
    selametle.
  • valla ben gecen hafta gectim lpgye yakıt otomatikman düştü benzinle binilecek araba değil siena içiyor resmen maşallahı var ben yeni taktırdığım için lpgyi yakıt tüketimim fazla biraz km 210 civarı yakıyor suan ama yaza düşeceğini umuyorum bakalım görecez
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bulancaklı_28

    valla ben gecen hafta gectim lpgye yakıt otomatikman düştü benzinle binilecek araba değil siena içiyor resmen maşallahı var ben yeni taktırdığım için lpgyi yakıt tüketimim fazla biraz km 210 civarı yakıyor suan ama yaza düşeceğini umuyorum bakalım görecez


    teşekkür ederim. kışın acaip içiyor benzini siena. 115ytl/350=328ykr ediyor. yazın ise 450km yapabiliyorum. ben de lpg düşünüyorum.
    hocam hayırlı olsun. 1000km den sonra tekrar ayar yapıyor ve yakıtın daha da düşer. selametle.
  • inşallah dostum düşecek diye bekliyoruz kesinlikle taktırmalısın benzine verilen paralara yazık günah benzin lt 3.11 lpg 1.60 ankara için ;)

    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.