Şimdi Ara

Beşiktaş Basketbol Ana Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.898
Cevap
23
Favori
226.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Basketbol konusunda futbol tartışmak Sonra tinerci deyince kızıyorlar.
  • Fenerbahçe basketbol takımı Beşiktaş'ın şampiyonluğundan daha fazla konuşulduğu için sanırım kuduruyorlar. Lig kupasının resmini falan koyuyorlar her yere, hatırlatmak için, konuşulsun gündeme gelsin diye. Ama sallayan yok.



    Twitter'da voleybol takımımızın transfer haberinin altına kupa resmi koyanlar gördüm. Çırpınıyorlar adeta şampiyonlukları gündemde kalsın diye ama olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krone

    Adam basketbol bölümünde basketbol konusunda futbol başarısıyla övünüyor Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.

    Fenerbahçe basketbol takımı Beşiktaş'ın şampiyonluğundan daha fazla konuşulduğu için sanırım kuduruyorlar. Lig kupasının resmini falan koyuyorlar her yere, hatırlatmak için, konuşulsun gündeme gelsin diye. Ama sallayan yok.



    Twitter'da voleybol takımımızın transfer haberinin altına kupa resmi koyanlar gördüm. Çırpınıyorlar adeta şampiyonlukları gündemde kalsın diye ama olmuyor.
  • fenerin basketboldaki başarısını neden bütçe,bütçe diye eziyorsunuz anlamadim.Yok futboldaki başarısızlığını basketbol ile kapatmaya çalışıyormuş.Bence basketbolu izlemesi daha zevkli bir spor futboldan.Saçma sapan aşağılık triplerine girmeyin adamları kutlayın işte?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK


    quote:

    Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade


    quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Valla bence komplekslerini kendine sakla. Futbolun başarısızlığını bile bizim konuda tahrik ederek çıkarmaya çalışıyorsunuz. Biz şampiyon olmuşuz zaten aslanım, bizi o 25 milyonluk basket takımınızla isterseniz 500 kez yenin. Bizim diğer eurolig takımlarını geçip buraya gelmemiz bile büyük başarı 5 milyon euroluk bütçe ve verim alamadığımız oyun kurucu ile.

    O yüzden istediğini yaz fark etmez, boşuna tahrik etmeye çalışıyorsun

    Koçum boş boş konuşma. Futbolun ezikliğini basketten çıkarıyorsun diyorsun kendin gelmiş basket konusunda futbol diye artistlik yapıyorsun.

    Ben bir şey yapmadım ki, eski mesajımı alıntılayan sensin. Ben oraya yazmışım zaten biz sezonun en büyük kupasını aldık zaten diye. Kendini basket ile tatmin etmeye çalışan sensin

    sezonun en büyük kupasını Fener aldı




  • koskaca takım hiçbir branşda derbi kazanamaz mı ??????
  • Adam basketbol bölümünde basketbol konusunda futbol başarısıyla övünüyor Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.
  • Rezil herifler Fenerin GSin kadın takımı bile ezer bunları.
  • ne bütceymiş arkadaş, o halde Fenerin parası daha çok çar çur etmeyi seviyo diye maça çıkmayın oynuyorsan yenilgiyi hazmedeceksin
    bunlarla avunmayın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheFormul


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Pink


    quote:

    Orijinalden alıntı: TheFormul

    Allah belanızı versin şerefsizin evlatları sizi neyin teknik faulünü çalıyorsun orada bu sefer taraftarın hiçbir suçu yok 1 dakika kalmış götümüzden ter akmış maçı alıp karşıya veriyorsun şerefsizin tohumları sizi

    Allah aşkına bir daha basketbol izleme.

    Ya senin yaşın kadar basketbol oynadım ben boş yapma da kaybol

    Belli. Daha oyuncu topu eline almadan 5 saniye sayımının başlamayacağını bilmiyorsun.




  • Bu serinin kaybedeni yok. Fenerbahçe favoriydi kazandı. Beşiktaş hem ligde hem de play-offlarda güzel basketbol oynayarak hak ederek bu noktalara geldi, tebrikler. Ufuk Sarıca yıllar önceki şu fotoda gözüken Aydın Örs, Ergin Ataman ve Oktay Mahmuti ekolünden gelme. Saydığım 3 isimden daha iyi hoca olabilir.


     Beşiktaş Basketbol Ana Konusu

     Beşiktaş Basketbol Ana Konusu




  • Riekering " Dinoma Sassari - Beşiktaş Sompo Japan maçını çok kısa gördüm. Kyle Weems'in ayağı çizgideydi. Detaylı izlemedim, basketleri gördüm "

  • 40dk küfür ,sonuç= tek çeyrekte çekilen bir fiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle03

    Hakem yardımıyla zar zor kazandılar bütçesinizden utanin.Neyse bu bir mesaj oldu renklilere Heran herseyi yapabiliriz..

    OAOAGWOCJQIBSOQ HAKEM DEDI
  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    Yav cidden bu bütçe muhabbeti baydı, sanki basketbola para yatıracaktı da Fiko'nun elini tuttular. Kardeşim yapsaydın sen de yatırımını basketbola, ne ağlıyorsun bütçe mütçe diye. Fenerbahçe'nin sanki hiç borcu yok. Hele şu Euroleague'e çamur atması geyiğine hiç girmiyorum. Başkanın bu vizyonu değiştirmesi lazım.

    Elindeki koç çok iyi, hazır hocayla beraber bi ivme kazanmışken gereken önemin basketbola verilmesi lazım. Yine salak saçma transferler yapıp basketbolu geri planda bırakacak bi politika izlersen hocayı da kaçırırsın, yime 5-10 sene patatese bağlarsın.

    İkinci çeyrekte bizim girmeyen, onların giren üçlükleri ve serbest atışlar belirledi resmen farkı. Fener'i orda biraz yavaşlatabilseydik bugün bu maçı alabilirdik. Mücadele konusunda Fener'den geri kalmadık bence bugün ama bu üçlük sıkıntısını çözemezsek seri 4-0 biter.




  • Çok temiz yendik yalnız. Uzata uzata.
  • Bir Fenerbahçeli olarak bjk yi tebrik ederim öncelikle 3 tanesi çeyrek final yapan 4 tane el takımı olan bir ligde finale kadar gelmek büyük başarı onlar adına.Şanssızlıkları geçen yıllardan farklı olarak kırılgan olmayan bir Fenerbahçe ile oynamış olmaları. Umarım önümüzdeki yıllarda daha fazla yatırım yapacak sponsorlar bulur daha alternatifli kadrolar kurarlar.
    Ancak seyircileri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim zira 3.maçın sonundaki hareketleriyle belki de serinin 4-0 bitmesine sebep oldular
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pthe.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Taarin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pthe.

    Hocamıza iyi bakın. 2-3 sene takılıp gelecek.

    Yağızer Uluğ 2007-2012 yılları arasında takımımızda çalıştı.2-3 sene senin deyiminle siz de takıldıktan sonra tekrar bize döndü.Tıpkı abisi gibi iyi Beşiktaşlıdır.Çok beklersiniz

    Dipnot:2012 yılında Ergin Ataman Gs ile anlaştıktan sonra Pazartesi günü başantrenörlük için görüşmek üzere Yağızer Uluğ ile sözleşilmiş ancak Cumartesi günü Erman Kunter ile anlaşılmıştır.O gün de kalmaktan yanaydı anlayacağın Yağızer Uluğ.

    Biz istediğimizde alırız sen merak etme

    https://twitter.com/demarkesports/status/619120429995835392

    Alım kuvvetiniz iyi baya




  • Bu bjk denen arkadas guya 1-2 mesajinda fenerbahce ile ilgili olumlu 1-2 kelime edince hemen tarafsiz olmus.. Vizyonu sezonun en buyuk kupasini superlig kupasi olarak goren bir takim taraftari ile basketbol konusunda futbol tartisiyorsunuz. Birakin he deyin gecin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Aynen, neyse son maç şu fener kazansın da bari konudaki bazı gereksiz üyelerden kurtulmuş oluruz en azından.

    @intermed

    Sağol hocam bilmukabele

    gereksiz üyelerden kurtulmuş olursunuz?sen normal sezonda basketbol konunuza hiç mesaj gelmiyor diye gelip bizim konuya yazıyorsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.