Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 29.03.2024 20:45 | Alba Berlin maçı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
84.897
Cevap
212
Favori
2.066.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu Bandırma Banvitspor tıpkı Beşiktaş gibi FB mazisinde derin acılar bırakacak gibi duruyor(Bandırmalıyım ve Beşiktaşlıyım ama basketbolda herzaman ilk sırada Banvitspor gelir)..Geçen maçta Kepez i son saniyede yenen bir takımın FB yi böyle yenebilmesini anlayabilmiş değilim..Geçmiş olsun Fenerbahçe ye ama Tanjevic in gelmesi kötü oldu FB açısından Aydın Örs kalsaydı eminim çok daha iyi olurdu..FB ye bu hafta(Real Madrid le galiba) Euroleague maçında başarılar..Oha mesaj geldi dk:11 Washington(FB 0-1 Konya) dk:12 Semih(FB 1-1 Konya)
  • İnanılır gibi değil.Fb'nin tbl'de bu farkla kaybedeceğini hiç düşünmezdim.Helal olsun banvite.
  • Banvit'e tebrikler. Ders olsun bizim takıma.
    Zico'dan zaten çekiyoruz, Tanjevic'te delirtiyor.
  • Bence gayet doğal bir galibiyet.Bekliyordum yani süpriz olmadı benim için.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eyoruk

    Bence gayet doğal bir galibiyet.Bekliyordum yani süpriz olmadı benim için.

    benim icin 17 sayilik fark surpriz oldu.
  • Bu hafta kazandık. EL de mağlubiyet
  • Konu açmaya gerek yok diye düşündüm.

    15. Cumhurbaşkanlığı Kupası Fenerbahçe’nin
    Fenerbahçe Beko | 29.03.2024 20:45 | Alba Berlin maçı


    Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, ezeli rakibi Beşiktaş' Cola Turka'yı 65-58 yenerek 15. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzemize getirdi. Geçen sezonunun Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, bu sonuçla Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı 6. kez kazanmış oldu. Takımımıza kupasını Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel verdi. İkinci Başkanımız Nihat Özdemir ile asbaşkanlarımız Mahmut Uslu ve Serhat Çeçen'in de izlediği maçta, şampiyon bayan basketbolcularımız, kupa sevincini Ankara Atatürk Spor Salonu'nu dolduran taraftarlarımzla yaşadı.

    Karşılaşmaya Fenerbahçemiz Birsel ve Melike, Beşiktaş Cola Turka ise Zanze ve Lovelace'ın sayılarıyla başladı. İki takımın da sert savunma yaptığı bu bölümde, daha iyi hücum eden Beşiktaş, Lovelace'ın üst üste sayılarıyla 5. dakikaya 5-9 önde girdi. Ön alanda yaptığı baskıyla rakibini hataya zorlayan Fenerbahçemiz, Pondexter ve Nevriye'nin basketleriyle 7-0'lık bir seri yakalayarak 7. dakikada 12-9 öne geçti. İki takım da bu dakikalarda hücumda üst üste top kayıpları yaparken, Beşiktaş Cola Turka, Sariye'nin son saniyede attığı basketle ilk çeyreği 12-13 üstün geçti.
    İki takımın da sayı bulmakta zorlanarak başladığı 2. periyotta pota altında Zanze'yi iyi kullanan Beşiktaş Cola Turka, aradaki farkın kapanmasına izin vermedi ve 14. dakikayı 19-16 üstün geçti. Fenerbahçemiz, Esmeral ve Brown ile sayılar üretirken, Beşiktaş Cola Turka ise buna Sariye ve Zanze ile karşılık verdi ve 16. dakika 24-24 eşitlikle geçildi. Pota altında Nevriye'yi iyi kullanan ve bu oyuncuyla üst üste sayılar bulan Fenerbahçemiz, savunmada Lovelace'ı durdurmakta zorlanınca devre 32-32 eşitlikle tamamlandı.
    Her iki takımın da karşılıklı sayılar bularak başladığı 3. periyotta Fenerbahçe, Pondexter ve Melike, Beşiktaş Cola Turka ise Sariye ve Zanze ile basketler bulunca eşitlik bozulmadı ve 24. dakika 38-38 berabere geçildi. Bu dakikadan sonra savunmasında kaptığı topları hızlı hücumlar sonrasında sayıya çeviren Fenerbahçemiz Melike, Esmeral ve Nevriye'nin basketleriyle 10-0'lık bir seri yakalayarak 27. dakika içinde 10 sayılık farka (48-38) ulaştı ve periyodu da 50-42 önde kapadı.
    Karşılaşmanın son periyoduna ribauntlarda rakibine üstünlük kurarak başlayan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, savunmasında da başarılı olunca aradaki farkı korudu ve 34. dakikaya da 8 sayı farkla 54-46 üstün girdi. Dış atışlarla aradaki farkı kapatmaya çalışan rakibi karşısında kontrollü bir oyun ortaya koyan Fenerbahçemiz, taktik faulleri de sayıya çevirince farkın kapanmasına izin vermedi ve son dakikasına 61-55 önde girdiği karşılaşmadan 65-58 galip ayrılarak, 15. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi oldu.

    Bayanlarımıza tebrikler
  • Alpella'ya 74-72 yenilmişiz. Yazıklar olsun, ne diyelim. Birkaç maç daha kaybetsek de Tanya'yı gönderseler bari.
  • olcak iş değil tanjevici getiren yönetime ne denirki yazık valla
  • paf takımımıza yenilmişiz neler oluyor böyle.
  • çok ilginç bir mağlubiyet.
  • Millet -efes-Rusya yi ayaga kaldiran adami getirir takimin basina
    biz de milli takimi rezil etmis, oyunculari birbirine dusurmus rotasyondan taktikten secimden anlamayani getirmisizzz

    Bu adam en kisa zamanda kovulmali
  • Mahmut Uslu
  • eski oyuncumuz basden'la yapilan roportaj: Basden: Sadece Fenerbahçe
  • quote:

    Fenerbahçe Ülker'den kimse benimle yeniden takıma dönmem üzere görüşmedi. Ayrıca takımın yeni antrenörü Bogdan Tanjevic ile de görüşmedim. Evet, bir NBA takımı ile anlaşmadığım takdirde dönmek istediğimi hep söyledim ama sanırım Fenerbahçe Ülker yeni bir yapılanmaya gitmeyi tercih etti.

    Gelde delirme. Kısa zamanda takıma uyum sağlayan, iyi savunma yapan ve taraftarın sevdiği birine bu yapılır mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 11 Kasım 2007; 1:23:33 >
  • son yıllarda takımımıza gelen ve faydalı olan en iyi yabancı oyuncuydu basden.tanjevic yüzünden bu oyuncudan da olduk.geçen senelerde birde stevenson diye bir yabancı oyuncu gelmişti bize.o da aynı basden gibiydi.o da bu şekilde ayrılmıştı takımdan.bu 2 oyuncu çok şey katmıştı takıma.umarım basden yakında nba olur.cavs da oynamak istiyormuş bence pavlovic in yerine rahatlıkla oynayabilir
  • Ed Basden çok önemli bir kazanç idi FB için,aptallık ettiler kaldı ki yaşı da gayet yeterli di anlamak mümkün değil,top tutmaktan aciz prelzdiç le vildmarda ne buldular da aldılar pes doğrusu,Chicago Bulls ile kontratta anlaşamadıktan sonra, TR ligine FB ye gelen ve çok esaslı oynayan Basden bu kadar kolay harcanmamalıydı.
  • james white'dan bu performansı euroligde bekliyoruz orda ortada yok umarım alışma devresindedir.

    bu arada basden bencede kesinlikle tutulmalıydı saçmaladılar haklısın
  • Solomon sazı eline aldı İbo ilk yarıdaki suskunluğunu kritik 2 atışla durdurdu. Ömer çok iyiydi, son dakikalarda Tanjevic Ömer'i unuttu. Solomon'un asist oranları da yükselmeye başladı. En çok buna seviniyorum. Takım hala istediğimiz düzeyde değil. Yinede galibiyet için tebrikler
  • maçı izlemeye gittim bol skorlu keyifli bir maç oldu ara sıra tansyon yükseldi ama alıştık bu tarz şeylere karşıyaka elinden geleni yaptı maçı bırakmadı ama solomon son dakikalarda bulduğu ard arda üçlükleriyle rakibin gardını düşürdü tabi yine o artist hareketler sürekli barışa bi şeyler diyordu bu adam cidden biraz istikrarlı olsa ve maç seçmese bugün nba da rahatlıla oynayabilirdi savunmasıda gayet iyidir nbadeki bazı takımlarda rezalet gardlara görünce üzülmüyor değilim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.