Şimdi Ara

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.112
Cevap
50
Favori
1.636.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar italyan ELX 16v 1.6 100 beygir civarı bir BRAVA arıyorum bana ne kadara gelir ? piyasada ne civarda fiyatlar en rahat nerde bulurum ? bir yardımcı olsanızda bende arabamla aranıza katılsam italyan tipomu satıyorum
  • burdan fiyat söylemek yanlış olur,aracın durumuna göre piyasada 11 bin ile 15 bin ytl arası bravalar mevcut,ama sana tavsiyem araba alırken kar edilir satarken değil,o yüzden en temiz ve düzgün olanı en uygun fiyata almak lazım
  • merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bir hafta oldu 2oo2 sx sahibiyim. Süper konforlu bir araç ilk arabam brava olduğu içinde şanslıyım galiba.
    formda yazılan mesajları tek tek okudum bilgi paylaştıkça çoğalır herkese teşekkür ederim paylaştıkları tecrübe ve yorumlar için.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brava 34

    merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bir hafta oldu 2oo2 sx sahibiyim. Süper konforlu bir araç ilk arabam brava olduğu içinde şanslıyım galiba.
    formda yazılan mesajları tek tek okudum bilgi paylaştıkça çoğalır herkese teşekkür ederim paylaştıkları tecrübe ve yorumlar için.

    Hoşgeldin..Şanslı bravacı...
  • HOSBULDUK.... SUFİM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stcaptain

    arkadaslar italyan ELX 16v 1.6 100 beygir civarı bir BRAVA arıyorum bana ne kadara gelir ? piyasada ne civarda fiyatlar en rahat nerde bulurum ? bir yardımcı olsanızda bende arabamla aranıza katılsam italyan tipomu satıyorum



    Bİ ARKADAŞIM 2001 ELX LPG'Lİ ALDI EN KIRMIZISINDAN, 11.850 YE BIRAKMIŞLARDI EN SON. GÜZEL YURDUMUZDA 99 MODELDEN DAHA ESKİSİNİ GÖRMEDİM,
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brava 34

    merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bir hafta oldu 2oo2 sx sahibiyim. Süper konforlu bir araç ilk arabam brava olduğu içinde şanslıyım galiba.
    formda yazılan mesajları tek tek okudum bilgi paylaştıkça çoğalır herkese teşekkür ederim paylaştıkları tecrübe ve yorumlar için.

    hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
  • GÖK MAVİSİ VE KIRMIZIYI ÇOK BEGENİYORUM ARKADAŞLAR AMA BENİMKİ ÇELİK GRİSİ.
  • Herkese merhaba,
    1.6 Bravo aracım soğukken zor çalışıyor ve çalıştıktan sonra bir müddet rölanti devri yüksek kalıyor (1500-2000 devir/dk. arası). Bunun nedeni ne olabilir? Servise götürdüm, potansiyometreyi değiştirdiler ama sonuç alamadım. Pazartesi tekrar gideceğim ama öncelikle sizlere sormak istedim.
  • bujileri değiştir bosch fr78x kullan düzelir
  • merabalar arkadaşlar bende bir brava hayranı olarak aranıza geldim...1.5 ay içinde hayırlısıyla bır araba almayı dusunuyorum...yaza dugun var gelin arabası olur hem.....araba için ayırabıldıgım butce (bu butcede kredi butcesi) 10 000 ytl....bu fıyatlarda aklıma yatan bir brava bulabılırsem alıcam olmadı 2000 model falan bir palio alırım artık....ama gonlum once brava diyor...ama olmazsa palio olacak artık
  • guncel;:))
  • Arkadaşlar benim aracın camları da kitlendi, açılmıyor. Servis yolu zorunlu oldu heralde. Ne olmuş olabilir, servissiz çözümü varsa iyi olurdu.
  • camlar iki kapı kumandasından da açılmıyosa elektriksel bir arıza olabilir,sigorta yada kısa devre
  • Selam arkadaşlar.Benim bravam 2002 model sx brava.Dün akşama kadar sis farlarım çalışıyordu. Fakat bugün çalışmıyor.Düğmesine basıyorum o turuncu ışık yanmıyor.kısa farları kapatıca otomatik sislerde sönüyordu.tik diye küçük bir ses ile beraber sönüyordu.zaten malum farları yakmayıca sisleridirekt olarak çalıştıramıyorduk.şuan hiç bir şekilde sisler yanmıyor.yolu aydınlatmada iyi oluyordu.sigortadan olabileceğini düşünüyorum.bilgisi ve farklı bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

    birde sizin arabalardanda iç mekandan bazı sesler geliyormu özellikle yolun bozulduğu bölümlerde...tıkır tıkır gibisnden.
  • iki brava var bırı 14 bırı 15 hiç indirim yapmıyorlar.......bu bravalar sımdılık uzak gıbı bana palio ya kaldım
  • MERHABA funky9; devir yükselmesini dert etme çünkü motorun ısınınca devir normale iniyordur sanırım.
    motor soğukken otomatik jikle devreye girer kısa bi muhlet ısınmayı hızlandırır. sonradevir normale düser bi takip et eğer düşüyorsa sorun yok demektir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: barisunye

    merabalar arkadaşlar bende bir brava hayranı olarak aranıza geldim...1.5 ay içinde hayırlısıyla bır araba almayı dusunuyorum...yaza dugun var gelin arabası olur hem.....araba için ayırabıldıgım butce (bu butcede kredi butcesi) 10 000 ytl....bu fıyatlarda aklıma yatan bir brava bulabılırsem alıcam olmadı 2000 model falan bir palio alırım artık....ama gonlum once brava diyor...ama olmazsa palio olacak artık



    99' modellere bi bak arkadaşım nadiren satılır ama. brava şte bi kere sahip oldunmu bırakmak istemezsin. Umarım sende aramıza bir brava sahibi olarak katılırsın yakında. Allah tamamına erdirsin. :)
    ""DİLERİM KİMSE ARACINI SATMAK ZORUNDA KALMASIN!!!!""
  • quote:

    Orjinalden alıntı: barisunye

    iki brava var bırı 14 bırı 15 hiç indirim yapmıyorlar.......bu bravalar sımdılık uzak gıbı bana palio ya kaldım


    Eeee artık baharda geldi pazar fiytları artmış diyorlar, palio da güzel ve seri bi araç aracın iç hacmi senin içinde uygunsa tüplü bi palio iyi iş görür arkadaş.
  • evet tuplu bir palio işimi gorur artık sitelerden bakıyorum 9 10 cıvarı....1.2 sını almayacam hiç sevmedim.. hem cok yakıyomus benzınde..ona tup taksan nolacak...bı tane 1.4 temız palio.....ama sonra buz mavisi bir brava:))))
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.