Şimdi Ara

...:::: BRAVA & BRAVO & MAREA ::::... (1069. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24.112
Cevap
50
Favori
1.636.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10671068106910701071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BENİM BRAVADA BENZİNDE ROLANTİDE ÇALIŞIRKEN TEKLEME OLUYOR ROLANTİDEYKEN SARSINTI GİBİ GAZDA HİÇBİRPROBLEM YOK VEDE BENZİNDE GİDERKENDE TEKLEME OLMUYOR AMA SADECE BENZİNDE ROLANTİDE ÇALIŞIRKEN TEKLEME OLUYOR COK HAFİFTEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: corpsefree

    Herkese selam artık bende brava sahibiyim 2001 elx gümüş gri aracımı orjinal 78 binde ilk sahibinden satın aldım. Aaracımda atiker lpg var fakat aracımı çalıştırdığımda 1. vites kalkışında devirde düşme yaşıyorum zaten rölantisi 800 devirde ve yokuşta kaldığımda veya durduğumda kalkmak için fazladan gaz vermek zorunda kalıyorum her seferinde. Lpg yeni montaj daha 1 aylık diyebiliriz.Aracımın devrini atiker servisinde yükselttirirsem bu sorundan kurtulabilirmiyim en az 1000 devir olması bana normalmiş gibi geliyor.Bu konuda cevabınızı ve yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekürler.

    Hocam ilk önce hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. "rölantisi 800 devirde ve yokuşta kaldığımda veya durduğumda kalkmak için fazladan gaz vermek zorunda kalıyorum her seferinde" herkes aynı şeyi yapıyor bizim araçların rölantileri otomatikmiş..kendi ayarlıyor yani..Sabahları ilk çalıştırdıgında 1000 devir üzerinde oluyor.ısındıkca düşüyor.Yeni aldığınız için Alışma Süresi diyin bence ona :)
  • Arkadaşlar, Far ayar düğmem bozuldu. söktük düğmeyi ustamla içini inceledik fakat tamir edemedik. Far motorlarına direk elektrik verince çalışıyor. sanırım sorun bu ayar düğmesinde. Eskişehirde hiçbir parçacıda bulamadım. Daha büyük şehirlerde parçacıya giden olursa bu parçayı ve fiyatını sorabilir mi?

    Arka sileceğim çalışmıyordu. Servis, motor yanmış yenisi 557 TL dedi. Sanayide parçacı 400 TL dedi. Ustam ile söktük motor üzerindeki role arızalıymış. çıkma başka markanın rolesini uydurduk şimdi çalışıyor. Hatta eskiden arka silecek çalışırken nerede kapatırsam orada kalırdı. şimdi ise düğmeyi nerede kapatırsam kapatayım en sona geliyor :)
  • arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ama biraz brava hakkında tecrübelendim brava parçası lazım olan arkadaşlar kirazcıoğlu diye internete girin orda bayagı parçası var ve firma çok sağlam
  • benimde brava elx var ve sorun hezamankigibi rolanti yükseliyordu ben gaz kelebegini değiştirdim ve düzeldi internetten 300tl ye aldım orjinal veber
  • sonkarizma arkadaşım eskişehirde kirazcıoğlu diye bir parçacı var bi bak derim sana
  • Niğdeli Oğuzhan arkadaşım, kirazcıoğlu, manas, gencer hepsine baktım. Hatta birmot Eskişehiri aradılar orada bile yok.
  • Far yükseklik ayar düğmesi anladığım kadarı ile reosta barındıran bir düzenek. Far yükseklik ayarı yapan motorlara değişik voltajlarda akım ileterek far konumu ayarlanıyor. Başka marka araçları ki uyarlanabilir mi araştıracağım. Orijinalini bulamıyorum bulsam bile muhtemelen ufacık düğmeye dünyanın parasını isteyecekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkarizma -- 27 Mayıs 2012; 21:25:16 >
  • ARKADAŞLAR BENİM BRAVADA BENZİNDE ROLANTİDE ÇALIŞIRKEN TEKLEME OLUYOR ROLANTİDEYKEN SARSINTI GİBİ GAZDA HİÇBİRPROBLEM YOK VEDE BENZİNDE GİDERKENDE TEKLEME OLMUYOR AMA SADECE BENZİNDE ROLANTİDE ÇALIŞIRKEN TEKLEME OLUYOR COK HAFİFTEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • aradığın parça burada var
    Parça no 735251369 104tl yazıyor
    http://www.otoerdem.com/tamliste/tofas/tofasliste.php?page=599&param1=valu1&param2=value2
  • ozkan65 arkadaşım tahmin ettiğim gibi pahalı fiyat. çıkma veya başka markanın iç mekanizmazını uydurmaya çalışacağım. olmaz ise alacağız artık.
  • slmlar herkese arkadaşlar site biraz canlansın yaaa BRAVALARDAN ESİNTİLERRRRR






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yörükefe48 -- 30 Mayıs 2012; 22:11:27 >
  • :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yörükefe48 -- 30 Mayıs 2012; 22:16:22 >
  • ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yörükefe48 -- 30 Mayıs 2012; 22:00:19 >
  • arkadaşlar yardıııııım.Arabamı seviyorum ama güneş yanığı beni gıcık ediyor.
  • tavanda falansa kaplama yaptırabilirsin. diğer durumlar içinde boyatmadan önce ve boya esnasında foto çekip boyatmaktan başka ç a r e y o k ! ! !
  • Arabam bu tavandaki solmayı da yükleyeceğim.Kaplama fiyatı ve nerelerde yaptırabileceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz.Hatay'da yaşıyorum.

  • Selamlar,

    Bir arkadaşdan borca karşılık fiat bravo 98 model SX araç aldım.Otomatik vites.

    Aracta ice , sport sürüş özellikleri mevcut.Fakat bir türlü bu modlara geçiş yapamadım.Bastıgımızda direk gecmesi mi gerek ? yoksa ekstra birşeyler yapmalımıyım ? Ayrıca otomatik viteste de 1 ve 2 vitese geçmiyor arac. P , R , N , D ve 3 e geciyor.Fakat 1 ve 2 ye geciremedim.Zaten anlamadım kısım vites topuzununda gidicek yeri kalmıyor açıkcası. Acaba bir sorunu mu var anlayamadım ?

    Yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patron_erzin

    Arabam bu tavandaki solmayı da yükleyeceğim.Kaplama fiyatı ve nerelerde yaptırabileceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz.Hatay'da yaşıyorum.



    Maşşallah hocam.Sx in çok temiz :) benimkinin aynısı sadece elx bnmki, bende de tavanda,hatta tavanın yanı kapı üstlerinde,kaputta azar azar güneş yanıklıkları var.kuş pislikleri kadar ufakca parca parca.Bende Sivasta havaların iyice düzelmesini yağmurların durmasını bekliyorum,50 liraya siyah cam kaplama yapıyorlar tavana.Kaputa da güneş yanığının oldugu yere sticker gibi şeyler düşünüyorum da kapı üstünde ufak var oraya ne yapacam bulamadım,canımı sıkıyor güneş yankları.bi de mavi arabaya siyah cam kaplama+siyah sticker ne kadar yakışır onu düşünüyorum.Gerçi bizim arabalara her şey yakışır :))
  • 2003 sx 73000 de canavar gibi dediğim gibi çok seviyorum kaplama yaptıracağım ama sonradan başka yerlerinde olursa diye korkuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10671068106910701071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.